Skor till en förbannelse!

Här har vi då nästan alla mina skor som jag traskat längs LA's gator med, saknas 3 par - mina sneakers, ankelboots och ett par klackar... Så har 19 par... Jag vill bara stortjuta, kan inte välja vilka som får stanna =( Lr joo vissa av flipflopsen går bort men alla andra... ÅNGEST, det gör ont i hjärtat på mig!


Fast å  andra sidan så lockar ju allt jag lämnar kvar mig tillbaka så det är ju inte så farligt ändå! Och jag har ju klarat mig utan dem i 26 år innan. Dessutom är det ju svårt att gå med klackar på kullersten och sen finns det ingen skön pedikyr i massagestol. Så mina ailenfötter får va dolda hädanefter!
Japp, jag försöker manipulera mig själv!

Det finns annat jag lämnar som är betydligt sorgligare som Emma, Brydon, Liz och Dave, Los Angeles, ett underbart liv! FY F-N så obeskrivligt svårt detta är, försöker slå bort det men klumpen i magen växer! Buhuuuuu! Inte lönt att man sminkar sig imorgon heller känns de som för tårarna lär rulla! Tungt...

Så det här är väl mitt allra sista inlägg för sen har jag nog ingen lust att blogga mer... Kommer göra mina sista ärenden här i krokarna imorgon =(((( Det bär av till LAX tidigt som sjutton på onsdagmorgon, redan vid 4... Sen är man inte hemma förrän ett dygn senare, lagom trasdockig...

See ya later aligator!

WOW!



Haha, jag gillar denna för jag blir så chockad och kan knappt prata för det var så j-vla högt och vi var grymt nära stupet! Naturligtvis blir det inte samma effekt av höjden när man ser det på filmen =( Det är iaf utsikt över San Fernando Valley, där vi bor =) Ni ser oxå manen på min mustang!

Vår guide var störtskön =) Han gjorde lite namedropps så vi blev insatta i vad som händer bakom kulisserna, haha! Här berättar han om att Justin Timberlake och guidens kompis (Justins manager) var i Vegas och då ringer där en kille till managern och erbjuder Justin 250000 dollar för att spela med honom ett litet tag och för att managern fixade de så fick han 50000 dollar. Jaa, de rika de kan =P

Ridning!

 

Åhhh! Vi har haft en super mysig dag! Hett som tusan oxå, 35 grader! Emma har alla fina bilder som vi tog med skylten och hästarna, tog bara med flippen.




Mmm, älskar doften av hästar =)

 

Utsikt över Down Town. Herregud säger jag bara! Det var mega högt upp och såklart ska ju hästarna alltid gå och slicka kanten! Fick svindel mer än en gång kan jag tillägga =P


 

Westernridning var det som stod på schemat! Har aldrig gjort det innan fast Dour kunde det. Så det var en upplevelse bara det! Man är så van vid att hålla tyglarna med 2 händer så det kändes väldigt märkligt och grymt kul att testa!

 



Vi skrittade hela tiden. Här är de livrädda för att något ska hända så det är ytterst få ställen som erbjuder trav o galopp. Lite tråkigt men samtidigt får man ju verkligen uppleva naturen =)

 

Vackert!

 



Dopp i poolen!!!



När vi kom tillbaka efter vår lilla konstrunda så stod där så lägligt äppelkaka på biljardbordet!!! Och det var ren lycka när Emma hade Ekströms vaniljsås! Superb! Låg ute i solen lite på eftermiddagen!



Gav mig sjutton på att det skulle bli ett dopp i poolen innan jag åkte hem! Var hur varm som helst så de funkade =)



Kvällen avrundades med Pizza på BJ's och sedan stupade vi i säng till DHW! Mega trött!



En milstolpe


För att balansera de här ytliga livet kände vi att vi behövde uppleva lite kulturella ting på Getty Center. Vi kände oss ungefär lika bortkommna som våra pappor gör på Väla =P Det var verkligen ett helt underbart ställe med fantastisk utsikt och super mycket att uppleva för den konstintresserade! Bara att sitta i gräset med en picknick i den miljön är ju dajligt!


Här har vi då en Rembrandt tavla. Jag vet inte, fick ingen wow upplevelse direkt! Har aldrig riktigt lärt mig att uppskatta sånt här... Vad är de för skillnad på denna och någon annan målad snubbe? Den är bara brun o deprimerande i mina ögon ;-)


En bok från 1600-talet

Tavlor från någon italiensk konstnär på 1500-talet





Da Vinci i egen hög person! Självklart fick man inte lov att fota... Ögontjänare!

Ett av hans verk


Botaniska trädgården! Helt underbart vacker =) Där hade man kunnat sitta o njuta i timmar!






Flygplatsen



Jaha, då spenderade man lördagkvällen med att vänta på LAX. Så om någon ska till LA se till och mellanlanda i USA så att ni går igenom tullen där när man ändå väntar på att anslutningsflyget ska gå!!! Vi vänta i typ 1½ timme, suck! Tog i alla fall reda på att det inte är några problem att få förlängt om vulkanen skulle börja spy aska igen! Skönt!

 

Det blev en kaloribomb under väntan =)


 

Det var väldigt annorlunda att helt plötsligt se en blond bebis och jag kan inte prata med en bebis på svenska! Och att där var en annan svensk med oss! Vi brukar ju kunna prata ganska obehindrat om saker o ting, haha! Så vi upptäckte att vi helt plötsligt fick tänka oss för =P Inte för att vi säger något elak ändå, haha!

Hängde med Sara upp till rummet och såg fram emot att smaka Emmas godis, där var dock inget saltlakrits! Sen gick vi till Tacobell.




Man ser inte så bra men det står HBG på nr plåten! Känns som staden kallar hem mig =P


Sååå glad!

 

Åhhh, jag är överlycklig men samtidigt ledsen att jag snart lämnar såklart... Ni kommer kanske ihåg hur jag bara ville ha en svart cuff som jag sett en av hemmafruarna i OC ha på sig i serien! Letade ju febrilt efter det utan att hitta exakt!

 

Liz är bara helt underbar som kom ihåg det, hon hade minsann luskat reda på var det fanns att köpa =) Det är visst Lynne i serien som designar dem! Jag är såååå glad, älskar det! Så fick jag ett jätte fint tack kort oxå! Blev helt rörd =) Och L börja gråta när hon fick albumet! Så då började jag med att stortjuta! Kommer sakna henne och hennes humor jätte mycket! För att trösta oss beställde vi den supergoda pizzan och mozarellasticks och och kollade lite på tv, haha!

 

Dave är nämligen i Palm Desert och spelar i golf i helgen! Så det är bara vi 3 hemma. Liz ska på anställningsintervju imorgon eftersom hon är klar med sina studier 14 maj. Så jag ska passa B för sista gången... Buhuuuu!

 

Den här helgen blir bara helt lugn och skön! Orkar inte stressa runt eller festa... Dessutom så klaffar det inte så bra heller... Jag ska upp tidigt imorgon och sen på kvällen ska vi ut till LAX för att hämta Emmas granne från Hbg som kommer på blixtvisit! Har hört rykte om att hon har lakrits med sig, tjohooo!

Hmmm, har provpackat allt idag och nej, allt får inte plats... =( Vikten är runt 90 pound och då har jag inte packat ner vissa saker i badrummet eller min gigantiska laddning med scrapbookstuff... Då har jag ändå slängt en del saker, kommer ge grejer till Emma och även lämna kvar lite kläder som jag inte är i desperat behov av. Hjälp! Jag trodde inte jag var så illa ute! Så min status just nu är ren och skär självömkan!

9 by Design

Sitter och tittar på ovanstående, en familj på 9 st där föräldrarna designar mega moderna hus i NYC, bor i det ett litet tag. Köper ett nytt projekt, säljer det gamla och flyttar. Så håller de på fram och tillbaka och oftast med en bebis på G.

Kom att tänka på hur många adresser jag själv bott på sedan 2008.
År 2008 inleddes med att jag bodde i huset på Mörarpsvägen, sedan bar flytten ner till Farfars lägenhet på Rååvägen. När allt var klart med huset så behövde jag fixa en egen lägenhet och det blev en 85 kvadratare på Pålsjögatan, Tågaborg. Trivdes verkligen med läget i den lägenheten fast köket var typ sen 70-talet och med en mamma som bytar ut kök som en annan byter handduk funkar ju inte de =P Dessutom kunde de komma och säga att jag skulle flytta inom 1 månad. Vill ju själv bestämma när jag flyttar eller inte.

Så nya projektet blev Wrangelsgatan, oxå på Tågaborg. Gillade att den var topprenoverad och hade diskmaskin men läget... Nopp, inget jag gillade alls. Så efter en månad fick jag för mig att jag skulle köpa en lägenhet istället. Ska man ändå betala hög hyra så kan man ju lika bra göra det till förmån för sig själv! Få pengar tillbaka på skatten, amortera och se till att sälja vid rätt läge!

Sagt o gjort, hittade bara en lägenhet på hemnet som jag kände klicket med, 3 dagar senare var den min tack vare mina föräldrars hjälp! Sjukt att det råkade vara Malin & Jonas gamla place!

Så i år har jag hunnit med 1 natt på Norra Kyrkogatan, ett par veckor på Rååvägen och sedan Kummingatan. Och längst tid i år har jag ganska otippat spenderat på Maycotte Rd i LA. Och snart är man tillbaka på Kummingatan. Så totalt 7 olika adresser på ca. 2 år! Slå de =P

Kommer jag stanna på Norra Kyrkogatan sedan? Gillar att man aldrig riktigt vet, kan nog vara lite väl impulsiv ibland =)

Så det var skönt att höra att flytten på jobbet är klar för denna gången, flyttkartonger står mig lite lätt upp i halsen vid de här laget =P Ska bli spännande att se de nya rummet och hur alla sitter nästa måndag, tjohooo =)


Här njuter jag nästa torsdag! Hoppas det är utan snö denna gången!

Förresten...

... vill inte bli av med något i mitt handbagage när jag går igenom secutity på flygplatsen. Så jag köpte ett kuvert igår att ha med i fall i fall jag har något som är förbjudet att ha med sig. Antagligen kommer jag inte ha de men man vet aldrig riktigt med alla reglar.

Är jag helt ute o reser som tror att jag ska kunna skicka det med posten hem från flygplatsen? Någon som vet?

Sleepy!

Åhhh, är sååå trött! Fast jag var dödstrött igår när jag skulle sova så låg jag och vände och vred mig hela natten! Och när klockan ringde var de bara, jaha... Upp o hoppa solstråle =)

Kollade på skvallret efter nyheterna. Mischa Bartons kompis hade lås in sig i hennes bil och kunde inte öppna dörrarna, haha! Hon fatta helt enkelt inte att hon skulle dra upp låset manuellt!!! Sååå pinsamt amerikanskt =P



En sak som är rätt kul är att de ganska ofta talas om Sverige i Good morning LA. Idag handlade de om den heta trenden med tofflor, från Swedish Hasbeens. De tycker de är fantastiska! Dessa klackar ser ju väldigt våriga och pastelliga ut och är kanske exotiska för amerikanare och det är jätte kul! Medan de för mina tankar till Ekeby =P Går jag lite väl efter stereotypen nu? Haha... Det är väl just ordet tofflor som inte känns tilltalande utanför trädgården!



Torsdag...

Så fin solnedgång =)




Har scrappat i flera timmar! Är nästan klar med hans album nu =) Dom här två är mina klara favoriter, skulle till och med kunna påstå att jag är nöjd =)

 

Är så trött nu så jag orkar inte blogga mer! Dagen har innehållt en glad liten B, Winston tugga upp vällingsbehållaren, mindre käckt! Har jag sagt att jag kommit fram till att jag inte är en hundmänniska? =P Fast vill ändå tror att min favvoras (Fransk Bulldog) inte har dålig andedräkt och inte skäller för sin egen skugga... Sen har jag börjat rulla lite kläder. Var en runda på Walle och handla massa onödigt, på Kinko´s o tryckte ut bilder. Käka middag hos Familjen Robinson, kidsen mormor o morfar är på besök så de blev scampi och lamm =) Blev där även några timmar över till kreativitet!

 

Over and out!

Xoxo


Jeans dag i L.A

Denim Day in LA & USA 2010

Peace Over Violence is proud to present the 11th Annual Denim Day in LA & USA 2010, a campaign to raise awareness and educate the public about rape and sexual assault. This year it is Wednesday April 21, 2010.

MAKE A DIFFERENCE

By wearing jeans on Denim Day April 21, 2010 you:

  • Send a message to survivors that you support them in their healing!
  • Commit to become more educated about sexual assault!
  • Break the silence surrounding sexual violence!

Det är ju definitivt ngt att stödja! Så har haft jeans hela dagen =) Fast hade ingen aning om det här när jag tog på mig. Tittade ut genom fönstret och såg att de blåste ganska mkt! Har bara varit 65 grader idag... Lite under 20, brrrrrrrr! Bara att vänja sig! Jag mår faktiskt lite lätt illa när jag tänker på att jag kommer återgå till att ständigt huttra... Har glömt bort hur de känns =P Varför kan det inte vara Cali väder i Helsingborg, då hade det nästan varit perfekt!!!

Lunch

 

Mina luncher kommer oftast från Trader Joes. De smakar hemmalagat, är färska och innehåller inga konstgjorda ämne eller transfett =) Så hade man levt enbart på deras mat här så hade nog kroppen mått bättre, haha!


Mr. Universe

Tror han kommer vara med o kämpa om titeln Mr. Universe om 18 år, haha! Han är grym framför kameran, tittar nästan alltid i den och han är ju så charmig =)


Me like it, Me love it, I want some more of it =)


Broder Jacob gillar oxå kameran, trots han låtsas som han inte gör det! Stylade honom och plocka brynen i väntan på jultomten! Han ser måttligt road ut, haha! Han ställde väl upp så jag inte skulle börja gråta på julafton =P Fast han kan tacka mig för sina magrutor =P Brukade låta honom springa runt kvarteret några rundor och sedan göra 100 situps!

 

O jag ville sååå desperat att min syster skulle älska att gå i höga klackar, så hon fick gå fram o tillbaka i korridoren med böcker på huvudet, hahaha! Den önskan har jag numera gett upp =P

 

Som tack fick jag en uppeldad papperskorg och avslitna Barbie huvud. Undrar varför... ;-)


Gunga



Woppsi!!! Råkade "skvallra" för L idag... I morse när jag kom upp och skulle hämta B så blev jag helt chockad i någon sekund! Hade hört honom prata lite i monitorn så jag tänkte att nu är han vaken. Knallar upp där uppe och öppnar dörren, ingen bebis i sikte! Shit, har någon stulit honom???

Han är alltid i sin rockare på morgonen annars och inte i sin spjälsäng men där låg han så käckt och titta tillbaka med ett leende =)

Berätta att jag blev lite nervös där ett tag för L, hon bara Jaha! Så D låter honom alltid sova i den? Bara för de är bekvämast! L tycker inte han ska sitta där o gunga för mkt... Wopps, är D i problem nu?

Slarvmaja!

 

Stod och borsta tänderna precis och observerade hur stökigt jag har det i mitt badrum... Orkar visst inte ens stänga lådan! Där är aldrig någon annan än jag som använder min toalett så det är väl därför, haha! De ska vara bekvämt på morgonen helt enkelt :-)


Spara plats?

Någon som har testat såna här space saving påsar? Är det värt att lägga pengar på?
Ser ju mega fantastiskt ut på reklamen men tror aldrig på sånt! Dock hade de varit underbart om det som ett mirakel hade fungerat, haha!

Amen


Vad är de här??? SNÖ??? Har vädergudarna inte varit tillräckligt kyliga o grymma mot lilla Sverige för i år?!!

Vår, solsken, fågelkvitter, glass i Norra Hamnen, rödtjut med M o guran, relaxa på Trine (båten) och AW @ HK är vad jag har sett fram emot! Inte att ta på thermobrallorna...

Ambassaden


Har suttit mycket i telefon idag o B har varit cranky...
Jag gillar inte att lämna något åt slumpen, vill inte bara sitta stilla och vänta och se om askmolnet försvinner eller inte lagom tills jag landar i D.C. Så har hört mig för lite nu. Det är ju ett jäkla tryck på ambassaderna så jag fick till sist tag på de i Boston. Dom var verkligen grymt hjälpsamma, de är nästan ingen som har koll på läget eftersom detta inte riktigt hänt innan så hon gjorde massa efterforskningar och ringde tillbaka och mailade. Så tummen upp för ambassaden =)

Det kan nämligen hända att Homeland Security kan ge mig förlängt med ytterligare 30 dagar i väntan på att jag ska kunna flyga hem. Så klart måste man uppfylla vissa kriterier som att man har tillräckligt med pengar, att man inte har som intention att stanna osv. Så det bär av till LAX på lördag för att se om man kan flirta till sig ett sånt så jag kan vara kvar i L.A och slippa flygplatsen i Washington!

Sen är de ju frågan om jag måste köpa nya biljetter... För tydligen gäller inte min tilläggsförsäkring heller eftersom det inte rör sig om förseningar utan om att de är helt inställda! Kommer försöka mig på en goodwill från länsförsäkringar då, fast mamma är nog betydligt bättre på att smooth talka med dem =)

Jaa, jag vill ju ha spänning, så här har jag det =P

Har kommit fram till att jag vill hem nästa vecka! Först var jag ganska nöjd med de här men kom på att de är mkt som ska fixas hemma som tex. deklarationen! Dessutom vill jag hinna få bort min jetlag så gott det går tills jag börjar jobba! Fast å andra sidan, jag sitter ju fast på världens bästa ställe ;-)

Har varit ute o shoppat lite idag. Fast inte till mig själv denna gången =) Blev till La Familia! Jag förväntar mig alltid att få saker när någon av dom har varit på semester, haha! Så de är ju inte mer än rätt och dessutom är de kul att ge! Fast förvänta er inga woppa giganta saker bah, för lite plats tyvärr!

April Fool's Joke


Liz kom hem med burgare från In-N-Out idag =) Yummie!!! De är en Cali kedja som bara finns här och deras hamburgare är omtalade och typ allas favorit! Så i New York, 1 april hade några klätt ut sig till In-N-Out anställda och hängt upp en skylt med att de skulle öppna till sommaren! Alla blev naturligtvis mega glada tills In-N-Out själva gick ut och sa att de inte hade planer på att öppna i NYC och bad om ursäkt för att det var någon annan som spelade staden ett spratt, hehe!

Detta leder mig vidare till nästa aprilskämt! Jag skrev ju tidigare att de skulle filma en ny film på Lauras kontor med bla. Megan Fox. När hon berättade de frågade jag varför de skulle filma i Encino och inte typ Down Town, känns som det blir lite coolare omgivning där liksom... Hon var helt bombsäker, det kom ju i ett mail från chefen, företaget skulle få massa pengar för det och de anställda skulle vara statister osv. och dessutom skulle de filma när de var mörkt ute så de skulle lägga till utsikten senare...
Jaja, vi köpte oxå det rakt av, haha!
Så klart lurades han bara, hahahaha! Det var det bästa aprilskämtet hittills!
Det var Jake som berättade de och sa att hon skäms hur mkt som helst för att hon gick på det och sedan berättade de vidare =) Jag tyckte det var stört skönt! Go chefen, säger jag!

Firar 100 dagar!

 

Idag har Brydon, Brybry, B, Stinker, Monkey, Lovie, Sweetie pie, Cutie (kärt barn har många namn) varit ute i vida världen i 100 dagar =) Och jag har umgåtts intensivt med honom i 56 av dessa! Vi är bästisar helt enkelt och han vet allt om mig nu, haha! Det känns ju så dumt att bara sitta tyst och titta på honom hela dagen så man bara babblar på. Så jag får hoppas att de inte har mikrofoner gömda i huset =P

 

 

Det var även vår sista måndag tillsammans... Sorgligt att alla dagar denna veckan kommer va den sista och att de försvinner alldeles för kvickt... Jag är ledig resterande dagar när veckan är slut, Daves mamma kommer på söndag.

 

Fast egentligen känner jag inte för att vara ledig, det känns ju nästan som jag har varit på semester i 3 månader ändå eftersom jag fått allt serverat!

Vilket brutalt uppvaknande det kommer bli 3/5, haha! Då börjar de hårda livet igen =)

Och inte nog med att jag blir en dag äldre när jag åker tillbaka till framtiden igen utan så har man turen att bli ett helt år äldre en vecka efter det ... Jippie...

 

Eller ja, jag kanske sitter fast i Washington på min B-day... Fast jag hoppas att vulkanen lugnar ner sig inom de närmsta dagarna så jag kan få komma hem!!! För när man ska hem så ska man ju bara precis hem! Positiva tankar ;-)



På det igen...



Idag har det varit stekhett ute! Sååå underbart, runt 32 grader =) Så det hade varit perfekt strandväder om man hade velat stressa sin hy! Det har jag lärt mig av Dr. Oz hemska historier att inte göra! Dessutom tänker ju ALLA här i LA på det så jag har inte känt mig blek en enda gång faktiskt, vilket jag alltid gör hemma!

Åkte till Northrigde gallerian och gick runt lite. Det var här det var en väldigt stor jordbävning 1994. Liz var med om den på nära håll och det var ganska många dödsfall och tusentals som blev skadade! Laura går alltid med ett par gymnastik skor i sin väska ifall det skulle bli en jordbävning så hon kan springa...



Vi är väldigt trötta och slitna idag! Var ju på bio igår och sedan har Emma haft en tutor i matte för 30 dollar i timmen under eftermiddagen! Jag mår illa när hon börjar prata om sin matte, x,y, pi, roten ur... Det har alltid varit min svaghet i skolan oxå, där kom man inte undan med att ha fotografiskt minne, haha!


Käkade burgare på Red Robin!





Då lyckades man fylla sin resväska ännu mer... Jag hittade iaf äntligen en kjol jag gillade och skorna is to die for! Lika bra att handla lite accessoarer oxå när man ändå håller på och inne på Sephora blev det lite bare minerals och ögonskuggor =) Det ÄR jag faktiskt i behov av!

God natt!

Xoxo

Last song

 

Ingen av oss hade ro att bara stanna hemma även fast dagen hade varit sååå lång. Så bio var det bästa alternativet =) Bestämde oss för Last Song efter att ha sett trailern. Det var väl dessutom min sista gång här på bio...




Vi bara satt och grät hur mkt som helst så det var ju dumt att vi inte tog med massa kleenex! Den var så sorglig!


Sen tog vi rulltrapporna ner och jag körde Emma hem. På väg hem fick jag äntligen se en coyote!!! Den sprang över när jag kom körandes på San Feliciano och in i en trädgård!

Så nu skulle jag nog säga att alla måsten på min lista är avbockade:

  • Disneyland
  • Universal Studios
  • Santa Monica
  • Malibu
  • Down town
  • Coyote
  • Hollywood
  • Kändis (Anna Anka o Jeremy Jackson)
  • Chinese Theatre
  • Rodeo Dr
  • Las Vegas
  • Venice Beach
  • Donuts
  • Cheesecake Factory
  • LA ink
  • Shopping!
Vet inte hur jag hade tänkt klara av allt detta på 14 dagar innan, hade blivit grymt intensivt! Har säkert glömt en massa grejer men när jag såg coyoten så kändes den komplett =)

Har verkligen fått se och uppleva hur mkt som helst! Tänk om det inte varit för jobbet när vi skulle upp till Sthlm och Susanne kom in och sa att hon skulle boka flygbiljetter...  Jag bara neeeeej, jag vill inte, jag måste tänka! Susanne var pushig och behövde ett svar inom typ 30 min. Med Anns peppande och stöd så valde jag planet med Emma och LA som stora målet. Satt och studsa med benen som en gummiboll i 3 veckor! Satt o grät så nästan ingen på planet missa det men Ann var helt fantastisk på att lugna ner mig!!! Annars hade jag nog fortfarande inte satt mig ombord på ett plan... Så det är jag verkligen evigt tacksam för!

Jag tror stenhårt på The Secret, har ni läst den? I stora drag handlar den om att vi kan få det vi väljer i livet, det spelar ingen roll hur stort det är! Lagen om attraktion ger dig det du vill så länge du fokuserar på det och det fungerar varje gång.

Lagen  gör att man drar till sig saker i sitt liv, man är som en magnet och bilderna i huvudet ser till att det blir sanning. Det gäller bara att veta vad man vill ha!
Om du ser klart och tydligt vad du vill ha - håller du det i handen!

Hjärnan sänder ut signaler genom tankarna och känslorna som sedan drar sakerna tillbaka till dig! Styrkan i våra tankar är grym, det man behöver göra är att öppna ögonen och se vad man behöver och vill ha just nu!

Många tänker på vad de inte vill ha och gnäller och klagar, det enda det skapar är mer gnäll och klagan! Dessutom attraherar man negativa människor runt omkring sig när man tänker så...

Så välj dina tankar väl och ha kul med det! Du är konstnären av ditt eget liv! Hur vill du att DIN tavla ska se ut?



Universal Studio Tour



Här är ett litet klipp från Studio turen, som vanligt är det inte jag som har bestämt vad i varje klipp som ska komma med. Det tar för lång tid att sitta och göra det själv så det är definitivt inte alltid de bästa som kommer med...

Enjoy =)

Universal Studios

Morgonen börja inte direkt på topp dock! Vaknade kl. 9 av att Emma ringde och sa att hon var tvungen att komma och hämta mig nu för asfaltbilen skulle komma och jag var tvungen att flytta bilen... Gahhhh! Kom ju hem vid 4 på natten... Slängde ner lite saker och sprang ut och blev hämtad, inte särskilt positiv! När vi kom stod hela teamet på uppfarten och väntade... Scott var glad som en lärka som vanlig: Hey sweetheart, how u doing? Jag bara Tired, cranky and hangover, all off the above..! Hoppas jag fick fram ett litet leende annars får jag dåligt samvete! Men finns inte många sätt som är värre att vakna på när man sett fram emot att lulla runt lite!

Försökte desperat få några minuters sömn till men det var naturligtvis omöjligt eftersom de höll på att borra och slå sönder saker i huset brevid...

Sen åkte vi ialla fall till Universal med kidsen och humöret blev genast på topp igen! Det var sååå kul där och det var helt galna åkattraktioner =)










Jag och Spiderman på röda mattan!






Simulatorn här inne var värd all väntan! Jag satt och blundade den första minuten, haha! Man hissades upp i luften i en liten bil sen åkte man loopar och berg o dalbanor från extrema höjder och man kastades hit och dit! Det är helt galet hur verklighetstroget det kan vara! Freddie fick känna på min handsvett igen, stackaren, haha! Tyvärr kunde inte Harry åka någonting i princip men denna var nog tur för han hade med all säkerhet varit livrädd!



Kommer upp en video lite senare från Studio turen =) Det var otroligt kul att få följa med bakom kulisserna!



2 Fast 2 Furious, elden kändes!



Central Park



Scen från filmen Psycho! Kommer drömma mardrömmar om honom =P



De här var ju mindre uppflyftande!



Desperate Housewifes Wisteria Lane =)








SHIT! Jurassic Park åkningen var helt sjuk! Den var lika vacker som den var skrämmande! Först åkte man genom massa söta lillefot dinosaurier med rök och vattenfall sen blev det bara mer skrämmande för varje sekund för att avslutas med att en gigantisk T-Rex flyger mot en (vill tillägga att jag o Freddie satt längst fram) och ett ofantligt stup slänger ner en i tomma intet kändes det som, jag kunde inte se slutet på stupet när jag tittade så det kittlade till i hela huvudet och jag trodde jag skulle svimma, haha! Jag tror det var minst 100 m rätt ner, tog aldrig slut! Tänk Kärnan gånger 3! Så inget för känsliga åkare (mig)! Dyngsur blev man oxå =)



Sen var vi på en liten djurshow! Aporna var hur gulliga som helst!

Tyvärr har jag inte jätte mkt bilder tagna eftersom jag hade planerat att ladda kameran under morgonen om det inte hade blivit ett så brutalt uppvaknande!

Sen mötte vi upp Ruth & Paul på Saddle Ranch och de bjöd på middag =)



Oplanerat

Var och gjorde pedikyr i fredags! Sen satt vi utanför nagelstället i typ 45 min för vi kunde inte komma på vad vi skulle göra och dessutom var det bra att låta naglarna torka =) Emma kom iaf på den briljanta idén att vi skulle till Saddle Ranch för jag var helt tom på idéer...

 

 

 

 

 

Det var ganska mkt folk där för det var någon konsert!

 

 

Räkan var ju bara för söt =)

 

 

Käkade äntligen lax! Har haft de som cravings hur länge som helst och potatismos! Under tiden vi satt och åt kom vi fram till att vi lika bra kunde festa lite =) Sagt och gjort, party it is! Fick desstom äntligen träffa Rodney, haha! Jag och Emma sitter ju alltid och diggar till hans musik i bilen så det var skoj! Han skriver, spelar och sjunger allt själv - grym! Här kan ni ladda ner några av låtarna. Min favorit är Paint my emotions! När Jake var på rast gick vi med dem till Howl at the Moon en runda oxå!

 

 

Jake @ work

 

 

Emma är på G med sin liquid marijana drink! Nya favoriten =)

 

 

Sen hoppa vi upp på scenen och dansa till stängning då Jake slutade och körde oss hem =) Hade verkligen jätte kul!


Shopping

 

Det är så fint med bergen i bakgrunden!

 


Trafik som vanligt! Det är minsann tur att jag inte har bil hemma, hade säkert lyckats köra mot rödljuset vid högersväng flera gånger innan jag fattat att man inte får det! Varför har inte vi det så egentligen?


Här är en liten del av gallerian som ligger 5 min hemifrån, konstigt man är där så ofta =) Åkte inte dit för min egen skull idag men lyckades ändå bränna dollar...




Ohhh, kunde inte motstå! Love it, den är woppa giganta och har lite strass på sig!


Kom även hem med 2 par nya solbrillor, Oscar de la Renta. Kände att jag behövde både ett par svarta med silver detaljer och ett par oversize så jag kunde inte välja helt enkelt... Dessutom förtjänar jag det eftersom jag är så deppig just nu...
Bare Minerals är billigare här, ungefär halva priset så för både borste och rouge betalade jag typ 400 kr!

Hmm, måste provpacka väskorna och se vad jag behöver köpa för en resväska... Det är de tråkiga med de hela, hur f-n jag ska få hem allt!!! Och hur mkt det kommer kosta mig... SUCK! Får väl ge en del till Emma av mina gamla kläder och jag kan nog inte få med mig 14 par skor heller... ÅNGEST!
Jag borde ha lärt mig vid de här laget att inte fästa mig allt för mkt vid materiella ting med tanke på branden och sen när ALLA mina kläder blev stulna... Men icke, det har nog snarare bara blivit värre!

Ha en dazzling fredag allihop!

Over and out!

Lunchtime

 

Gjorde en egen liten lunchmix idag för omväxlingen! Ser inte så gott ut men det var det =)

Pasta, tomatsås, ost, stark kalkon o nachos!

 

Jag har gett upp hoppet om köttbullarna... =( Säkert någon i tullen som upptäckte hur gott saltlakrits är och att påsarna är så nära de kan komma äkta svensk vara, haha!



Winnie jagar ödlorna som satt och solade sig på trädstammen innan de blev skrämda!


Denna sektion av trädgården är så fin!

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och relaxa framför tv:n! Me like!

Torsdag morgon

 

Han tog lååång sovmorgon i morse! Tyckte inte jag alls var kul, blir lätt uttråkad! Satt och tittade på nyheterna, de visade ännu mer uttråkade människor som satt fast på LAX pga vulkanen! Tänk om jag måste åka till Washington och bli sittande där... Sen hade de visst varit ett meteor nedslag i Iowa.

 


Klart han har ett par uggs som matchar sin mammas i färgen =) Dave var inte lika road som vi var när han fick dem av sin moster i posten, haha! Han tycker inte att killar kan ha uggs men de kan de visst det! 2 mot 1 =P

Han tycker om sin lilla apa! A monkey for the monkey =)

 

Ser ni att han håller på att tappa håret =( Hans mohawk är ju en del av hans personlighet nu ju! Så det känns lite konstigt att han inte har den mer...


Börjar bli lite svårare att mata honom! Hans händer och fötter är all over the place! Sprattelgubbe =)



JOOOOSSS!

Här sitter jag och hoppas att vulkanen ska hålla på i flera månader gärna år och att vindarna ska vara stadigt västliga HELA tiden, haha! Kan man ha sånt flyt? =P Ähh, fast då blir jag väl deporterad till en båt a la Titanic och det är man ju inte såå sugen på! En kryssning i Karibien hade däremot gått an =)

Ha en lovely kväll!

Här ska dagen precis fångas =)

Wallmart


Emma kom och hämtade mig så vi kunde cruisa till Wallmart, haha! Emma skulle egentligen köpa en likadan tång till håret som jag har fast den var naturligtvis slut...



Står och väljer nagellack, vet inte riktigt hur jag står dock, haha! Blev ett svart och lite nagelstickers till det iaf =)


Sen körde vi hem och hämta min bil. Här är Emma framför mig i kön på Tacobell. Tryckte några tacos, namnam! De satt där de skulle!

Åkte hem till Emma och skrappade och pratade om hur deprimerade vi båda kommer va utan varandra! Hon för att hon blir lite "ensam", jag för att jag tvingas lämna... Det positiva för henne är ju att hon får vara kvar i L.A och det positiva för mig är jag kommer hem till alla nära och kära och dessutom får löööön igen =) Nu umgås vi ju lika mycket i princip som när vi hade hästarna! Kommer kännas jätte tomt utan henne och hennes optimism! 

(Malin, de var de här "kitet" jag snackade om)


Håller på med ett scrapbook album till Brydon, här är några av layouterna. Är inte jätte nöjd än som vanligt så lär behöva blinga till dem! Får helt enkelt gå igenom alla igen när det är klart! Hoppas de blir glada för det =) Det är alltid roligare att göra till någon annan!


Färgerna blir lite dåliga eftersom jag inte orkade ta dem ur plastfickan!


Sååå liten! Gud vad han har växt fort!

Jag blir lika besviken varje kväll jag kör hem över att jag inte har fått se en coyote än, de bara måste jag ju innan jag åker hem! Så länge jag sitter i bilen eller har hunnit innanför gallret så är det lugnt =P


Måndag


Han har på sig sin lilla body han fick av mig från Las Vegas =) Dock är den inte speciellt flattering, börja asgarva när jag tog på honom den! Den är helt konstig vid axlarna så jag tycker han ser ut som en bredaxlad amerikansk fotbollspelare, haha!



Eller hur? =)

Han var inte riktigt på sitt bästa humör idag men pratade med mamma och hon ville se lite mer av honom, så jag satt nyss och ansträngde mig och meckade ihop en film men den går inte att lägga upp för youtube håller på med uppdateringar... Ni får hålla tillgodo med bilder från idag ist!

Miss u already sweetie pie!


Här matchar han så snyggt bilden på magen =)

California rolls till lunch

Har inte gjort särskilt mkt idag, jobbat, duschat, tvättat kläder, surfat och kollat på tv. Börjar känna mig helt deppig över att jag ska lämna alla här snart... Fast hur lr hur har jag ändå fler dagar kvar än de 14 jag egentligen skulle varit borta. Alltid nått... Suck! O att mamma så käckt passa på att berätta att jag skulle till tandläkaren den 11 maj gjorde ju inte saken bättre... Då är man dessutom 27, gahhh! Back to life, back to reality... Vill inte! "Jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på blommorna"

När Dave kom hem grillade han kött så det blev pasta och sallad till det!

Hooters


Molnigt!!! Så vi körde mysdag utmed kusten idag =) Cruisade ner till Malibu och tänkte käka på Gladestone nere vid vattnet men vi var minsann för snåla för att betala 40 dollar för en rätt när man kan få samma mat för 20 dollar inkl. dricka och dricks på Hooters =)


Det första vår servitris säger när hon kommer är: Ni får ursäkta, jag är inte fet, jag är bara gravid, haha!





Hehe, har ni sett?!! Jag käkar sallad! Fast kycklingen var ju friterad så det var väl inte så nyttigt ändå!


Lite ansträngt leende tycker jag!

 

Emma blev ju så glad att jag hade hittat Kitson, så vi strosade lite där inne och båda hitta snygga jeans! Mina är från Grindlock och de är kända för att man kan byta ut fickorna! Man fick med ett extra par och jag såg direkt till att sätta på de lite mer skimrande =)


Jag ser faktiskt fram emot att börja jobba imorgon, har bränt lite för mycket manetas denna och förra veckan känner jag, både Vegas och shopping! Jag klandrar mammas shopoholic gener =P

 

Ingen som är sugen på att komma över några dagar i slutet av april och hjälpa till med all övervikt? =) Jag lovar att vi kommer hitta på massa roligheter!!! *Fjäsk, fjäsk*




Playhouse!

Hihi, vi hade sååå grymt roligt igår och ett fantastiskt flyt när det gällde allt!!!

Det började med att vi inte hade någon som kunde köra oss till Hollywood... Plötsligt ringer Jake och säger att han har en timmes ledigt och kunde köra oss, yes!!!

 

Getting ready i Emmas badrum!

Fick inviga min Vegas klänning eftersom jag inte hitta någon igår i gallerian!

 

Vi har aldrig gått till Playhouse innan eftersom kön är fantastisk lång då det är den hetaste klubben i Hollywood just nu. Så vi stod och suckade i 3 minuter i den gigantiska kön och tänkte att har vi inte rört oss inom 10 minuter så pallar vi inte. Vad händer då? Jo, där kommer en tjej och säger att vi ska komma med henne, går före alla andra och får vip band och kommer in gratis!!! Underbart!

 

 

 

När jag går förbi en säkerhetsvakt så stannar han mig och frågar om vi inte ska upp till Vic? Jag hade ju ingen aning, tänkte att de var den där tjejen som släppte in oss, sprang och haffa Emma sen blev vi lotsade upp till en balkong med utsikt över klubben =) Det visade sig att det var ägaren som ville prata med oss och visa utsikten =) Antar att vi inte kommer ha problem att komma in där fler gånger... Kul att man åker hem snart =(

 


Jaa, man kan ju inte alltid fånga hur de ser ut på kort!

 

Sprang på Hobie (Jeremy Jackson) från Baywatch i vimlet =) Han var ju helt klart en av favoriterna i serien. Han var väldigt trevlig!

 

 

Utflippade! Stötte på Bosse i vanlig ordning (den svensktalande polisen) han var besviken att jag inte ringt... Nu börjar det nästan kännas som Hollywood är lika litet som Hbg! Hehe, skoja bara =P

 

 

Love me tender, love me sweet! Gillar att vi ser helt kära ut i Elvis!

 


Pizza time innan vi hoppa in i en taxi som tvärnitade mitt i gatan för att vi skulle hoppa in! Åkte till Saddle Ranch, tog bara 5 min, wihoo!


Så där satt vi och drack vatten i väntan på att de skulle städa klart och räkna kassorna.

Kvällen avslutades med att jag blev buren av en av Saddle Ranch vakter till bilen, hade ju ont i fötterna så han bara svingade upp mig, det kallar jag service =)
Sen berättade Jake spökhistorier hela vägen hem!

Evighets projekt!

Satt i aceton i en evighet med naglarna, skam den som ger sig! Fick av det tills sist fast Lotties material vägrar ju att försvinna =) Så nu är de bara att räkna dagarna tills de långa naglarna flyger all världens väg!


Emma älskar att måla naglar och det fick hon mer än gärna lov att göra =) Hur många som helst som kommenterat dem! Gjorde det i fredags och högran är intakt men på vänstran har det flugit 2 naglar...

Säkerhetsbälten borde komma med en varningstext om att man kan knäcka naglarna =P


In heaven!

Åhhh, vår galleria är helt klart den bästa! När man inte varit där på en vecka så hade de kommit in massa nya saker =) Vi spenderade några timmar i en och samma butik, haha! Bilderna är snapshots från flipen, så idag blir de bara bilder =)

Ska jag eller ska jag inte? SKA!


Här är Emmas fångst, haha! Mer gick inte att sålla bort helt enkelt! Och det är ju faktiskt så att när man väl hittar saker man gillar måste man köpa det =) Annars ångrar man bara sig!


Sen skrek magen efter den här intensiva shoppingen. Crêpes med spenat, avocado, ost mm som avrundades med en fantastisk nutella och jordgubbs crêpe, mums!


De här fick jag med mig hem. Var ju tvungen att ha lite toppar till mina nya jeans =) Blev även ett par lackleggins och ett basic svart linne. Baksidorna på vissa av topparna är skitsnygga oxå, me like!

När jag kom hem så var Judith själv med en hysterisk Brybry. Tyckte synd om henne, har aldrig sett honom så ledsen innan! Så det slutade med att vi tog upp honom i hans gunga tills han lugnat ner sig och hon var väldigt tacksam över att jag kom till undsättning =) Hon är så trevlig och pratglad så det gjorde inget att jag blev avbruten i mitt garderobfixande i några timmar!

På lekplatsen!

Naturligtvis kunde jag inte bara slappa! Hängde med Emma, Freddie och Harry till lekplatsen!
Vi roade oss där i några timmar! Lekte kurragömma och alla ungar på hela lekplatsen ville vara med, haha! Vilka fantastiska lekledare vi är =) Kanske ska byta karriär? Eller inte...







Hem för en liten tupplur! Håller på att piggna till, sen bar det av till nästa lekpark! Fast Ruth hade kört i förväg med Freddie så vi lämna bara av Harry så han kunde leka med sin bästis John. För nu var det vår tur att leka lite i gallerian ;-)


Stranden!



Var på stranden idag! Hade bestämt mig för att åka till Venice Beach just för att när vi var ute och cyklade körde vi bara förbi Ocean Front walken så jag ville se mer och se där de åker bräda. Hmm, körde hela vägen dit men när jag letade efter parkering kände jag bara att näheee, det här stället passar inte mig... Det var något i luften helt enkelt!

Santa Monica Beach kändes betydligt mer lockande och fräschare! Hitta mig en perfekt plats med tydligen, livräddaren körde värsta träningspasset, haha! Nice! Hade inte ro att ligga där mer än 2½ timme så började gå mot Venice istället för nyfikenheten kliade i kroppen! Gick längs vattenbrynet och doppade fötterna i Stilla Havet för första gången =) Skit kallt!

Där är verkligen skumma människor i rörelse där! Massa olika spåalternativ, butiker, krush doktorer (marijana läkare som skriver ut papper på att du använder det för medicinska skäl... Inga kommentarer) kostiga artister, ja u name it!

Vågade inte filma särskilt mkt, för det första så förväntar de som "uppträder" sig dricks om man fotar dem (ingen jag såg var särskilt imponerande, då de garanterat är helt höga och jag ville inte sponsra det!) och för det andra kändes det som att någon mkt väl hade kunnat försöka rycka väskan lr kameran!

Asså, nu låter de här mkt värre än vad det är, många hade säkert känt sig bekväma med att gå där och uppskattat att få uppleva en värld med newage och pundare, men jag går ju inte ens gärna längs södergatan själv...

Tror Hidden Hills som är ett gated community hade varit perfekt för mig, haha! Ha koll på vem som kommer och går!

I alla fall, det visade sig att jag hade rätt i det jag anade... När jag stod inne på American Apparel och skulle betala berättade tjejen att 2 minuter innan jag gick in där hade hon blivit rånad! Så hon var helt chockad, stackaren! Sin privata mobil och hela kassan!

Gillar långa linnen och sen är de ju en fin liten souvenir =)

 

Fick även med mig en fotlänk för bara 7 dollar från ett stånd! Återstår att se om det verkligen är sterling silver!


Ocean walken är riktigt lång upptäckte jag så det blev inte att jag gick till skateparken, får göra den utflykten med inlines istället en dag =)

Trafiken på PCH var sååå jobbig! Så det tog en extra timme att komma hem! Stannade till vid Topanga Canyon utsiktsställe och tittade över San Fernando Valley.

Vad tycker ni är bäst? Att ha bilder eller video i bloggen?

Kan tänka mig att det är lite drygt att titta på en video och att bilder därför är snabbare att avverka!

Inga köttbullar men

 

ett gulligt litet tack kort i posten idag =) Kommer från nagelstället i Encino och de tackar för att jag stod ut med att vänta de extra 60 minuterna det tog att ta bort akryl gelen!

 

Även fast de bara gör de för att behålla mig som kund så gillar jag det ändå just för att de trots allt har tagit sig tid att skriva en liten novell och stänga igen kuvertet för min skull =)

 

Fast jag har kommit fram till att jag inte ska göra naglarna här fler gånger. Det är liksom ingen vits eftersom jag inte blir nöjd, är det inte materialet som är fel så är det färgen, suck! Lottie har gjort en bortskämd =P

 

Ser nästan fram emot att ta av gelen och knäcka nagel efter nagel så man får såna där små korta stumpar som man kan måla nagellack på var och varann dag!



Så idag blev det delivery pizza från något nytt ställe, den godaste hittills med tunn crust (vill inte skriva skorpa för de låter så äckligt. Tänker på en som gick i min klass i 9 år och alltid hade helt nerbitna naglar och satt och pillade och rev på sitt exem som var helt skorpigt och groteskt. Behöver jag tillägga att jag vägra sitta nära honom i klassrummet? Vem vill ha en bit skorpa inskjuten i ögat lr ännu värre munnen? Ööö, nu äcklas jag!!!) och sallad till middag!

Förresten, så var det jordbävning här igen i Mexicali! 7,2 tror jag, Liz hade varit på ovanvåningen och vågen hade varit rytmisk och hållt på i över 1 minute. Sen triggade den igång ett skalv i Malibu som kändes betydligt mer, BOOM! Självklart satt jag då i bilen på väg hem från Vegas... Nu är det ju 3 st så frågan är om det kommer börja en ny omgång?

Nääää, nu är de läggdax!

Xoxo

Malibu / Santa Monica



Min dag i film mest när jag är ute o kör och det är fel datum eftersom jag inte ändrat tiden på datorn dessutom funkar den som stumfilm ;-)

Idag var jag trött på att ha ont i fötterna så det var på med plåster överallt sen var man redo för en dag fylld med promenad =)

Åkte först till Malibu's fina plaza som Liz rekommenderade och tittade. Fick veta av kassörskan på Ralphs att Brad Pitt o Jennifer Aniston brukade handla där när de fortfarande var tillsammans och stå och garva åt rubrikerna att de bråkade! Pamela Anderson handlar där titt som tätt men självklart inte samma tidpunkt som jag... Dock kom där en limo cruisandes med nummerplåt Music37 så undra vems det kan vara?

Sen körde jag vidare på PCH till Santa Monica och gick längs Third street promenade och shoppa lite. Tur att jag faktiskt har grymt lokalsinne för jag körde helt utan gps eftersom den ligger i Emmas bil sen Vega.

Hittade äntligen Kitson, dock inte den som hon som skriver skvaller för Veckoreyn jobbar i! Wihii, hittade så klart massa grejer, fast de vet hur man tar betalt kan jag lova! Ett linne som inte var särskilt speciellt kostade ca 140 dollar! Slutade iaf med att det blev en tisha med en voodoo docka och jeans från Denim of Virtue vårkollektion.  

Riktigt skönt att bara vara helt själv för en gångs skull, det enda som saknades var att volvon skulle förvandlas till en cabbe!

Disneyland igen



Kör en liten repris här från Disneyland, man tar ju inte fram flipen allt för ofta så har ett lite begränsat utbud att jobba med! För just nu sitter jag och roar mig med att göra små filmer! Märks de?

Det slog mig precis att ingen på jobbet har ljud på sin dator, kanske inte så kul att kolla på stumfilm...

Tisdag


Vaknade först vid lunch tid idag, Vegas har definitivt satt sina spår =) Lagom till Emma kom hem från skolan! Sen låg vi och tittade på oss själva från Vegas och vek oss dubbla flera ggr och tårarna sprutade! Så pinsam man kan vara och inte bry sig ett dugg, haha! Vi lever ju i fantasin om att det bara är vi här som pratar svenska... Fast de fick vi bevisat i ett klipp att vi inte är när en svensk kille helt plötsligt dyker upp, haha!

Emma skulle köra och hämta Ruth o Paul på LAX och köra mig hem innan... Liz o Dave var nämligen och hämtade volvon när vi kört till Vegas så den fick sig lite service =)

När vi kommer ut till bilen så upptäcker vi att den inte går att starta! Shit, hur ska vi fixa detta?!! Saknade verkligen att pappa inte bara var ett samtal iväg!
De var 6 pers som skulle tillbaka så de hade inte gått att köra med någon av de andra två utan jag hade varit tvungen att köra en bil! Blev lite torr i munnen där ett tag och fick korka upp en Vanilla Coke innan Scott (hans kusin som hade modevisningen) kom till vår undsättning, tjohooo! Jag blev lycklig! Han berättade också att i morse när han körde till jobbet, var det en dödsolycka med en motorcykelförare, kroppen låg fortfarande på vägen... Hua!!!

Konstigt jag inte vill sitta bakom ratten om jag inte behöver?

Det är faktiskt riktigt idiotiskt att ha mc här och de är riktigt störiga oxå. De får oxå lov att köra i carpool filen och där ligger de och slickar bilarna vid omkörningar så att backspeglarna nästan ryker! Så förstår verkligen att de händer dem mycket olyckor!

När vi kom ut från uppfarten är där värsta kamerateamet och massa trailers med utrustning! Så där skulle man ju gått som en liten statist, haha!

De ska börja filma en ny film med bland annat Megan Fox, Robert Pattinson och Shia La Boeuf på Lauras kontor i Encino nu de närmsta veckorna! Får väl se om man har möjlighet att dyka upp och "luncha" med henne... Kan ju inte låta Anna Anka (från BJUV) vara den enda =P

Skönt att komma hem och packa upp alla saker! Brydon tyckte jätte mkt om sin nya onesie så får ta en bild på den sen nån gång!

Liz mamma anländer från New York imorgon! L beskriver henne som en pensionerad dramatisk skådespelerska (fast hon aldrig gått på röda mattan) med mycket gestikulering och livfullt vokabulär, så de ska bli spännande att träffa henne! Hon ska passa B medan L är iväg ett ärende på fredag och hon sa att jag gärna fick titta till så att allt gick rätt till om det skulle bli att han gråter, haha!

Har fortfarande inte fått köttbullspåsarna, hoppas postverket inte tror det är antrax lr nått! Vill ha dem NUUUU!!! Köttbullar, potatismos, lingon och saltlakrits - ge mig ASAP!

Promenad längs stripen



Vår långa promenad! Ber om ursäkt för vår lite störiga dialekt i alla klipp, haha! Den anländer så fort kameran sätts på av någon anledning... Tror de är psykiskt, kanske fler än jag som avskyr att höra rösten inspelad? Den låter ju som en främlings och därför är det betydligt lättare att se på klipp när det låter ännu mer som någon annan =P

Road trip




Här  är en liten glimt av vår lilla (15 timmar totalt) road trip! Jag har inte riktigt fått koll på hur man redigerar själv än så tyvärr är det flip programmet som har gjort det och därför kommer inte allt med så man får ett sammanhang av vad vi pratar!

Softat

i soffan hela dagen! 15 timmars bilresa tur och retur, 12 timmars promenad och festande har tagit ut sin rätt! Känns som man vänt på dygnet igen! Är klar vaken nu när kl. är 3 på natten... Är hos Emma, hon börjar skolan imorgon så då får jag roa mig själv! Är allmänt sliten helt enkelt men det var det värt =)

Ska försöka tvinga mig att somna nu!

God natt och ha en bra dag allihop =)

Öken

Jahapp, då var det redan dax att åka hem! Vegas var verkligen skit kul, som en gigantisk lekstuga och alla man stötte på var på toppen humör! Jag undrar hur mycket pengar som rullar där varje dag! Måste vara ofantliga summor med tanke på att folk sitter där och spelar nonstop dygnet runt! Man var ganska nöjd efter den här intensiva helgen och redo att åka tillbaka hem till verkligheten!

 

Så Sara, jag hade inte pallat trycket att stanna där i en hel vecka, haha ;)

 

 

 

Vyn från 20:e våningen. Flygplatsen precis i bakgrunden!

 

Käkade frulle på Excalibur!

 

Färdkost!

 

 

Öken, öken och mer öken i sikte!

 

 

 

 

 

Åhh, läste en mega bra bok som handlade lite om den här vägen för ett tag sedan! Ser ganska likt ut med bilden man fick i huvudet men jag trodde det skulle vara lite mer sand! Blev lite besviken över att jag inte fick se något tumbleweed komma rullandes trots att det blåste på ganska rejält!


What happens in Vegas stays in Vegas

 

Redo för ytterligare en kul kväll/natt i Vegas! Som vanligt tycker man ju inte att man kan hitta ngt att ha på sig så fick bli linne och jeans! Hur Vegas är det liksom?

 

 

Perfekt att grunda med lite hamburgare =) Ska bara äta sallad när jag kommer hem! Pizza och hamburgare börjar stå mig lite upp i halsen vid de här laget!

 

 

Stod på gästlistan till LAX för vi stötte på en kille i lobbyn när vi kom konkandes på våra shoppingkassar, gött! Och vi behövde inte mer än gå ner för trappan innan en säkerhetsvakt kom och tyckte vi skulle in i Vip rummet! Vem tackar nej till det, hihi?!

Så vi kunde stå och skaka loss utan att trängas bland alla! Vi hade mega kul och hade ont i halsen av allt skrålande på söndagen! Fast på grund av fötterna var vi nog tillbaka på rummet igen vid halv 4 eller något!

 

Det är lite svårt att ha tidsuppfattning i Vegas eftersom det ser likadant ut dygnet runt! Samma ström av människor, lika ljust och tiden går våldsamt fort!


The strip

Ja, nu har man sett Las Vegas strip väldigt nära och ingående! Tur att vi inte visste hur långt vi skulle gå när vi började, haha! Vi var ute och gick i 12 timmar! Behöver jag säga att blåsorna under fötterna var/är gigantiska?

 

Själva stripen är ju inte särskilt lång typ 6,5 km men man kan liksom inte gå rakt fram hela tiden utan in och ut från olika hotell, upp för rulltrappor, gå 100 meter för att sedan åka ner igen! Sen ville vi ju gå inom vissa hotell för att kolla i butikerna där!

Så här kommer ett urval av bilderna från promenaden!

 

 

Vårt poolområde, dock blev det aldrig tid att ligga där och slappa!

 

 

 

Inne på hotellet!

 

 

New York New York med Coyote Ugly baren!

 

 

Massa turistbilder tog vi, haha!

 

 

 

M&M himmelriket! Köpte en onesie till Brydon för den var så gullig!

 

 

Sockersöt frihetsgudinna!

 

 

 

Vilar oss innan Bellagios superfina fontänspel! Skönt!

 

 

Jätte pampigt med Frank Sinatra sång!

 

 

Inne på Ceasars Palace shoppingcenter! Alltid blå himmel =) Vi käkade på Cheesecake Factory där inne!

 

 

Äntligen vårt slutliga shoppincenter! Hade sååå fruktansvärt ont under fötterna så slängde mig in i första Paul Frank butik och köpte ett par tjocksulade flipflops! Det hjälpte lite men efter ett tag så började själva remmen göra ont eftersom den var i plast och den bara gnuggade bort huden på ovansidan, aj!

 

 

Blev buss tillbaka! Alla hotellen är så fint belysta i mörkret! Vårt hotell hade ljus längst upp på pyramiden, rakt upp i luften, så man såg det tydligt när man närmade sig Vegas!

 

 

Inte särskilt mkt påsar... Men tungt var det ändå =)

 


Korkade upp skumpan och vilade fötterna i 30 minuter innan vi skulle vidare!

Cathouse

 

Vi satt och väntade medan de andra checkade in så här är första dollarn som åker in!

 

 

Vi blev lite besatta i 1 cent slotsen =) Jag vann 7.50 dollar, wow!

Man fick gratis drinkar när servitriserna gick runt och man spelade, perfekt!

 

 

 

Sen var de snabbt upp till rummet och svida om till partykläder!

 

 

Det bästa var att man faktiskt inte behövde lämna hotellet, där fanns i princip allt! Så första kvällen var jag och Emma på Cathouse och festade! Vi hade skit kul, dock gjorde fötterna mega ont eftersom vi dansade mkt mer än vi brukar, haha!

 

 

 

 


Road Trip Las Vegas

 

Samlade ihop alla mina pengar jag gömt här och var i mitt rum för att jag inte skulle röra dem förrän Vegas! Blev ganska nöjd =) Har aldrig haft så mkt pengar i handen. Föredrar ju mitt kort för det inte känns som man slösar pengar då, haha! Blir mkt snålare när jag ser att det minskar!

 

 

Herregud, vilken hemsk trafik det var! Jag och Emma gjorde en liten film innan vi plocka upp de andra och där skämtar vi lite käckt om att det var innan vi visste att vi skulle vara på vägen i 7 och en halv timme! Vi jinxa oss själva för vi krypkörde i princip genom hela LA och fick känna på hur gigantisk staden verkligen är...  De här är i alla fall första toalettstoppet utav många!

 

 

 

Stopp i Barstow, mitt i ingenmansland i öknen! Hälsade på Jakes mamma, det var en upplevelse! De höll precis på att flytta in.

 

 

Dubarie var gullig och kunde redan dansa hiphop och slåss som en boxare!

 

 

Sen var vi hungriga och käkade grekisk snabbmat!

 

 

Äntligen framme 10 timmar senare! Fast vägen dit var ändå ganska kul eftersom man hade allt framför sig! Vi passerade några roliga bilar oxå så man fick sig några skratt!

 

 


Torsdag


Jag, Emma och Maria hade film kväll. Perfekt avkoppling inför Vegas!

 

GOTTTTTT!!!

Maria åkte hem idag, buhuu! Hade varit kul att umgås mer med henne!

 

 

Har ni någongång sett en så perfekt frontad butik? Det är så harmoniskt och avstressande att handla när allt är så perfekt =) Och dessutom att man aldrig behöver packa ner sina saker själv!


Sötnosen!



Klart han ocjså måste få vara med på film =) Så alla får se hur super gullig han är live! Tycker dock att kvaliten kunde varit bättre...

Nedräkningen till Vegas har börjat!!!



Yes! Nu är hotellet äntligen bokat! Blev Luxor till sist som ligger på the strip =)
Fint ska det vara, annars kan det kvitta ;-)

Ska verkligen bli skit kul! Spännande att se om det är en helt annan värld man kliver in i som alla som varit där säger! 

Imorgon så är det sista arbetsdagen innan semestern! Så tänkte packa och sånt under dagen när lill prinsen sover och sedan köra till Emma och sova över. Hon är själv hemma eftersom de är på Cayman islands. Ska ladda upp inför resan med att käka Ben & Jerrys (som är såå mkt billigare här) och kolla på film tills vi somnar!

Kör hemifrån på fredag 1.30 pm. Ska göra ett litet stopp hos Jakes mamma som bor där ute i öknen någostans innan vi fortsätter till Vegas! Får väl se om det blir bra väder för att ligga vid poolen, ska bara vara 23 grader, brrr! Hoppas det, annars får ju plånboken ännu mer ont än vad den redan har =P


VIVA LAS VEGAS!

 


Freddie skämtar


I bilen på väg till Disneyland



Harry förklarar att de ska visa mig Disneyland, gulligt!

Så mycket snabbare det går att bara ladda upp en film! Får ju ha lite utfyllnad i bloggen känner jag eftersom jag är så kass på att uppdatera =)

Roar oss...



... i bilen till modevisningen för några veckor sedan! Uppenbarligen går det inte att prata skånska utan vi snackar en dialekt som jag tror vi uppfann hos Lottie för sådär 15 år sedan när vi dummar oss =)

Tiden går fort när man har roligt...



Ja... Bara lite drygt en månad kvar här i Lala-land =( Fy, usch, blää, noooo, buuhuuu! Vill inte tänka den tanken men var tvungen att tanka på min telefon idag eftersom det gått 60 dagar så de kom som ett hårt slag, är ju expert på att slå bort hemskheter... Ångest!

Jag visste direkt när jag gled över LA i flygplanet att jag skulle älska staden över alla andra ställen i hela världen och kände mig hemma på 5 röda! Det finns inget som ens kan mäta sig med LA, i mina ögon. Fast kanske New York sommartid?
Jag älskar allt, människorna, variationen, min energi, värmen, Brydon, helikoptrarna, att vara i händelsernas centrum, kunna göra i princip vad som helst - när som helst! Shoppingen är oändlig och Dave och Liz är underbara, finns inte en chans att jag hade kunnat få det bättre här!

Det blir liksom aldrig tråkigt, som det lätt blir hemma! Man vet aldrig vad som kommer hända under dagen, vilket samtalsämne som kommer diskuteras med främlingen i kön på Target eller om någon kommer komma fram och ge en en komplimang helt spontant! Det man dock vet är att solen alltid lyser på en!   

Så jag har väl egentligen ingen större lust att sätta mig på planet hem och det är inte pga panikångesten... Klart det ska bli skit kul att träffa sin underbara familj och sina fantastiska vänner men längtan hit kommer vara ofantlig måste jag tyvärr erkänna...

Så med facit i hand vet jag inte om det var ett bra eller dåligt val att åka hit... Det återstår att se helt enkelt, känns kanske annorlunda när man står på svensk mark och andas in våren!

Varför kan man inte få en spåkula och se vad framtiden har in store för en?

RSS 2.0