grattis pappiiiiiiii

 

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nä, det är pappas födelsedag, hurra, hurra, hurraaaaa! Grattis! Hoppas du får en helt amazing födelsedag även om inte jag är där o förgyller den ;-)

 

Här är du fortfarande 47 år i ett helt dygn till, skönt va ;-)

Puss o kram


söndag

Wihiii, nu kan jag shoppa o samtidigt göra en bra gärning - skänka pengar till djur =) Jag tycker mitt nya visa är så gulligt o personligt! O så gillar jag att man fick bestämma designen o pinkoden själv! Jag har redan glömt mitt svenska pin så de kommer bli jobbigt!

Har bara varit hemma idag! Pluggat o pratat i telefon =) O så hade vi söndagsmiddag med rödvin, grillat, broccoli, risotto! O så badade vi Bry, den lilla skitungen =)

Vet ni vad jag saknar när jag pluggar? Som Anna påminde mig om, haha! Lösgodis, SALT lakrits, tänk att få plugga med en påse lösgodis, wow vad det hade underlättat! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det, jamjam! Vissa saker är Sverige bäst på!

Så världens bästa mamma, jag skriver adressen här medan jag kommer ihåg det eftersom jag glömmer att skicka mail hela tiden, blink blink =P

Emma Hedman
22436 Maycotte Rd
Woodland Hills, CA 91364

Lööööördaaaaaaaa



Jag kunde inte komma på något roligare än att åka o sätta mig på Barnes & Noble / Starbucks mellan 17-23 igår, wihoo! Det känns ialla fall bättre att vara omringad av andra tråkmånsar som oxå spenderar lördagen med studier! O så får man alltid några roliga samtal. Som en tjej som kom o satte sig o sa hur snygg min Wang väska var =) Så kom vi in på naglar o hon blev helt chockad att jag hade målat mina naglar själv o undrade varför??? Haha, mmm så är de i Calabasas =P



Sockerkicken var väldigt välkommen o en o annan iskaffe slank oxå ner! Vet ni varför de är så dyrt på Starbucks förresten? Det är för att han som skapade Starbucks var fattig när han var liten o någon i hans familj blev väldigt sjuk o de hade inte råd att betala sjukhuset! O då sa han att alla hans anställda skulle ha bra försäkring när de arbetade för honom!

Det var även jordbävningsdrill i hela landet kl. 10.21 i torsdags, under accountingen. Så Mr. Lyons var så gullig o frågade mig om jag hade varit med om en jordbävning någon gång, jag sa näää o att jag var lite rädd för de där! (Ville inte berätta om exorcist upplevelsen, haha)
Då visade han mig hur man skulle göra, krypa under bordet o hålla fast i benen så att de inte åkte ifrån en! Var man utomhus skulle man stanna ute o gärna vara på ett öppet fält utan massa hus runt omkring som börjar falla på en! Sen sa han med glimten i ögat att det bara var på film som jorden delade sig, så det behövde jag inte oroa mig för =) Puhh, jag som trodde allt på film var verklighet =P

Shopping


Vädret har inte varit direkt tillfredställande den sista veckan =( Grått o tråkigt! Visst man har inte behövt någon jacka men bara av att tänka på moln så fryser jag! Så träffade Emma i gallerian igår för lite shopping o break från pluggandet! Med uppgift om att hitta en jacka... Visst jag har trenchen jag köpte men den tycker jag bara funkar till klackar så jag behövde en mer basic =)

 

Emma fick nästan frispel på mig efter att ha provat typ 25 jackor! Jag tyckte alla var fula lr så var passformen grotesk, färgen fel, kliande material osv. Så efter hon åkt hem fortsatte jag mitt mission impossible! O hittade till sist en klockren lila Miss Sixty på Nordstrom =) Kunde därför inte låta bli att unna mig själv den eftersom jag typ inte har något liv utan bara pluggar hela tiden!



Blev oxå en cardigan till leggings från Forever. Inte mina färger direkt men den passar med moln!


En miniväska med en tofs =) Så Maria Montazami, haha! Fast jag vet inte när jag ska ha den dock! Den är skit liten! Får max plats med iphonen, lipbalm o kort!

Lite nagelgrejer blev det med =) Jag måste ha en fil i varje väska! O efter senaste manikyren så äcklades jag så mkt över allt kraffs hon klippte bort längs nagelbanden o ska försöka uppdatera det själv under tiden! O jag kände även ett behov av en vattenflaska i rostfritt stål för jag har kommit på att de måste hålla vattnet kallt lite längre?!! Eftersom att isbitarna inte smälter lika fort =) Återstår att se o så stödjer man bröstcancern!

Första fredan med Bry


Han är sjuk den lille stackaren! Så han var inte jätte glad! D var oxå sjuk o hemma!


Så jag körde honom till läkaren för en liten check up!

 

I väntrummet var han hur glad som helst o flirtade vilt med alla sköterskorna, haha! Han hade lite krupp så L köpte med en mist maskin när hon kom hem o så håller han på att få alla 4 framtänderna där uppe! Så det är inte så konstigt han e lite gnällig!


pythagoras sats


Vill ni veta hur jag spenderade min fredag? Jag ringde en klasskompis o åkte över till henne o räkna matte, haha! Det ska vara en första för allt! Varje gång jag sett mig i spegeln sedan jag fick de där smset med den konstiga formeln så har jag sett helt jagad ut =P Så klarade inte av en minut till efter jag hade slutat!

Jag har aldrig riktigt pratat med henne innan, de visade sig att hon var grymt facinerande! Hon hade bott i Dubai, Tokyo, Filipinerna, Vegas osv. O varit i flygstyrkan i kriget o hoppat från plan o grejer! Wow, jag blev imponerad o det var jätte skoj att lyssna på! Dessutom bodde hon i ett jätte fint lägenhetskomplex =) O jag blev mega avundsjuk när jag såg deras gym som har öppet 24/7 o då sa hon att jag får använda det hur ofta jag vill, wihiiii!  Att jag inte har tid är en annan femma...

Sen körde vi ett matterace! O jag är så otroligt glad över att det var mega simpelt när man fick se det! Så nu är skräcken borta o jag kan fokusera på andra uträkningar som är betydligt svårare =)


Jag o Elin hade behövt kunna pythagoras sats när vi var runt 11 år o körde Cheops pyramiden! Våra föräldrar kunde inte hjälpa oss heller..! Daniel lyckades till sist =) Kommer ni ihåg?

Den här formeln har fått färgerna gult o rött i min hjärna! Ser formeln i gult o min sinnesstämning o omgivningen var röd när jag lärde mig den - om ni ville veta ngt helt onödigt, haha!

denna Anna anka...

Verkar som att Anna Anka är den enda kändisen man ska få se här i livet =P Det var ganska sjukt, när jag kommer inrullandes o ska parkera ser jag en figur i babyrosa Juicy set komma gående bakifrån o bara fick en känsla av att det är Anna Anka för längre bort såg jag massa blondiner som stod o pratade med den svenska ägaren till Mill Creek... När jag gick av bilen kommer där två killar gående o pratar svenska... Hmm, tänkte jag o fråga Violet vad det var som var på g. Hon sa att de var någon inspelning o att hon tog hand om Ava så jag kunde gå o checka läget, haha!

Så jag kunde ju inte låta bli o gick o snackade med svenskarna och mycket riktigt så var det inspelning för Annas show =) Hon var inne o bytade om o Ethan var där med sin nanny. Stod o småpratade lite med dem, Martin Björk var oxå där o sprang runt, han kändes verkligen som en 08:a! Snobbig o dryg, sa inte hej utan log lite lätt! Så efter 10 minuter hade jag fått nog av att vänta med tråkiga svenskar, haha! Så blev ingen bild på henne nu heller =P


 

Här ser ni iaf Annas väska o hund, så ni inte tror att jag diktar ihop allt hela tiden!

 


Gick o hämta Ava för hon vill ha en golden o hon blev helt överlycklig när hon fick se Bella! Annas barnflicka är en jätte trevlig norrlänning =) Ungarna satt i bilen o kolla på film!

God natt!

Jag har blivit med körkort!

Och kör numera lagligt =))) För det har ju varit lite ångest varje gång jag kört Expeditionen för det första för att man måste ha ett CA körkort när man bor här inom 10 dagar o sedan för att jag inte har haft någon försäkring alls! Nu har jag både försäkring o körkort =)

 

Det är verkligen svårt att ta körkort här, jag förstår varför alla är såna fantastiska förare... Ohh, nej jag är inte alls syrlig, haha! Det tog mig 10 minuter o kostade 31 dollar, sen var det klart! Fick 7 fel, 5 pga att jag inte hade någon aning om handsignalerna, 1 för att jag körde för sakta, vilket är orättvist för här visas inte hastigheten i varje korsning... O ett för att jag saktade in onödigt mycket!

 

Missade min matte pga av de här o det var typ den viktigaste matten hittills kändes det som! Fick ett sms av en klasskompis där hon förklarade formeln "hypothenuse is (hypothenuse) 2= (leg) 2 +(leg) I know it looks confusing but don't panic!" Great säger jag! Jag förstår inte ett skit! Någon annan som gör? Då är förklaringar hjärtligt välkomma =) Har prov på onsdag oxå tydligen, wihiii...... =(

 

På något sätt lyckas jag få A i engelskan hela tiden iaf, wihii! Där blir jag lika förvånad varje gång för jag bara gör o tänker inte alls typ! Fake it till u make it ;-)



Stress, stress o lite mer stress



Passade Bry på tisdagen o det var hur lugnt som helst =) Rikigt skönt att jobba hemifrån ;-) Hämtade honom på dagis, D mötte mig där o visa rutinerna o grejer! Det kostar dem 50 dollar om jag missar att signera ut honom, wopp! Tur att man har vanan inne från Drake!



Direkt efter B så åkte jag till Caroline o passade henne till klockan 22. Tur att jag kunde plugga under tiden! Lagom trött!




De har pimpat till matsalen på Pierce =)




Mötte upp Emma för lunch på skolan =) Ser ju aldrig henne längre, buhuuu! Så vi satt o skvallrade en massa ;-)




Sen lagade jag även mat! Tog av plasten o tjoffade in den i ugnen! Riktigt avancerat, haha!



Igår så var jag hos A o D till 19, sen hade jag en timme på mig innan jag skulle till Caroline igen, så körde inom Starbucks o pluggade lite med en kaffe! Som de behövdes koffein i denna kroppen! Så var jag där i 2 timmar för hennes mamma är regisör o hade en skådis som behövde hjälp!

O idag så var jag sista dagen hos A o D o sluta inte förrän 21.30! Det blir råplugga i helgen till matten! O sen har vi 300 sidor accounting veckan efter Halloween... Om jag tyckte service ftg var kinesiska så är varuhandel 12 ggr värre iaf som status just nu o jag vet inte hur jag ska lyckas..!

Tappat en tand

 

Ava var helt överlycklig när hon kom tillbaka från yogan, hon hade tappat en tand till o läspade som sjutton, haha! Vi gjorde lite läxor, sen bar det av till gymnastik!

 

Var engagerad idag o satt o kollade!

 

Det blev inget hus tittande idag eftersom någon hade varit med i en bilolycka... Deanne sa att hon så gärna vill att jag ska titta på det, att dom bestämmer på onsdag lr torsdag när jag är där! O hon sa att jag alltid var välkommen tillbaka =) Jätte gulligt fast det ger mig bara ångest!


Ärende

 

När skolan var klar så satte jag igång o stressade! Första stoppet var Vickan i gallerian för att äntligen handla en beställd body mist =) Jag hade fått några kuponger av Emma oxå som gick ut idag så det var lika bra att passa på! Ett par hiphuggers gratis o 10 dollar av på en bh =)

 

 

En vatten flaska slank oxå ner =)

 

Sen kutade jag vidare till Trade Secret o handla Shampoo o Balsam =) Sen blev det en tur till Walle o handla! Ut på motorvägen o glida till Emma o hämta det sista! Hon var en sån ängel o hade stoppat ner allt i en resväska o Ikea påse =) Så det gick snabbt! Hem o dumpa av o packa upp så att jag slipper ha resväskan liggandes!

 

Ut med hundarna o kissa! Tanka bilen! Sen for jag till banken o satte in pengar o när jag precis ska åka o byta bil kommer jag på att jag glömt de förbaskade nycklarna till den andra bilen! Gahhh! Så det var hem om igen (jag hade bytat väska...) Snabbt som sjutton iväg igen, hoppa in i den andra bilen o hämta Drake o vi lyckades vara hemma lagom tills att Ava kom, puhhh!


Dividerat

Ojjjj, så skönt det var att köra till skolan idag! Snabbt gick det =) Nu slipper jag köra Mulholland o Topanga, tralala! O D gav mig en ännu bättre väg än den jag själv tänkt så jag träffa knappt på någon trafik alls, wihooo!



Matten är svår just nu! Geniknölarna får jobba på full styrka! Jag har verkligen svårt med de här med huvudräkning!!! O speciellt när man ska lära sig något helt nytt sätt att räkna division... Har glömt bort hur jag lärde mig från början men vet att det inte är så här iaf! O jag är en sån tyrann att jag allra helst bara hade velat sitta o pränta in det i huvudet så att jag FATTAR men man har så många andra läxor o tiden är inte tillräcklig =(

Har precis skrivit klart min uppsats om mina långsiktiga mål i livet till engelskan, puhhh! O 20 nya ord till min vokabulär logg... Imorgon har halva terminen gått ;-) O då är de vinterloooooooooooooooooov i nästan 2 månader!

God natt!

Nu ska jag återhämta mig o kolla på Desperate Housewives =) Har missat nästan alla avsnitt för Tivon ville inte fatta att den skulle spela in!

Här är länken om någon annan oxå missat dem =)

http://abc.go.com/watch/desperate-housewives/SH559048

Over and out!

Xoxo

Helvete!



Åhhh gud, jag är fortfarande helt uppskärrad, har haft hjärtklappning i 10 min nu! När jag gick in på toa så sätter jag mig lugnt o sansat på toan, tänder lampan o infarandes kommer en SKORPION!!! Kan ni fatta?!!

Det måste ha sett väldigt lustigt ut, jag for upp med benen i taket, gjorde ett gigantiskt skutt, ungefär som att jag hoppa höjdhopp fast med benen före o från sittande läge! Grabba telefonen tokringde Liz som hade den avstängd! D låg o kolla facebook på sin lur o blev rädd när den helt plötsligt börja göra ljud ifrån sig, så de kom rusandes med en tidning i högsta hugg! O ser en förstenad Emma stå o stirra ner i golvet, jag fick liksom inte in att en sån här giftig sak var precis framför fötterna på mig!

Dave tog tidningen o drämde till den så att giftpiggen flög av o allt =) Den här hann inte flytta sig men tydligen kan de vara ganska snabba de små äckliga sakerna! När traumat var avkallat o de gick tillbaka till sitt rum, stack D in huvudet o sa: Välkommen tillbaka, hihi!
Haha, tack ;-)

Nu fick man lite perspektiv på att en fjuttig spindel inte är något att skrika åt! Dom e ju iaf inte giftiga - hemma i Svedala! Här tror jag att alla spindlar är Svarta Änkor!

 

"Bettet är vanligen inte dödligt utom för gamla eller sjuka människor, men kan i de delar som exponeras för spindeln vara mycket smärtsamt. Ett bett av en svart änka kan förbli obemärkt under några minuter. Sedan kommer från bettet kraftiga, utstrålande smärtor som sprids till kroppens muskulatur. Smärtorna kan bli mycket svåra och offret kan få andningssvårigheter. Symptomen klingar av efter omkring två dagar"

 

Varför läste jag de här för?


flyttlasset har gått

Haha, gillar inte att skriva utan bilder, ni får helt enkelt nöja er med en liggställningsbild, bekvämt ska det va =P

 

Vi var ute o festa i Santa Monica igår och hade skit skoj! Tror nästan den var den roligaste utgången här ever! Helt annorlunda människor där mot Hollywood =) Så det blev inga bilder för vi var för upptagna med att ha roligt, mingla o spela 8 balls =)

 

MEN idag så mådde man inte så jätte bra... Go figure! Låg i sängen mest hela dagen förrutom när jag pratade med Anna över Skype =) o var o lunchade med Ester på Corner Bakery! Ingen bra idé! Tycker så synd om henne att hon alltid måste träffa mig när jag mår illa eller när jag är helt super stressad! Får vara lugn o harmonisk nästa gång vi ska ses =)

 

Min nya säng (Liz tyckte den förra kändes som att ligga på golvet, o bad om ursäkt för att hon aldrig provlåg i den jag hade sist, haha! Jag märkte inte det) kom i eftermiddags så vilade lite när jag kom hem sen började jag packa resväskor... Orkade inte ta allt dock! O sen bar det av till D & L, wihiiii! Jätte skönt! Fast jag saknar Emma grymt mkt redan! Nu har vi ju nästan bott ihop i 3 månader o det är helt plötsligt tråkigt att inte kunna prata rakt ut i luften när man kommer o tänka på ngt lr kolla på våra serier vi följer! Tur att man kan texta! Saknad..!  För det har faktiskt varit jätte roligt att bo ihop även om vi har fått kompromissa med vissa saker! O Emma kommer garanterat hoppa av lycka imorgon när hon för en gångs skull kommer vakna till sin egen väckarklocka o inte min 4 timmar tidigare! Jag är ett sånt hopplöst fall, måste ha ca. 45 min på mig innan jag hör alarmet... Så sov så gott Emma ;-)

 

Fast nu är allt komplett o lugnet har börjat infinna sig =) Det enda jag behöver är ett körkort, and I'm all set =)


Hänger med Ava o Drake denna kommande veckan oxå... O Deanne vill verkligen inte bli av med mig! Vilket är skit jobbigt!!! Imorgon vill hon att jag ska följa med o titta på deras nya hus tex! Bara för att visa vad jag kommer gå miste om, o hon kommer garanterat gå o säga här skulle ditt rum varit osv... O det är garanterat i ett gated community! Bara för att jäklas!

återförenade

 

Pluggade i 4 timmar på biblan! Det är verkligen ett jätte bra sätt att plugga =) Man har liksom inget val att göra något annat än att läsa, läsa, och läsa lite till! O så är det TYST och man somnar inte med näsan i boken!

 

 

Fick ett text av Liz när vi satt o pluggade! Hon skrev att jag fick komma o hämta bilen när jag ville =))) Inte trodde jag att jag skulle få den innan jag flyttat in! Det var ren o skär lycka, hihi! Freedom! Så vi körde genast o hämtade Armen o Emma fick träffa Bry för första gången sen i April!

 

Nu kan jag äntligen använda nycklringen jag fick från D & L när de varit i Virginia!!! Tjohoo! Jag behåller Band Hero oxå bara för att den var med från början =) När jag såg den nu kom jag på att det precis kommit ut ett nytt Guitar Hero, tänk att det är Dave som ansvarar för all musiken till spelet =)



farmers market



När vi skulle iväg o plugga körde vi så passande förbi Farmers marketen i Calabasas som de har varenda lördag! O vi kunde ju inte låta bli att handla lite frukt att ha som snacks på biblan =)



Vi hade ju inte behövt käka frukost om vi vetat att vi skulle hit! Det smakades hej vilt på alla organiskt odlade frukter! Yummie!



Nöjda o glada var vi när vi gick därifrån =) Haha, vi frös som sjutton när vi vaknade o tittade ut o såg moln! Så vi klädde på oss lite för varm!


Bank of America

 

Under bilresan tillbaka från Biblan så hade Emma gjort en skiva med låtar från iTunes o då kom jag att tänka på hur irriterande det är att jag måste be henne om att få ladda ner appar o sånt hela tiden! Så vi körde inom Wells Fargo för att kolla om jag kunde få ett bankkonto trots att jag inte har ett social security och det kunde jag!!! Så körde hem o hämtade passet, Emma gick o la sig o sov helt utmattad av pluggandet! Åkte inte tillbaka till Wells Fargo utan tog BofA istället! Och de var precis lika medgörliga =) Så snart har jag lyckats fixa allt som kändes så hopplöst! Bara körkortet kvar! Ingenting är omöjligt, som Gunde brukar säga =P

Positiva tankar o se målet så går ALLT ;-)

 

Min banklady som jag fick var helt underbar! Jag gillar att till o med bankpersonalen kallar en raring och sweetheart!



Fick ett temporärt visa så länge eftersom man fick välja mellan runt 30 olika layouter på kortet! Jag valde hundar o katter o så donerar banken till nån hemlösa djur organisation varje gång jag drar kortet! O så har de keep ur change! Det har jag saknat sedan jag hade Nordea! Jätte bra sparsätt, om jag handlar för 10,30 så förs ,70 in på mitt saving! Plus att de första 3 månaderna så matchar banken en med 100% o resten av året med 5% så nu måste jag shoppa, haha!


Plugg



Hehe, var höstklädd idag =) Det är ju faktiskt kallt inomhus! O vi åkte iväg till biblan i Calabasas för att plugga några timmar!



Såna här neat seat är något av det bästa som finns =) Det finns på varenda offentliga toalett här, varför finns inte det i Sverige?!! Känns så mkt fräschare =) Som ni kanske oxå lägger märke till så är vattennivån betydligt högre i deras toaletter, vilket gör det i princip omöjligt att göra nr. 1 tyst! Nu har man ju vant sig men i början avskydde jag att folk som köade utanför hörde vad jag gjorde o hur länge, haha!

Pedikyr



När Emma kom hem från skolan cruisade vi till Subways och åt lunch!



Jag var så diciplinerad och valde en sallad! Inte för att jag tror det spelar någon roll med all dressing!



Många har såna roliga nummerplåtar på bilarna! Den här kände jag att jag lätt hade kunnat ha, hade dock velat sätta dit ett litet H till, WOOOHOOOH =)



Vi unnade oss spa mani och pedi idag =) Tyckte vi förtjänade det efter allt hårt slit!



Älskar dom! O var så nöjd med att jag kom på att köra svart/vitt =P Hon som fixade mina händer sa med kinesisk brytning: Oollywood, Oollywood o skrattade, o de gjorde jag med för de lät så gulligt, haha! Och hon tyckte jag skulle köra franskt på fingrarna, så det blev de fast naglarna är så korta!

Torsdag



Efter ridningen åkte vi och hämtade Drake, här är de pinkod o signaturer som gäller, tycker det är jätte bra! Känns iaf säkrare =)



Dom hade sagostund när vi kom o jag tackar ju inte nej till lite "gratis" barnpassning så jag satt lugnt o stilla o väntade tills den var över =)



Sen var det bibellektioner för Ava!

Övade läsning med Ava oxå idag... Och det var inte bibeln utan US Weekly, haha! Man måste ju skoja till det lite =P Hon hade aldrig läst i en skvallertidning innan o visste inte ens vem Angelina lr Tom Cruise var! Det som är så lustigt är att där står datum o området som kändisarna var i just på den bilden! O i princip alla är ju runt här i krokarna!



Drake körde döskalletema idag både på tröjan o ringen =P



Upptäckte Candy Corn idag =) GOTT! Smakar honung!



Cupcakes till Drakes Bake Sales dag i skolan!




Wihiii, där är en American Doll som är svensk =) Med svenska traditionella flätor, haha! Vi borstade håret o klädde på dockorna idag! Det är helt galet, dom har uggs, riktiga skridskor med metalskenor, gummistövlar, underkläder, resväskor, jaaa allt! Så till o med jag tyckte det var genutint kul att ändra outfits, frisyrer o grejer =)

Imorgon ska jag njuta av min sista lediga fredag! Det som är bra är att jag faktiskt kan sitta hemma o prata i telefon/skypa med er där hemma nu på fredagar eftersom jag inte ska iväg någonstans =)

Dåligt samvete

 

Jag kom snabbt på andra tankar när jag hämtade Ava i skolan o hon vrålar: How can u leave us? WHY EMMA, WHY?!! O började stortjuta! Jaha, opps! Då hade de fått veta att jag snart försvinner, kanske var de till o med sista dagen idag! Så dom var ju inte direkt på bra humör idag heller, wohoo... Men jag förklarade hur läget ligger till o att jag inte kan bo hos Freddie o Harry i all evighet! Hon försökte med allt, "vi har en extra säng i gästrummet", osv! Awww, fick dåligt samvete!

 

Dessutom så säger Deanne idag att de ska titta på hus imorgon o att hon vill att jag flyttar med dem! Gahhh, varför ska allt alltid komma samtidigt?!! För när jag tänker efter så kanske de hade varit bättre att stanna med dem eftersom de slutar skolan så sent o gör att jag har tid o plugga innan jag börjar jobba. Nu kommer jag typ börja plugga först kl. 6! GAHHHH! Men nu har jag ju bestämt mig för D & L och har velat det hela tiden juh! Att man aldrig kan vara NÖJD!

 

Dave försäkrade mig på bilen idag =) Har ju uppkörning nästa vecka och här måste man personligen vara försäkrad på bilen för att få köra den! Så jag har kört olagligt nu i 2½ månad, utan att ha CA licence, vilket man måste ha efter 10 dagar när man bor här o utan försäkring what so ever!

 

En tanke däremot som gjorde allt lättare är att jag faktiskt är i underbara Los Angeles! Här finns allt, det är helt fantastiskt egentligen när man tänker efter, man kan åka "ut på landet" bara några minuter bort o inte ens ha täckning på mobilen, samtidigt som man har havet, delfiner (har jag sagt att jag såg de sötnosarna i havet en sen kväll i Malibu? Overkligt var det =) shopping i all oändlighet, Hollywood o Bevvan osv!

Nu ska jag morska upp mig =) Sorry för allt bittersnipp tjat!


8 försvann från acc. idag...


Ja, då har man fått provet tillbaka i Accounting! Eftersom han sätter betyg utifrån kurva fick vi veta hur många som hade vad osv. 2 st hade A, 1 hade B, 35 hade C lr D. 8 st fick F och han sa klart o tydligt att det i princip inte fanns något hopp för dem och att de lika bra kunde droppa klassen med omedelbar verkan!!! Hårt!

Jag var en av de två som fick A. Det som gör att jag inte är ett dugg nöjd är att den andra A människan låg över mig med 2 ynka poäng! Jag kom 2:a... Vem vill någonsin komma 2:a??? Det kan jag inte vara nöjd med! Löjligt kanske ni tycker men det är bara så jag är, tyvärr! För sen blir jag såklart irriterad för att jag bara inte kan vara glad över att jag fick det jag ville ha! Schizofren =(

jag..........................................................flyttar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Fick otroligt glada nyheter! LIZ HAR FÅTT JOBB! Så jag flyttar förhoppningsvis tillbaka på söndag, tralalalalala! Beroende på hur snabbt Deanne, Ava o Drakes mamma kan hitta någon ny till dem! Åhhhhh, det ska bli så otroligt skönt! Lycka!

 

 

Jag blev mega glad när jag satt där i Pierce trädgård i lugn o ro, helt über jolle =)

 

Så de blir att hänga med den bästaste lillplutten varje dag nu =)

Och inte nog med det! JAG FICK ALLA RÄTT PÅ MITT MATTEPROV!!! Det har aldrig hänt innan, så jag måste få skryta lite ;-)



Mamma! Pappa måste oxå se de här =) Kan ni fatta det? De kan inte jag =P

Tuff arbetsdag =P



Vi kände oss helt klaustrofobiska i huset idag! Kunde inte se ut, fint blir det iaf!



Blev vansinnig av trafiken idag! Vid detta rödljuset stod vi i ca. 10 minuter! Satte på musiken högt o så satt vi o sjöng =) Fick tiden o gå fortare iaf! O vi hann precis på minuten fram till Avas dans!



Tisdagarna kommer jag sakna! Det är så avslappnande att bara strosa runt själv under en timme o få betalt =)



Hittade naturligtvis en liten klänning som skapade ha begär och fick följa med hem =)



Sen satte jag mig o käkade en subway o surfa lite!



Jag har ju alltid min ryggsäck när jag jobbar eftersom jag kommer direkt från skolan. Så bad om o få låna en av Avas väskor, klart hon har en Betsy Johnsson ungen!

Lite mer shopping



Trots ångesten från dagen innans shopping så stoppade det inte lördagens äventyr i gallerian! Emma skulle bara lämna tillbaka en tröja på Guess o jag skulle bara köpa ett kort till Dave... På vägen dit skulle vi bara in  o titta i några butiker! O jag behöver ju faktiskt ha ett par stövlar...







Haha, är de bara jag som tycker bilden påminner om en pingvin? =)



Så mysig o BRUN! Höst!

Fredagsmys



Var helt ledig i fredags =) Så jag o Emma gick o fick massage! Helt underbar helkropps, hade kunnat ligga där i timmar! Såna saker är faktiskt billiga här! $27 inklusive dricks! Vi har inte haft möjlighet att shoppa på såååå länge så det gick lite överstyr kände jag, wopps! Plus att man kände för höstgrejer för det hade regnat tidigare i veckan!



Kunde inte låta bli! När jag stod vid kassan rusade jag tillbaka o hämtade denna, haha! Älskar facken på utsidan där man lätt o ledigt får tag i sitt lipbalm o nycklar o sånt!







Britneys kollektion



Britney





Den här är bara så grymt snygg, fotot gör den inte rättvisa! En väldigt tunn höst jacka, kändes lite konstigt att köpa det! Så kommer förmodligen få köldskador när jag reser hem i den!







Överdos av Brittan, haha! O inget plugg på hela fredagen!

Veckan som gått!

Veckan som gått har varit väldigt dryg faktiskt! För det första så regnade det 2 dagar o då kände man hur lite ork man fick till att hugga in i accounting o matteprov o grejer! O bloggandet har inte hunnits med what so ever som ni har märkt, ledsen för det! Jag har inte heller tagit speciellt roliga bilder eftersom jag stängde av mitt "blogginläggstänk" =P Så här e lite utfyllnad bara!



Ava fick en signerade guitarr från Tylor Swift o var så stolt! (Städerskan höll på att tvätta, därför de e så stökigt)



Jag jobbade sent med A o D så körde en playdate med Freddie o Harry! Det tjoades o skreks hej vilt så det var allt annat än lugnt o huvudvärk fick man!




Plugg, plugg, plugg! Tack o lov att det är lite svalare nu, runt 32 grader så man kan ligga ute i solen utan att bli helt seg i hjärnan av värmen =) Multitasking när den är som bäst! Vet inte hur många timmar jag spenderat i den här boken de senaste dagarna! O de värsta är att jag ändå inte är nöjd med vad jag har lärt mig! Mitt fotografiska minne är inte lika bra som de var förr helt enkelt!

Vi hade prov i 1½ timme igår med problemlösningar, adjusted trial balance, owners equity statement, income statement, post closing balance, closing entries osv. o jag vet att jag misslyckades på en uppgift, jag blev så ledsen o fick sån ångest att jag knappt kunde fortsätta plugga till dagen efter! Bara kände mig helt bimboblåst =((

Men idag när jag hörde dom andra prata om det så kände jag mig ändå ganska bra o undrade var de andra varit under lektionerna, min "bästis" i klassen hade inte lyckats lösa ett enda problem... Och dagens 50 frågor var inte o leka med, några frågor som jag inte förstod pga språket... Får tillbaka resultatet på torsdag... Hatar att vänta!

Men det bästa är ändå att han sätter betyg utifrån en kurva och inte procent! Så den som har högst poäng sätter standarden! Jag blir galet knäckt om jag inte får MVG!



Passa Bry på lördag em o kväll för D o L var ute o firade hans födelsedag =) Vi hade hur kul som helst!



Hela söndagen 12 - 21 spenderades med att passa Luka o Luciano! Dom är ganska lugna men jag var verkligen redo för deras päron att komma hem när klockan var 18, haha! Kände att jag behövde plugga till provet dagen efter!



Jaaa, en sån här matteanalfabet är jag att jag har ägnat tid åt att göra flash cards, haha! Jag har använt miniräknare för mkt! O har riktigt svårt att komma på svaret på sekunden o slarvfel blir det! Professor Shapiro är så van vid att jag svarar på alla uträkningar vid genomgångarna men inte nu inte när de är för mkt sånt här, bläää!

plugg gäller resten av veckan

Jag o Drake byggde med lego medan Ava var på gymnastik sen var jag duktigt o lagade mat till dem, jag la upp pasta och köttbullar på en tallrik o värmde i micron =P Det älskar jag här! Ingen räknar med att du ska veta något om matlagning o än mindre laga något från scratch, hihi!

 

Kommer inte blogga förrän till helgen eftersom jag har 2 tentor inom loppet av en vecka! Måste ha helfokus på pluggandet även på kvällarna... Det kostar ju en hel del så jag tänker inte kasta bort det, måste veta att jag gjort mitt bästa o inte blogga lr surfa bort tiden när jag står där med ett dåligt betyg!

 

När jag kom hem låg de här skelettet i gräset, förberedelserna inför Halloween har börjat! Sen spelade jag, Freddie o Paul spel =) O sen försökte jag plugga men tappa fokus..! Emma är iväg med Jake någonstans o jag ska avnjuta lite tv innan John Blund gör entre!

Talk to ya later!

Round 2



De har börjat med någon ny metod för att natta henne så det var viktigt att hon somnade på rätt klockslag, haha! O vi lyckades oxå, dock 10 minuter ifrån målet!



Sen lekte vi i hennes lilla lekrum och läste lite böcker! Allmänt soft, så de 5 timmarna gick ganska så fort!

När jag kom hem satte jag mig med accounting... Förbannad blir jag att jag inte kan allt än! Jag är som Harry, ska kunna allt direkt annars är det inte kul! Så vill bara skicka pärmen i väggen o skita i det! MEN, det går ju inte för sig! Så jag sitter o tjurar o stirrar ner i fanskapet! Vill inte ha prov i de om en vecka... =((( Det som stör mig mest är att jag inte borde ha tagit en sån här krävande kurs min första termin eftersom det ändå tar lite tid att komma in i allt...

Pumpkin patch @ Pierce

 

Var uppe med tuppen i morse för vi skulle underhålla killarna några timmar med pumpor på skolan =)

 

 

Woppa giganta pumpor! Harry tittar ju aldrig in i kameran, haha!

 

 

Ungarna hoppa i hoppborgar medan jag o Emma satt o relaxade i skuggan =)

 

Emmas svullnad håller på att gå ner nu =) Bara lite kvar!

 

 

Haha, geten var på taket o spanade ner i urringningarna!

 

 

Dom småttingarna var ju bara för söta!

 

 

Hon bara stoppa in tummen i sin mun! Aaahh, jag vill ha en get som husdjur =P

 

 

 

Majslabyrint!!!

 

Haha, vi visste inte vad vi gav oss in på! En fattigmans karta o barn som ville springa före oss hela tiden!

Så självklart yrade vi bort oss, haha! Jag vet inte vad de är för ställning jag ligger inne med, ser helt grotesk ut! När vi gick in fick vi veta att de kommer o letar efter en efter en timme om de inte hör våra skrik! Anledningen till jeans o skor är för att vi skulle gå på jordgolv o halm o skit, så jag vågade inte riskera att få någon snuskig insekt krälande upp för mina bara ben eller ha helt svarta fötter! Svettades som en gnu!

 

Sen körde vi lite kreativitet =)

 

Och ponnyridning!





Blev även tacos =)

Spiderman



Haha, jag blir livrädd för den här varenda gång jag går ut! Hänger där o dinglar i trädet o är lite småläskigt upplyst!

caroline



Aww, hon hade aldrig blivit lämnad med en främling innan, så hon började stortjuta när hon såg sina föräldrar öppna dörren o gå! Fast de varade som tur var bara i 30 sekunder, puhhh! Om ens möjligt så var hon lugnare än Brydon! Hon bara satt helt snällt o lugnt hela tiden, jag lyckades till o med få henne att sova en timme! Vi lyssnade på Mozart o Beethoven o hade de väldigt harmoniskt!

Stackars Emma däremot hade haft en för jäklig eftermiddag, killarna hade bråkat o slagits mest hela tiden =( O så sjuk på det... Jag köpte iaf med bakad potatis hem till oss =) Vi såg de på reklamen igår o fick ha-begär, mohaha!

MAaaaaud



Emma var iväg med kidsen på en playdate så fick lite egentid! Försökte plugga lite men det gick inget vidare... När de kom tillbaka så skynda vi iväg till The Corner Bakery för att stilla hungern =) Älskar de stället! O vädret gjorde bara en fuling för resten av dagen har det som vanligt varit strålande sol, tjohoo!



Blev en varm macka med ceasarsallad =)

Va tusan!



Vaknade först av att Freddie kom in o la sig i vår säng o låg o prata om dataspel, det brutala uppvaknadet kom när Harry hoppade upp o körde ett svärd i sidan! Jätte skönt!

Tittade ut o såg moln o regndroppar =((( Vad är de här?!! Det första jag kom och tänka på var: Jaha, jag har inget paraply! Sen kom jag på att den längsta vistelsen utomhus är till o från bilen, 2 meter typ! Men ändå, ett paraply måste jag nog handla ifall de skulle regna när man går i skolan! Den här problematiken har jag inte ens tänkt på!

Skateland



Harry somnade i bilen, han hade varit på biblan o lästränat i en timme innan vi hämtade honom, antar att det var utmattande =) Det borde med andra ord övas varenda dag, haha!



Det var kalas för Victoria, Freddies kompis! Det var väl runt 120 ungar inbjudna! O inga presenter utan bara art supplies som skulle doneras till skolor! Jag är riktigt imponerad! Hur får man barnet att gå med på det? Jag känner fortfarande inte för att donera bort mina födelsedagspresenter, haha!



Freddie tyckte det var grymt kul!



Paintbrush tatuerare var oxå på plats så alla kunde få sig en färgglad tatuering!



Massa mat fanns det oxå! Hade inte telefonen på mig när den var framme, det var pastasallader, blåbär, jordgubbar, vitlöksbröd, panerad kyckling, nachos med ost osv. Yummie!



Här försökte de få till en gruppbild, gick sådär! Alla flängde o for runt!



De här hade jag inte haft något emot =) Man kände sig som Bambi på hal is, dessa är mkt svårare än vanlig inlines juh =)



Sen körde vi o fick energikick, iskaffe med grädde o choklad! Som kalasmaten inte gav en tillräckligt med kalorier!

Inga bilder =(((

Emma har en konstig sjukdom som jag hoppas jag inte blir smittad av! Jag vaknade när hon var på väg till skolan imorse o bara stirra på henne! Det såg ut som att hon hade en sån där kostym som de använder i filmer för att sätta dubbelhaka på folk! Tänk er Gwyeneth Paltrows ansikte i Min stora kärlek!
Jag hade ju svimmat på studs om jag sett mig själv så i spegeln o trott att jag skulle dö inom 10 minuter! Men Emma körde bil o kunde äta o allt, haha! Nu har hon fått medicin för de ialla fall =) 

Det är så typiskt oxå att hon blir det denna helgen! Ruth o Paul drog till Vegas i eftermiddags o ska vara borta 4 dagar! Så hon har kidsen helt själv! O jag ska jobba en stor del av helgen, en i Liz mammagrupp ringde mig o fråga om jag ville! O man blir är ju ha-galen o ser bara $$$ Det slösas ju med pengar hela tiden så kan ju inte säga nej!

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder för tillfället =((( Vet inte vad problemet är! Vi har varit o på rullskridsko kalas iaf, bilder kommer senare!

God natt, sov platt!

Brrrrrrrrrrrrrydoooooooooooooon

Passa Bry imorse efter som L skulle på intervju! Jag tycker så synd om henne, konkurransen är så hård o fast hon varit på massa intervjuer så är där ingen som nappat än..! Vilket jag tycker är konstigt för hon är ju bäst på de hon gör!!! De känns som att hon kommer få ett jobb nu vilken dag som helst! Det enda jag ska tänka riktigt hårt på nu är att hon ska få de hon var på idag, punkt slut!


Jag är defintivt redo för att ha mitt eget rum, garderob och välorgansierat o lugnt runt omkring, haha! O sen att jag inte har någon "egen" bil börjar oxå bli skit jobbigt! Att jag måste låna hit o dit hela tiden! Som imorse så fick jag ta Emmas bil till Liz o Emma fick ta en av Ruth o Pauls bilar till skolan. De blir liksom så mkt besvär för alla pga mig!

 

 

Han vaknade precis upp när jag kom =) Han håller på att få 2 tänder där nere, wohoo! Så söt han kommer va när de växt ut!

 

 

Sen spelade vi lite instrument på mattan =) Det tyckte han var mega roligt o skrattade högt!

 



Han har fått en gunga där ute! Oooo som han garvade den lille skiten =)


Harrys Födelsedag

 

Wihii, regnbågen titta fram! Kom inget regn dock men lite blixtar!

 

 

Harry aka. Batman!

 


Jag kom hem från A o D lagom till att tårtan skulle skäras upp =) Den var mega god! Smakade after eight =)

Gurgel

Är precis vad jag känner inför accounting nu! Var stensäker på att jag skulle valsa igenom klassen utan några problem! DUMT! Efter kapitel 3 satte jag i halsen! O vi ska ha prov näst nästa måndag på kapitel 1-4, bara lite lätt 400 sidor (alla sidor som syns på bilden)... Ohh, inga problem =P Tycker synd om mig själv just nu!

Har i alla fall mega skoj i den klassen, professorn ser ut som en gammal tråkig surgubbe men är otroligt rolig emellanåt o skämtar o grejar! Idag hade jag fnitterattack hela lektionen kändes det som... Han gjorde en sån här sittplats karta, och eftersom att jag sitter så jag kan titta upp i hans näsa så började han såklart med mig o fråga efter efternamnet, jag satt lite upptagen med att texta så jag svarade på svenska, wops!
Så de ledde in till att han börja fråga vem mer som inte var född i USA, det fanns Indonesien, Frankrike, Mongoliet, osv. O då viskar Katie till mig: Jag kommer slänga ur mig något helt konsigt.
"Professor Lyon, jag är född på Antarktis o mina föräldrar är sälräddare"
Lyon: Vad pratar ni för språk där då? U little jokester!

Vet inte varför jag tyckte det var så roligt men jag fick små attacker hela lektionen =P

Höst?!! Näääädå

 

Här trillar löven av träden så man får lite höstkänsla =) Helt uttrokade av hettan, de stackarna! Antar att löven börjat falla hemma nu oxå eller i alla fall blivit färgglada!

 

Här var de grönt o skönt i våras när man kom körandes!

Känns faktiskt lite konstigt i hjärnan att det skulle vara Oktober imorgon!!! Jag kom på att jag har bott i USA mer än Sverige i år! 4 månader hemma o 5 månader här!

Lycka

Åhh, ren o skär lycka när Emmas mamma skickat godis!!! Josssss =) O ja, då är de ju synd om Emma som råkar ha en roomie som älskar saltlakrits! Vi delar ju allt, haha, lr?!!

 

Just nu ligger den fint mellan oss o bara ger ifrån sig en fantastisk doft =)

 

 

Bara för jag tänkte på Sverige, kom jag att tänka på Ikea o kaviar, haha! Tog denna bilden när vi var o handla ett litet matlager senast! Jag förstår inte hur de får hä dö att låta som hej då, haha! Borde inte hej da vara bättre?


RSS 2.0