Hmmm

De där blev ju inte så snyggt i min webbläsare... Hur ska jag göra Sofie? Så att den inte lägger sig över högerspalten? Behöver lite hjälp!

Förresten, visst är det mega bra kvalité på filmen? =)

Testing testing



Var bara tvungen till att testa lägga ut en video. Vet inte om de kommer fungera för tydligen måste de upp på youtube för att kunna läggas ut.

God natt!

Disneyland

Har precis kommit hem från en heldag på Disneyland, så ligger helt utslagen i sängen nu. Här kommer några random bilder.

 

Så fin liten sagovärld vi dök in i! Det var väldigt mycket folk där. Alla på partyt igår tyckte vi var helt galna som skulle dit på springbreak, haha!

 

 

Bakom lås och bom!

 

 

Tycker denna bilden är så psykedelisk och fin med de gröna kullarna mot den blå himmlen!

Det var jätte varmt idag!

 

 

Mimmi skriver autografer!

 

 

På väg till Splash Mountain!

 

 

I kön till It's a small world

 

 

Jag och Freddie åkte den grymmaste simulatorn jag varit med om =) Jag kan få lite lätt svindel av att bara titta på rymdbilder och här sätter jag mig frivilligt i en simulator som tar en på en vild färd genom rymden! Kan säga att de kittlade väldigt mycket i fötterna när vi lyfte från jorden och trycktes hårt bakåt i stolarna och var ute och fightades med aliens och kraschade med meteoriter!

 

Kön tog bara en timme... Fast i kön fick man ändå se lite snackande robotar och andra roliga grejer så tiden gick ganska fort.

 

Mmm, gott med Musse Pigg glass! Här behövs väl inga servetter? =)

 

 

Uppe i Tarzans djungel

 

 

(Ärret vid ögonbrynet är från den traumatiska torsdagen)

 

Mega roliga bilar, är som att köra själv. Harry var skit rolig att åka med han lyckades hela tiden köra in i "mittrännan" så han satt och stutsade som en boll upp och ner. Jag sa till honom att hålla ögonen på vägen och då tittar han på mig helt seriöst och säger: Men Emma, det kan jag ju inte jag ser inte vägen! Hans huvud var inte mycket högre än ratten och jag vek mig dubbel av skratt så bilen börja hoppa istället för jag inte kunde hålla trycket på gasen så började skratta för det, övertrött kanske?!!

 

 

Emma köper blinkande ballonger och vi säger hej då till en helt underbar dag på Disneyland! Vi roade oss där i hela 12 timmar! Fast vi åkte inte så många attraktioner eftersom man inte hann, varje kö tog runt 45 min, de skojar man inte bort!

 

Och sedan kan jag ju säga adjö till mina paparazzi drömmar, ville skjuta mig själv i foten... Den enda gången jag inte har kameran med mig springer jag väl in i Anna Anka! Eller ja, jag och Freddie stod i kön till Splash Mountain, vilket förklarar varför jag inte hade kameran... Då står hon och hennes barn och 2 andra 5 meter bort och käkar jordgubbsglass, gahhh! Kul juh! FYI, så käkar hon glass väldigt annorlunda är väl rädd för att få i sig för många kalorier på en och samma gång så hon tar bara små slick =P

 

 

 

Grymt trött Harry på bussen på väg till parkeringen. Tycker han är en kopia av Kenny i South Park när han har den jackan =) Fast sötare!




Stressig lördag =)

Puhhh, vilken lördag! Började med att jag vaknade ganska sent, hade inte ställt alarmet eftersom trädgårdsmästaren oftast brukar väcka mig. Packa mina saker och åkte till Emma, låg ute vid poolen och solade ett tag och började planera dagen. Som blev väldigt stressig när vi började tänka efter... Vi erbjöd oss nämligen att handla lite mat till partyt på kvällen.

 

Så vi började med att duscha och raka benen så att pedi damen slapp sitta och få sticksår på händerna när hon masserade vaderna, haha! Sen for vi iväg till pedikyren. Blev blått nagellack med glitter =) Perfekt inför Vegas! Hann även gå igenom alla nyheter inne på Sogno. Blev en ny klänning!

 

Köpte panini som vi tryckte snabbt i bilen!

 

In på Vons och handla efter listan! Dock hade de inte den stora förpackningen getost så vi fick åka vidare...

 

 

...till Calabasas och köpa den på Ralphs, inga parkeringsplatser så jag fick cirkulera runt! Fast Emma var mega snabb så det räckte med ett varv =) Hoho, tempo!

 

Hackade lite sallad, körde killarna till Little Gym och vidare till Tarzana för att hämta upp sushin till partyt!




Redo att gå ner och mingla!


Min nya klänning!


Yummie!!!



Maria från Tyskland kom en runda. Hon var mega trevlig och glad! Hon och Emma var aupairer samtidigt!



Var bara tvungen att visa Harrys sköna stil =) Ni skulle ha sett när han gled ner för trappan, haha! Det gick inte fort men är grymt impad över att han är 3 bast och kan hantera klackar, med stil!

Bobby Brown

 

Pratade med mamsen idag och de har fått sin nyaste nya katt! Han är ju helt magnifik, som jag ska gosa med honom =) Tydligen är han årets nykomligen 2009 och är perfekt enligt rasstandard! Hans blå ögon är helt underbara, to die for!

 

Deras andra nya katt heter Nellie och är oxå birma, fast har ingen bild på henne. Så nu är det tre katter på vift i huset så kan tänka mig att det inte är många lugna stunder, haha! Undar om det finns några gardiner kvar när jag kommer hem! Hörde av Johanna att Nellie på något vis hade lyckats med att riva ner hela kattställningen som är fastskruvad i taket, meow!

 

Rätt lustigt ändå att det började med lille Bosse, (mina katter, Gucci och Chanels kärleksbebis) som pappa motvilligt tog emot i födelsedagspresent av mig. Och nu har det urartat till 3 st små terrorister!

 


Btw, har ingen aning om vem som döljer sig bakom maskerna! Så tror fortfarande på tomten ;-) Är grymt konservativ när det gäller jul, ska vara som det ALLTID varit!

 

Satt och zappa igenom massa bilder och den här är bara så härlig! Alla är goa och glada och vi hade en fantastisk julafton tillsammans. Hoppas 2010's blir lika bra!

 

Sofie delade med sig av en jätte kul lek. Alla skulle skriva ner en kändis, sen drog man sin kändis och skulle vara den hela kvällen tills någon kom på vem det var. Det fanns bland annat 2 st Anna Ankor som var fantastiskt roande och själv blev det Tiger Woods. Åhhh, höll på att avlida när jag blev honom, pinsamt ju när pappa är där, haha! Alla listade ut de på första ialla fall: Ähhh, jag kan inte dricka så mycket mer, ska upp tidigt... Köra 18 hål men jag säger inte vilka hål det gäller!

 

Ganska genomskinligt va? =)

 

Jag vill bara säga att jag saknar er där hemma (fast har ingen hemlängtan) och skickar en slängkyss till er och pappa, Håkan och Johannes med såklart =) Love u!

 

Och hoppas att alla Bringare hade det trevligt och mysigt på Liisas avtackning! Hoppas hon kommer förbi på fredagsfika så jag oxå får ge henne en avskeds kram =)

 

Xoxo

 

 

 


Scrapbooking

 

Har ägnat kvällen åt att scrappa, gjorde de här 2 layouterna. Var och printade ut lite bilder, sen var det till att aktivera den kreativa delen av hjärnan =) För att få fram de ännu mer krävs även massa godis!

 

 

Haha, vaddå ego? Rubriken roade Jake iaf! Jaja, men med tillräckligt mycket foundation så får man ju ett flawless resultat, eller hur? =P

 

Det som är så kul med scrapbooking är när man inte tittat i sina album på länge och sen öppnar upp det och bara sitter och minns och ler tillbaka! Det är rätt skumt ändå hur snabbt ett ögonblick är över... Och dessutom hur mycket fortare tiden går när man har roligt... Hua!!!

 

Jake satt med laptopen och kollade hotell till Vegas =) Vi åker ju nästa fredag eftersom mitt springbreak börjar då och Emmas avrundas med resan =) Är ledig 2-11 april.

 

Det slutade med att vi inte bokade in något, det ena hotellet var ju bättre än det andra och med alla olika viljor är det inte lätt! Jag och Emma ska ägna dagarna åt att shoppa och relaxa vid poolen så vi bryr oss inte så mycket om var det är billigast insats för spelandet... Så länge poolområdet är schysst är vi nöjda!


Torsdag

 

Wiii, har köpt en videokamera! Liz och Dave har en likadan och när jag såg den ville jag bara ha den! Den är i fickformat och spelar in i riktigt bra hd kvalitét. Dessutom behöver man inga band eller minneskort utan den har allt inbyggt, kan spela in 120 minuter! Och laddar batteriet genom usb porten så jag behöver ingen adapter när jag kommer hem!

 

Det är ju skitkul att ha videos härifrån, varför har jag inte tänkt på det tidigare?

 

Fick även med mig ögonbryns stenciler från Sephora så nu ska jag försöka på ordning på dem...

 

Vi var på bio med Jake och såg Green Zone med Matt Damon. Sen gick vi en runda till Saddle Ranch för att berätta slutet för Jake eftersom han fick gå lite innan filmen slutade. Emma passade också på att visa sina färdigheter i att knyta en knut på en körsbärskvist med tungan! Imponerande =) Jag gav det också ett försök men det kliade i hela kroppen, har inget tålamod med sånt, haha!

 

Började även spela in vår dokumentärserie The Emma's goes LA, haha! Huruvida avsnitten kommer upp här återstår att se!

 

I helgen blir det i alla fall en tripp till Disney Land, tjohooo! Och yardwarming party för att inviga Ruth och Pauls trädäck!


Mr Charmig

 

Aw, han har börjat tycka det är jätte kul med fingrarna =)

 

Han är ju bara för söt, han är en riktigt gó o glad bebis!


Faunan i LA

 

Här finns mängder med ekorrar och stora är de också! Winston tycker det är jätte kul och blir helt vild och galen när han får syn på en! Dom har också en vana att hämta frukt någonstans ifrån och slänga ner från trädet, så emellanåt ser man något komma flygandes eller märker att de ligger skruttiga rester på gräset.

 

 

Kolibrier flyger runt överallt! Dom är ju bara så söta fast att ta en bra bild på dem är i princip omöjlligt eftersom de fladdrar mega snabbt med vingarna, de kan röra vingarna upp till 90 ggr per sekund och även flyga baklänges, slå det!!!

 

 

Pratade lite med min gulliga lillasyster idag, som i protest för att "alla" åker utomlands har bosatt sig på en öde ö i en vecka med en hund som enda sällskap. Fast tillgång till Ica Maxi verkar hon ha för hon ska skicka saltlakrits till mig, wihoooo! Längtar och väntar!

Som jag saknar den smaken, fast har varit snäll och hjälpt Emma med hennes lösgodis =) Jag förstår inte hur man kan leva utan det!!! Fast de verkar som alla här tycker det smakar saltvatten, som dom går miste, haha!

 

Hon ska också skicka med Santa Marias kryddpåsar för köttbullar =) Jag har ju inte lagat mat här en enda gång (eller jo, när jag och Emma skulle va duktiga och göra egna tacos, svindyrt! Fattar att ingen gör sig besväret att laga själv) så det skulle ju kunna bli ett litet svenskt kvällsprojekt när andan faller på!

 

Rulla köttbullar och mossa lite potatis är väl inga problem men såsen den får googlas fram =) Hur klarade man sig utan google innan? Av någon anledning köpte jag bara en såspåse på Ikea... Har väl aldrig kunnat skryta med att vara en naturbegåvning i köket... =P


Opps, så långt de här onödiga vetandet blev! Jaja, ha en toppen lönedag ni som får den idag!

Xoxo

Jakten är över

 

Åhhh, jag är så glad att jag äntligen hittade min snygga cuff, precis som jag ville ha den!

Kärlek vid första ögonkastet!

 

Idag handlade nyheterna bland annat om att Obama signerade Hälsoreformen! Visste ni att han skriver varje bokstav med en ny penna? Tänkte först att han gjorde de för att sälja dem dyrt på ebay, haha! Skämt o sido, tydligen får de personer som varit involverade på något sätt vars en penna så de kan rama in den och sätta på väggen sen! Gulligt!

 

Nyheterna visade även Anastasia, Beverly Hills ögonbryns stenciler, så det är mitt nästa mission! Måste kunna fixa brynen utan Sara juh fast jag inte vill..! Ser förskräckliga ut just nu!

 

Idag bjöd Daves bror Brad på massor av olika kinamat! Han kom igår natt då han varit i Vegas och haft svensexa och ville hälsa på sin söta lilla brorson. Han flyger tillbaka till West Virginia imorgon. I min fortune cookie stod det:


Stay closer to your inner self. You will benefit in many ways.


Promenix

 

Nu när det har blivit varmare så fryser inte lillen av att komma ut så vi var ute på en liten promenad! Haha, jag gillar giraffen, inte för att jag skulle vilja ha den själv i trädgården men man blir glad när man kör förbi den!

 

Oooo, vad det känns redan i ben och rumpa! Det är tufft nog att klättra uppåt för egen del men med en barnvagn blir det dubbel workout och lägg till att det är ca. 30 grader! Har blåser på fötterna nu eftersom jag inte gått in skorna, är för morgontrött...

 

Han är bara såååå super söt!

 

 

Onesie'n han fick av mig =) Tillhörande byxor också men de använder han inte så ofta.


Helgen har även...

...bjudit på Saddle Ranch. Där vi blev underhållna av ett gäng engelskmän som var här för cricket turnering!




Körde även en liten kväll med tjejfilm =)




Det har varit helt underbart väder. Vi bestämde oss därför att köra till Zuma beach i Malibu. När vi kört hela vägen i strålande solsken visar det sig att det är helt disigt och 20 F kallare där... Trodde det skulle vara bättre i Santa Monica men det var det iche, så vi fort tillbaka hem och la oss vid poolen istället!


Lite halvbränd som man är, är det skönt att ligga och slappa vid datorn och trycka lite godis =) Blev nya flipflops eftersom det inte känns som man kommer gå i något annat nu och så klart solskyddsfaktor! Nu är det verkligen varmt när man går utanför ac:ns magiska värld!

Fashion Show - Downtown LA



Stressade som sjutton genom hela LA till downtown för mode showen som skulle börja redan kl 19. Vi hade riktigt flyt hela vägen, enligt iphonen skulle det ta 1 timme och 24 minuter men det blev drygt en timme så vi var i god tid =) 



Väntar på att få komma in. Vi hade ståplatser... Märket heter förresten Pleasure Doing Business, Mary-Kate Olsen har bland annat burit det och det har varit med i favvo serien Desperate House Wifes =)


Lyckades hitta en riktigt bra sittplast ändå =) Precis innan showen skulle dra igång så kom där en tjej fram till oss och sa att de var två stycken av vip:en som inte kommit och frågade om vi ville ha deras platser, hell yeah! Så det slutade med att vi hade typ den bästa platsen precis där de kom ut, hihi!


Jätte fina kläder! Där var ganska ljust och fint inne men av någon anledning ville inte min kamera visa det!




De bästa var ändå att det var fri bar och catering! Fanns hur mycket gott som helst att välja bland! Dök självklart direkt på desserten =P Provade också sandwichar, piroger och nachos. De här livet hade jag kunnat vänja mig vid, haha!

På väg hem körde vi förbi en massa hemlösa, såg precis ut som på film där de står ett gäng vid en brasa... Fast de hade ingen brasa dock. Det var lite läskigt måste jag säga, så tacka Gud att vi inte fick soppatorsk!

St Patricks Day

Firade Irlands nationaldag med 3 rätters på Fridays.






Enligt tradition får man lov att nypa den som inte har något grönt på sig så tur att Emma hade ett linne att låna ut =) Det serverades även en grön öl som såg helt giftig ut! Vi körde på friterade haricots verts istället för 1 penny!!!

Jordbävning

Inatt var det jordbävning på 4.4 och epicentrum var typ i Downtown LA! Både Liz och Brydon vaknade men inte Dave eller jag. Måste sova galet djup eftersom den som var i december 2008 skakade mig så mycket att jag ringde pappa i panik och trodde jag var med i Exorcisten när sängen började hoppa och speglarna skakade, haha! Den hemma var väl runt 4 och epicentrum ganska söderut i Skåne?

Vi har sommartid här nu =) Så det är ljust fram till kl. 19.30 och nu börjar värmen likna den runt medelhavet, yeah! Igår kväll när jag körde hem från Emma var det fortfarande 23 grader! Jag älskar att inte frysa!

Life is goooood!

 

Sola, njuta, läsa skvaller, blå himmel, palmer, fågelkvitter, helikoptersurr, frihet, SOL & VÄRME, känner mig lyckligt lottad... Jag vill stanna tiden här och NU!!!


Naglar

Här är de söta plazat i Encino där vi gör naglarna! Det tog grymt lång tid att försöka få bort acryl/gel naglarna, tror jag satt en timme i aceton.

 

 

Vi stannade och tog en Chai Latte på Coffee Bean medan vi väntade på att Laura skulle komma och möta upp.

 

 

Hmm, slutresultatet. Jag gillar inte från början att ha färg på naglarna och när den sedan inte alls blir som på demoexet utan blek och grådassig så jag tycker inte alls om det, händerna ser döda ut... Själva gelen gillar jag dock, mycket bättre än de andra jag fått dras med i några veckor!!! Att det ska vara så svårt att bli nöjd med naglarna, vilket i-landsproblem, haha!

 

Förresten, om ni ignorerar mina korvfingrar, se hur grönt och fint gräset är utan en massa små blommor och annat som drar till sig insekter (getingar). Det gör att jag för en gångs skull kan ligga på gräset och dessutom vara stilla och njuta utan att skrika och springa runt som en galning var 5:e minut, haha!

 

Så det är väl sant det som sägs att gräset faktiskt är grönare på andra sidan ;-) JORDKLOTET!


LA Ink

 

Hehe, var inne och gjorde ett litet studiebesök på LA Ink i West Hollywood =) Det ser precis ut som i serien fast ingen av dem som är med var där inne och jobbade. Där var ganska mycket folk där inne som köpte souvenirer och fotade.

 

Om man inte vill att någon speciell ska tatuera en så är väntetiden typ 1 vecka för en mellanstor och ska man göra en lite mindre räcker det att man kommer in vid lunchtid samma dag och bokar in sig =)

 

Baksidan


I Julia Roberts fotspår

Underbar och solig dag, vad kan då vara bättre än att strosa runt i Beverly Hills?

 

 

 

 

Man får ju inte missa Rodeo Drive =) Super mysigt och hur fancy som helst! Och de här med shoppingförbud var ju det lättaste jag varit med om, haha!

 

 

 

 

Käkade på Cheesecake Factory, de har den godaste carbonaran i hela världen!


On a quest

Jag har sett ett grymt snyggt cuff armband som är svart med silvriga detaljer, i en reality serie såklart! Och jag vill så gärna ha ett liknande! Har haft ögonen öppna i typ 2 veckor nu utan att hitta något som ens är i närheten. Eller jo, ett från Chanel för 220 dollar...

Åkte till en butik som jag hitta via nätet ett par kvarter från gallerian. Trodde de skulle kunna ha ett sådant men icke! Suck! Damen i butiken var i alla fall mega trevlig =) Alla smycken var färgsorterade men väldigt överväldigande!

Området som den låg i tyckte jag inte om, vilken skillnad de kan vara på bara några kvarter, så jag var glad att jag var där under dagtid!  





 

 

Sen var jag och Emma på bio och såg She's out of my league som hade premiär idag. De var en riktigt skön komedi och vi satt och garvade hur mycket som helst =) Jag älskar att alla här bara sitter och skrattar och applåderar, de gör det roligare att gå på bio =)


The early bird gets the worm

 

Vilken promenad i morse, puhh! Ner gick det undan, nerförsbacke hela vägen sen gick jag i "cirkeln" runt skolan innan de stängde vägen tills i barnen slutar. Klättringen tillbaka kändes ganska mycket och jag blev helt utmattad, haha! Märks att konditionen försvinner väldigt fort...

 

Så mycket piggare man blir fast man ligger där och försöker intala sig själv att det är mycket skönare att stanna kvar i sängvärmen!

 

Britney i lurarna såklart =)

 

Enligt nyheterna är det bara en dag kvar av vintern här i LA! Tjohoo!


Förbud...

Får inte lov att shoppa något på hela veckan har jag bestämt! Vet hur jag kommer gnälla när jag ska dra med mig alla resväskor helt ensam på väg hem!

 

 

 

Den här bara skrek Emma i affären, haha! Så kunde inte låta bli att köpa ytterligare en Guess =) Bilden gör den faktiskt inte rättvisa, den är mycket finare i verkligheten och über soft!


Slappe söndag

Blåste lite idag, tydligen blåste huvudet också på sne!

 

Jag har upptäckt hur skönt det är att gå i sweatpants, har i princip aldrig ägt ett par och tanken på att gå utanför dörren har aldrig funnits, tycker det ser sunkigt ut särskilt de som hänger där bak! Men man kan ju ändra sig, i alla fall så länge man är här =) Skönt att skutta runt i dem och uggsen!

 

Vi var på Ihop och åt frulle =) Klar favorit! Blev bacon, korv, ägg och hash browns. Avslutades med denna:

 

 

Har även investerat i ett par sneakers så ska försöka att komma ut och gå lite några dagar i veckan för att döva de dåliga samvetet för allt man proppar i sig! Imorgon är en perfekt dag att börja eftersom jag har sovmorgon då Brydon ska till läkaren. Så det räcker jag går upp som vanligt och tar en 30 min promenad. Kläderna ligger nedanför sängen så det enda som kan gå fel är om jag inte hör alarmet...

 

 

 


Hollywood

Ruth var en ängel och körde oss till Hollywood =) Vi körde förbi alla förberedelserna inför Oscarsgalan som är ikväll. Så har sett statyn live, dock inlindad i plast så det är väl inte så mycket att skyta med, haha!

Vi hade tänkt lite på att åka dit ikväll och titta men Emma jobbade tyvärr.

 

Hade i alla fall super kul ute med Emma! Det slutade med att det bara var vi två som gick ut. Ingen annan som var sugen eftersom det hade regnat under dagen... Känsliga de där L.A människorna, i Sverige går man minsann ut i ur och skur =)

 

 

Träffade en tysk snubbe, han agerade som vår livvakt för kvällen =) Man förstod direkt att han var från Europa när han var lite lång och snacka som Arnold Schwarzenegger.

 

 

Yeahh!!! Stötte på vår favorit polis när vi skulle käka nattmat (pizza)! Han snackar strålande bra göteborgska =) Verkar som han alltid hänger på Hollywood Blvd! Han gav mig sitt kort, så jag kunde ringa honom så han kan fixa en man om jag känner att jag vill komma tillbaka och stanna, haha! Gillar att polisen stödjer sånt där =P


Gallerian i lördags

Jätte bra serie utan massa onödiga tillsatser! Doftar fräsch citrus!





 

Gick runder i gallerian i flera timmar, utan att det kändes så! Vardagsmotion när den är som bäst! Köpte äntligen min klocka =) Blev inte min första favorit när jag väl såg dem utan det blev denna med svart urtavla. Tycker asken är så söt, ska förvara mina cocktailringar i den.

 

På Victoria Secret fick man ett litet presentkort som gåva när man handlade, sweet! Det kan vara allt från 10-500 dollar på kortet som inte kan användas förrän i april! Ska använda det som ett bidrag till att köpa ett par till sweatpants som ovan för dom är gudomliga =)

 

Åkte hem och vilade lite sen för att orka med kvällen!



Wiiihiii!

Emma hade lyckats pimpla i sig lite vin innan jag kom så då var det dax för mig att göra min debut på motorvägen =) Det var inte alls så hemskt som jag trodde! Gäller att vara mega fokuserad på om bilarna sidan om kanske bara helt plötsligt svänger in framför eller om det blir ett snabbt stopp med massa kö... Jag räknade kallt med att Emma skulle ha koll på vilken avfart vi skulle av på eftersom det var för mycket att koncentera sig på första gången, haha!

Skulle egentligen bowlat med Laura och några till men vi gick på bio eftersom vi var trötta efter veckans hårda jobb. Såg Valentine´s Day. Riktigt bra film med massa kändisar!

40 year old virgin

Spelades in här =)

Jag har varit fast besluten om att hitta turbie twist handdukar för jag tyckte mega bra om den när jag testade Emmas. Det är en handduk som man har som en turban, den är jätte lätt så man får inte kramp i nacken om man fortfarande har handduken på huvudet när man tar mascara och den absorberar fukten snabbt.

 

Liz gav mig vägbeskrivningen till Bed, Bath and Beyond i Enico för de har massa saker som man ser på tv. Det var inte det lättaste att hitta dit dock... Det ligger lite undangömt så när jag var redo att ge upp kör jag rakt på det =)

 

 

 

Handlade bland annat detta =) Bumpitsen är super bra för volym och tar 1 minut att fixa! Gillar att här finns så mycket saker som förenklar vardagen! Det ska gå snabbt och vara lätt!


Trauma Torsdag



Jaha, de här går ju bra! Verkar inte ens kunna äta hälsosamt på hemmaplan när Liz kommer med en sån här god shake - OREO Cookie Ice Cream toppad med massa vispad grädde =) Den var lite mer färggrann med ett körsbär på toppen men de sjönk till botten! Bara 812 kalorier... Grymt beroendeframkallande! Anna, du hade oxå älskat den, haha!

Vi hade bestämt att vi skulle till Laura och äta sushi på ett ställe i närheten av henne. Innan det var jag hemma hos Emma och väntade medan hon gjorde sig i ordning.

Alla är typ inne på toan, kidsen badar, Emma fönar håret och Ruth och jag sitter och snackar. Behöver jag säga att ljudnivån var sjukt hög, haha? Helt plötsligt händer det... Hör en fet smäll i badkaret... Både Freddie och Harry börjar stor gråta... Ruth sliter upp badkarsväggarna och då har Harry spräckt ögonbrynet, en gigantisk bula i pannan och tanden står utåt... GAH!!! Emma såg händelsen i spegeln, Freddie stod upp och tappade balansen, trillade på Harry som antagligen föll in i badkarskanten med ett flygplan i handen.

Jag försökte få fram deras handdukar i kaoset samtidigt som jag inte hade lust att se de pulserande blodet, fy! Smet snabbt in på Emmas rum sen, de var redan tillräckligt många som hjälpte till och jag är ju inte direkt en person att räkna med i såna här läge...

Så de for iväg till läkaren sen för de behövde såklart sys! Stackars liten! 

Lagom sugen på att äta rå fisk efter de här... NOT! Mådde helt illa! Men jag kom återigen undan med att slippa köra på den otäcka motorvägen, tjoohoo! Fick ta Emmas bil om vi skulle behöva hämta Freddie så han inte blev sittandes på sjukhuset halva natten.

Maten var god i alla fall =) Massa sushi som avslutades med banan och glass dessert!

Trevlig helg allihopa =)




Hälsosam...

Jag försöker från och med nu att käka lite nyttigare när jag är hemma eftersom det går åt skogen med det varje gång jag går utanför dörren =P

Banan, jordgubbar och nötmix

Det bästa är ändå att jag har börjat komma in i de här med doggybags =) Det är ju helt sjukt bra egentligen, för jag tror nog att jag alltid känner att jag måste äta upp allt men inte längre! Ta med hem och stoppa i kylen, perfekt! Varför är det inte kutym hemma?

Lite nytt!

Är lite lätt uttråkad på kläderna som hänger i min garderob för tillfället! Det är inte mycket som ryms i en resväska... Så därför tog jag tag i saken och shoppade lite vardagstoppar på gallerian.

Såg toppen till höger på Forever 21 hemsida, kollar alltid hemsidan innan jag går in där eftersom butiken är stor, 3 olika rum och det är lite rörigt, så börja leta själv är ingen idé.

Skulle handla den i butiken förra veckan men där var ingen där som kände till den.. Hade värsta problemet när jag skulle beställa online, gick inte att registera c/o adress... Kontaktade kundservice och när allt väl var klart så är den självklart slut i färgen jag ville ha... Suck!
Men, skam den som ger sig! Snubblade på den direkt när jag gick in i butiken idag =)










Råkade även få med mig ett par Marc Jacobs brillor =) Äntligen kan man ta upp solglasögonen i håret igen, mina andra har såna där störiga saker vid näsan, vad de nu kallas? som fastnar i håret hela tiden! Och tunnhårig som man redan är vill man gärna spara de få strå som finns ;-) Bra investering helt enkelt, så länge jag inte sätter mig på dem, haha!




Ikea

 

Efter skridskoåkningen körde vi till Burbank och Ikea för att få inhalera lite svenska dofter och känna oss som hemma! Där stod en farbror i blå och gula Ikea kläder som sa Welcome till alla när man kom innanför dörren och det gick inte att ta miste på var han kom ifrån =)

 

Emma behövde en ny skohylla, fast den hon ville ha var slut... Jag skulle oxå behöva en skohylla! Har ju lyckats samla på mig 9 par skor här, woppsi! Det är lite konstigt att inte ha en riktig hall!

 

 

Vågade prova köttbullarna eftersom jag läste på hd.se (jaaa, jag håller mig uppdaterad med vad som pågår på hemmaplan, tro det eller ej) att Findus förlorat kontraktet med Ikea och att Dafgård fått tillbaka dem som kund. Hoppas inte BF påverkas negativt av detta bara!

 

Hur som helst var det bra att artikeln upplyste om att de bara levererar i Europa, annars hade jag inte testat äta det till lunch idag eftersom jag äcklas otroligt mycket av att få broskbitar i munnen, tviiiii... Så de amerikanska bullarna får tummen upp =)

 

Dave och Liz ville ha en rapport från mig om det verkligen smakade som hemma. De flesta amerikanare verkar tycka jätte mycket om Ikeas mat och njaa, det smakar ju inte hemmalagat precis men det funkar =)

 

Självklart blev det lite från mathörnan med hem:

 

Delicatobollar

 

Kalles randiga

 

Choklad

 

Lingonsylt

 

Pulversås

 

 

Ska kanske ge mig på att laga köttbullar med mos någon dag till dem för att se vad de tycker om lite mer äkta vara =) Synd bara att man inte har särskilt stor passion bakom spisen!

 

Dessutom tycker jag det är ganska läskigt med gasol. Stå där med massa läckande gas och en tändare, hua! Så har inte ens vågat laga min älskade morgon omelett som jag ätit varje dag i typ 2 år, haha! Men antar att mönster är till för att brytas =)

 

 

 

Boysen fick vars en söt elefant i riktigt mjukt material, de blev överlyckliga =)

 


Skridskor!!!

Harry behövde lite assistans men mot slutet lyckades han lite själv =)

 

Yeah! Idag hade vi äntligen tid att åka skridskor =) Jag har velat göra det ända sedan jag kom hit! Kör förbi det varje gång man ska till gallerian och det är ju vid de här laget minst 1000 ggr, haha!

 

Har inte åkt skridskor sen jag var liten! Fryser ju fingrar och tår av sig hemma, om man inte vill se ut som en michelingubbe vill säga och hur graciöst är det på isen?!! Här var det hur varmt och underbart som helst med massa musik i bakgrunden =)

 

Lyckades till och med få lite "bonnabränna".

 

 

Freddie, Emma och Harry!

 

 

Freddie var jätte duktig och fräste på! Han gjorde några vurpor och var helt dyngsur av iskallt vatten när vi skulle sätta oss i bilen, stackaren. Fast kul hade han =)


Shopping

Har faktiskt inte handlat så mycket denna veckan mest scrappegrejer, kommer inte riktigt ihåg nu när när jag inte uppdaterat här men tror mest det är detta och linnet jag har på mig under skridskoåkningen.

 

 

Steve Madden ankelboots! Jag hade grym tur oxå, när jag tittade på boxarna var alla i färgen tan, så jag blev lite upprörd eftersom jag gått och tänkt att jag vill ha dessa. Kände ändå att jag behövde ett par vardagsklackar, provade ett par andra med öppen tå och tänkte att jag bara skulle testa dessa i fel färg för att känna om de var skönare än de andra. Hehe, snacka om flyt när den boxen jag tar är rätt storlek och de enda svarta paret kvar!!! Blev genast på glatt humör =)

 

Nu har jag bara lust att gå i klackar, det ser mycket snyggare ut och jag gjorde alltid det innan! Vet inte vad som hände, får väl skylla på att där kom in en cykel i mitt liv =P Har insett att jag aldrig kommer gå under kategorin kort så då kan jag lika bra krydda och bli ännu längre!

 

 

Har blivit infekterad av Emmas Guess dyrkan. Så blev några smycken, var i desperat behov av ett par vardagsörhänge! Jag gillar deras klockor eftersom de har massa kristaller och ska köpa en. Jag gillar dessa tre... Vilken tycker ni? Tror det lutar mest åt den i mitten så hoppas jag kan hitta den i någon butik!

 


Har inte...

...fotat någonting på hela veckan, bara lite i helgen. Tycker det är väldigt skönt att vara fri från att blogga och fota =) Så kommer väl inte göra uppdateringar allt för ofta.

Blev en utsiktsbild i farten på San Fernando Valley när vi körde hem från Santa Monica igår.

 

Vi har tagit det lugnt hela helgen och inget festande, nice med lite vanligt vardagsliv och dessutom mår ju levern bra av det! Hyrde en film med Jennifer Aniston och käka massa popcorn!

 

Vi gjorde dock ett stort misstag som satte både munnen och lungorna i brand och tårarna sprutade! Jag har aldrig i mitt liv käkat något som bränt så mycket! Det var helt enkelt namnet på den gigantiska picklen som lockade... Vi fick oss ett gott skratt i alla fall!

 


Like it!

 

Fantastiskt bra uppfinning! Har alltid svårt att hitta bh:ar och särskilt specialare, de här är jätte bra till både klänningar och linnen med brottarrygg =) Är det någon som vill att jag ska köpa så säg till, de kostar bara 12 dollar för 6 st! Dessutom får man tejp till.

 

 


RSS 2.0