Trött på att blogga!

Just nu är jag inne i en period där jag inte alls känner för att blogga så kommer inte göra några uppdateringar förrän tidigast måndag. Det är ju skönt att veta att man även är en periodarbloggare och att det inte bara är gymkortet som används så! Dessutom har jag ingen lust att sitta framför datorn mer! Sorry!

Så nu får startsidan börja med några bilder från Dave och Liz fina hus =P

 

Hehe, orkade inte backa tillräckligt långt bak för att få med hela huset, woopsi! Det är ganska stort med 7 eller 8 rum och 3 badrum!

 

Trädgården på framsidan! Den sköts av trädgårdsmästaren som kommer och väcker en 8.30 på lördagsmorgonen =P

 

I huset bakom bor John och Kathy, super trevliga. En dag när jag kom hem hade de ställt en present till Brydon och nybakat bröd på trappan =)

 


Baksidan med stor grill som inte syns särskilt bra..!

License and registrations, please!


Jahapp, jag och Armen var ute på äventyr... Som lätt skapade en adrenalinkick!

Till mitt försvar måste jag tillägga att när det är mörkt ute så ser man knappt väglinjerna, de har inga reflexer i sig och hur omöjligt det är när det regnar ska vi inte snacka om!

Jag var i alla fall ute och körde på Fallbrook Ave och skulle svänga vänster in på Victory. Jag låg i vänsterfilen och i princip överallt har de två vänstersvängs filer. Jag missade totalt att vägen svängde inåt till vänster. Hur som helst var det en 3-way signal med bara en fil som svängde vänster, när pilen blev grön körde jag. SKULLE JAG INTE HA GJORT!!!

10 sekunder senare har jag blåljuset bakom mig... GAH! Bara att köra in till sidan...

Fick en ficklampa rakt i ansiktet och började förklara mig! Tänkte att alla säkert försöker med bortförklaringar men det var värt ett försök!
Det var en trevlig polis med mkt pondus.

- Aaaa, jag har aldrig blivit stoppad av polisen innan, jag tycker detta är jätte obehagligt! Jag såg verkligen inte att där var ett fält till... Det finns ju inga reflexer... Jag är jätte ledsen och jag är svensk och har inte kört här särskilt länge!

- Lugna dig, det är ingen fara! Vi stannar folk en gång i minuten här så du är inte ensam! Jag vill se ditt körkort.

-  Jag har ett internationellt och mitt svenska.

- Har du inte ditt pass?

- Vaaa? Nää behöver man det? Det står i det internationella att det är giltigt tillsammans med mitt svenska...

Han går bort till sin kollega och de står där och snackar i 5 minuter typ. Värre väntan än att pengarna skulle trilla ner i buren på Fångarna på fortet!
Jag tänker att det är bäst att pressa fram en tår och det var ju inte så svårt =)

När han kommer tillbaka blir han lite ställd. 

- Du behöver inte gråta.

- Jo, det behöver jag visst, det här är så upprörande och obehagligt! Och jag är verkligen jätte ledsen!

- Jag kommer inte ge dig några böter, så du behöver inte va ledsen!

- Wiiiii, tack så mycket, jag ska aldrig göra om det!

- Du borde lära känna området!

- Jaaaaa, det är ju det jag försöker!

Jag hade en jäkla tur helt enkelt så hoppas aldrig det händer igen!

Var lite smått upprörd när jag kom hem till Emma! Hon bara garvade åt mig, hon har inte blivit stoppad under tiden hon har bott här! Paul däremot hade fått 2 böter på typ lika många dagar, skönt att man har en partner in crime!
Jag tycker trots allt att det är bra att det kryllar av poliser, gör att man känner sig ganska trygg och uppenbarligen ser de varje misstag som begås!

Snackade med Patrick (Lottie och Saras vän) igår också i över en timme, och då lärde jag mig att man inte får ha oöppnad alkohol i bilen heller. Det ska direkt ställas i bagaget!



Måndag

 

Hundarna har varit hos frisören och blivit stylade och tvättade! Så gulliga! Winston är otroligt social och gillar att hänga i tv soffan med mig så han blir klappad =)

 

 

Dixie föredrar att ligga och vila i sin ensamhet!

 

Dave hade gjort en liten lathund med F och C som är riktigt bra att ha! Annars får jag sitta med min mobil omvandlare och det är lite jobbigt så dessa ska pluggas in!

 

Idag blir det bara slappa här hemma, sååå skönt man är inte van vid tempot juh, är helt trött i ögonen nu!


Denny's

 

Perfekt dagen efter mat! Omelett med massa grejer i bla avocado, cheedarost och champinjoner till det hash browns och toast. Har inte behövt äta något mer idag! Visserligen slogs inte de blå upp förrän halv ett och sen låg man ju och drog sig och kolla på tv lite innan vi åkte iväg.


 

Tyckte att det var dax för mig att fixa naglarna. Så skönt att de har tid direkt när man har lust och man inte behöver planera! Sa att jag skulle ha påfyllning av gelé men jag undrar om de inte är akryl ändå...

 

Frågade flera ggr om det var gelé och hon sa ja. Men det doftade precis som akryl fast lite svagare än jag minns, det torkade av sig själv, hon använde pulver och jag behövde bara uv:n till det sista momentet... Hmm, vad säger du Lottie? Jag blev nöjd med resultatet iaf =) Och hon lyckades inte få mig att vråla.


The Kress

 

Vi hade jätte kul på Kress i Hollywood igår när vi firade Emma och Paul! Vi var 12 st som åt middag. Började med lite skumpa nere i baren medan vi väntade på att alla skulle droppa in. Sen blev de drinkar och välja vilken sushi som skulle ätas, inte det lättaste! Skönt i alla fall att det för en gångs skull var lite nyttigt, ja om man bortser från kalorierna i alkoholen då...

 

 

Kul att jag täcker nästan alla på höger sida... Så länge jag syns liksom, haha!

 

 

Den bästa sushin hittills! Jag valde Champagne Main Lobster rolls, fast jag och Emma delade på 3 olika sorter. Inga mega extrema råa fiskar utan mest med räkor och hummer. Jag provade en bit rå tonfisk av Laura, det var ganska gott, inte så fiskig som jag trodde den skulle va.

 

 

Ruth och Paul som Emma bor hos.

 

Notan för hela bordet blev 750 dollar. Och de var så otroligt gulliga och bjöd både Emma och mig =) Tack!

 

Sen svängde vi de lurviga på dansgolvet nästan till stängningsdax. Tog en Taxi till Balboa, stannade där ett tag och kolla på när de spelade beer pong. Åkte vidare och kraschlandade i Emmas säng med våra värkande fötter!


Bling bling

 

Jag kan ju inte hjälpa det! Jag bara älskar massa bling, tycker aldrig att det bli för mycket =) Och det tycker dem inte här heller!

 

Köpte även lipstain, gillar det som tusan! Det är liksom som ett läppstift fast färgen fastnar på läpparna så att det ser naturligt ut och det fläckar inte tänderna, stannar i flera timmar och man kan ha gloss på det!

 

Vi åkte till den stora gallerian eftersom det är lite kallt idag, små molnigt och 18 grader, brrr!

 


 

Körde en fika med woppa giganta kanelsnäckor! Fick käkas med gaffel och kniv!

 

 

Lyckades hitta en ok bh utan axelband på Target! Så får se om den lyckas sitta på plats hela kvällen! Köpte även tvättmedelspennor! Ska tydligen fungera mega bra på nästan alla fläckar, så den kommer konstant finnas i min väska =) Man vet ju aldrig när det händer en liten olycka!

 

Ska åka hem till Emma snart och styla mig. Ikväll är det The Kress som gäller, wohooo! Blir säkert kul!


Cheesecake Factory

 

Skön och lat fredag! Eftersom vi var ute sent igår, tidig morgon och ska festa imorgon kunde vi unna oss en slappedag =) Dessutom regnar det, party pooper!

 

Körde förbi Sogno och kollade om de hade fått in något kul utbud. Hitta den här klänningen =) Hmm, problemet är bara att det är en tubklänning... Avskyr att ha bh utan band men det är bara att lära sig för alla snygga klänningar här är typ sånna!!!

 

Får la bli en runda till Target imorgon för att se om de har någon bra billig bh bara för att testa!

 


For vidare i regnet till Cheesecake Factory, äntligen! Deras portioner är gigantiska, OMG! Körde på en sandwich med kycklingfilé. Skulle oxå ha tagit pasta så jag kunde fått med doggiebag. Inte så gott att käka brun avocado och slappa pommes dagen efter...

 

Vi försökte scrappa lite sen men hade total idétorka så satt mest och bara lalade. Laura tyckte vi skulle komma till dem eftersom de höll på att spela beer pong. Men se, det var pensionärerna inte sugna på! Skönare att vakna i sin egen säng och komma upp i tid!

 

Ska kanske ge mig på att fixa naglarna imorgon... Drar mig verkligen för att göra det... Vill inte ha rödsprängda nagelplattor för de bränt ner borren för långt! AJJJJ! Bara Lottie som lyckats göra det så det inte gör ont och dessutom kan man undra hur bra det håller..! Emmas knäcks titt som tätt. Är ju van vid en viss standard nu =)


YES!!!



Emma kom hem till mig och överraskade mig med min Guess väska som jag velat ha i hundra år känns det som! Jag såg den förra veckan på City walken och ville ta en liten funderare innan jag slog till. Men sen kom jag på att vad är där och tänka på? En alldeles perfekt mellanväska som jag är i desperat behov av =))

Så klart har där varit stängt var eviga gång vi kommit dit men så underbara Emma som ändå skulle köpa sina brillor där köpte den till mig!!! Lycka!

Det var ganska skönt att hon kom en sväng så man fick lite avlastning i detta tunga arbete =P

 

Han gillar att spana in sötnosen som tittar tillbaka =)


R.I.P

 

Så otroligt sorgligt... Pratade med mamma och Johanna idag och lille Hugo finns inte mer =( De lilla hjärtat har gått vidare till katthimlen och leker säkert med Bosse. Buhuuuu!

 

Han hade fått sjukdomen FIP som tydligen ligger latent i alla katter och innebär att de får vätska i buken och det går inte att bota... Usch, sååå hemskt!

 

Tänker på er där hemma!

 

xoxo


Comedy Club

 

Så vi stack iväg till Universal när vi slutat jobba. Var på Saddle Ranch först och tog en cola och käka mini burgare =)
Det var någon ny komedi klubb som öppnat så slutmålet var där. När vi skulle betala inträdet kostade de 15 dollar och det var vi minsann för snåla för... Det kan man ju få en top för! Knallade vidare till stället sidan om som hade lite live musik och bra tryck. Jake börjar snacka med bartendern och vips så hade det trollats fram två gratis biljetter, tjohoo!


Dan Smith


Det var riktigt kul! Bland det roligaste skämtet var när en av komikerna sa att han älskar kinamat och att han gärna hade blivit satt i ett kinesiskt fängelse för att få 3 gratis mål om dagen.
Och om han blev våldtagen på kuppen spelade de ingen roll, han var fortfarande bland en massa kineser! Så det hade inte känts ngt ändå, haha! Det bästa var att ljudkillen bakom honom var kines och han tyckte nog inte det var lika skoj... Oooppsi!


Baby B

Ohhh!

Sötisen som bara är vaken hela tiden, jag som trodde jag skulle slippa underhålla =P

Kom på att jag lika bra kan strunta i mina powernaps nu när jag inte är jetlaggad längre så somnar jag på nätterna!


Lååång dag

 

Lillsnutten har varit vaken nästan hela tiden och faktiskt gråtit utan uppenbar anledning. Så jag som vant mig vid små sköna powernaps fick ingen och när man väl slumrat till satt där självklart en ekorre på trädstammen och retades med Winston och Dixie så de skällde!


När Dave kom hem gjorde han goda appetizers, delade selleristjälkar med jordnötssmör! Den där kombon hade jag aldrig fått för mig innan, haha! Sen gjorde han polenta bollar i stark sås med spenat och ärter. 

Åkte till Emma och scrappade! Tiden bara flyger iväg när man sätter sig ner!



På lördag blir det middag för Paul och Emma som fyllt år på The Kress i Hollywood, yeah! Ser inte helt fel ut =) Tydligen väldigt svårt att komma in på nattklubben om man inte käkar där!

På väg hem hade någon kört över en skunk och jag kan meddela att den doften är inget för känsliga näsor, sitter i en väldigt lång sträcka och osar värre än att köra förbi soptippen en dålig dag!

Nu ska jag somna till de nya avsnitten av DHW =) Finns på abc.com om någon vill se!

Ny väg

Skulle köra iväg till gallerian igår för jag kände att jag behövde nya skärp. Liz frågade mig vilken väg jag tog nedför berget och vilka vägar jag körde, dem hade hon inte valt i rusningstrafik! Så hon ritade en liten karta, sweet =) Tro de eller ej men jag hittade den direkt och sparade säkert 5 minuter av köande, tjohooo mer shoppingtid!

 

 

Blev 2 från forever 21. Jag gillar den butiken på nätet men den är lika rörig som H & M så hade lätt behövt Malins falkögon för att hitta godbitarna och inte ge upp ;-)

 

 

Den här köpte jag i lördags i en liten söt boutique och hade på mig på Opera i lördags.


President dag!

Så lovely att vara ledig hela måndagen! Cruisade genom Topanga Canyon ner till Santa Monica. Strosade runt på deras shoppinggata, mysigt! Tyckte man märkte direkt att människorna är betydligt ytligare och snyggare här! Trist nog är där väldigt många uteliggare också...

 

 

Ungefär lika lång som kullagatan fast betydligt roligare utbud!

 

 

Tandem mellan Santa Monica och Venice Beach funka fin fint med vårt teamwork! Lika trafikerad som motorvägen så det gällde att ha koll på läget! Att sitta bak var lite läskigt eftersom man inte hade kontroll riktigt men Emma lyckades manövrera fint förbi bollar och vinglande barn =)

 

Venice

Tar ca. 1 timme tur och retur mellan Santa Monica och Venice

 

 

Santa Monica piren! Jag har gett mig fasiken på att nästa gång ska jag åka inlines! Gäller bara att hitta någon som hyr ut det...

 

 

Mycket skönt att få cykla och motionera lite! Saknar gamla Bettan =)

 

 

Typiskt, men vi hittade inte Muscle Beach... Får utforska lite var det ligger exakt tills nästa gång!


Seg söndag!

 

Frukost blev en stor cupcake som vi skönt nog handlat dagen innan och aldrig hann äta!

 

 

Återigen en helt ljuvlig dag! Så skönt att ligga och slappa i solen, återhämta sig och läsa massa skvaller! Emma gjorde en mega god avocado sallad med citron =) Låg och stekte oss i några timmar!

 

 

Sen tyckte vi att det behövdes lite avkoppling i form av pedikyr och fotmassage! Dajligt, där hade jag kunnat sitta hela dan! Dessutom visade de Yes man med Jim Carrey så vi fick oss några skratt!

 

 

 

Vi for vidare till Univeral City och skulle äntligen se Avatar! Problemet var bara att den var full och där var packat med folk på hela city walken! Antar att alla var ute på Valentines day! Slutade med att vi såg From Paris with Love! John Travoltas nya, den var riktigt bra! Han spelar en riktigt kylig amerikansk spion och fast det är action så är den rolig!

 

GOTT! 1523 kalorier...


Opera!


Åkte hem till Laura och förfestade lite mest för att det är närmare Hollywood och billigare taxi =)






Opera i Hollywood


Råkade se dessa snygga skor i Ruths garderob! (Mina är de med rosa naglar så klart) Blev kär direkt, har aldrig sett ett par snyggare skor som dessutom är sköna =) Blev överlycklig när jag fick låna dem!


Hade mega kul ute! Riktigt mysig klubb med lounge, bar och dansgolv!
Jag och Emma är ett huvud längre än alla andra så ingen kan missa två jättar med blont hår haha!

Helsingborg har dock öppet längre!!! Här stänger de redan kl. 2. O andra sidan är det bättre att börja tidigare så man kommer upp i tid =)

När vi gick o skulle ha lite nattamat börja vi prata med en mc polis och skumt nog började han snacka göteborgska!!! Han hade bott i Sverige ett år och hörde direkt att vi var från Skåne, haha! Stackars Laura som lär sig den inte allt för smickrande dialekten ;-)


Fortsätter...

att uppdatera imorgon klockan är alldeles för mkt och jag har bara kommit fram till lördag eftermiddag! Känns som man sitter med ett modems hastighet på blogg.se så blir helt frusterad, hoppas det är bättre imorgon!

God natt!


Fortsätter...

att uppdatera imorgon klockan är alldeles för mkt och jag har bara kommit fram till lördag eftermiddag! Känns som man sitter med ett modems hastighet på blogg.se så blir helt frusterad, hoppas det är bättre imorgon!

God natt!


Hollywood

 

De har täckt över skylten eftersom de vill väcka uppmärksamhet och rädda marken vid den så att den får vara kvar! Save the Peak står det.

 

Vaddå turist? =) Det störiga är bara att jag måste dit när skylten är som vanligt igen, tvångstanke!






He's alive!


Där finns otroligt många stjärnor och de sträcker sig hur långt som helst och vi orkade inte gå hela rundan...





Känns skönt att veta att kag har mindre händer och fötter än han som blivit utnämnd till The sexiest man alive =) Men plattare hår det har jag utan tvekan!





Marmalade Café

Underbar dag som började med frulle på alla kändisars favoritställe som ligger i Calabasas ca. 10 minuter hemifrån.



Inte alls trött efter gårdagen!

 

Färsk pressad juice, ägg och bacon och pannkakor med banan och blåbär, yummie!

 

25 grader =)

 

 

Vi gjorde ett litet stopp på Dash, Kardashians butik för att spana in vad som fanns där. Inte alls imponerande faktiskt! Visst där var lite kläder som var coola men definitivt inte till de priserna! Där var tex. ett skärp med lite fuskpäls som kunde bli ditt för 320 dollar!

 


Saddle Ranch

Laura kom över till Emma när vi väl hade lyckats ta oss hem, helt uppe i varv var vi! Så käkade KFC och drack lite vin!

Sen bar det av till Universal City och Saddle Ranch =) Tog med mitt pass denna gången! Där var riktigt skoj på en fredag, mycket folk och bra drag!


Födelsedagsbarnet!

Justin och Laura



JIHAAAA! Haha, sååå kul! Hade jag inte garvat så mycket hade jag säkert klarat mig längre än 20 sekunder! Föll av med stil =P

 

 

Amanda @ work




Fredags

Åhh, kom hem för 2 timmar sedan och tänkte blogga massa men har ju inte funkat att logga in... Är det inte internet som strular så är det blogg.se, suck!!!

Vi började i alla fall fredagen med att köra Familjen Robinson till LAX. De skulle åka till Texas över helgen så jag och Emma hade huset för oss själva =)

Helt galet är det när vi skulle hämta Freddie, han går i en fin liten skola så då får man först stå och vänta i bilkö med alla andra föräldrar som ska hämta. Sedan vid korrekt tidpunt blir man insläppt på parkeringen och då är där en som går med en walkie talkie och säger att Freddies föräldrar är här och sedan kör man fram till rätt kon där man hämtar barnet! Allt för säkerheten i detta land =)

 

Tog inte motorvägen pga att det var fredag och trafiken då är crazy! Vi körde Topanga Canyon som leder fram till Santa Monica. Otroligt fin utsikt och en lätt illamående framkallande väg, svänger hela tiden och lock i öronen får man!

 

 

Santa Monica

 

Beverly Hills

 

Vid ett rödljus stod vi still när det växla till grönt 5 ggr! Is i magen och inte tappa humöret!

 

 

Trafiken var det värsta jag har varit med om, istället för att ta totalt ca 40 minuter tur och retur tog det oss 4 timmar att ta oss fram och tillbaka! Visserligen gjorde vi ett snabbt stopp i Beverly Hills för lite proviant.

 

Sen hade jag naturligtvis glömt att ta med mig passet hem till Emma så vi fick köra en sväng hem till mig, det var visst viktigare att komma ihåg smink och kläder!..


Happy Friday!

Idag är det jätte fint väder och ska vara upp emot 28 grader hela helgen =) Och det bästa är att jag fick veta att jag slutar lite efter lunch idag och är ledig hela måndagen eftersom det är president dag!!! Life is gooood =)

Ska försöka blogga lite då och då =)

Ni får ha en super bra helg!

xoxoxo

Djuraffär...

 

I all ytlighet känner jag att det är på tiden att göra ett lite seriösare inlägg.

 

Usch, tycker det är så hemskt att man i USA inte kommit längre när det gäller djurs värde... Hur kan man sätta dom här små sötnosarna i burar som inte är större än ett akvarie? Sen låta folk komma och stirra på dem med näsan intryckt i glasrutan dagarna i ända...

 

Tydligen är majoriteten av valparna uppfödda i "Puppy mills" - valpfabriker... Oprah Winfrey hade en show som visade att det är en bransch fylld av problem och grymhet. De uppdagades att många av fabrikerna använder miniburar till dem med golv av hönsnät, staplade i rader från golv till tak. Dessutom konstaterades att många hundar tillbringar hela sina liv inom dessa fyra väggar.


Oftast paras tikarna vid varje löpning för att öka vinsten... De lider ofta av dålig hälsa och sociala problem. Sedan transporteras de långa sträckor i dåliga förhållande vilket många gånger leder till deras stress och död...

 

Undrar om de små bebisarna kan sova på nätterna? Undrar hur ofta de får komma ut och andas frisk luft?

Får de göra det överhuvudtaget eller uträttar de sina sina behov i plastbaljan? Vad händer om de inte blir sålda innan en viss ålder?

Kan dessa små liv fortfarande vifta på svansen och vara människans bästa vän?

Tror inte man vill veta svaren... Hua!

 

Det här är ju definitivt en fråga som Mr. Obama borde lyfta i Vita Huset!


Åhhh, hade bara velat ta hand om dem allihopa!!!!!!!!!! Gör ont i hjärtat...

 

 


Promenad

Efter middagen som var hämtpizza från Papa Joe så kände jag att det behövdes en liten promenad! Vad är då inte mer avkopplande än att gå runt i den stora gallerian?

Hade som mål att lära mig hitta bättre där inne, funkade sådär...


Detta är en av Victoria Secret's avdelningar, lovely =)




JA TACK!!!



Nöjde mig dock med lite accessoarer från 4-ever 21. Mitt problem med att hitta woppa giganta ringar är härmed löst!

Äntligen...

... postat Johannas födelsedags present!!! Fick ju en halv chock igår när jag var på FedEx och skulle försöka, de ville ha 100 dollar! Till o med snubben i kassan tyckte det var pinsamt och det var ändå det billigaste sättet!

Slutade i alla fall med att Dave kom hem på lunchen för Brydon skulle till läkaren så körde jag efter honom till ett postkontor.

Det var den sötaste lilla damen jag sett som jobbade där, måste ha varit runt 80 år! Still going strong =) Hon pladdrade på om allt mellan himmel och jord och visade hennes dotters brudtärneklänningar! Skit kul!

Emma ringde under tiden jag stod där och då blev damen helt chockad när jag börja prata svenska, hon sa att hon inte kunde höra någon accent alls, haha! Det vet jag att jag har men det var gulligt =)

Fortsatte med att cruisa runt i området utan gps, man lär sig ju lättare då!



Blev en burrito på Taco Bell för 89 cent!



Älskar kaktusar för de är den enda växt som överlever min hantering =P



Nästan hemma, det stör mig att bilderna inte blir det minsta hur verkligheten är när det gäller utsikten... Varför? Hade det funkat bättre med en systemkamera?

Dagens på Brydon

 

Han är så söt när han ligger och ler, synd bara att det betyder att han har massa gaser =P

 

Han har minsann varit vaken väldigt mycket idag! Blev ingen powernap för min del..! Slocknade visserligen vid nio igår kväll av matkoma och vaknade 8 av mig själv, hurra!!!

 

 

Burritos till lunch.


Emmas B-day!

Wohii! Då har man firat Emmas födelsedag! Fast det är bara början =) På fredag blir det Saddle Ranch på Sunset strip och lördag party i Hollywood!


Hon fick ett presentkort så hon kan köpa sin Guessväska eller deras solbrillor som hon bara velat ha! Hon köpte den lilla väskan i samma modell för hon ville ha en liten väska men vill ändå ha den stora fast hon har hundra lika stora, haha! Så talar en sann shopoholic =P




Harry hade valt ut en marshmallow making maskin =) Smart unge!



Freddie tänkte lite mer på Emmas behov och hade valt ut ett iphone skal =)


Puhhh! Blev middag på BJ's! De har den godaste pizzan! Dock är den 5 cm hög och stlk small var riktigt mättande =)  Fick till o med en doggie bag med hem. Varför har vi inte det i Sverige? Käkade det till frulle i morse! Hela pizzan var på 1524 kalorier...



Desserten var toooo die for! BJ's berömda Pizookie! Min favvo blev den med vit choklad och makadamianötter!




Fira Emma

 

Har klackarna på! Tänkte att det var lika bra att inviga dem när man bara ska gå mellan bilen och restaurangen!

Haha, bilden blev nog lite oskarp för jag kan ju inte både hålla koll på balansen och ta foto ;-)

 

Mitt rum by the way =)

 

 

 

Hann med att fixa håret också! Tog max 5 minuter! Jag är helt kär i det!

 

 


1 månad!


Tjohoo! Lillen är en månad idag!



Det firade vi med att leka lite på hans lilla lekställning. Där är spegel och blinkande ljus och massa hängande grejer. Han ska vara på den runt 15 minuter varje dag för att öva sig =)

Ska försöka skypa lite med Malin om 10 min =)

Gissa vad jag gjorde idag...

Shoppade så klart =) Jag fortsätter i skornas tecken! Blev ett par svarta med hög klack, foto kommer senare. Emma gav mig strikt förbud att köpa ett par flats till.

Eftersom hon fyller år imorgon och vi antagligen ska fira henne på fredag så var det lika bra att köpa ett par nu annars får man bara sista minuten panik!

Gillar att jag alltid hittar anledningar till att spendera..! Dessutom hinner jag öva mig att gå i dem så jag förhoppninsvis inte bryter vristen =) Peppar, peppar...

Jag gillar Macys, de har allt möjligt märkeskläder, inredning, skor, väskor etc...

 

Vi var i lilla gallerian där bion ligger. Den var inte alls lika rolig men de hade en scrapbook affär och Hello Kitty butik där man faktiskt kunde köpa lösgodis! Hitta ett par goda saker, gelébjörnar doppade i vit choklad och något som smakade snarlikt saltlakrits =)

 

 

 


Dr. Calig

Lillkillen har varit hos läkaren idag och fått spruta i benet! Aww, stackare!
Tur att inte jag var med då hade jag väl svimmat, haha! Han fick ett häftigt plåster iaf!



Han har varit duktig och sovit stora delar av dan än så länge =) Så har tvättat och plockat undan lite på mitt rum. Det är en jätte fint väder ute så ska ta ut hundarna en liten sväng nu!

Sushi

till lunch idag! Är inte det minsta sugen på något flottigt med ost!


Den är jätte god här för alla smakar olika och de är lite kryddstarka! Hemma är all sushi likadant tycker jag, man måste använda wasabin för att få någon smak över huvudtaget.

Dessutom är det bara 290 kalorier per servering vilket är 4 st =) Samtidigt som det är bra att kalorierna visas på alla matvaror är det lite störigt att veta! Det får en att tänka en extra gång. Hur kul är de? ;-)

I kissed a girl


Hehe, var bara tvungen att leta upp ett Chapstick när jag handlade igår! Alla som går till Lottie och gör naglar och känner mig har ju hört att jag  tänkte på körsbär och kinapinnar när jag hörde Kathy Perrys I kissed a girl... I kissed a girl and I liked it, The taste of her cherry chapstick.

Inget jag reflekterade över direkt eftersom en låttext går in och ut snabbt och man får upp bilder i huvudet automatiskt, haha! Lottie upplyste om att hon sjöng Chapstick och inte Chopsticks och vek sig dubbel av skratt =) Kunde inte låta bli att slösa några dollar på att testa det, gott smakade det med =)

En av Emmas kompisar Amanda höll på att trilla av pinnen när hon såg försvarets hudsalva. Tyckte det var ett alldeles för grovt läppsyl och att man lika bra kunde ta det rakt över munnen i ett svep. När hon fick veta att det är super bra mot torra hälarna och armbågar höll hon på att kräkas, haha!



Jahapp,

blev visst ett litet bloggmaraton idag =) Har inte varit nära en dator på hela helgen! Ganska skönt så jag lär inte blogga under helgerna förrän på söndagskvällen i fortsättnigen heller.

Imorgon blir det sovmorgon till kl. 9, tjohoo! Brydon ska på kontroll till läkaren. Det är ganska lätt att vänja sig vid att vakna 10 min innan man börjar jobba! Bring kanske har ett rum att hyra ut? =P

Önskar alla en trevlig måndag!
Over and out!

xoxoxo

Super Bowl!

Sov länge idag! Sen körde jag iväg en liten runda för att lära känna vägarna lite =) Råkade åka förbi en butik som skulle upphöra och hittade Jessica Simpsons HairDo för 20 dollar istället för 79! Så kunde inte låta bli, hehe!

 

Körde vidare till Familjen Robinson. Hur mycket mat som helst och jag tog bilderna precis i början, alla som kom hade med sig något! Jag tror vi åt nonstop i 4 timmar! Jag jobbar stenhårt på formen som ni märker!

 

Det var ganska mycket folk och barn så ljudnivån var galen, hehe! Dave and Liz kom också förbi en runda och visade Brydon, alla tyckte så klart han var underbar =)

 

 

 

 

Paul gjorde mega goda hamburgare med avocado!

 

 

Underbar utsikt!

 

Emmas balkong

 

Vi åkte en runda till Target sen, hittade ingenting direkt, köpte födelsedagspresent till Emma.

Vi blev mega impad av att jag redde ut att köra hela vägen i princip utan att fråga var jag skulle svänga! Här sätts lokalsinnet definitivt på prov! Måste ta tag i att kolla på en karta så jag ser vägarna ovanifrån, lättare att minnas då.


Trötta

Mega trötta efter en heldag med barnen och shopping plus att jag inte riktigt kommit in i dygnsrytmen än. Så vi bestämde oss för att gå på bio och ta ett glas vin och appatizers på The Rack.

Började med The Rack och deras potato skins och hummus tallrik! Lovely!

 


Vi såg When in Rome. Den var skit bra och rolig =) Det bästa var att här får man inga stolsnr. utan man bestämmer själv var man sitter! Tydligen får ingen under 18 år vara ute efter kl. 22 så så länge filmen börjar efter det så är där inte så mycket folk =) Alltså ingen som sparkar en i ryggen filmen igenom!


Äntligen!

Tappade nästan hoppet. Vi åkte direkt till vår egen galleria när vi kom tillbaka till Woodland Hills. Uggsen jag provade på Nordstrom tidigare i veckan var slut... Som tur är finns där sååå stort utbud att jag hittade dem i en annan butik! Ren lycka! Fick mina sandfärgade till slut =)

Tänkte att de svarta kommer bli lite fula av saltfläckar där hemma och Emma har lyckats ha sina fina i 2 år .

Har varit helt kär i Emmas Guess plånbok eftersom den har så många fack, frågade efter den på Guess då den inte fanns ute bland de andra. Och det fanns en undangömd kvar! Vill man ha ngt tillräckligt mycket så får man det, hehe =)

Körde även till Sogno, en liten butik som är Emma och Signes favorit! Jag hittade också super mycket så måste hålla med om att den är ett litet guldkorn.
De får in nya kläder varje vecka och de som inte sålts hängs på rea ganska fort. Så en klänning för 60 dollar kan efter ett tag kosta 10, yeah!
Blev ett svart fodral för $10 =)

 

NÖJD och glad men känner att det är svårt att tygla shoppingdjävulen som är tillbaka =P

Camarillo Outlet

Jag är ju besatt i Ugg's och tänkte att det var lika bra att införskaffa dem snarast möjligt. Så Emma trodde de skulle gå att hitta dem lite billigare i Camarillo. Typiskt nog fanns inte den klassiska modellen där... De nya har så grov sula och dem vill jag verkligen inte ha!



Det var ändå kul att gå runt! Fanns hur många butiker som helst så vi spenderade 3 timmar där =) Åt den godaste kakan ever, smakade som drömmar med vit choklad och macadamianötter!

Hittade ett par helt underbara Nine West stilettos som passade perfekt och var inte alls jobbiga att gå i, får ont i shoppinghjärtat nu när jag tänker på att jag lämnade dem där! Men måste tänka lite på ekonomin... Buhuu!

 

Sen var vi så klart hungriga... Blev in n out denna gången, mindre än 5 dollar per portion!

 

Tycker det är så fint med alla berg. Fast vädret var så där, regnade lite då och då så det kändes nästan som man var tillbaka i Skottland =)


 


Upp tidigt...

... eftersom Emma skulle jobba. Jag hängde på! Vi åkte till Chuck e cheese så att barnen kunde leka runt och vi bara sitta och slappa, snacka och käka!

Det är jätte bra för man köper poletter sen roar de sig själva =) Dessutom känns det ganska tryggt att låta dem springa runt själv. Man får nämligen en uv-stämpel när man går in som de kontrollerar när man går ut så att ingen kan gå ut med någon annans barn!

Till frukost blev det något så nyttigt som...

... ja flottig pizza! Vi delade dock på den =)


Harry

 

Freddie

 

Båda hade helsvenska outfits, Swedeheart tisha och polarn o pyret brallor =)

 


Fredag kväll

Jaha... Det visade sig att det inte alls gick hem på Fridays att använda mitt internationella körkort som leg, deras manager gick inte att flirta med... Suck!
Så jag fick alltså inte köpa alkohol! 26 bast och fick ta en cola, wohoo!

Fast vi löste det ganska bra ändå, Laura var lite sjuk och var chaufför för kvällen så hon beställde åt mig och vi fick gå in på toaletten och sminka oss lite så att jag kunde dricka en drink, kände mig som en brottsling!

Vi åkte vidare till ett ställe där det gick betydligt bättre =) När vi ska till Hollywood och festa så är de pass som gäller, vågar iche riskera ngt!

Emma och hennes pojkvän Jake

 

Laura i mitten

 

Åkte vidare till Laura, hon delar hus med 4 andra så det slutade med att vi spelade Kings Cub i ett par timmar, skit kul! Jag var dödstrött och däckade i soffan när klockan var runt 4.

 

Jag och Buford


L'Occitane

Åkte till gallerian efter jag var färdig med håret, vi möte upp Laura och hennes kompis Francesca och gick till hudvårdsbutiken L'Occitane där Laura bokat tid.

Där visade det sig att vi skulle få en liten "ansiktsbehandling". Det hade inte jag och Emma förväntat oss, haha! Båda hade ägnat tid åt att täcka över alla finnar som ploppat upp, skulle kunna tro att vi är 16 år! Men visst, kunde väl bjuda alla i gallerian på en skräckupplevelse ;-)

Fick testa massa produkter som passade för min hy och hon skräddarsydde ett program. Fick handmassage också, soo fabulous =)   

Köpte en rengöring och fukt, hyn känns nästan som Brydons! Och de är helt naturliga!


Hår


Liz är så omtänksam och har gett mig egna hårgrejer på min toalett.
Där i finns det mesta =)



Så mitt mission är att ta tag i att lära mig att fixa håret själv! Orkar ju aldrig göra det hemma utan föredrar att gå platthårad.

Det är ju lätt en aktivitet jag kan göra när lillkillen sover =)

Så vem vet, jag kanske kommer hem och kan göra värsta håruppsättningarna... Eller inte!
Cykelhjälmen pajar ju allt ändå, föredrar den framför bakteriespridande människor på bussen =P

Slutade 1½ timme tidare i fredags så jag satte mig och lockade håret. Tog dumt nog ingen bild innan regnet saboterade det...

Scrapbooking

Jag har inga roliga bilder att scrappa med så måste fixa det! För det är så kul att man äntligen har sin original scrappolare tillbaka =) Och dessutom att utbudet här är fantastiskt! Vi ska ut på jakt efter fler butiker!

 

Satt mest och pratade hela tiden och både Ruth och Paul joinade. Väldigt bra, så man får öva lite engelska. Vi satt och diskuterade nicknames för vi tyckte det var konstigt att Ruths bror som heter Richard kallas Dick. Men här är det tydligen så att heter man Richard så blir det Rick som sedan blir Dick, heter man William så blir det Will och smeknamnet blir Bill?!! Skumt och ganska onödigt vetande! Det är nog något engelskt påhitt från början =P

 

 

 

På vägen hem tittade jag ut på utsikten eftersom jag inte längre krampaktigt måste fokusera på vilken gata jag kör. Väldigt synd att det inte alls gick att fånga på bild... Lägger ändå ut den för det är mer intressant än ett tomt utrymme ;-) Man ser ialla fall super långt och hade jag stått vid ett stup hade det kittlat rejält i fötterna =)

 

Imorgon blir det ett event i gallerian för någon hudvårdsprodukt och sedan The Rack med vin, hummus och potato skins =)

 

 


Fröken Navman

 

Liz kom hem tidigt idag så tog en liten powernap och ringde Emma sen. (Jupp, vi håller oss strikt isolerade till varandra!) De var på väg till ett McDonalds 15 min bilfärd hemifrån och jag började bli hungrig och tyckte det var lika bra att inviga gps:en, varför vänta?!

 

Så Emma textade adressen, slog in den i gps:en och sen bar det iväg... Hmm, det var lite rusningstrafik och lite större gator än jag testade igår! Men det gick galant =) Fixade till och med att göra en u-sväng eftersom Navman inte förstod att man kunde svänga vänster direkt till Donkan!


 

Där var tunnlar och grejer överallt i taket och på marken, så förstår att det är ett av Freddie och Harrys favvoställen =) Både jag och Emma är lite täppta i näsan men Ruth var vänlig och informerade om att det luktade massa fotsvett där inne, haha! Bon apetit =)

Var lite nyttig för en gångs skull och tog en sallad, men avrundade självfallet med glass som man får krossade jordnötter till, wihoo!


Pizza

till lunch!




Har även hunnit plocka ögonbrynen och färga dem. Blir inte alls lika bra när jag försöker mig på det själv!

Idag är det lite mulet ute, på nyheterna säger de att det ska komma regn... Blir en upplevelse, det bara forsar ner och gatorna är inte skapade för regnet så det blir som floder med vatten upp till 25 cm och soptunnorna flyter runt.

Annars handlar nyheterna mest om Michael Jacksons läkare som ska åtalas och om Brittany Murphys dödsorsak. Dessutom simmar där en val precis utanför Malibu beach =) 

På söndag blir det ett litet Super Bowl event hos Ruth and Paul, ska bli skoj!




Torsdag

Brydon sov när jag började. Så jag ringde och pratade med Johanna, kul =)

Han börjar kvickna till efter nattsömnen och ligger i sin säng.

Så här ser hans rum ut. Jätte gulligt!

Fast här uppe är jag bara när det behövs nya saker. Jag lyckas ju hela tiden tajma att han kissar när jag byter blöja, haha! Så det blir en del outfit byten under dagen. Han är en äkta kille som inte alls tycker det är kul att skifta kläder =) Börjar gråta varje gång nästan!

 

Ringe mamma också och sa hej =) Värsta snökaoset hemma hörde jag! Känns inte alls som jag saknar det!!!


Tog bilen...

... och körde helt själv hela vägen till Emma, tjohoo!!! Hon hade textat mig vägen eftersom vi i princip aldrig kör de hållet när vi ska härifrån utan har haft mycket lättare för hem vägen. Det gick som en dans tills jag kom till Brenford st, fast då lärde jag mig att hålla utkick efter vita huset i miniatyr och så bor hon rakt över.

 

Vi åkte direkt till Michaels och handla massa scrappegrejer =) Rena himmelriket! De har allt möjligt annat pyssel också! Så man blev mega inspirerad och ville ha allt där inne nästan! Jag älskar att scrappa med klistermärken och där fanns allt och i alla möjliga olika tema!

 

 

Lägligt nog låg där en sko butik sidan om... Ja och vad slutade de med? Hehe, jag köpte ett par svarta Ed Hardy! Var ju tvungen... Man har ju skorna på hela dagarna så man måste ha ett par snygga och sköna =P

 

Grymma!

 

Emma försöker hela tiden få mig att införskaffa mig ett par 12 cm stilettos, haha! Så lär väl ha ett par inom kort eftersom alla har stilettos när de går ut.

 

Körde vidare till FedEx och framkallade bilder till scrapbooking som vi började på hos Emma. Kände mig helt seg och hade total idétorka!

 

Paul hittade deras GPS så den får jag låna =) Då kanske man vågar ge sig ut på lite mer avancerad körning. Får dock inte glömma mitt internationella körkort som jag gjorde idag. Blev lite nojig eftersom man ser polisen stoppa bilar lite titt som tätt!

Hittade hem galant på första försöket och var sååå nöjd!

 


Lunch

Emma kom över på lunch. Hundarna skällde så jag trodde att hon var på ingång. Öppnade dörren och skulle kolla ut, mitt framför mina fötter rusar där en ödla i vild fart!
Shit, jag blev skit skraj och hoppa till. Tycker jätte mkt om ödlor men var inte ett dugg beredd på att en 15 cm lång ödla skulle komma springandes, haha!


Hon hade handlat på California Pizza Kitchen =) Pasta och kyckling, yummie! Och så ville hon så klart hälsa på Brydon. Hon tyckte att han var så liten och söt!

Brydon med nappen från Johanna =)


Brydon...

... började med att sova. Så jag käkade lite frukost, engelska muffins med kalkon och ost. Sen blev det en liten promenad med hundarna i trädgården.

Dixie

Winston

 

Hundarna är jätte snälla och lydiga. De är båda adopterade från ett djurhem. Dixie har varit misshandlad och är därför lite skygg mot nya människor. Winston, Bichon Frisen är väldigt social och gillar att ligga sidan om i soffan =) Deras favorit snacks är isbitar.


Starbucks

Emma och jag åkte iväg och shoppade skor! Blev 1 par låga Converse och 1 par Tommy Hilfiger flipflops =) Var så trött på att ta på mina Replay utan skohorn!


 

Emma köpte Ed Hardy, ångrar mig nu att jag inte samma fast i rosa istället! Jaja, kommer väl shoppa dem nästa gång vi är där!

 

 

Sen åkte vi vidare till Starbucks! Fick äntligen testa deras Chai Latte, den satt som ett smäck! Käkade även en mycket onyttig kaka med äpple, kanel och massa glasyr! Där var några utanför som direkt undrade om vi var från Sverige och började prata =)

 

For vidare hem till Emma och kollade på DHW. De är redan på 4:e avsnittet så det var lite trist att ha missat de andra... Men nu vet jag iaf hur de gick efter flygplanskraschen.

 

Jag är fortfarande grymt trött! Ögonen går i kors och jag får tvinga mig att vara vaken! Så när som helst kommer jag däcka! Imorgon är första dagen jag kommer var helt själv!


Tisdag

Dave började med att laga frukost eftersom Brydon låg och sov! Blev äkta amerikanskt/mexikanskt. Ägg och bacon i tortillas =) Riktigt gott!

David hade massa ärenden så han lämnade mig ensam och sen skulle han golfa. Haha, de där med att svepa in dem är inte det lättaste kan jag meddela. Jag lyckas göra det för löst hela tiden! Man gör ungefär som när man gör en tortilla =)

Här är mitt första försök, han somnade ialla fall =) Det är även viktigt att han har sin coola mohawk frilla!

 

Första gången jag bytade på honom och han hade bajsat lyckas han naturligtvis kissa ner allt och skyddet för det hade han sparkat undan!

 

Han är verkligen en jätte snäll bebis, tur för mig! Så än så länge är det inte ett dugg jobbigt faktiskt! I mitt andra försök så trillade armen ut! Han tycker nog att det är ganska skönt ändå att kunna röra sig lite!


Saddle Ranch

 

Efter shoppingen bestämde vi oss för att åka till Jakes jobb, Sadldle Ranch som ligger i Universal City! Vi träffade Jake, Laura och Adam där.

 

Beställde en drink... Det var det största glaset jag sett och bartendern varnade mig innan jag drack. Det var typ 90% sprit och 10% juice. OMC! Den var inte det minsta god. Hon sa att eftersom hon inte kunde bli full skulle hon se till att alla andra blev det och krydda alla drinkar med extra bara för det. Drack 2 cm av det under 1½ timme och gav resten till Jake.

 

Och shotsen ska vi inte snacka om!!! De var i vanliga dricksglas, inte helt fyllda men för mig blev det 5 klunkar!

 

Det var en massa komiker på scen. Vi satte oss precis framför scenen och så klart blev det massa svenska skämt haha!

 

Jag och Emma åkte hem vid halv elva, ganska lagom!

Man passerar denna när man går till Saddle Ranch, det hade varit filminspelning under dagen. Jag vet... Dålig bild!


Måndag

Emma kom och hämtade mig, vågar fortfarande inte ge mig ut i trafiken! Den är ju ganska galen, tror inte många städer slår den!

Cruisade hem till dem! Spelade lite basket med Freddie och sen körde vi uno!

Ruth lagade äkta svensk mat, allt från frysen och Ikea, haha! Gott var det ialla fall =)

Emma och jag åkte till gallerian sen. Jag behövde köpa en telefon. Det blev en ny hoddie från Holister i grönt, tycker dom är såå sköna!

Hitta en Samsung telefon med sidekick så tog den för 60 dollar. Då ingick 300 minuter taltid. Tråkigt bara att man betalar både när man tar emot och när man skickar. Så de lär försvinna ganska fort. Mitt nr är 818  312 1997 om nån vill messa.


Första dagen på jobb

David var hemma hela dagen med mig och skötte det mesta. Visade hur alla deras rutiner var osv. Han är omskuren så det är ju lite extra med det, antibakteriell salva och sånt. 

Det var en intensiv första dag för Brydon hade lite blod i bajset i flera av blöjorna. Så vi fick åka till läkaren, men det var ingen fara sa han. Men Brydon var verkligen ledsen mesta dels av dagen, Dave sa att jag inte behövde bli rädd för han är aldrig så annars. Efter läkaren var han dock lugn så jag slutade ganska tidigt =)

Hundarna går man bara ut med i trädgården när man har möjlighet. Inga långrundor här inte!


Gahh!

Har lite strul med strömmen, den adaptern jag köpte på Claes Ohlson funkar inte att trycka i de stora uttagen i... Suck! Så har letat runt som en galning utan att hitta för svensk. Så fick låna Emmas men den är inte helt tillförlitlig den laddar emellan åt bara... Så därför lite svårt att uppdatera kontinuerligt!

Rowe

Dave och Liz är super trevliga! Alla pratade på om allt möjligt och Daves föräldrar är här och hälsar på. Hans mamma lagade mat. Det blev potatisgratäng, grillat kött och sparris och vin till det.
Brydon är jätte gullig, mega liten! Han är en snäll bebis som inte skriker särskilt mycket!

Dave kommer vara hemma måndag och tisdag för att visa hur allt funkar osv. Och jag fick lov att sova tills jag vaknar imorgon!

Haha, de har fixat en väldigt passande bil, en volvo så jag kunde känna mig som hemma! Frågan är bara när jag ska våga köra den... Och även om jag ska till Signe som bor typ 8 hus härifrån rekommenderade de att jag skulle ta bilen eftersom här är mycket coyotes. Annars får man gå med ficklampa och en pinne... Dessutom finns här skorpioner och lite farliga ormar, tjohoo!

Är väldigt trött just nu men försöker hålla mig vaken för att inte vara för jetlaggad!
Har packat upp alla kläder och grejer. Jag undrar varför jag tog med mig så mkt kläder... Totalt onödigt! Kunde köpt allt nytt istället! Kommer ha såååå mkt övervikt på väg hem...

Natti natti!

Lekplats

Sen bar det iväg till lekplatsen med Freddie och Harry! Spela lite fotboll med dem.

Freddie

Harry


Stannade inte så länge eftersom det började bli dax för mig att åka till familjen Rowe. Var lite nervös men de var jätte trevliga och Emma och killarna hängde med in en runda för att hälsa på!

Pedikyr!


Efter shoppingen så stack vi iväg till Emmas stammisställe för pedikyr! Helt underbart skönt! Och särskilt efter en lång flygning! Bubbelbad, ryggmassage, klippning, filning och massage som avslutades med nagellack! Där hade jag kunnat sitta hela dagen =)


Shopping!

Vaknade tidigt... Runt kl. 8. Barnen var också vakna då så de kom in. Lite blyga var de i början men mjuknade upp ganska snart. Jätte söta!

Paul gjorde amerikansk frukost! Bacon, ägg, korv, potatis. Gott var det =)

Ringde Liz och bestämde att jag skulle komma vid kl 16.

Kommer använda detta som ett riktmärke.


Sen åkte jag och Emma till gallerian! Mega stor! Jag blev helt kär. De hade verkligen alla butiker och är jätte nära! Jag hade kunnat shoppa för hur mycket som helst!

 

 

Köpte 1 hoddie, 1 par joggingbrallor och en vardagströja på Hollister! Hur sköna som helst! Sen blev det 6 Victoria Secret produkter och en ögonbrynsfärg från Sephora och en annan tröja.

 

 


WOOOOOOOW!


Wiii, är sååå glad! Flygningen gick hur bra som helst =) Började med 4 timmars väntan på Kastrup. Där såg jag även min första kändis Alf Svensson, haha! Hoppas bara han inte blir den enda... Han åkte med samma flight och då kändes det bra, klart Gud är med när Alf är där.

Hade ingen lust att presentera mig eftersom jag inte ens är medlem i kyrkan så blev smygfoto, haha!

Klart jag hade massa handsvett när vi skulle lyfta men jag intalade mig själv att jag skulle fixa detta och vara helt lugn hela vägen. Vilket jag konstigt nog också var =) Ingen turbulens alls över Atlanten och flygningen var inte det minsta dryg eftersom man  hade ngt att göra hela tiden. Antingen film eller spela tv-spel!

 

Maten var till och med god =) Klart jag slog till med 2 vinare!

 

När vi landade i Washington var de värsta snöovädret... -12 grader och snön bara forsade ner... Vi fick inte gå av planet på 30 minuter pga att transfern inte kunde ta sig fram riktigt. Då började stressen komma lite eftersom jag bara hade 1½ timme på mig sedan att hämta bagaget, checka in och gå genom tullen...

 

Men som tur var gick allt toppen bra och de tyckte inte alls det var konstigt att jag skulle stanna 3 månader! De frågade bara varför jag åkte till USA, och vad jag jobbade med hemma sen önskade han en trevlig semester =)

 

Puhh, dessa säkerhetskontroller... Totalt blev det 3 stycken, 2 på Kastrup och 1 i D.C. Jobbigt att stå o köa, ta av sig jacka och skor och mecka fram datorn och hur många gånger man visade passet har jag ingen aning om!

 

Som jag fick springa genom hela flygplatsen för att hinna till gaten i tid... Bara för att spendera 2½ timme på marken i planet... Suck! Planet fick avfrostas eftersom det blivit helt isigt. Jag fick plats sidan om en snubbe från Australien, han kunde prata! Han var nog inte tyst en minut, haha! Perfekt att öva engelskan.

 

Los Angeles!!!

Wow, säger jag bara! Den här staden är gigantisk! Jag kan inte fatta det! Kändes aldrig som den skulle ta slut! Fick även se Disney Lands fyrverkerishow =) Australiensaren bara garvade och pekade på vägarna och sa så här ska du köra? Haha. Jaa... Värsta pärlbanden av bilar i 5 filer åt varje riktining. Såg galet ut från ovan...

 

Och vid bagageutlämningen stod Emma och väntade!!!!! Helt fantastiskt att se henne =) Blev såå glad! Blev cadillacen ändå eftersom barnen fick stanna hemma pga förseningen. Vi åkte hem en runda till Emmas pojkvän Jake och presenterades, där var massa andra också. Stanna bara ett litet tag eftersom jag vid de laget varit vaken 27 timmar i sträck. Cruisade hem till Emma och däckade i hennes fina himmelsäng =)


RSS 2.0