@ kress roof top

Fick precis bilder från igår =) Så tänkte bjuda på några så ni får se hur jag oxå ser ut för en gångs skull! Ni kan ju bortse från att mina armar är 2 gånger större, haha! De ska väl va lite o ta i lr? =P

 

Väldigt elegant att ta av sig skorna =P

Utsikten där var magnifik! Över hela Hollywood, tyvärr glömdes de bort att ta en bild på det, får bli nästa gång ;-)

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jag har försökt hela dagen att ta tag i skolarbetena som ska inlämnas o sånt grejs! Nu e klockan halv åtta o jag ligger fortfarande i min säng o försöker få något gjort! Jag orkar inte o jag kan som sagt aldrig tvinga mig heller..! Det är livsfarligt att vara ledig - man blir LAT!

Har tittat på Hollywoodfruarna o jag skrattade grymt när Kameron provade Marias nyinköpta schäslong, haha! Han var ju så snäll o så ljudeffekterna när han lägger sig på den stenhårda saken, ahahaha! O sen några klipp på utube =P Sen har vi ätit trashmat... Friterad kyckling, pommes, majskolv!

Näää, nu måste jag hitta energi till de sista 3 veckorna, hepphepp! Here we gooooooooooooooo!

club crawl

Jag o Estere var ute igår och hade jätte roligt! De började med att vi joined någon club crawl. Så först var vi på Beauty bar, där kunde man få sig en combo av martini o manikyr om man ville =) Sen så gick vi till Ecco, en miniklubb så de var ju inte så kul men vi blev filmade o fotade så de var lite skoj!

 

 

Sen gick vi till Kress! Jag gillar de stället fast de är i HW! Problemet var bara att jag ville upp på taket o de hade vi hade inget VIP band =( Men det fixade jag med ett litet text till en person jag råkade ha numret till o vips så var vi där uppe, hihi! O sen behövde vi inte tänka på något under resten av kvällen utan blev väl omhändertagna! Så hade jag kunnat ha de varje dag =) Såna här saker är så lättfixade i Hollywood känns det som. Är man polite så kommer man långt ;-) Har fixat så jag kommer in på ett par ställen downtown oxå om man känner för det, tjohoo!

 

 

Sååååå snuskig! Men god, haha! Har aldrig hört svenska ute i Hollywood innan men igår blev de en överdos av det! En pinsam tjej i trappan som berättade hur full hon var i telefonen o blablabla! Nån kille som stod o snackade om vanilj, en som var från Jönköping o en från Malmö! O mina fötter har blåååååsor idag! Vi gick mellan ställena!!!


lunch o städ



Var ute I solen o åt lunch o låg på filten I bikini ett litet tag =) Pluggat, de har jag inte vetat vad de är denna helgen! O det är bara sååå skönt! Har bara slappat, shoppat, varit social, haft kul o framförallt haft kvalitets tid med mig själv! Lovely! Fast nu ångrar jag de såklart för jag hade varit så låångt framme om jag börjat plugga I torsdags, haha! Jaja…….. Jag behövde de här efter all stress!




Japp, tro de eller ej men jag har dammsugat!!! Tyckte mitt golv var lite väl smutsigt så fick för mig att plocka fram dammsugaren fast än jag avskyr det mest av allt! Bara ljudet från den gör mig så galen att jag får tics, haha!

middag o film @ Signes

 

Jag o Emma kom 45 min tidigare än alla andra så vi kunde sitta o trycka chips o dipp ostörda, haha! Signe var fullt upptagen med matlagningen för här lagades det från scratch! Emma var faktiskt duktig o dekorerade apatizersen med gurkor =)

 

 

Till huvudrätt var det hamburgare med mögelost o rostade grönsaker, yummie! O vin såklart!

 

 

Till efterrätt var det glass i stora lass o Naomis brownie! Sen rullade vi vidare in i vardagsrummet!

 

Naomi, Micki, Kristina, Signe, The Emmas o Matt.

 

Movietime! Brookie var så gullig o bakade in oss alla i filtar o tog av mina stövlar gjorde hon oxå, haha! Vi såg Grown ups, jag tyckte den var rolig men vissa tyckte att skådisarna var dåliga o blablabla!

 

 

Snart lämnar de landet o åker tillbaka till Spanien efter några år här! Visumet är över =( Tänk när den dagen är inne...

 

 

Sadie tror hon är en liten chiuahua istället för en ponny! Hon började lite lätt med huvudet på armstödet sen försökte hon ta över hela soffan! Matt blev attackerad o jag o min dubbelhaka asgarvade som synes, haha!

 

 

Sen tog hon o Signe en vals runt granen!


Shoppa med Emma



Haha, törstig blir man när man går runt o shoppar! Den stora var sönder så vi jättar fick böja oss ner =P



Hitta inget speciellt, men självklart kan man inte komma hem tomhänt!



Örhänge från Brittan o en ring =)



När jag kom hem hade de kommit paket, tjohooo! Fast de är faktiskt INTE till mig så de får ni inte se =P

brumbrum



Liz upplyste ju mig om att de började med försäljningen redan vid midnatt i Camarillo o naturligtvis var jag där som en sann shopoholic, haha... O flyt hade jag oxå, fick otroligt nog en parkering på första försöket, puhhh! Det var KÖÖÖÖÖ in till varenda butik!



Snacka om trafikparkerings kaos! Jag hade dött av att köra o cirkulera för att hoppas att någon flyttade sig!



Skulle haft stegräknaren med för de blev massa promenixande! Jag kom hem 3 på natten o var lagom trött, haha! Det bästa var att det inte var någon som helst trafik på vägen hem =)



Blev några underbara saker =) Vad, förtäljer dock inte historien! Men ligger i sängen med en störtskön DKNY PJ (kan bara hoppas att den inte oxå krymper 10 cm på längden så man ser ut som en snusk gubbe som har dragit upp byxorna under armhålan!)



thanksgiving



Wihii, första Thanksgiving middagen =) D stod i köket hela dagen o lyckades till o med sätta fyr på en servett, de där gasolspisarna är farliga! Han gjorde "fyllningen"? (stuffing) till kalkonen! O det var äkta potatismos, gröna bönor med lök men de hade glömt att köpa sås så de blev inslag av Sverige, haha! I form av Ikea påssås! De vet inte hur man gör egen sås o de vet ju inte jag heller, haha! Så de var tur att jag aldrig fick de där påsarna min syster skickade sist jag var här så att såsen kom till användning =) Det var jätte gott! Jag känner mig helt uppjäst nu! Huuuuuua!



Det var jätte mysigt o vi sa hur tacksamma vi var för dit o datt! Känns som vi aldrig har tid att prata annars men idag spenderade vi hela 5 timmar med bara massa bablande, jätte kul!

O alla säger att morgondagens Blacksale ska undvikas, tydligen sitter folk redan i tält o väntar på att butikerna ska öppna... Men jag fick veta att Camarillo öppnar vid midnatt så jag ska dit, hihi! Gud, vad jag älskar att vara ledig i den här staden =P

stjärn spänn



Jag gjorde misstaget att åka ner till SB när jag vaknade imorse... Varenda männsika tyckte synd om mig o kommenterade: Are u really working on a day like this? Wow... Gahhh, jag överdriver inte om jag säger det var minst 30 personer! LITE lätt besvärande men när jag sa att jag var svensk så tyckte de de var ok... Jag blev bjuden på 2 middagar, haha! O sen fest ikväll i Norra Hollywood, där ser man! Som tur var hade Signe SB abstinens o kom o satte sig o snacka ett tag så jag slapp alla "synd om dig" blickar o kommentarer! Så de blev inget pluggande gjort...

sötis

Han är ju bara så söt! O han har varit på helt underbart humör hela veckan =)



Jag skrattade nästan lika mycket som när jag o Malin hoppade runt på en sån här i somras!!! Han hade skit skoj, tjöt o skrattade om vartannat, haha!

Nu är jag ledig i fyra dagar =))) Imorgon är det min o Brys första Thanksgiving, så de blir kalkon middag! O på fredag blir de en galen shoppingdag på black friday! Vet inte om jag kommer palla med de där med armbågar men det är ju alltid nice att göra "fynd"! O i helgen har jag "FF"! Hua, gillar inte att sova själv i ett stort hus så vi får se hur de blir med det!

accounting



Har ju haft prov nu i två dagar o fick tillbaka resultatet idag! O efter gårdagens 50 frågor så visste jag att jag svarade fel på 4 st... Bara den tanken fick mig så nedstämd att jag var tvungen till att stanna på vägen innan jag hämtade Bry, jag tyckte så synd om mig själv! Att alla är dumma mot mig, skolan (för jag måste crasha klasser) banken (för skatteverket kräver att jag ska skatta på räntan, vilket är omöjligt) professorn som gör så grymt svåra prov osv.!

O så tänkte jag såklart på hur pinsamt de skulle bli idag när jag inte var den som satte kurvan... Men jag kunde andas ut =) Jag lyckades, helt otroligt, trodde verkligen aldrig det! När de frågade vad högsta poängen var så sa Mr. Lyons: Ms. Sweden, o hon sopar banan med er, hon hade 11 poäng över nästa person!  Wiiiiiiiiiiiiii!!! Känns som jag kan vara ganska lugn nu! Det ska gå riktigt illa på min final om jag ska förlora mitt A! F*cking Amazing, tjohoooo! Så efter att ha varit nere på botten o vänt så kom jag upp till ytan igen o unnade mig något fint, för de förtjänade jag efter detta resultatet, fast jag har shopping förbud! (Tur att man alltid hittar maskhål för att övertyga sig om att det är okej att shoppa)



Den var värd varenda krona men den gjorde mig pank, haha!

O sen hade jag möte med skolan o fick skällt av mig lite så de känns oxå bättre! Men hon kunde inte fixa min registeringsdatum =( Så nu är de bara för mig att gå o bli idiotförklarad, jag kollade med henne om de kommer stå i några papper att jag är Special Service kandidat men det skulle det inte göra! Känns väldigt dumt att göra det men jag hoppas jag blir medlem, haha!

Love my iPhone

Titta vad jag hitta för smart app =))) Flashcards, o annat till accountingen! Så nu behöver jag inte känna att jag slösar tid när jag står i kö lr väntar på lektioner, hihi! Att jag inte hittat det innan!


Så bara klickar man på skärmen och får förklaringen=) SMART!




sur som en citron

 

Eftersom jag fortfarande är lite krasslig så kom söta Rachel med citroner till mig i skolan! Hon har tagit det som sin uppgift att ge mig vitaminer =) O jag var ju inte så uppåt men tänkte lite beskt: If life gives u lemons make lemonade! O de gick ju knappt att dricka så surt de var men då kom jag på att man kan ha en salt döskalle i munnen samtidigt så då smakade typ som när man shotar en turkiskt o en sours efter varandra, hihi!


nääääääääääää

nu drabbades jag av EXTREM hemlängtan! Jag vill komma hem o träffa er NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Sitta o värma mig framför brasan, dricka glögg, äta pepparkakor o göra snöänglar! O framförallt slippa min jävla prestationsångest som e a la Allan just nu! Give me a f*cking break o låt mig få komma till Svedala illa kvickt..................... Miss u like crazy, even more than words can say!

Do what u have to..!

Gud vad tråkig jag är med bloggandet känner jag! Gör ju inget roligt, utan bara pluggar! Imorgon smäller del 1 i Acc... Så satt o gjorde bank avstämningar, FIFO o LIFO o sånt skoj, tjohoo! Sen har jag inlämning i engelskan på tisdag, en analys av en autistisk pojke, så började så smått skriva på den oxå! Som tur var så råkade en gubbe vilja ta en av mina stolar o så kommentarade han boken eftersom han själv tydligen jobbbade med autistiska barn och jag var inte sen på att suga ut lite bra underlag från honom =)


Det var dödligt kallt när jag skulle köra hem! Hade ju ingen jacka o så var det 11 grader, brrrrrrrr! Det är vinter här nu med visst =( Nu längtar jag verkligen tills terminen är över! Det är faktiskt bara 11 skoldagar med lektioner kvar eftersom sista veckan bara är finals! Så det är ju alltid något =) Nästa vecka är jag ledig hela 4 dagar i rad! O så blir de Thanksgiving middag på torsdag! O på fredagen är de black friday, wihieee!

Önskar er en bra måndag =)

Hollywood

Vi käkade först på Olive Garden! Deras fantastiskt goda italienska mat, brödsticks o sallad! Man rullar därifrån, så det är ju inte så smidigt egentligen att gå dit precis innan man ska visa sig offentligt, haha! Helt uppjäst! Jaja!

Mötte upp Kristina, en tyska på Sunset Marquis som är ett hotell i West Hollywood. Mysigt fast väldigt mörkt o sjukt dyrt! Ett glas vin kostade det dubbla!

Sen åkte vi vidare till Spot 5750 i Hollywood. Jakes gamla manager från Saddle hade renoverat o öppnat upp det igen =) Där var ett fint ställe men där är fortfarande "Hollywood människor" som jag inte gillar!

På väg hem fick jag lära mig ett nytt ord - round robin! Helt plötsligt saktade trafiken in markant när där dök upp en polisbil som körde sicksack mellan de 6 filerna på motorvägen för att varna! Man får inte lov att passera polisbilen under round robin, då är de feta böter! Efter ett tag kom vi fram till olyckan! En ganska smashad bil! Den andra bilen var helt över på andra sidan, hur nu det hade gått till! Usch, det verkade som att alla hade klarat sig iaf!


shoppshoppihopp



Buhu, idag regnade det!!! Då blev hela dagen förstörd o plånboken fick ett gigantiskt hål! Skulle kört downtown o pluggat på biblan där men eftersom det ösregnade hade jag ingen lust att köra bil... Så jag checkade in på biblan typ nedanför vår gata... Det var första gången jag var där o herregud vad deprimerande färger där var inne! Burrigt grönt golv och massa träpanel! Jag är ju så överdrivet känslig mot hur omgivningen ser ut så jag satt där i 4 timmar utan att ha lärt mig ett enda dugg bara för jag satt o reta mig på hur fult där var! Jag behöver ljus, sol o ordning för att fungera!



Eftersom pluggandet gick åt skogen så satt jag o tänkte ut vad jag skulle shoppa för något o åkte o gjorde det istället! DUMT! Blev en basic Ralph Lauren =)



Guess jeans, en ny plånbok, ett gulligt paraply och Betsy Johnssons julstrumpor!



Mmm, sen kunde jag inte låta bli att köpa en tröja o brallor från BCBG, där var ju massa bling... =) Men nu får det vara nog med shoppande till mig själv! Jag har ju fortfarande inte lyckats köpa hälften av julklapparna!!!

YAY!

Bästaste Anna kommer o hälsar på!!! Gud vad jag längtar =))) Visserligen är det efter jag varit hemma men ååååå så kul det ska bli! Vi ska hitta på så mkt roligt! O speciellt när jag inte har någon som helst skola att tänka på! Jag hoppas vi vinner biljetter till Jay Lenos show så vi kan kolla på det! Sen blir det spåtant i Venice (inspirerat av Hollywoodfruar, haha) Bloggen blir rolig att läsa ;-)

Jag längtar tills du kommer hjärtat! Ska bli så kul att vi äntligen är på samma ställe när vi reser =) Många år sedan vi var i London o shoppade loss som galningar, vinkade adjö till resten av vårt sällskap och gick vår egen väg nere i tunnelbanan, var inne på olagliga kasino, käkade gratis mat i personalmatsalen på CNN, o satt o läste en Mark & Spencer broschyr, hrmm, haha... (shit ja, de är juh 10 år sedan... ÅNGEST.)

See u guys soon! 32 days left!

Lots of love!

...........................................................................................................


Jag är ganska irriterad på Pierce nu igen! Bara för att jag inte har lyckats idiotförklara mig själv än så har jag fått registering i december! Ingen annan jag har pratat med har det! Jag blev så förbannad att jag gick upp till kontoret idag o sa att jag tycker det är för jävligt att man som internationell student ska behöva hålla på att crasha klasser, vi betalar sååå mkt mer än vad dom själva gör o borde få högsta prioritet! Så jävla idiotiskt! Jag har krav både från CSN och från skolan att hålla ett visst antal units o hur ska de vara möjligt?!! Jag slösar inte min tid på att ta onödiga struntkurser för att hålla mig flytande! Så jag bokade möte med dem nästa onsdag men då är de ändå försent att få min registering flyttad men de ska ha klart för sig precis vad jag tycker o tänker!


Bilden är btw på Pierce nya tjur staty! De håller på att bygga om precis överallt så man får gå sjukt låååånga detours för att komma från den ena till den andra delen av skolan!

bbbbbbrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy


 

Jaha, idag kom den lilla rackaren på tekniken hur man tar sig över tröskeln... Mindre kul för mig, tycker det är perfekt att ha honom på ett o samma ställe =P I bakgrunden syns vårt nya kylskåp för de andra la av i måndags, kostade bara $8,000! O så har vi ett kylskåp i garaget oxå som Sears var o installerade i förrgår!

 

Så han sprang runt som en liten vilding o snart dröjer det väl inte länge förrän alla exklusiva vaser har gått i tusen bitar! Men söt e han =) O han har på sig sina snyggaste brallor (som han fick av mig såklart =)

Plugghäst

Snart är det bara 2 veckor till jag behöver spendera med denna bok, tjohooo! På måndag o tisdag är det dax igen för prov sen är de ALLA kapitel i the final... LR HUR?!! INTE MÄNSKLIGT! 1300 sidor utan o innan! Konstigt jag måste ha näsan i boken hela tiden o känner press! Vi har inte ens börjat med de 300 sista sidorna än... Fuck! Det känns ganska hopplöst just nu men det är tur att jag har ett STORT ego som säger att jag fixar det, haha!

 

 

Körde till Starbucks idag! Här är det alltid trafikpoliser när signalerna inte funkar! Jag önskar jag hade studerat deras handsignaler tidigare så jag sluppit avdragen när jag tog körkort!

 

Valde ett annat S idag för variationens skull o satt o gjorde min matteläxa och sen började jag så smått på min engelska uppsats! Ämnet idag är: Vad gör dig unik och speciell? Och vad skulle varit annorlunda om du varit Angelina Jolie? Jag skulle aldrig låta någon där hemma läsa alla mina uppsatser jag skrivit, de handlar bara om hur bra o fantastisk man är, sååå osvenskt, but I love it, haha!

 


malibu



Jag fick faktiskt handlat klart till julklappar till en person idag =) Alltid något! Sen lockade Malibu mer, Estere smsade att hon skulle dit o då tänkte jag att de vill jag med! Så jag satte mig o körde genom canyonen!



Vi träffades nere vid vattnet o stod o tittade o njöt av lugnet o den friska luften! Idag har det varit jätte skönt väder runt 30 grader o ingen blåst vid havet ens =) Love! Vi så små delfiner som hoppade o lekte men varje gång jag tog fram kameran försvann dem! O dessutom är zoomen på iphonen inte den bästa så... Där i bakgrunden ser ni iaf Catalina Island!



Vi tog en liten promenad genom parken =) Jag är fortfarande ganska krasslig i halsen o har värsta whiskeyrösten =P



Så fick vi se solnedgångnen oxå! Så fint!!!



Sen åkte vi till ett plaza i Malibu o gick in på Starbucks för att försöka få lite pluggande gjort! Vilket inte blev bra alls, haha!



För det första så var det så fullt med folk att vi fick sitta i en soffgrupp med två wierdos! Han med datorn satt o skrattade hela tiden åt sin film lr vad de var! Ser ni snubben i rutan? Han satt o tittade han med i över en timme, snacka om att han måste haft kramp i nacken sen =P O bum:en sidan om mig satt o skrev rapplåtar o poesi som han ville vi skulle lyssna på o bedömma, de handla om liv o död, James Bond o allt annat där emellan! Jag satt mest o garva åt situationen! Så jag strunta i att plugga, var för knäckt sen igår!

plugg



Mmm, eftersom jag inte har pluggat någonting knappt i veckan så var det tur att jag vaknade tidigt o kunde åka till biblan o plugga igår... Jag var där i 4 timmar o det var ungefär så lång tid det tog att bara läsa igenom all text =(



Jag tog en break från pluggandet o åkte o köpte mig en burrito! Inte den sorten jag hade förväntat mig dock! Den var ju gigantisk o sen fick man inga bestick till så jag fick äta den med fingrarna, blöööö! Hade jag inte varit så hungrig hade jag struntat i att äta den för de äcklade mig så mkt att få snusk under naglarna, haha! Tur att jag är förkyld så jag har näsdukar med mig hela tiden!



Sen kickade shoppingbegäret in o jag åkte till Northridge eftersom Macys där har Madonnas märke Materialgirl =)



Älskade hennes örhängen =) O sen köpte jag ett par ballerinas men de ligger ute i bilen för jag har alltid med mig extra skor o bytade när jag var ute o shoppade idag, haha! Dom är silvriga i typ ormskinns imitation!



Sen körde jag till The Commons i Calabasas o var på Barnes n Noble i ett par timmar, läste allt igen o sen försökte jag göra lite av problemen! Jag var gråtfärdig när jag för första gången inte kunde lösa uppgifterna! Så jag fick ont i magen o åkte hem vid 9 bara för att det inte gick...



Det här är en av de LÄTTARE sakerna jag inte får ihop! Jag fattar så mkt som hur man göra alla uträkningarna o så men om någon snäll person skulle kunna ge mig svaret på hur dom får att företaget bara skulle klara sig i 3 år får de mer än gärna berätta det för mig! Jag har inlämning på tisdag... Det är säkert skit lätt o jag kommer känna mig som ett pucko när när jag vet svaret, men jag ger bara upp när jag när jag inte fattar det direkt... =( Dumma mig!

tusen tack världens underbaraste mamma!!!

Wihiiiiii! Så glad jag blev när det kom massa lakrits till mig idag!!! Tackelitack mamma, det var helt perfekt! Pussssss!
Liz sa: Emma, det har kommit ett paket till dig men bli inte för uppspelt för posten har förstört det och nu är allt mögligt! Hahahaha, jag bara NÄÄÄ det ska se ut så det är salt lakrits!!! D var tuff nog o vågade testa o kommentaren var: Wooooow, that's tooooo salty!

Så nu o ligger jag o käkar godis o bloggar, hihi!

Fredag



I fredags tog han skolfoto =) Så vi åkte till dagiset! Han var så gullig i sin skjorta o kavaj =) Sen slappade jag mest, mådde fortfarande inte bra! Så jag sov när han sov! Drygt......

Emma är oxå sjuk men vi o Ann-Flore åkte ändå en runda till gallerian o köpte kanelsnäckor o gick o shoppa en snabbis på Walle o handla nödvänligheter! Sen däckade jag kl. 10 på en fredag! Kul liv =P

Veterans day


Även fast jag var sjuk så kände jag för att göra något när man för en gång skull var ledig från skolan! Pratade med mamma o Anna först på morgonen =) O sen åkte jag o B till gallerian! Nu har de minsann börjat julpynta!

Han tyckte det var jätte skoj att promenera där inne o kolla på alla människor! Det blåste för mycket för att vara ute o gå i naturen tyckte jag!



Han var fullkommligt uttråkad inne på Vickan o i kön började han gråta lite! Så jag kompenserade det med att gå o kolla på lite elektronik grejer sen =P


Han måste ju gilla att shoppa!



Sen for vi iväg till Calabasas för andra gången för att skicka Malins paket! Men... Det var stängt, suck! Skickade det till dig igår så du vet =)




När vi kom hem hade palmen fallit sönder! Kallar man det bark?



Så de låg sånt här över hela uppfarten!

@ starbucks

 

Innan jag hämtade B satt jag på Starbucks o pluggade  i två timmar! Jag kör alltid iskaffe med non-fat milk, om nu de skulle göra någon skillnad när man dunkar i sig en muffins på minst 700 kalorier =P


 

En del av läxan var att räkna ut kostnaden av sålt gods med FIFO, LIFO och sedan average o analysera de olika resultaten, var man får lägst skatt osv... Det tar sin lilla tid o de gäller att hålla tungan rätt i mun så man inte förväxlar något, tjoo! När man e sjuk är allt så mkt jobbigare oxå, buhuu!

 

B håller ju på att få tänder o snabbt går det oxå! Han har 2 där nere o en där uppe! Han ser ut som en liten bandit =)

 


dunderkur



Buhuuu, jag är sjuk =( Har ont i halsen, torrhosta, feber, frossa o förkyld som bara den!



Awww, en tjej jag har matte med hörde hur kasst jag mådde när vi pratade lite innan lektionen. Jag har engelska med henne oxå o då några timmar senare kom hon med en hel påse apelsiner så jag skulle kunna göra egen juice =) Hur gulligt var inte det! Jag blev jätte glad =)



Mmm, gott... Iaf C-vitaminerna det andra smakade som värsta receptbelagda medicinen, blöööörk! Påminde om ngt jag smakat när jag var liten! Men funkar det gör den alla tiders! Jag känner mig redan sååå mkt bättre! I de här landet har man minsann inte tid att vara sjuk! Missar jag klasser så får jag sämre betyg och DET tänker jag inte riskera!!! Min engelska lärare var så snäll oxå o sa till alla att de fick skärpa sig under lektionen för jag inte mådde bra, så att vi slapp ut o gå lr göra gymnastik! Hon tvingar oss till det om hon inte får tillräckligt med respons... O alla svara hur mkt som helst =) O så lät hon oss sluta en halvtimme tidigare, underbart!



När Liz kom hem hade hon köpt en sån här till mig! Mmm, det var en mindre trevlig upplevelse, det tog lite övning innan jag fick in tekniken! Jag fick de i halsen o klöktes o grejer men till sist lyckades jag få insprutandet i höger näsborre att rinna ut som en stråle i vänster, haha! Jätte sexigt =P Det ska iaf döda alla bakterier och jag har inte behövt snyta mig sedan dess =)


Med alla hjälpmedel är jag snart frisk som en nötkärna igen! Imorgon är det Veterans day, o jag är ledig från skolan fast har Bry hela dagen så de blir ingen vila! Hade tänkt åka till Zoo med honom fast eftersom man är sjuk så får jag se vad vi hittar på...



Jag körde förbi Nordstrom och unnade mig en väska bara för jag var så duktig! Det var kärlek vid första vidröringen! Jag har aldrig känt på en väska som är så len =) Den är gjord i japanskt läder!



Åhh, den är så fantastisk! Designern är B. Markowsky som är Kathy van Zeelands man som jag oxå har en väska från, den köpte jag min sista dag här förra gången =) Jag älskar väskor! O denna skulle jag beskriva som en tidlöst klassisker med en twist =)


lycklig



Idag var stegen tunga när jag gick in o satte mig i klassrummet för accountingen... Jag visste att jag antingen skulle stutsa ut med fjäderlätta steg lr så skulle jag få mitt hjärta krossat (haha, kanske lite dramatiskt men så är det). Vi fick tillbaka provet o mitt hjärta dunkade i 270, jag såg mitt resultat o tänkte att de här måste vara bäst! O mycket riktigt när han börjar prata om kurvan vänder han sig till mig o frågar vad jag har haft på mina prov för det är utifrån mig den bestäms, WIIIIIIHIIIII! Mummlet o irritationen från alla andra hindrade mig från att resa mig upp o dansa lambada, hihi!

O ännu gladare är jag för att jag äntligen kan se på den tredje Twilight filmen utan att känna irritation, han baseball killen liknar Jacob o när jag skulle se den för en vecka sedan fick jag stänga ner den igen för det hela tiden påminde mig om att han fick högre än mig sist!

santa monica

Prima pasta, jamjam!

På kvällen i lördags styrde vi kosan genom bergen till Santa Monica. Daniel, från Helsingborg hade en vän från New York över på besök så han bjöd med oss på fest hos en annan kompis =) Han bor ju inte dåligt! Han bor på Main street, har portvakt, utsikt över hela stranden, pool, gym osv. LYX! Jag hade lätt bott där! Så vi förfestade sen åkte vi ut i natten, o det var öppet en timme längre eftersom vi skruvade tillbaka tiden i helgen! Det var otroligt roligt =) Jag har börjat bli som resten av befolkningen här o gillar att gå till barer ist för klubbar! Det är så mkt roligare o man kan prata på ett annat sätt än när man står 52 miljoner människor på dansgolvet o svettas o trängs!

 

Vi har iaf ordnat så vi blir omhändertagna när vi åker till NY (när man nu ska ha tid med det) men det är toppen! Casino, han på bilden bor där o är super trevlig! Han är italienare så när vi kom tillbaka så ställde han sig o laga mat! Äkta italienskt recept från hans mormor, har nog aldrig ätit något så gott från de köket innan =) Sen körde vi hem, jag drack 1 glas vin under kvällen så det var lugnt!

 

Jag sov hos Emma, första gången jag var där sen jag flyttade! Hennes rum var numera väldigt välstädat, haha! O så var Anne-Fleur där, en av deras gamla au-pairer som ska stanna till december!


saturday



Jag o Emma möttes o åkte till gallerian. Började med att vara nyttiga o äta lite omega 3 för att få engeri till shoppingrundan! Vi tänkte inte shoppa till oss själva men som vanligt blev det bara det... Jag måste seriöst ta tag i julklapparna nu för annars hinner jag inte! För alla finals är typ precis innan jag åker hem o då kommer jag inte vilja spendera tid med något annat än att få högsta betyg!




Sen åkte vi vidare o gjorde pedi o mani. Jag fick sitta o vänta i typ 20 min innan de började, gahh! Jag gjorde faktiskt till o med akrylnaglar =) Blev lila matchande färg på både tår o naglar, hihi!




Den här underbaringen fick bland annat följa med mig hem, sen var det bara lite basic stuff typ cardigans till skolan.

WeHo

 

I fredags kände jag att jag fick anstränga mig lite o umgås med Estere, så vi åkte iväg till West Hollywood för att käka! Mega mysigt ställe och det kändes väldigt europeiskt =)

 

Så där satt vi och snackade massa goja och jag njöt av att vara ledig! Jag tycker att själva Hollywood är överskattat o föredrar definitivt West, det är mer speciellt o mysigt på något sett! Där finns massa nya designers o coola butiker o ställen =) Haha, jag gillar mina Stig-Helmer hårstrå som sticker upp, gahh!

Badanka

 

Veckan som varit har innehållt hur mkt jobbande som helst, varenda natt i Beverly Hills förrutom en o så B som vanligt =) Vi körde ett litet badande för L var sen o de klarade jag galant, haha! Han tycker det är jätte skoj att bada o sitter o plaskar o stänker som en galning så jag behövde inte ta en dusch sen =) Hans tänder verkar inte göra ont längre så det är en mycket gladare Bry =)


Varmt o skönt


Tänk att få ha 42 grader i november, looooove it =))) Dock har det varit kallare o blåsigt idag, känns ungefär som Hbg!

Halloween i Santa Barbara...

Jag o E möttes alldeles försent, vi skulle käkat frukost men det blev lunch o sen skulle vi hitta kostym tillsammans med alla andra som var ute i sista sekund!

 

 

Haha, ser kanske nyttigt ut men sen fick vi in huvudrätten...

 

 

Det här är den enda helbild jag har på vad jag hade på mig, väldigt stylad o snygg..! Men ni ser iaf lite =) En 50's klänning!

 

 

Ohh, har ju haft mardrömmar om Michael Myers o så är han bara en vanlig snubbe med grått hår!

 

 

Sen åkte vi till Sherman Oaks o till Tami för hon skulle göra en helt ny sak på oss! Jag var mindre road eftersom min klänning var lång så strumpebandstatueringen skulle knappt synas på mig... Då tar hon väl fram saxen o börjar klippa i min klänning, gahhh!

 

Emmas mamma hade skickat godis, wihiii! Kom alldeles utomordentligt bra till vår lilla roadtrip =)

Vi var bara 2 timmar sena, wopp!

Här ser man tatueringen lite o jag hade rosa swarovski kristaller =)

Emma var tysk ölflicka lr vad de kallas... Hon hade silver kristaller!

 

Det var folk precis överallt så det var mkt som hände! Dock hade jag hellre stannat hemma o gått ut i LA så här i efterhand, mega tråkigt med hemmafester på ett skitigt campus med sunkiga toaletter o massa folk under 21! Så aldrig mer USCB utan de får bli downtown SB om jag ska dit fler gånger =P

 

 

Så det var en lättnad att börja färden tillbaka tidigt =) O vägen i soljuset var helt fantastisk! O jag tänkte att även fast allt är mega stressigt o jag pressar mig själv till max så finns det ingen annanstans jag hellre vill vara!

 

På söndagkvällen körde vi till West Hollywood för att vi skulle vara med i Halloween paraden men det skulle tydligen varenda människa i restan av LA oxå så det slutade med att vi typ hade panik av att sitta i bilen efter 3 timmar i trafik som rörde sig 5 km i timmen, tyvärr... Madonna var ju där, buhuuu!

 


flippat

 

Gaahhh, jag har i princip bara pluggat, jobbat med B o i Beverly Hills, pluggat, jobbat o pluggat lite till den senaste veckan! Har inte ens haft datorn uppe! Nu när jag gick in hade jag bara 212 mail att kolla o genast stängde jag ner den så jag slapp se det! Så är ledsen om någon har mailat mig o inte fått svar, woopps! FB kollar jag titt som tätt för att ändå hålla mig lite uppdaterad om skvallret så det är väl det säkraste sättet att nå mig!

 

Det är intensivt som tusan i skolan nu! Har haft prov o uppgifter varenda dag! Ingen dans på rosor inte =P

Men det är som min professor i accounting sa: Do what u have to today, so u can do what u want tomorrow! Otroligt sant!


utrotaren

Vår fredag blev lite galen! Utrotaren kom vid nio o sen fick vi inte lov att vara i huset på nästan hela dagen eftersom det inte är så hälsosamt att andas in! Så länge jag slipper skorpioner så gör jag vad som helst =) Så vi började med att släppa av djuren i ett garaget hos en av deras vänner!

 

 

Sen var det Halloween parad på B's dagis o även fast han inte är där på fredagar så var vi där så han kunde vara med =) Han ledde tåget såklart!

 

 

 

Awww, solen i ögonen! Sen vinkade han hej då till D så han kunde åka o jobba!

 

 

O så styrde vi kosan 40 minuter (perfekt att vila trötta ögon) iväg till Burbank o Ikea, tjohooo! Köttbullslunch!

 

 

Brydon svidade om från sin bikostym o lekte att han var svensk =)

 

 

Ikea är faktiskt helt fantastiskt kom jag på! Jag blev helt överlycklig när det fanns ett sånt här rum, med en liten relax avdelning, skötbord, toa till mig o man kunde köra in vagnen! Jag har ju för sjutton inte varit ensam med en bebis någonstans utanför huset innan, typ! Antar att alla ställen inte har det så här lyxigt! Tummen upp för Ikea, tur vi åkte hit så jag slapp byta bajsblöja på damernas =P

 

JOOOSSSSSS! Fast root beer? Knappast!!!

 

Sen åkte vi o hämtade hundar o katter o släppte av dem där hemma! Jag o B ville fortfarande inte andas in ångorna så vi åkte till en park som Liz hade ritat en karta till =) Vi gick o vi gick, 6 varv blev de totalt =)

 


Hela baseball laget var nog där o sprang, han satt o åt då som tur var så jag slapp känna mig omsprungen, nice utsikt iaf =P

Promenix

Haha, skit snygg fotomin... Jaja!

Jag o B var ute o promenerade i förra veckan =) Vi tittade på hus som var Halloween dekorerade!

 

Han tyckte det var jätte kul att få komma ut o spana lite =)

Den här är helklart min favorit av någon anledning! Cool o stilrent =)

IGEN

Jaaaa, den här gången var det typ livsfarligt, jag rultade in o skulle borsta tänderna i mörkret, hade lampan i sovrummet tänd o när jag vänder mig om så sitter den här hemskheten innan för min dörr!!! Alltså jag hade utan några problem kunnat trampa på den när jag gick in i badrummet! O eftersom de var mitt i natten kunde jag inte ringa o väcka dem för assistans! Så jag hoppade ut i köket tog ett glas gick till andra ingången av mitt rum, på med uggsen o sen stod jag o mesade mig i 10 min innan jag kunde sätta över glaset, haha!

D blev väldigt upprörd på morgonen så han ringde exterminatorn så att de kom dagen efter (i fredags)

RSS 2.0