Jobbigt!

Sen var det dax att vinka hej då till Anna o Sara... Buhuu! Sara kom till mig först sen möte vi upp Anna o gick till Haket o käkade deras lunch! De hade ganska mkt att välja på och massa sallad! Varför har man inte käkat det innan? =)  Så dax att komma på nu!

 

Det var nog tur att S var med för så fort jag o A var ensamma så prata vi bara om hur tragiskt det är o hade med all säkerhet stortjutit annars. S däremot tycker inte alls det o sa åt oss att sluta va såna dramaqueens =P Fast det är ändå sjukt jobbigt o säga hej då o veta att man inte ses på ett tag!

S ville inte va med på bild idag! Hon såg till att jag träffade Alexandra som bor i LA o är hemma på besök nu... Så hon körde värsta pepptalket =)

Gick o skulle skicka mina modem men tydligen så måste man ha förtryckt etikett från Schenker! Gahhhh, tur att m o p kommer igen o kan hjälpa mig skicka dem en annan dag! Så har internet någon timme till o har typ städat klart =)

sad

Lillan hade med sin vagn o strosade stolt med sin docka Emil!

Vi åt frulle på Café Annorledes! Mega mys! Fast jobbigt...

Finaste Rocky! Han var så kär och bara: Emma jag vill ha en bild på dig och mig som jag kan titta på sen när du har åkt! Skicka den till mamma. Awwwwwww hjärtat, kan man va gulligare?

 

Trojanen fick värsta matkomat men inte långt efter kom sockerkicken =P

Sen gick vi hem till mig o kidsen fick kolla lite på film o jag blev mega fin i håret, tack darling! R & T hade gjort vars en tavla till mig med snäckor o bilder på dem =) Ohhh, va de ska vara i mitt rum! Flipade lite oxå som jag ska titta på när saknaden blir för stor!

 

Sen sprutade tårarna, buhuuuuu... Speciellt när jag stängde dörren och de gick...


1 dag kvar

Har precis samma känsla i kroppen som när jag flyttade från lägenheten på nyårsdagen...

U know... Tungt! Jag är helt sjukt blödig, buhuuu!

 


O förresten så känner jag mig inte nöjd med hur o vem jag ska bo med! Det är bara något som gör att jag inte har lust med det! Hoppas det löser sig =)


Tror inte jag kommer hinna blogga något mer, skickar iväg mina modem o har fullspäckat schema hela dan! Ses väl igen när jag är framme om allt går som det ska! Har dock lite panik över att jag inte hittar mina lugnande tabletter!

Puss o hej!

Sista dagen på jobbet imorgon...

Känns lite vemodigt måste jag säga! Shit, så fort tiden har gått! Titta mig i spegeln innan när jag gick förbi o tanken slog mig: "Vem" är jag nästa gång jag ser i den spegeln? Kommer jag ens gå i min lägenhet fler gånger? Längtar jag hem?

Jag tror jag kommer veta det ganska snabbt, antingen får jag samma känsla som jag fick sist: I'm home! Eller så ser jag allt i ett helt annat ljus! Spännande!

En sak är säker iaf, gräset är grönare där ;-) (Alla sprinklers som ser till att de är mega grönt)


hundbesök - isa

Mamma o pappa dök upp på jobbet idag med deras nya familjemedlem.

 

Söta lilla Isa.

 

Hon var inte alls sugen på att stanna på bordet! Men Laban ville äta upp henne!

 

 

Alla tyckte hon var super söt =) Väger mindre än ett mjölkpaket

 

Malin träffa henne hos L & H och mmsa en söt liten bild på dem två


kommer sakna er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ägna den sista halvtimmen idag åt att radera bilder på jobbdatorn så det inte ska ta en massa plats så Palle blir arg! Här kommer några härliga US/LMS bilder från Barfota sommaren 2008. Man blir ju helt nostalgisk! Saknade dock Malin här som var i Gbg.



 

Det roliga var att även HD var där, de gänget jag skulle jobbat med! Vad är oddsen? Jag hade ju turen att få välja mellan Bring o HD =) Hur lr hur hade jag varit på just Barfota den tidpunkten! Tycker nog att jag gjorde det bästa valet =)

 


Vi hade det hur mysigt som helst o den mest perfekta sommarkvällen =)

 

 

Gunilla, Sanne o Calle stylade o snygga =)

Bara jag o Gunilla som har kameraantennen spetsad! Ser att det var innan jag blev mer naturlig i håret! Det var även Brittans sista dag innan pensionen!



Rosita o Maria minglar o njuter av vinet innan buffén serverades! Syns ju att det inte är jag som fotar då hade maten oxå funnits med =P


Hasses lada julen 2009




Bussresan påbörjades till Hasses Lada! Serveringen ombord bestod av nötter och chardonnay =)

Skål!



Hehe, ja det syns ju vem som håller i kameran när M & E dominerar nästan alla bilder... =P



Party! Tur där inte var ngt äckligt i näsan!



Love u 2, crazy biatch!

Roar oss inne på toan med Göteborgs Annelie =)

 


Sen fick vi äran att träffa Farbror Frej =)


 

Patrik agerade avdelare eftersom de lätt blir för mycket av de goda annars =)

 



Maria, lika fin som alltid =)



Reidun verkar road av underhållningen =) Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad Farbror Frej tar fram!

 



Susannes mun, Annelie, Lisa, utflippad Sanne, Annelie, Ingela!

 

Haha, varför ser Claes o Ola så spjuveraktiga ut? =) Jag fick till någon konstig ostbågsform, haha!


Julfest på Wallmans 2008

 

Glada gänget!

 

 

Haha, Rosita försöker komma upp i samma höjd som Amazonerna! Blev nog en bra bild =)

 

 

Sthlm Annelie och Ann satt o sjöng med till uppträdet!

 



Rosita, moi, Malin, Sanne o Reidun



Gunilla kör Hollywoodfru i leopard =)

 


i ♥ eminem

Känns som att alla är dumma idag... Tycker synd om mig själv! Tur att Eminem alltid kan få en på bättre humör.




förbannad

Låset har ju sina problem och nu fick jag nog av att det funkar ibland o ibland inte! Emil (vice ordf.) har tydligen semester så jag fick ringa mitt hatobjekt Björn... Han som inte trodde det fanns någon i min lägenhet och öppnade MIN dörr utan tillåtelse! Men när han öppnade ryggade han snabbt tillbaka för han möttes av min halvnakna kusin! Inte nog med det, gubben ber inte om ursäkt o stänger dörren! Nä då, han fortsätter att stå o prata med min chockade kusin som ingenting, står o klappar katten till o med medan hon står o försöker dölja sig...

Jag valde då att inte polisanmäla för jag palla inte ha hela föreningen emot mig och dessutom är de bra att ha en hållhake på idioter! 

Gubben rekommenderade så lustigt idag att jag borde sälja lägenheten nu innan det är lag på att alla måste ha 10% av inköpspriset o innan räntan stiger jadajadajada! Jag bara Mmm, men det tänker jag inte!!! Sen satt jag bara o bet mig i läppen resten av samtalet för att inte säga något olämpligt förrän jag verkligen får de bekräftat att jag bara får hyra ut i 1½ år!

De perversa äcklet kan bara precis ta o glömma att jag lägger mig utan en rejäl fight om detta! Det finns ingen annan del av Helsingborg jag kan tänka mig o bo i! Hmm, skulle väl vara Norra Hamnen då... I wish =P Ska jag hem så SKA jag ha MIN lägenhet kvar!  

Jag är så arg att detta ens ska vara ett problem som kommer störa mig så oerhört mycket!

handbagage - check

 

Eftersom jag inte är fullt rörlig så blev det att sitta i soffan o packa ner handbagaget! Ett par jeans, några toppar, ankelboots och handväska. Gäller att fylla den till max, laptopen ska oxå i här!

Gameboyet är viktigt om jag får åka samma skit plan som Emma åkte med... Ingen underhållning what so ever på flyget - KLM med Delta Airlines! Vad gör man då under 10 timmar?!! SAS var ju mega bra sist jag åkte med tv-spel o hur många filmer som helst!


Sen ska jag ha den största handväskan jag har o bara fylla den oxå! Svårt de här!

snälla ann


Ringde mig igår när hon var på loppis och frågade om hon skulle köpa bestick till mig! Blev sååå glad att hon tänkte på mig =) Det försvann ju bestick mystiskt sist jag hyrde ut lägenheten..!

Så fick 6 av varje av de här! Tyckte dom var riktigt söta med små hjärta! 18 spänn, som hittat!!! Så hon o Calle kom i hans snygga bil o lämnade dem precis! Tusen tack för omtanken o hjälpen!

Brunch a la Tivoli



Johanna var oxå ute igår, träffades en liten runda på HK så hon sov över hos mig denna helgen med! Och när vi vaknade runt halv 1, bestämde vi oss för att gå till Tivoli o käka =)



Lite småbakis men inte så farligt! Håret höll stilen även idag, tjohoo!



Så här skulle man haft det varje dag =)



Fruktigt o läskande!



Deras inredning ger en sån härlig känsla =)



Tror kocken tappat pepparkaret i potatisgratängen! Stark som f-n!






Den obligatoriska våfflan är ett måste även om man får stå o vänta i en halv evighet på den!





Johanna blev helt tossig efter all nutella =P



Och började vika obscena saker med servetten, haha! Morfar har visst lärt henne =P



Kaffe för att vakna till liv! Varför håller jag alltid lillfingret så? Ser ju skit fult ut! Min söta scarf kommer från Cypern, fick den av lillsis när hon kom hem, sååå mina färger =)

aaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Var bara tvungen att ha denna bilden från hissen fast det var den suddigaste. J ser ut som en riktig psykopat med den stirrande blicken, haha!

Vaknade av o till hela natten/morgonen för jag hade så sjukt ont i benet! Jag vet inte om det bara är jag som kan få en sån här molande värk när man har legat på sidan förlänge så man måste vända sig?

Idag är bara problemet att den inte försvinner! Har så sjukt ont! Kan knappt gå! Så vi fick ta hissen, haha! Då e de illa! O när vi öppnade hissdörren som knarrade ordentligt skoja Johanna till det med att den låter precis som dig! Agda 93 år, haha! Mmm, skit kul hörredu'ru!

Sen fick jag halvhänga på henne hela tiden för jag håller på att trilla när jag ska stå lr gå själv! Hoppas det ordnar upp sig illa kvickt! Hur ska jag annars kunna flänga runt med massa resväskor?!!

fabulous

 

Mums! Malin hade med sig jordgubbar, hallon och vanilj o choklad mousse med ett fint dessertvin =) Vi körde en riktig kväll med förfestande och styling hemma hos mig och vi vinglade inte ner på Hamnkrogen förrän vid 12 =)

 

 

Det tunga artilleriet dukades upp! Let the pimping begin!

 

 

Se o lär! Ett riktigt proffs snurrar håret på stången utan "klämman" och voilá så har man über snygga lockar =)

 

 

Sen svängde hon ihop en liten bakelse på mig med! Jag blev helt kär i den!

 

 

Störigt att man inte riktigt kan se hur fint håret är!

Läppglanset skapa ett lätt måste ha-begär!

 

Sjukt het! Löve ögonmaken =)

 

 

Slutresultatet! Flawless ;-) Kärlek!

 

 

Haha, var inte så full som jag ser ut =P

 

 

Shake that booty!

 

 

Härliga robotmoves på Tempel =) P-p-p-p-p-Pokerface

 

 

Sen drog vi vidare till Cantina! Så mkt bättre o dansvänligare musik där inne =) Woppa shotar, jag lyckades inte få ner hela i en klunk utan fick 2 o då blir de genast äckligt, haha!

 

 

Wiiiii, äntligen fick vi flippa loss, underbart!

 

 

Verkar som jag gjorde en jäkla massa fistpumping, haha!

 

En helt perfekt kväll =)  Mys!

 


6 dagar...

 

Har uträttat lite ärende idag. Hälsa först på systeryster som satt o jobbade =) Sen var jag och växlade pengar, dajligt att ha det klart! Sprang in på Claes Ohlson o skaffa mig en liten kudde till flyget, hoppas den är behaglig! Har inte testat sån innan, hade varit fantastiskt om man hade kunnat sova lite iaf!

 


Sen har jag mest städat och dammat o sånt skoj i flera timmar utan att man märker någon skillnad!

Ikväll så kommer Malin hit, blir lite förfest och sen slutar det kanske på Cardinal =) Sugen på att svänga de lurviga =) Har inte varit där sedan Nyårsafton... Shit! Har inte alls känt för det innan men nu är det ju allt eller inget - sista helgen hemma!

Aaaaaaaaa, tiden rinner för fort!


last friday @ home

 

Håll i hatten! Vi svek vårt rosé o körde läskande cider =)

 

 

Anna var lika snygg som vanligt =) Semestern börjar lida mot sitt slut, lika bra att avsluta den där den påbörjades! Jag är så glad över att vi verkligen har gjort det bästa av tiden tillsammans i sommar! Desto värre är det att säga goodbye =((

 

 

Sen blev vi hungriga och gick ett kvarter upp till Café Viva! Började bli lite halvkallt så vi satt insnurrade i filtar från topp till tå o pladdrade på om alla orättvisor det finns =P

 

Den här låten är så jäkla fin =) Känns som man kommer komma ihåg hela kvällen när man hör den! Det är det som är så kul med bloggen att de blir som en liten dagbok. Fast jag inte skriver särskilt privat så kommer man ändå själv ihåg vad som skedde "bakom kulisserna" när man läser..!  Det är såklart ett substitut för scrappandet oxå!

 


emma - "den höga/den uppsatta"

Hihi, direkt när jag kom i morse så hörde Mia mina steg och hoppa fram o sa Grattis på namnsdagen =) Sen så hade hon påminnt dom andra oxå så jag fick mycket grattis idag! Härligt!!!

När vi var små hade Mormor alltid namnsdagskalas för oss under fruntimmersveckan! Med presenter, tårtor, kakor o saft, hur mysigt som helst! Eftersom "alla" kusiner utom Sofie o Johannes har namnsdag då. Sara, Margareta, Johanna, Emma och avslutas med broder Jacob!

Nu ska jag möta darling Anna o dricka lite wine! See ya later!


mys med ann


Visst är de fint med så starka färger i rabatten? =) Cyklade till Anns koloni efter jobbet! Hur varmt o skönt som helst! Dock att man svettades som en galning, nästan bara uppförsbacke kändes det som, haha!


Hon har massvis med fina blommor! Här snackar vi sann blomsternarkoman =P


Mycket mer hemlagat än så här kan det nog inte bli =) Alla grönsaker är nyskördade från trädgårdslandet, bara oxen hon inte slaktat själv =P YAMYAM!


Så fint dekorerat =) Mys!


Och hon hade massor av såna här söta buketter utplacerade!


Tjooo, va de har växt sen sist!

Svensk direkplockad melon! Den smaken skojar man inte bort =) Vi hade verkligen en supermysig kväll, kom några regndroppar o då satt vi inne i stugan ett litet tag! Känns konstigt att man inte ska hänga med Ann 8 timmar dagligen längre... Buhuuu! Saknar redan =(

Sen kom Marie-Louise, Anns väninna hon träffade när hon bodde i New York! Hon hade visst köpt sig en koloni några hus ifrån Ann! Jätte kul att få ett ansikte på henne och träffa hennes söta lille Jason, en Jack Russel som var helt underbar o social och stal några blöta pussar, haha!

match made in heaven

Haha, fick ett mega bra tips av R idag på torsdagsfikan =) Hennes amerikanska väninna ville studera i England och det är visst så att amerikanare har lika "svårt" för att få stanna i Europa som vi har i USA. Hennes lösning blev att gifta sig med en gaykille!!! Så kunde engelskmannen vara i USA och hon i England, perfekt!

Fattar inte att jag inte kommit på det redan, amatör!!! Älskar ju bögar och dessutom är dom ofta galet snygga med sina markerade kindben och vältränade kroppar! Tänk o ha en man som älskar blingbling o smink precis lika mycket som en själv =) Så får han gärna vara stylist också så han kan fixa ens hår och make!

Man vet var man har varandra och båda kan göra som vi vill utan en massa drama o svartsjuka =) Hahaha, det skulle nog inte förvåna någon om jag gick o gjorde precis det! Bara för ATT =P

 

Love the idea!

Love it! Sanne bjussade på hallon cheeseca...

dsc02983 (MMS)

Love it! Sanne bjussade på hallon cheesecake så här på en torsdag :) sweet!


nere på 1 siffra - 9 dagar kvar

Gaaaaahhhh! Nu börjar jag känna mig stressad! Vet jag vad jag gett mig in på egentligen? NÄÄÄÄ! Det känns faktiskt jobbigt att åka ifrån alla måste jag säga o den svenska sommaren! Sist var det liksom jaja, jag kommer hem igen om 3 månader och det går så fort! Jag har ju visserligen en returbiljett bokad till den 19 oktober eftersom det spara mig 12.000 kr. Sjukt att det är billigare att åka T&R än enkel!

Har börjat tänka på packningen nu o eftersom jag bara har en väska så vet jag inte vad jag ska ta med mig =( Får enbart bli dom här tråkiga skorna för det är alltid trist att köpa "bra o ha skor"! När jag kommer fram kan jag lägga fokus på att shoppa sandaler ist =)


Nödvänlig shopping

Var hos läkaren idag och tvingade henne att skriva ut Diane till mig! Hon var grymt motvillig... Men jag bara: Tycker du att det är ok att jag ser ut så här i min hy när jag är över 25? Jag mår psykiskt dåligt o gråter varje morgon när jag ser mig själv i spegeln! Hehe, vad gör man inte?

 

Jag är så sjukt trött på min aknehy som jag ligger inne med från o till! O eftersom jag inte haft tid att gå till Dr. Knapek så är den ännu värre nu! Det är faktiskt inte konstigt att jag måste visa leg till precis alla o att de tolkar 83 som 88, haha!

Sen måste jag ha med torrshampoo! Finns inget som slår detta =)


Arg på Skånetrafiken

Fick mig nästan ett nervöst sammanbrott när jag skulle ta mig från Råå till Stattena innan idag! För det första ser jag den bussen jag hade tänkt åka med susa förbi 6 minuter innan avgångstid... Eftersom det inte gick någon annan buss förrän 30 min senare fick jag springa som en galning till 1:ans busshållplats och lyckades precis hinna med!

Stadsbussar tar ju en sån himla tid för det första eftersom de stannar precis överallt! Så blev redan då lite sweeet över om jag skulle hinna i tid! Sen när det var dax att byta chaufför vid Knutpunkten så började väl bussfanskapet att strula REJÄLT! Den nya chauffören fick motorstop, kunde inte stänga dörrarna utan säger åt oss att hålla i oss, o då tjöt bussen så man fick tinitus o så skulle han stanna minst 3 min på varje stopp för att försöka fixa den... Så jag hann till vårdcentralen med 1 minuts marginal!

Och sen på hemvägen... Då hade väl en lastbil missbedömt avståndet och rivit ner taket på bussterminalen! Och jaaa, det tog sin lilla tid där med........ Tålamodstestande i allra högsta grad!

Whi, ren lycka! Reidun gjorde precis min ...

dsc02972 (MMS)

Whi, ren lycka! Reidun gjorde precis min dag o säkert alla andras också som kom o bjöd på glass =)


car fashion

Cruisade ner till Morfar o Gulli i Kävlinge när jag slutade jobba. För att säga hejdå och spana in bilarna som har show där varje tisdag hela sommaren! Så det kan jag varmt rekommendera.

8000 personer, OMG!


Herr Von Fyren i egen hög person som är en sann bilfantast, främst när de gäller amerikanare!


Väldigt lik min första kärlek, Chevrolet Malibu, fast bilden är en cadi. Pappa sålde den till grannens bror och varenda gång den kom körandes i gatan började jag gråta helt förtvivlat, var väl 4-5 år! Älskade redan då fina saker som var STORA, haha!

Lärde mig massor om bilar eftersom Morfar har haft nästan varenda bil på stället när de kom ut på marknaden! Den här hade han oxå haft fast strået vassare med större lampor och 2 vipers =) Förr var det visst även så att man kunde köpa en bil för 22.000 kr och sälja den året efter för typ 30.000 kr (om den var eftertraktad)! WOW!


Älskar alla fina detaljer på bilarna! Indian ornamentet sitter på Pontiac's =)

 

Mustang Sally, my baby!

 

 

Egentligen är en rosa hummern min drömbil men en Lamborghini kan funka de med =P

 

 


Wihii, Mormor var aldrig direkt sugen på att köra Morfars gigantiska amerikare utan hade en sån här bil en tid! O jag vägrade oftast att sitta i sätet, ville ha bagaget för mig själv =)

Haha, en sån här bil reste vi ända till Italien med på 80-talet utan AC, ja ni kan ju tänka er! Jag lekte att det var en Pippi Långstrump bil som tankades med Konrads kalasklister!

Ett o annat plan var där oxå! Vi fick se ett som kom in för landning och burnade runder i gräset innan det parkerade!

När vi kom tillbaka hade Gulli lagat mat! Det var super gott med pastagratäng och sallad! Satt som ett smäck efter promenaden i solen!

Morfar sa: Lev livet medan du lever! Kloka ord från en klok man o det ska jag se till att göra =)

Tack för en lovely afton o så hoppas jag att ni kommer vara trogna läsare hädanefter nu när ni vet adressen =)


La lunch!

 

Gick en snabb sväng till Coop o köpte äntligen de beryktade chokladet med havssalt och mandel, gott var det =) Sen tog jag min solstol o gick ut och satt mig o njöt av molnen med en bok!


Punka....................................... suck!


Haha, trodde aldrig att jag skulle få se min pappa på facebook i kalsonger, jag dog lite..! Detta är den diskretaste bilden... Tack L =P Eftersom han inte verkar ha något emot det så kör vi den som text till dagens insats, haha!

Igår när jag skulle vara duktig o cykla ut till Rydebäck så upptäcker jag till min förtvivlan att där är punktering IGEN på cykeln, säkert bara för jag sa den var ful till min övernattningsgäst!!! Blev grymt irriterad! Mest för att jag bara har typ 80 spänn kvar på mitt busskort o redan tankat på det med 600 spänn denna sommaren istället för att köpa sommarkortet för 485 kr o kunna åka vart man vill hur mkt som helst! Prioriterar inte direkt att lägga pengar på att åka buss o bli sjuk!!!

Så pappa var min räddande hjälte i morse genom att hämta cykeln o transportera mig till jobbet =) Sen kom den till Bring fixad o redo några timmar senare, tjohoooo! Tack, världens bästa pappa =))) Ber till Gud att den håller de sista veckorna!!!

söndagsprojekt

Hej o håååå, det var på med målarkläder, fram med penslar o rollrar för här skulle det målas för fulla muggar! Det är alltid lika kul att sträva efter slutresultatet! Speciellt när det går så fort =) Vi var 3 st som kämpade i solens gassande strålar men härliga fikapauser med kanelsnäckor med flädersaft gjorde att energin återvände snabbt! Det blev fantastiskt fint med det vita! Och faktiskt är hela rummet färdiginrett redan men min högerarm var så trött just då så jag inte ens orka lyfta upp kameran =P

Naturligtvis kom det lite djur på besök, bi, blomsterflugor o en spindel som fick smaka på M's rappa sax, hehe! Vill oxå vara så modig när det kommer till spindlar! Själv står man o skriker med dammsugarslangen och blir helt kallsvettig, haha! Sen lyckades jag få en tagg i stortån o något annat taggigt över hela foten =P

Yummmmmmmie! Göttiga marshmallows och korv med bröd serverades ur grillen idag! Högt uppskattat av alla =) Shit, vilken sommar de här är alltså!

Tralalalala! Förmodligen första och enda gången som jag planterade =) Man är ju inte känd för att ha gröna fingrar direkt! Så jag hoppas den lilla krabaten överlever och ger ifrån sig fin skörd med solmogna tomater! Mina blommor har blivit vattnade en gång sen jag flytta in o då inte ens av mig själv..!


Sex and the city


Hakets fajita =) Vi åt o vi åt! Det tog aldrig slut så hann vi med 2 flaskor rosé o en massa girltalk!

Fagra Emilia (aka svampen ;-) kom upp från Malmö =) Jätte kul!

Anna är lika marvelous som vanligt =) Och underhöll oss med namedrops från Tylösand!

Åh, hade totalt glömt bort den här godbiten i garderoben, bara använd 1 gång! Passa perfekt när det var lite molnigt!


Haha, tyckte att Anna matchade så bra där inne, var bara tvungen att fota =) Fina flickor tvättar ALLTID händerna! O har gärna en liten handsprit i designerväskan!

Tushitushi! Händerna ska gnuggas torra!

Supergoda och somriga drinkar på Dahlbergs =) Tack wifey! Sen gick vi vidare till Helsing men där tyckte vi faktiskt att de var mestadels dryga människor..! Min syrra kom dock o livade upp stämningen lite, haha! Jag har redan förträngt vad hon pratade om =P Det var något om Maja Ivarsson (The Sounds) och en trumpinne... Jag o A hamnade i ett lätt chocktillstånd, haha!

livsnjutarna - jaaaddddåå

 

Åhhh, sååå sommarfräscht! Var verkligen perfekt mat att äta i värmen =) O gott var det! Duktiga M!

 

 

Svart färg på ögonbrynen! Kände mig lite som Karuschka i de där byggprogrammet med Jonny o Mattias, haha!

 

 

 

Ser lite lätt syraskadad ut i fejset =) Det blev en rejäl och välbehövlig portömning sen njutning med de supersköna "gurkorna"! Mina biceps hoppa dock i takt med musiken eftersom musklerna var helt överansträngda från att ha hållt Love när han mumsade i sig vattenmelon för fulla muggar, haha!

 

 

Känner mig soo exposed utan smink! Tack gode gud för att man har ögonbryn! Dom blev så galet snygga o perfekta i formen! Tack pärlan!

 

 

Wiiiiiiiiiiiiii, sen plockades den beryktade fram! Underbart! Fick rysningar o tårar och kände mig så privilegad att få sitta där o lyssna och njuta! Det är verkligen något speciellt, går inte att förklara! Our thing ;-)

 

 

Haha, så där ja! Nu har vinet börja kicka in!!!

 

 

Musiken spela i trädgården: Fiskarna simmar i vattnet!


 

Haha... Vad gör jag?!!

 

 

Sen gick vi loss på barnens leksaker, haha! Älskar den här bilden =)))

Vill aldrig att såna här kvällar ska ta slut!

Lördagsnöje!


Äntligen tagit tag i tvätten! Fast börja med att sova den första timmen, haha! Vinet satte sina spår =)


Här har vi då loftgången där allt händer, haha! Eftersom det är molnigt idag så kan man minsann gå tur o retur flera gånger utan att stöta på någon och tvingas kallprata, tjohoooo! 


Och nyss tog jag o gjorde mig en hamburgare och dricker M's dajliga flädersaft! Wops, tandtråden som ligger där gör bara precis det! Den är där för att jag ska påminnas om att ta tag i de varje kväll men ICKE =P Nu ska jag blogga lite i sängen om igår!

Sista fredagsmyset...

Vi kravallade till Maxi o käka korv! Sen råkade vi få upp ögonen för dom här så de slank ner i korgen, wopps =) Så satte vi oss i gräset och avnjöt dem till ljudet av bilar på landskronavägen! Väldigt hälsosam shopping! En påse med mandellängder, en från systemet o en simmakapär!

Jag bjöd på fika idag. Hade helst velat ha prinsesstårta som jag brukar ha men den snäva budgeten tillåter inte det! Det var gott ändå =) O jag o M klämde 3 bitar! Vi är ju så få nu juhhh så vi försökte förgäves äta upp allt!


Flyttfarväl på Beach club

Måste ha vinet i handen på varenda bild, haha! Jag är f-n en vardagsalkis, de är bara att inse! Nu tycker jag det ska regna lite så min lever får sig en välförtjänt paus =) Körde sån undercover look idag! O gjorde tappra försök att frissa till håret med ett krispigt ljud a la Malin men jag har inte de rätta fjunget i fingrarna!

 

Btw, ser ni det mega fina armbandet jag har med rosa och silvriga kulor? Blev helt överlycklig idag när jag fick det! M fick ett av Sara när vi var o kolla på Mora Träsk o jag tyckte det var såå fint och M hade sagt de till S o så kom hon förbi jobbet idag o hade gjort ett till mig =))) *Lycklig* Tack så jätte mycket underbaringar!

 

Vi valde minsann Ceasar Sallad =) MEN, det var verkligen bara en aptitretare o de tyckte ALLA som tog den!

 

Buhuuuuuuuuuu, vill gråta lite nu! Jag och M jobbar vår sista dag tillsammans imorgon..! Det känns sjukt tungt... Blir ledsen i ögat... Är så van vid att vi finns så nära varandra alltid om dagarna o har lite löööve då o då! Åhhh, vad jag kommer sakna dig något obeskrivligt..! Försöker leva i förnekelse fram till sista dag! Var beredd på att jag kommer sitta o stortjuta vid Red Bull baren!!!

 

Tre glada töser! Mia på åkeriet, Susanne och Ingela, lalalalala Ingela, lalalalalalala! Livsnjutare hela högen =)

 

På den här sidan var det lite buttare miner, haha! Claes Tha Man, Ann och Ingemar som är ny i gänget och ska vikariera för mig! Man ser ju vem som har semester nu iaf!

Så där ja! Nu lossna det! Känns faktiskt trist att inte dela rum med Ann heller i fortsättningen! Hennes positiva inställning till allt och inspiration! Helt klart blir det ett besök i hennes kolonin innan det bär av =)

Haha, undrar vad jag o Rosita sitter o garvar åt!

Lite halvmätta stressade nästan allihop vidare till Hamnkrogens AW, mohaha! Lite mer drag där känns det som! På BC var det väääligt lugnt idag, antar att det var vädret! Helt tomt på hela gröningen till o med! Där hade vi jätte trevligt och det dracks ännu mer vin o skvallrades =P

Sedan gick de rutinerade bort för att titta på en grekisk konsert vid Dunkers =) Hoppas det var mysigt o att Rosita fick sitt Greek flowwwww ;-)


egeeeeeby by lunch!

Tyvärr glömde vi foppatofflorna hemma men det var ingen som kolla konstigt på oss för det =P

Käkade lite god halvfabrikatsmat =)

M leker med maten, haha! Skit söt =) Som gjord för att spela med i Twilight! Love the hair!

Sen blev de lite soffschteeekande i den tilltänka =) Kommer blir så jäkla bra o passa in perfekt!


Emfa!

Körde en liten videodejt med Emma femma som är back home nu! Hon var på gallerian när hon sms:a! Ohhh, wiiiii där kommer vi snart strosa tillsammans igen, Love Culture, Forever 21, Vickan, LV, Hollister, Guess osv. dessutom borde Urban Outfitters ha öppnat nu med =)) Längar sååå mycket! Känns faktiskt fortfarande overkligt! Hon hade iaf shoppat 2 mega snygga partyklänningar! Här är en av dom =)

 

Flyger från Köpenhamn till Atlanta och har alltså 10 TIMMAR att sitta stilla..! Måste rota fram mina sexiga stödstrumpor som ger blåmärken i flera veckor, haha! Sen ytterligare ca. 5 timmar till Änglarnas stad där Emma väntar i sin Cadillac!


Beach club

Blev en runda till Beach Club idag med frugan =) Inte alls stekande sol i nacken, haha! Det var hur skönt som helst att sitta i sofforna =) Så vi njöt i fulla drag! Dessutom gjorde vi det vi är bäst på! Tryckte pizza, haha! Tyckte dock att de var snåla med fyllningen, annars var den god =)

Självklart med Rosévinet i handen o skönt soffhäng =) OMG, min bekymmersrynka blir bara grövre o grövre ser jag!!! Fan att jag hatar nålar annars är den kvalificerad för botox =P Det får bli en riktigt prövning av min KBT terapi, andas i en fyrkant när man ser nålen köras in mellan ögonen, aaaaajjjjje!

Hit blir det redan imorgon igen med vår lilla flyttfest med jobbet för att säga hej då till varandra!

Semesterfiraren är behagligt relaxed med sina välmanikyrerade naglar =) Vi kom in på att diskutera åldrar och glansdagar! Och kom fram till att många tjejer är som årgångsvin, blir bara bättre o bättre med åren medan killar oftast degar ner sig, haha!!! Vet inte riktigt vad som ledde oss in på det spåret... Vi är grymma på att insupa allt som händer runt omkring oss! Så det kan ha varit paret där tjejen var ganska snygg o killen hade en ölkagge o var äldre, lr om det var när vi prata om D, lr kan det ha varit en person som vi aldrig lagt märke till under gymnasietiden som nu är en it-girl?!!

Sen kom vi oxå till den grymma insikten att vi snart inte kommer sitta så här o skratta tillsammans på väääldigt länge... Sorgligt =((((

Skrattanfall

Tips har legat nere nästan hela dan idag pga blixtar o duner! Så det är lite svårt att jobba mellan varven... Så hade lite tid över att kolla hd! Haha, tyckte det var jätte kul att se Mumintrollet komma traskandes på playan i Höganäs =) Shiiit, de jobbet är man ju INTE avundsjuk på! Stackars kille!

"-Jag är rätt så ung så den här typen av jobb är det enda jag kan göra. Men herregud, vad svetten rinner i nacken. Jag klarar bara av att vara här inne i tjugo minuter i taget, säger han innan han sätter på sig Muminhuvudet."

Bra idé liksom att sätta en stackare i en brutalt ångande dräkt i denna tropiska värme!

 



Sen har vi då Turk på burk var grek, hahahaha! Smidigt, verkligen..! Jag hade inte haft något emot att figurera som norska men däremot om någon hade antagit att man skulle vara dansk så hade man ju blivit grymt förorättad =P Hmm, undra varför?!!

 

I alla fall, det är såna här lite lustiga nyheter man vill läsa och inte om våld, högre räntor o annat deppigt..!


glassssssssssssssssss

Var med tjejerna på jobbet och käkade glass på stranden!!! Underbart nere vid vattnet, vi stod sidan om nakenbadet på Råå men där var det ju ingen som visa sig, haha!

Min glass var Tutti frutti med marshmallows, gooooott! Fick smaka lite av Sannes glass oxå, det var äpple o kanel, precis som äppelkaksshoten, Prima skinka - Jamjam =P

Förrådet

Älskar mina seglarpjux från Vagabond! Sååå sköna! Har haft sån ångest med att gå ner i källaren och börja kolla i alla lådor för att hitta dom... För de ska resa med mig! Så idag när jag hämtat visumet gick jag upp för trappan o såg att där var fullt med folk på loftgången o bara kände att näää, jag pallar inte stå där o snacka, haha! Så tog min nyckel o smög ner för trappan igen o in i källaren. Tro de eller ej men den första lådan som jag öppnar o rotar igenom innehöll mina darlings! O så har de burit mig så emot att gå ner där i många dagar... Haha, som de kan bli!

 

När jag väl gick upp igen så var där befolkat jaddååååå.... En kusin från Iran var på besök o prata bara engelska o då var det ju jätte kul att jag kunde få öva lite grann tyckte Seif... F bad om ursäkt för att han o hans polare återigen hade bankat på min dörr mitt i natten! Denna gången vaknade jag dock inte! Efterfest är till för -20, haha!


Visum!



Wiihiiiii, hade en liten lapp i brevlådan idag =) Rek. att hämta ut! Tjohoooo! Jag har äntligen fått mitt visum och kan andas ut! Så nu är det 17 dagar kvar i Svedala. Känns både kul och sorgligt för man vet inte riktigt när man kommer ha möjlighet att hälsa på alla här hemma nästa gång!
Ehhhhh, tittade på det ordentligt nu när jag skulle kludda över vissa grejer! Asså, jag har fått visum för 5 år!!! Hur gick de där till?!! Det bad jag inte om, skönt om det skulle behövas! Så det tackar jag ödmjukast =P

Vad gäller att fixa amerikanskt visum kan jag varmt rekommendera att inte vara så impulsiv som jag och balansera på gränsen utan att vara ute i riktigt god tid! Jag förstår varför de rekommenderar 9-12 månaders förberedelser men jag har aldrig varit den som väntar! Det är NU eller aldrig!
För att få komma på intervju krävs:

  1. Foto 5*5 cm
  2. Ha ett giltigt pass
  3. Betala admin. avg. på bankgiro på det gamla sättet (USA är ju lite efter där...)
  4. Fylla i DS-160 och infoga bild... De här var helt galet att fylla i - tror det tog över 2 timmar! Man skulle fylla i om man varit terrorist, om man hade begått folkmord, planerade attentat osv! O relationer och kontaktpersoner i USA! Så om de skulle kolla upp det hoppas jag att de jag skrev är ok med det =)
  5. Fixa Rek. kuvert att få tillbaka visumet i
  6. Personbevis med alla relationer
  7. Bifoga utdrag från polisens register, jag var inte med, puhh =)
  8. Bevis på medel som täcker alla kostnader.
  9. I-20
  10. Betala SEVIS avgiften (här gick de bra online)
  11. Anställningsbevis
  12. Bevis på att du planerar komma tillbaka till Sverige
Jag har fortfarande lite grejer kvar här hemma att fixa med, uthyrningen av lägenheten, adressändring, småfix, packa osv.



Tro de eller ej

Svek Maxi idag och var på Willys o handlade lite maud! Kände cravings efter nypotatis och matjessill =) Skit gott! Blev även lite senapssill! Och det är inte gräslök ni ser utan basilika, haha! Funka finfint de med! Snippfive till mig som lagade mat o läste Cool News samtidigt!


Lastbilsfärd

Har inget intressant att blogga om idag så kör en liten lastbilsbloggning från förra veckan!

Nu när man varit ute o åkt o lagt märke till alla lastbilar som far runder måste jag ju säga att det inte finns några bilar som är snyggare än Brings! De är stilrena, nya och fräscha! O chaufförerna hälsar på varandra när de möter en soulmate, så kärt =) Här står vi på vår terminal i Linköping!

Väldigt otippat att BFÅ's lägenhet skulle ligga just på Linas gata! Här är porten jag i normala fall går in i när jag på besök i Stockholm =) O Lina är ju i Usa för tillfället så jag fick vila lite i lägenheten med chaufförerna! Den var helt ok!

Här låg jag o vilade mig ett par gånger! Hade tur som fick åka med Robin, han var jätte snäll även fast han skulle få det att framstå som att jag tagit sönder hans stämpel till chefen, haha!

Jag har undrat hela livet om makeup spegeln i en lastbil är mycket större än i en vanlig bil, haha... Besviken blev jag! O när man dessutom var tvungen att ställa sig upp i hytten för att se sig så märkte man att detta är en mansdominerad värld =P


Världens bästa målvaktssyster!

"Helsingborgslaget var överlägsna i finalen mot Karlskrona FF. 3–1-segern var odiskutabel även om målvakten Johanna Hedman imponerade för Storpen."

Gud, vad skoj! Grattis brudar =)


E & A vänder på solen igen

När vi slog upp de blå så bestämde vi oss för att bege oss till Arild =) Mest för att de va lite halvmulet när vi vaknade och vi var inte sugna på att vara rastlösa på stranden en dag till!

Började med en glass! Men OMG, vilken ökenvärme! Ingen blåst och glassen bara rann efter 2 minuter så snacka om att de blev hetsätning, haha!

Vassen spelade o vaggade in oss i en lugn o harmonisk sinnesstämmning! Tiden stod verkligen stilla, så vill man att semestern ska kännas oändlig rekommenderar jag en vistelse i Arild!

Klippor så långt ögat kunde nå! Dumt av oss att inte ha badkläder med! Fanns inget vi hellre ville göra!

Det näst bästa var att stoppa i fötterna i det kalla vattnet med massa "taffslar"! Då förstår ni kanske att vi var riktigt varma! För de krävs mycket för att man ska våga utmana krabbor o andra havsdjur som kan gömma sig där!

Vi var till o med så vågliga att vi gick ner på stegen till knäna, haha!

Fick en uppenbarelse! Nu förstår vi varför Maria Montazami pratar som att hon har rökt på hela tiden! I den här hettan orkar man inte prata den ansträngande skånskan utan faller väldigt lätt in i hennes dialekt! O i Cali är de ju varmt hela tiden så nu vet vi! O dessutom kommer de här konstiga uttalandena på köpet, haha! Man bara pratar för att prata utan att säga något vettigt! Jag menar, grundades Höganäs keramik för de ligger nära Lerberget? O var i Lerberget finns berget med lera? Ja, så höll vi på och ingen annan hade nog orkat med oss i de tillståndet, haha..!

Om vi ska sumera helgen så har den varit helt fantastisk! Främst eftersom vi har varit på så gott humör båda två! Har ju varit lite nedstämda den sista tiden pga olika anledningar, denna helgen lyckades vi definitivt sparka bort alla negativa energier! Det känns nästan som att jag oxå haft semester i en vecka =)

 

Tack raring för en fab helg i sann livsnjutarstil =)


foxy red

Efter all ohälsosam mat så blev det fruktfat i värmen till rosévinet =) Kändes somrigt! O nästan som vi var utomlands i värmen och alla handdukar som hängde på allas balkonger!

Fager som en sommaräng =) Vi försökte hela kvällen överrösta F o hans gäng med musiken! Vi satt o sjöng extra högt bara för att höra vår egen musik och sen om våra stämmor inte går hem i stugorna är ju en annan sak som inte vi bekymrade oss om just då, haha!

När vi var nöjda o glada begav vi oss till Helsing! Vi körde en favorit i repris med våra röda klänningar som väckte uppmärksamhet. Vet inte hur många gånger vi hörde: Ser jag dubbelt eller är det spriten?!! Haha... Vi bestämde oss för att vara riktigt sociala o minglade runt som äkta proffs =) Vi var verkligen på topp humör! Antar att de var Tom Jones Delilah som gjorde det, haha!

 

Hehe, nattamat hann vi oxå med! Amadeus fantastiska kebab! Love it, love it, love it =) Sen vandrade vi hemåt i sommarnatten!

 


word






Andra sidan sundet!

Ojojoj! Så hett det var ute idag! Vi steg upp i tid o cruisade över med Scandlines till Helsingör!

Wihiii, vi var till o med så rastlösa och varma att vi vinglade ut i vattnet för att stänka ner oss, haha! Hade de inte varit för att man inte gillar att ha en blöt bikini så hade även vi badkrukor slängt oss i vattnet idag!

Mjaaa, fanns lite väl mycket snäckor här!

Haha, en riktigt sjuk grej jag aldrig tänkt på tidigare är att solen ju är åt andra hållet här! Så när man låg ner samlades allt blod i hjärnan o pulserade på kraftigt eftersom det var nerförsbacke =P

Tror inte de finns mycket i livet som är bättre än att sitta på torget i Helsingör helt avslappnad, käka pölse och dricka cider, jihaaa! Framförallt när man legat o plågat sig i solen i vad som kändes som hundra svåra år!


En mycket tillfredställd darling =)

Helt plötsligt befann vi oss i en svensexa! När jag kom ut från toan så satt inte Anna kvar vid bordet utan stod o fotade o höll på med gänget som satt bredvid oss, haha!

Han var ju väldigt bekväm i rollen som Borat eller så var det alkoholen som talade!

Sen när vi blev lite trötta på allt stim tog vi o gick några meter till glasskiosken! Blev en med både flöde, syltetöj och flödebolle! Lät jätte kul när vi skulle beställa det på så god danska vi kunde, haha!

Nu är vi hemma o powernappar inför ikväll då vi gör som statyn o blir dansande ladys =)

Var är vi?

 

Då var vi på det igen =) Härlig tropisk värme! Blev ett par glas rosé i vanlig ordning! Är det någon som är förvånad? Vi hade jätte trevligt i vår tvåsamhet om man bortser från alla som ville slå sig ner pga platsbrist för att lyssna på våra heta diskussionsämne, haha! Det är ganska kul att själv studera just de människorna, de sitter oftast o bara tittar o lyssnar och säger inte ett ord till varandra på hela tiden..! Är de för att underhållningen är så bra eller, mohaha? Bättre än en dokusåpa om jag får säga de själv med massa namedropping, woops ;-)

 

Hehe, vi fick vara flexibla idag o gå utanför vår comfortzone då favvostället hade stäng... Blev frozen yoghurt från Glassfabriken till solnedgången =) O helt plötsligt dök de upp en kille på sin stålhings som gjorde en snygg inbromsning och börja snacka och roade oss med fina ord så vi blev sittandes där way past our bedtime, haha!


Lots of love @ HK

 

Wihiiii, efterlängtad AW med Malin =) Eftersom vädret inte var de bästa struntade vi i Beachclub o körde all in på HK! Och hade hur mysigt som helst!

 

 

 

M's veckoquest - finna de snyggaste bootsen på marknaden =) O de lyckades hon ju med!

 

 

Hehe, efter maten är de ju obligatoriskt med dessert! Dela o fick de bästa av allt!!!

 

 

Sen for vi upp till Stattena för att hälsa på S i hennes nya crib, o jag satte mig bekvämt o börja meditera för att få svar på alla frågor men där lurade visst en paparazzi i buskarna för bilden är absolut inte arrangerad, haha!

 

 

Tjofff, o så trollade vi fram ett fristående! Snippfive, jaddddåååå!

 

 

OMG, Nova somnade ju aldrig så vi roade oss bäst vi kunde o många skratt blev det =)

 

 

Sandra stod o vinkade o retade oss =P

 

 

Då tog Laura Croft saken i egna händer o börja klättra! Jag kom inte många meter bakom... Haha - as if!

 

 

Sen hade vi kärlek med lille gossen, han var väldigt PÅ mig tills jag visade var skåpet skulle stå... =P

 

Hel skön kväll! SMACK ladys =)


Spanar blommor ute på landet med Ann :)

dsc02755 (MMS)

Spanar blommor ute på landet med Ann :)


Här står vi o står, drygt! Jaja, är iaf på...

dsc02749 (MMS)

Här står vi o står, drygt! Jaja, är iaf på väg tillbaka till Skåne :)


Ute på promenad, Gamla stan - Drottninggat...

dsc02728 (MMS)

Ute på promenad, Gamla stan - Drottninggatan! Lika bra att trycka in lite motion medan man väntar :)


Solar o är njuter, funderar på att ta mig ...

dsc02726 (MMS)

Solar o är njuter, funderar på att ta mig till gamla stan...


Frulle på Sergels bageriet, sweet! Måste j...

dsc02725 (MMS)

Frulle på Sergels bageriet, sweet! Måste ju underhålla sig med ngt innan butikerna öppnar :)


Herregud, syns inte på bilden men där e mi...

dsc02724 (MMS)

Herregud, syns inte på bilden men där e minst 70 pers i kö än o jag är klar, gick mega bra!


Sitter först i kön :)

dsc02723 (MMS)

Sitter först i kön :)


God morgon! Nu börjar även resten av sthlm...

dsc02719 (MMS)

God morgon! Nu börjar även resten av sthlm vakna till liv, vi var framme 4 i morse! Känner mig lite som en zombie, sovit 2 timmar..!


Maud o sen god natt!

dsc02715 (MMS)

Maud o sen god natt!


Åh, Så vackert! Vättern :)

dsc02714 (MMS)

Åh, Så vackert! Vättern :)


Ont i rumpan! Precis kört förbi Jönköping!...

dsc02713 (MMS)

Ont i rumpan! Precis kört förbi Jönköping! börjar bli snauzig, de är ju så skönt sövande att åka :)


Är i Markaryd o tankar, mötte en bring vän :)

dsc02704 (MMS)

Är i Markaryd o tankar, mötte en bring vän :)


Sitter o väntar på bilen i solen! O äter u...

dsc02700 (MMS)

Sitter o väntar på bilen i solen! O äter upp min frukost :) Hoppas jag får sitta här ett tag så jag inte behöver va så mkt själv i storstads natten!


Populärt ställe jag ska till... Är den end...

dsc02699 (MMS)

Populärt ställe jag ska till... Är den enda passageraren, hihi! Väldigt vettigt inlägg, ja... :-p


Sitter på knutpunkten o väntar på bussen t...

dsc02698 (MMS)

Sitter på knutpunkten o väntar på bussen till långeberga! Är lite uttråkad så har inget bättre för mig än att mms blogga :)


Hade en väldans tur

och lyckades få mig en akuttid på den amerikanska ambassaden nu i veckan! Egentligen fanns det inga tider förrän i augusti och det hade varit för sent, kan säga att jag var väldigt nervös där ett tag... Så ikväll åker jag med lastbil till Sthlm. Är lite orolig faktiskt eftersom dom på åkeriet skrämt upp mig, haha! Chaufförer är ju ett lite speciellt släkte, som ngn sa "man blir inte chaufför annars" Gahhh!

Kul att sitta på en rastplats mitt i natten med 20 chaufförer, jag tycker de är lite obehagligt faktiskt! Men vill man ha äventyr o inte betala, så är det så! Kommer fram vid 4 lr nått sånt, jahaa, vad ska jag då göra? Ta med en filt o sätta mig på Sergels Torg o skaka med en bössa? Shit...

I put my faith in Mia o faktiskt Daniel med, haha...

Dooooocken!


Sprang massa ärende på stan sen mötte jag upp Sara-Beata, tjohooo! Blev lite mat o cider! Sen fick vi oväntat sällskap o fick höra på den ena historien efter den andra, OMG säger jag bara! Vilka parallella världar man kan leva i, lärde oss massa nya ord, som jag visserligen redan glömt, haha..! Vi kom fram till att vi är sååå tacksamma och att våra "problem" inte är särskilt stora om man jämför!!! Skönt att få lite perspektiv men samtidigt väldigt sorgligt...

Tog även sen lunch med Malin på HK idag =) Glömde fota, var mega hungrig, haha... Skulle iaf ha tagit en på hennes skit snygga frisyr, den var tooo die for!

God natt!

SPA


Ohhhh, herregud vad de nästan INTE var skönt att sitta i spaet! Det bör nog vara max 10 grader i luften för de ska vara behagligt att sitta i 39 graders hetta! Kan ju säga att vi mest satt på de höga sätena o struntade i bubblet upp till hakan! Det blev en rejäl poröppning o seg blev man, haha! Men vi hade de mysigt ändå =) Satt o kukelurade o smed planer till alla andra hade gått o lagt sig!

Nästa gång vi ses är när jag landar på LAX den 30:e juli om allt går enligt planerna och som "The Emmas" skiva ska dunka i cadillacen då, wihiiiii!

Just de här två låtarna för mig direkt tillbaka till LA!




Slappesöndag


Cyklade en mil hem till mamma o pappa, wihoo! Ingen var hemma, så jag var i symbios med naturen, bara jag fågelkvitter, sol, en bok o en o annan myra som förstörde stämningen!


Passade även på att servera mig själv en glass, opp opp!


Blev helt kär i mammas Georg Jensen ringar som hon fick av pappa! Tyckte de passa såååå mkt bättre på mina fingrar =P


Wihooo, den godaste cider ever finns i fler smaker! Anna, next time in Helsingör ;-)


Fick även goooood maud! Korv, kamben o kylling, mamma kan =)

H, L o S kom oxå o på besök! Här sitter L o läser olika namn från kalendern, för mamma vill nämligen ha en liten chiuaua som får följa med på båten eftersom hon inte kan ha katterna med sig! Viktigt med image =) Vad tycks om Manfred, Ragnvald lr Bengt-Arne?


Stranden som Gud glömde

När Rådhusklockan klingade 11 mötes vi och cyklade till Tropical Beach! Hur skönt väder som helst!

Vi låg inte länge innan vi kände hungern komma krypandes... Som vanligt! Funderade en liten snabbis på vart vi skulle kunna ta vägen för att stilla begäret eftersom strandkiosken inte var där! Slutade med att vi cyklade till Brocks o tog vars en sub!

Det är helt galet så många udda människor som går ner till Troppan, haha! Vi såg en feeder som t.o.m hade med sig ett bord att sätta framför henne, fyllt med mat! Det var 80-tals stylade gubbar med lila pannband o massa omaka par! Sidan om oss låg ett väldigt internationellt gäng som spelade musik för alla smaker! Vi drömde oss iväg till både Venice Beach o en grekisk ö =)

Älskar Annas bikini =)

Hemfärden över kvickbron var tung eftersom vi var helt avslappnade o hade lite lätt solsting =)

AW @ Docken


Åhhh, Anna började sin semester idag, LYX! Så fick ju hjälpa henne att fira in den, låtsades att jag oxå hade i en kort sekund, haha!


Kärleksfull Chilli Con Carne =)


Sen traskade vi vidare till vårt favvo glasställe =) Vi får alltid en sån specialare med extra allt av ägaren men han var inte där idag =( Så vi såg till att fnittra till oss en liknande av killen som jobbade idag, hihi! Han gjorde så gott han kunde o gav oss dessutom ett kalaspris! We like it, We love it, We want some more of it! 

Vilken underbar kväll! Satt nere i hamnen o filosoferade ett bra tag!
En snubbe passade även på att smygfota oss när vi var inne i ett hett samtalsämne med massa gestikuleringar, haha! O då började vi tänka på allt roligt vi gjort under framförallt gymnasietiden! Då tyckte man ingenting var pinsamt! Vi kunde skutta runt med mega blingiga, tighta fodral med slits upp till höfterna o en boa runt halsen på Scandlines julbord! Vi kunde åka runt till olika skolor under hålorna, för att kolla utbudet av människor... O då o då låtsades vi att vi var redaktörer på ProCivitas tidning o interjuade lärare på tex. svetsprogrammet, undrar varför? En del i vår "industrihumor" helt enkelt =P Slängde oss hellre i poolen med lärarens medgivande när det var bollsporter på gympan, livrädda för att knäcka näsan juh, haha!
Den vanligaste synen på skolan var nog ändå att "Thelma o Louise" alltid studsade in i klassrummet med 20 shoppingkassar i händerna! Det var definitivt ett oproblematiskt o fantastiskt liv vi levde!!!

Även

Rositas fredagsfika var super nyttig! O riktigt sommar fräsch! Missade att fota jordgubbarna o vaniljglassen, tjohooo!

Sallad!


Lunchade med Sara V idag på Allers =) Mega nice, hon är så rolig! Vi körde hälsosamt, minsann! 

När Sara hade sagt att hon skulle luncha med mig kom de kommentarer, hrrm! Helt sjukt de stället alltså, det var 3 år sedan man slutade där men ändå viskar väggarna ens namn... Orka!!! Klart man blir smickrad att de inte har något bättre att snacka om MEN helt seriöst - get over it! Det har jag gjort för vääääldigt länge sedan, haha!

Vi gick även upp till driften en sväng o snackade lite med Ragge, synd bara att Christine hade semester!

mora träsk


Började med pizzasnurror som mynnade ut i kakbuffé =) Sara hade bakat vad de nu kallas, riktigt goda! O kärleksmums får man heller aldrig nog av, hehe! Som om vi inte tryckt tillräckligt idag... Men där var faktiskt även gurkstavar, haha!


Rocky sitter o ser avslappnat cool ut innan gubbarna drog igång =)


Woops! Typiskt att hon blundade, såg inte i solljuset men men, hon är lika jäkla söt för det =) O hon var ju nog smartast av alla, satte sig i knäet hela tiden när hon skulle sitta! Själv hade man ont som fasiken eftersom man typ satt på en hård asfaltskant, haha! Go Troja, go =)

Det var riktigt roligt! Höra alla kultlåtar, wihooo! O man var ju grymt aktiv, ungefär som att gå på gympapass med gassande sol så sweeeten, den lackade =P Underbart att se alla glada människor som sjöng med o trallade!!!

Lilla Engla var minsann inte lättflirtad, haha! Hon e så petite o söt!

Motto: Allt eller inget!

 

Ohhh, HERREGUD! Så där äckelmätta som vi blev var skadat länge sedan o ordet fick en ny betydelse! Big Mac & Co, dipp o en McFlurry Marängsviss... Gick o rapade spya, yummie, o garvade om vartannat, haha!!!

 

 

Mysigt hade vi det i alla fall!!! Extra lyx med filten i bilen o en fab lunch aktivitet så här under sommaren! Imorgon blir de lunchdejt på Allers, tjohooo - ska nog välja deras sallad =)


RSS 2.0