Nyfiken i en strut!

Jag är faktiskt nyfiken på vem det är som läser bloggen! Kan ni inte bara skriva en liten kommentar under detta inlägget?
Jag är jätte glad för att en person MALIN kommenterar ofta! Så mega tack till dig darling, det gör det värt att lägga ner tid o blogga och är mkt roligare då! O mamma o AnnBritt skriver ibland =) Fast de hade varit kul o veta vem mer som läser =))) Please! För jag vet att det är fler =P

Om det är någon som inte vet hur man gör så klickar man på kommentarer, skriver sitt namn lr alias och epost o sen en liten kommentar i fältet! O sen måste man skriva i några bokstäver som kommer upp, antar att det är för att de inte ska publiceras en massa spam!

Förresten, så är det internet som strular igen o gör att jag inte har uppdaterat så ofta!

halloween



Alla håller redan på att planera inför Halloween o har köpt sina kostymer o grejer! Jag måste komma på vad jag ska vara! Det går ju inte bara att vara lite lätt utklädd här liksom! På Pierce har de börjat Halloween med att man kan springa i en labyrint i majsfältet under kvällstid o så gömmer där sig en massa otäckingar som jagar en! Aaaaaa! Lätt att jag ska göra det, wihiiii!

Ska bli så skoj att fira det på riktigt =)))

lottie!!!

 

Sådär ja! Nu har vi sett till att din parfym kommer med flyget till Svedala imorgon! Jonatan kom och sa hejdå till oss precis! Han underhöll oss med historier från Vegas o Mexico! Så vi fick oss några goa skratt, haha! Han hade lite hemlängtan o tyckte de skulle bli skönt att komma hem! Var ju även tvungen att fota de 3 beryktade USA tatueringarna gjorda med alkohol i blodet! Undrar vad mamma Birgitta kommer säga =P

 

 

Aerosmith

 

 

Spader Ess o tatuerarens signatur

 

Skaka fläsket, haha!


Svaret till mina ekvationer

Eftersom det bara var min mamma som kunde räkna ut ekvationerna så får jag väl avslöja dem själv =P


Kommer hem: 6-4x+3x=20-35                    21 December
6-x=-15
-6-15= -21
-x=-21
-x/-1 -21/-1
X=21

Åker tillbaka: 8 (y-2) =32                          6 Januari
8y-16=32
16+32=48
8y=48
8y/8 = 48/8
y=6

Hängde ni med? Längtar =)

Har matteprov nästa vecka! Nervöst, tänk om jag skulle lyckas få mitt första MVG i matte =) Det SKA jag ha!

Woppidooooodoooo!



Min första antydan var jag ligger =) Vi hade ju utan förvarning uppsatsskrivning i klassen förra veckan. O under tiden hon kallade upp oss en o en för att hämta den satt vi och skrev i våra dagböcker, jag satt mest o skrev hur svettiga mina händer var, hur mycket jag avskyr engelskan o att jag inte ville veta vad jag hade för betyg för de skulle förstöra min dag! Dock ett minus på grund av 3 felstavade ord men högsta betyg iaf =)Chockerande!

Det gjorde ju att man fick en liten kick i rumpan vad gäller engelskan eftersom jag varit så negativt inställd! Så nu ska de kämpas lite mer =)

Religions klass..................

Åhhh, Herregud, jag var med om något ytterst obehagligt idag! Jag blev helt plötsligt indragen i värsta bönemötet och blev hälsad välkommen till den katolska kyrkan!!! Jag är ju inte direkt troende o fick rysningar och ville bara börja skratta när alla börja göra korstecken o grejer! Snacka om att känna sig helt felplacerad!

 

Ava går ju nämligen på religions klasser från o med idag... Stackars barn! O det var öppethus idag så man skulle vara med..!

 

 

Jag smet efter 15 minuter! Fixar inte de där sektliknande livet =P Satte mig först på en bänk utanför kyrkan och börja plugga men kom på att de skulle upptäcka mig när de gick in för gudstjänst, haha! Så jag satte mig i gräset o blev kissnödig av att höra porlandet från fontänen! Så jag körde o hämta Drake istället!

 

 

Jag kan ju inte hjälpa att tänka att alla de här otroligt troende människorna förvandlas till monster på vägarna! Som den här idioten framför mig, han bara slirade sig in snabbt som fan så jag fick tvärnita, de är nog något han gör ofta med tanke på bulan i bilen! Haha, jag gillar att jag säger han! Vi tjejer är ju så mkt bättre bilförare =P


Hästar

 

Var på ridning idag med Ava, jag gillar den där klippan! O det är så idylliskt där på ranchen =)

 

 

Jag hade tänkt att sitta i lugn o ro o kolla mail o grejer medans hon red, men icke! Där var ju inte ens täckning för att ringa nödsamtal... Jag underhöll mig med att sitta o spela i mistdimman under parasoll. Helt plötsligt såg jag något komma krypandes i ögonvrån o sen satt jag med benen i vädret resten av tiden, haha! Man vet ju faktiskt inte vad som är gifigt här lr inte!

 

 

Vägen till ridningen är grymt otäck faktiskt! För de första så får man lock i öronen hela tiden, dessutom svänger den som bara tusan, sen så är man så högt uppe att jag får svindel, haha! Så jag stirrar ner i vägen hela tiden, tack o lov att här inte finns rådjur =P


Måndag/Tisdag



Matten var inställd... Så jag köpte en iskaffe och satte mig i skolans trädgård och läste tidningen!



De hade gjort en liten teckning om alla som försökte adda klasser! Så där stod jag o armbågades =P




Medan A var på dans så körde jag en liten stegsamling i gallerian! Samtidigt som jag tog en donkan milkshake, haha! Jag gick nog inte ens en tredjedel för att göra av med den... Gott var de iaf =)




Medan Ava var på gymastik roade sig Drake med att döda myror på muren! Jag stod långt därifrån och vrålade när de helt plötsligt börja krypa på honom, haha! Så han flög i luften, ganska underhållande!




Sen tog jag en liten promenad o hittade västra ingången till Hidden Hills.



När vi kom hem hade Avas Halloween kostym kommit! Hon ska vara Red Queen från Mad Hatter, inte den bästa bilden, ser väldigt tjurskallig ut!

Paaaardy

Ägnade förmiddagen åt att plugga! Skrev om varför folk inte går o röstar i engelskan med enkla meningar som sedan blev compounds. O sen hade jag 15 eye openers i accounting med massa nya termer så det tog över 5 timmar totalt! Gäsp!

Sen stressade vi till Walmart o handla lite snacks till skoldagarna. Det var raka vägen till Signe sen för välkommen hem party!





Utsikten är helt underbar här! Orkade dock inte ta mig till kanten eftersom svetten rann bara av att sitta still. Hela helgen har det varit sån här mega torr hetta som gör att man blir helt uttorkad i munnen o svetten bara rinner! Igår när jag kom till Brys party så var hårtopparna helt blöta av en promenad på 2 minuter!




Mums!




Vi var sociala o trevliga i ett par timmar sen skulle jag iväg o jobba. Det var jätte mysigt att gå o krama alla hej då med ett plaskblöt linne, haha!

Temperaturer

 

Jaa som ni kan se så var det 40 grader när klockan var över 6!

 

 

Jag fasar början av veckan! Puhhhh, längtar faktiskt tills de bara är runt 35 grader! O dessa temperaturer är ju i skuggan...

 


I Beverly Hills var de 32 grader när jag kom fram! Det gillar vi =) Lite mer lagom! När jag kom in genom grinden så träffade jag en del av grannarna, de var super trevliga o sa att jag var mer än välkommen att joina deras lilla party vid poolen! Åhhh, jag hade lätt velat bo så här! Mmm, vill man punga upp med 30000 kr/ månad så varför inte... Haha!

Så nu ligger jag o ska försöka plugga o somna i tid för en gångs skull! Imorgon blir de ilfart hem, slänga in klädväskan o bilnycklar, hämta den andra bilen, hitta parkering o va i mattesalen innan 8... Yihaaaaa!!!


zzzzzzzzz

Emma med en liten gloria (smuts på linsen)

 

Igår for vi iväg till Panorama City, trötta som få redan innan eftersom veckan har varit så hektisk! O när bandet inte hade någon sångare kickade genast mina sömnhormoner in! O stället var ju ingen höjdare direkt... Grått o oinspirerande!

 


O social kände jag att jag hade varit för hela slanten tidigare under dagen så tack o lov för iphonen, då kunde man iaf sitta o spela, o säkert se väldigt ointresserad ut, haha! Någon som har något bra spel att rekommendera förresten? Just nu är jag hooked på Angry Birds o Color fill!




Att fota fötterna var oxå mer roande! Visst matchar mina tår skorna helt perfekt =)

Brys party

Åhh, kände mig helt nervös när jag gick in genom dörren hos D o L, haha! Man brukar ju inte direkt gå på tillställningar helt själv liksom! O sen var jag en timme sen, woops! Var ju tvungen att kolla lite på vetenskapsmannen =P

 

Där var väl typ 50 pers när jag kom! Alla var helt underbara o ville prata =) Det var jätte kul att träffa resten av deras familj o vänner! Liz mamma är ju min klara favorit! Hon bara berättar hur fantastisk hon tycker jag är, snacka om egoboost, haha! Hon tycker jag ska hitta en äldre kille med pengar för jag ska inte sälja mig billigt! Bra tips?!!

 

Sen så sitter jag där o snackar med någon o då kommer Judith pinnandes med en kille i släptåg, haha! "De här är Emma, är hon inte helt amazing? O hon e singel precis som du!" Hahaha, jag dog lite! Så då fick jag ju sitta o snacka med honom, tur att han var lättsam. Han visste allt om de svenska Kungahuset, hade träffat Kungen 2 gånger o var med i någon klubb med prinsessan Madeleine =) Man kan ju aldrig få för många kontakter!


Sen lyckades jag få en riktigt bra kontakt inom marknadsföringsområdet, en som jobbar för ebay o Levis =) Så där ska de ju lätt dras i trådar!

 

Mer såna här givande event säger jag!

 

 

Liz, Bry o Dave hos domaren när alla papper blev klara =) Jag tycker verkligen att han ser ut som deras!

 

Såååå söt PJ! Han är en sån solstråle de lilla hjärtat!



Jag hann tillbaka hem lagom majorieten av folket hade gått hem o det var dax för presentöppningen!

Nu ska makeupen uppfräschas sen rullar vi iväg ut i natten! See ya later!

B-day



Harry får sig en facepainting innan alla kom! Emma satte sig oxå i stolen o fick en snygg liten pannmålning! Jag hoppade eftersom jag skulle vidare till Bry sen!



Baby Louis!




Maten hann man som vanligt med att få sig en dos av! Osten är ju bara för god!



Ungarna älskade den galna vetenskapsmannen! Han lärde dem en massa saker o de var helt lyriska!

Morgon stund har guld i mund

Vaknade av att de var här o började sätta upp party grejerna! Harrys födelsedagsparty idag ju =)




Vi tog med ungarna till gallerian eftersom jag skulle köpa present till Bry! Blev en mega söt outfit på Baby Gap, fint ska de va =)

Åhhhh, det är ju stort med kort här! Skulle bara snabbt in o köpa ett... Fick lite småpanik, vad ger man när en adoption är avslutad? Haha... Så efter typ 100 öppningar o stängningar av kort hittade jag äntligen ett vanligt Grattis o de bästa lyckönskningarna kort!

När vi körde hem från gallerian så var där ett gäng ferrari bilar som körde o byta fil o flängde runt som de ägde vägen. Då säger Emma: Gud vad dom buskör! Hahahahaha, som jag vek mig dubbel. Det lät så gulligt o pappa aktigt att säga! Själv hade jag nog använt ett mindre fint vokabulär: Dom kör som några j--vla idioter!

38A+38B

Wihiiiii, nu har vi bokat vår lilla semestertripp hem över jul =) För att få veta vilka datum så får ni räkna ut mina egengjorda ekvationer =P


Kommer hem: 6-4x+3x=20-35                       X December
Åker tillbaka: 8 (y-2) =32                          Y Januari

Någon som vågar sig på att ge en gissning? =) Jag är ju så stolt över att jag kan räkna algebra så får ju använda dem till något annat än matteklasser =)


Pingviner

När jag kom tillbaka hem låg Emma o sov så sött så jag joinade henne! O vaknade 3 timmar senare, så mkt för den studietiden! Skönt va de ialla fall!



Wihiiiiii, gud vad jag tyckte om min sån här när jag var liten =)) Blev helt nogstalgisk när jag såg den! Tror jag fick den i julklapp nån gång på 80-talet av mormor o morfar! Minns jag rätt mamma? Häftigt att den lever vidare 20 år senare iaf =P

The commons

Hästrumpor @ Pierce!

 

Jag kom inte iväg hem i tid i morse så Ruth fick köra Emma till skolan eftersom jag hade hennes bil. De höll på att få soppatorsk så jag fick köra inom Pierce ändå för att följa efter R till bensinmacken! Vi lyckades utan bogsering =) O då fick ju jag hämta Emma i skolan så hela morgonen blev lite knasig, skulle ätit frukost med Estere o sen skypat med Malin.

 

 

Istället blev det morgonskype med Malin, hämta Emma o sen försvann hela eftermiddagen med att sitta o snacka goja! Vilket såklart var trevligt =) Vi bestämde oss för att mötas på The Commons i Calabasas, jag älskar de stället! Det är så fint, fågelkvitter, fina dammar med sköldpaddor! O majoriteten av människorna där ser bra ut, haha! Lite mer inspirerande atmosfär helt enkelt!


Kvällen



OMG, jag körde hemifrån kl. 6 och var framme 7.15! Pinsamt! Hade lovat att vara i Beverly Hills kl. 7 men trafiken stod stilla i 30 minuter! Här har de äntligen börjat lätta upp lite! Idag var de 101:an som var problemet igår var de 405:an! Men nu känner jag att jag kan köra freeway utan några problem =)) Det är ganska obehagligt bara o titta i backspegeln, ett hav av bilar bakom en!



Har blivit helt kär i Beverly Hills =) Jag vill bo här, I wish..! Här var jag ute o gick till bilen för tydligen får man inte lov att parkara här om man inte har någon anledning till det. Så hon måste ringa ett vaktbolag o registera in bilen, sen får jag en lapp att lägga framme i rutan. Annars är bilen bort bogserad på morgon! Så får man betala dyrt för att få tillbaka den!



Just nu försöker jag multitaska att plugga, jobba, kolla mail o blogga! Går sådär, TRÖÖÖÖÖÖTTTTTTTT!

God natt!

Andra halvan



Idag när jag kom hem hade mina über sköna flipflops kommit i posten =))) Det finns inga skönare i hela världen, känns som man går på små fluffiga rosa duntussar! Ruth hade köpt ett par o när de gled på foten var de bara att sätta sig på internet o köpa dem, lr ja Emma gjorde de =) Finns här Sanuk och är gjorda av yoga matta!



Emma med sina nya flipflops o man skymtar Batman där i bakgrunden!

Emma lekte med ungarna på deras lekplats, i George o deras trädgård! Sen kom vi på att där inte var bensin i bilen o jag kan ju inte tanka själv, haha! Ganska bimbo blondin varning =P



O eftersom att klockan var mkt så hade jag visst inte tid att köra tillbaka Emma utan behövde cruisa ut på motorvägen direkt! Det såg jäkligt komiskt ut när hon backade ut från uppfarten o jag körde framåt, såklart hann hon vända innan jag fick upp kameran. Bilen var full med clowniga ballonger o massa kids! Men vad gör man inte för att hjälpa sin bimbo till sambo? =)

Halva torsdagen


YAY, jag hittade hem själv hela vägen imorse =) O trafiken norrut var helt underbar, knappt någon alls! Så jag körde hem o byta bil o var utanför Best Buy kl. 9 när de öppnade för att köpa ett rosa skal till telefonen! Jag är ju annars en sån som gärna behåller plasten på i all evighet för hur snyggt e de med repor?



Känner mig ganska utfryst i mitt blonda hår, haha!

Sen var det dax för skolan... Vi fick ovetandes skriva uppsats, f-n! Det där gillar jag inte! Så de blev skit dåligt! Skulle skriva om ens utmaningar i englska, vad man känner, hur man hanterar det... Tycker inte om henne!

Har bestämt att mitt mål inför denna terminen är att få A i Accounting o Math 110  medan jag nöjer mig med C i engelska.


Vill bara med denna bilden visa att det inte enbart är jag som går runt i uggs i 35 graders värme utan även tandlösa Ava =P

Här kan man bli stående en halv evighet för snubben håller upp STOP skylten hela tiden!

Är i Beverly Hills



Jag känner mig så helt fantastiskt jäkla bäst just nu, haha! Som sagt, så hatar jag ju köra på motorvägen (vägrar)... Har kört på o kört av vid nästa exit med Emma sidan om tidigare! Idag tog jag mig HELT ENSAM hela vägen till Beverly Hills i rusningstrafik =))) Säg de som inte kan göras för pengar! (Jobbar natt)
Dock kände jag att min bekymmersrynka behöver botox efter de här! Jag sitter gärna o hetsar upp mig när Emma kör o de var en miljon gånger värre, dom är så pantade så de finns inte! O har fått körkortet i julklapp här!

Iaf så gillar jag verkligen "gården" här! Känns som man är med i sin första favoritserie som man följde när man var 11 år. Melrose Place =) Lr bara jag som tycker det?

Tralalalala!

 

YAY! Ruth var o köpte mig en iphone 4 idag!!! Lycklig, äntligen =) Jag till o med lät Ava komma undan lite lättare med läxan bara för att jag skulle gå hem o hämta den, haha! O jag kan numret redan, de andra har jag kategoriskt vägrat få in i hjärnan för jag avskydde den otrendiga saken =P Så om någon vill kontakta mig så finns jag på 818-261-4185, jag kan inte texta lr ringa tillbaka dock, just so u know!

 

Så nu ska jag snart försöka få till lite apps o sånt!


i-lands problem

 

Som vanligt så har jag beslutsångest! Idag när Deanne kom hem frågade hon mig om jag ville följa med på Avas födelsedagskalas som hon ska ha i American Girl butiken @ The Grove på lördag och åka limo dit! Jag har ju velat åka dit hela tiden men på något vis så har jag inte hamnat där än...  Så kan vi gå runt o shoppa under tiden kidsen får pedikyrer o sånt =)

 

MEN, allt händer ju på samma gång! Brydons party börjar kl. 3, limosinen kommer kl. 4, Harry har kalas som oxå börjar på eftermiddagen någon gång.

 

Jag kan ju inte missa Brybrys, känns jätte dumt att inte hjälpa till lite med Harrys eftersom jag bor här o aldrig har tid att hjälpa till med något. Sen samtidigt så har jag ju gått o tjatat om att jag vill till the Grove!!! Gahhhh!

 

Vad ska jag göra?


Starbucks

 

Hihi, vi gjorde ett self test i accounting idag! Det var bara jag o en annan kille som hade 1 fel resten hade 2 lr mer! Jag börjar få ordning på vad som tillhör vad nu, me like it, me love it =))) Slutade ju ganska tidigt så umgicks med Estere, oxå från Europa =) Vi var på Starbucks o satt o snackade i 2 timmar sen fick jag ångest o ville till biblan o göra mina läxor, haha!

 

 

Sen tog vi en lunch innan det var dax för mig att åka hemåt! Imorgon är de visst något event på "stripen" i skolan med mat o grejer! Så det ska ju lätt besökas =)

 


Sen var det dax för läxor med Ava, det är helt otroligt så mkt läxor de har här i den åldern! Varenda dag är det typ 40 min plugg, det vill jag inte minnas att vi hade!!! Så efter hennes yoga så var det dax att åka iväg till gymnastiken! Jag o Drake satt o läste böcker under tiden, bra för mig att öva =)

Huston

Vi har ett problem - Den redan välfyllda garderoben börjar numera välla över kanten! Kläderna blir skrynkliga o försvinner i mängden! Jag får gå in i bloggen för att påminna mig om vad som finns! Det har ju blivit lite shopping sen sist!

 

 

Hitta en blå skjorta på forever 21 =) O en färgglad maxi inne på Love store, tralalala!

 

 

Älskar ju allt från Brittan så de blev ett par nya leggings =)

 

 

Linne o halsband från B

 

 

Sen till vår glädje hittade vi även Lauren Conrad från The Hills kollektion, tjohoo! Den var tyvärr ganska utgallrad...

 

 

Lite längre jeans shorts från B! Perfekt för skolan!

 


Ett bra o ha linne från B =) Hade på det på Jakes födelsedag!



Love min nya hoodie! Tvingades köpa en på Victoria Secret i Hollywood eftersom det var så jäkla mkt kallare där samt att det börja bli kväll!

Hiking

 

Vi vaknade inte förrän halv 12 idag =) Fantastiskt underbart att bara få slappa o vakna av sig själv! Sen pluggade vi, såg på tv o njöt! Emma hamnade i sovtrans så jag fick tvinga upp henne ur sängen för att få oss att röra på fläsket!

 

 

Så vi körde upp i bergen för att se om vi fick se några bergslejon, haha! Lite läskigt är det allt att gå eftersom det finns en del giftiga ormar, coyotes o bergslejon som lurar i gräset! Så det är inte som att gå i Råådalen precis!

 

 

Emma hade bilnycklarna i bh:n! Vi kan ju inte springa runt med handväskor där i bergen!

 

 

Underbar utsikt när man kom upp en bit! Så här ser man en del av San Fernando Valley!

 


Tur att en av oss har ett djuriskt lokalsinne för Emma var inte till mycket hjälp när vi irrat in oss på fel spår, haha! Vi blev lite nervösa där ett tag, de låser nämligen parken vid solnedgång. Ok, kan de blir mer vagt?!! Vi startade vid halv sex o solen går ner vid 7... Så tur att vi vände för vi stötte på en snubbe som sa att vi var på väg att gå den gigantiska rundan o då hade vi aldrig hunnit komma ut! Jag såg senariot framför mig att vi var tvugna att blir räddade med helikopter o att de gick skallgång o leta efter oss, haha! Så kunde man se på nyheterna hur vi blev uppfirade i helikotern, haha, jag vet! Har kollat alldeles för mkt på nyheterna! O de här kråkorna väntade bara på att få äta upp oss =P


Vi belönade oss med Subways som intogs i liggande ställning med massa beklagande över hur ont i fötter, armar, ben o vader vi hade =P

JOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

I say no more!

Valdag!

Tycker inte alls det är kul att inte kunna rösta imorgon! Kommer dock följa det med spänning =) Gillade resultatet jag såg på FB's röstning!

Kan inte låta bli att lägga ut denna..!

Mona Sahlin - Vinna eller försvinna?


Spelning i Canoga Park

Ovanligt lugn tur på motorvägen med de fina bergen i bakgrunden! Diset, är tyvärr avgaser...

 

Jaaa, vi hann bara precis lägga huvudet på kudden i 15 minuter innan det var dax att göra sig redo för nästa gig! Fullt hus var de här oxå! Hade stor lust att bara ligga hemma för det har varit såååå intensivt hela veckan men de kan man ju inte! Så vi åkte hem till Jake innan Josh spelning.

 


Hungern gjorde sig påmind så vi var nyttiga som vanligt..!



Showen inleddes med Jason Mraz, Im yours! Inte ens i närheten så bra som Malins version! Det var ändå skoj att höra på musik i några timmar så här en lördag =)



Sen var det dax för Josh (Jakes bror, trummisen) band! Han o tvillingarna hade mest en show i headbangade! Förstår inte hur de reder ut det samtidigt som de spelar, man blir helt snurrig i huvudet av det =P

Frulle på Ihop

 

Första gången jag vaknar upp i Hollywood!

 

 

Vi körde iväg till Ihop för att äta frulle, killarna pallade inte hänga med utan nöjde sig med hotellets toast.

 

Yummie! Har ju inte blivit så mkt shopping för Kajsa med killar i släptåg, så vi tog med oss henne till vår galleria och hon (o vi, hrrrm) shoppade loss lite! O tiden sprang ju iväg som vanligt! Så de var bara hem o iväg igen, puhhh!

Paaardy hard!



Sen hängde vi med dem till deras hotell som låg på Sunset Blvd =) Så vi förfestade lite innan vi begav oss ut! Dom är 4 killar o 1 tjej, snacka om att deras hotellrum hade grejer precis över allt, haha! O de är ju riktiga partyprissar, de hade bestämt att de skulle göra vars 3 tatueringar i USA i onyktert tillstånd... Lundgren hade skrivit Shake Me på sidan av magen för man kunde skaka där så fettet dallrade lr nått, haha??? Kajsa hade en 8 ball med tärningar, nån hade nått skrivet o Henke hade Rock Me i samma stuk som Jontes!



Vi var på La Vida först ett litet tag, Kim kom inte in eftersom han hade linne, woops! Så han gick vidare ut i natten sen såg vi inte honom mer!



Vi åkte vidare till My House! Det ser ut som man är hemma hos någon med massa soffor o sånt =)



Vi hade sjukt kul! Jag o sambon stod mest på en liten platå o skakade höfterna! När det var stängningsdax så bestämde vi att vi skulle sova över hos dem för att slippa taxikostnaden på 100 dollar. O det var ju en upplevelse, 7 pers i ett rum för 4! Sen när vi vaknade så hörde man bara någon säga: Piercade jag min bröstvårta igår? Haha, dom är bara för mkt! Undrar hur de kommer se ut den 30:e när de åker hem!

Madame Tussauds

 

Det blev att vi gick runt i Hollywood o trillade in på Madame Tussauds =) Har alltid varit såna köer varje gång jag velat göra det men igår var det lugnt! O vi hade SÅÅÅ kul där inne! Vi bara sprang runt o tramsade oss =)

 

 

Vi började med att vandalisera Mr. President! Killen som fota tyckte vi var lite unappropriet, haha! VA?

 

 

Jonatan körde en liten show för George =P

 

 

 

Han spanar totalt in henne =)

 

 

Hehe, jag vet nån som är avundsjuk ;-)

 

 

Emma med sin största idol! Jag tillhör team Jennifer =P

 

 

Tar jag henne på rumpan??!

 

Kajsa

 

Mel har ju sån pondus ;-)

 

 

Kajsas favorit - James Dean

 

 

Tihiii, nämen sluta, jag blir generad =)

 

 

Ville du bråka eller?

 

 

Awww, de är kärlek!

 

 

Kan jag få va nästa Bond brud!

 

 

Trodde aldrig jag skulle stå öga mot öga med Hannibal Lecter

 

 

Awww, saknade ju en helt annan liten blond o blåögd Rocky när jag såg honom, buhuuu!

 

 

Vår nya bästis!

 

 

Shit! Vi var Terminators mål!

 

 

Min favoritbild =)

 

 

Spara det bästa till sist! Folk som gick förbi asgarvade o stirrade, hahaha! Jag o E körde en flashing o Kajsa körde all the way inför ladysmannen Tiger!

 

När vi kom ut var de mörkt! O de körde nån inspelning med värst klädda, publiken satt o applåderade i säkert 10 minuter o de bara sa mer, mer, mer - hela tiden! Tur man inte satt där!

 


Fredagsmys

 

När jag kom hem från Bry så blev de lite skype med Anna =) Prata med mamma o pappa lite oxå! Sen så kom Emma hem från skolan! Eftersom vi skulle träffa Jonathan så var vi återigen stressade med att fixa fötterna o äta innan de kom. Så vi susade iväg o gjorde pedikyr, skönt som f-n att få sitta ner o bli knådad!

 

Sen blev de favvo sushin =) O när vi precis var klara så kom Jonte o Kajsa incruisande på parkeringen! Så de följde med oss hem en liten runda. Vi bestämde att vi bara skulle ta en bil så vi tog med oss vars en ryggsäck med ombyte o grejer ifall ifall. Vi planerade inget utan bara körde o bestämde efterhand =)

Lille B


Awww, lille snutten! Han bara sken upp som en sol när jag kom =) O så var han lite blyg o vände bort huvudet, o så tittade han o log, sen snabbt bort med huvudet igen, haha!

Han skulle egentligen haft sin förmiddagslur när jag kom men det var han inte alls sugen på! Så vi satt o läste lite sagor o han var facinerad över mina gula naglar =P



Telefonen var oxå kul att leka med! Han höll fingret framför blixten o blunda precis i de ögonblicket, typiskt!



Hehe, när Liz kom tillbaka så blev de kaloribomb! Älskar oreos milkshaken =)

Inbjudan

Aww, nästa helg så blir Brydons adoption klar =) Så det är ju självklart jag inte missar det! Över 40 personer som har RSVP:at redan... Liz sa att alla är jätte nyfikna på att träffa mig, alla tycker tydligen att jag är som en seriefigur som dom har hört så mkt om men aldrig träffat! Känns lite besvärande faktiskt, haha! Hennes roliga mamma kommer oxå =)

Life in the fast lane

Fyyyyy, för! Det jäkla provet jag hade idag... Inte skoj alls! Klara 2 sidor ganska så bra medan den andra inte alls kändes bra =( Men nu vet man iaf lite hur hon lägger upp sina prov! Det är alltid svårt med första provet juh!

 

 

Handlade frukt till kidsen. Vill ni veta vad de kostade??? 160 kr, gahhh! Höll på att dö lite =P Visserligen var det ju på Gelsons men jag fattar verkligen att folk e feta här när man betalar 7 kr för en flottig burrito o 160 kr för lite frukt!

 

 

Sen anlände pizzan o jag blev lycklig när jag såg att det var Barones, den bästa i stan =) Var lika stressad idag eftersom vi hade middagsbokning 8.30 med Jakes familj... O som tur var kom de hem exakt på minuten så att vi hann!

 

 

Mega mysig ställe! Åt faktiskt ingen huvudrätt eftersom jag tryckt så mkt pizza, wopps!

 


Födelsedagsbarnet fick sig en liten cupcake on the house!

Kom precis hem efter 2 helt galna dagar som gått i ett, så vill bara sova nu! Ska träffa min favorit imorgon =) O sen anlände Lundgren idag oxå så de blir ju att man måste träffa honom oxå i helgen! Egen tid, vad är det? =P

Torsdag

 

Lika härligt varje morgon o inte veta om man kommer köra över en cyklist lr en påskhare lr nått! Dock varar det bara i typ 1 km!

 

 

Mötte upp Emma för lunch o sen knalla vi pluggisar till biblan för ett par timmar, tjohoo!

 

 

Sen var det iväg o hämta Drake o köra honom till basebollsträningen. Deanne kom vid 6 så jag kunde åka vidare till Charlotte o hänga med Molly o Jude.

 


Awww, e hon inte bara för söt? Dom är mega lätta dessutom! Hon e typ sån som sitter o borstar håret på en o babblar på sin brittiska störtsköna dialekt hela tiden =) Såklart var de typ 2 timmar försenade, vilket inte hade gjort något vilken annan dag som helst men Emma satt hemma o väntade på att jag skulle komma tillbaka med bilen för hon skulle fira Jakes födelsedag.

Så när jag kom hem så bestämde jag mig oxå för att jag skulle hänga med till Hollywood, trots att jag var typ död från att ha varit uppe från 6 o sen jobbat till 10 o prov idag.... Men, men vad gör man inte?!!


Eftersom att jag bara rusade upp, slängde på mig klackar o ett linne så föll ju tanken på passet bort... Opps, kom på de lagom till att vi cruisade in i Hollywood... Hade en jäkla tur med dörrvakten som var för jäkla trevlig o lät mig komma in ändå =) Han hade varit i Sthlm i somras, puhhhh!
Så kvällen/natten blev jätte trevlig =)

Så har inte varit online på typ 100 år, det går i ett hela tiden!

Crazy day!

Idag har varit helt galet! Först hämta Ava i skolan, köra henne till dansen. Köra o signera ut Drake, slänga på honom hans karate kläder i bilen o droppa honom. Flänga tillbaka till Promenade o hämta Ava lagom tills dansen slutade, en timme senare! O direkt iväg o hämta upp Drake!

Här har vi Drakes Halloween outfit som kom idag med ups =) Mad hatter från Alice i Underlandet! Gahh, Deanne var sen pga trafiken idag oxå o kom inte förrän vid 8! Så det blev speedplugga nu i kväll! Har mitt första prov på torsdag!

Bloggandet kommer nog fortsätta vara dåligt framöver =( Klockan är halv 12 o det är först nu jag kan ta de lugnt!

Jag o Emma har iaf börjat kolla på biljett hem till jul, bara så ni vet =) Dollarn är låg just nu, tjohooo! Störigt bara att man betala skolan i förra veckan, hade kunnat "tjäna" 1200 kr på det!

Hälsning från plugghästen!

Hahaha, kan man se mer dorkig ut?!! Dorkig, det var längesedan jag använde det ordet, btw.
Jag har i alla fall investerat i den mest funktionella väska jag någonsin har haft =) En ryggsäck! Jag minns inte senast jag hade en det, jag har fått äckelkänslor av dem innan =P Men herregud så underbart det är när man har böcker som väger 9,5 kilo att kånka runder med! Emma föll för grupptrycket o köpte en hon med!


Den har allt! Pennskrinn i ett av de små facken, plats för mobiler o snacks i de andra lilla facket. Ett minifack att ha ipoden lr bilnycklarna i. Ett fack för laptopen, ett stort fack att ha alla böcker o kollegieblock i, ett fack för kalender, plånbok o banan. O ett sidofack i nät för den oumbärliga vattenflaskan! Slå de om ni kan Louis Vuitton lr Gucci =P

Mohahaha!

Still a virgin? Ring! Haha, tyckte den var jätte rolig! Vad e de dom gör reklam för egentligen, hrrm? Är det någon som vill ha numret så maila mig ;-) Det är tullfria samtal =P

Jag o Emma hade skitkul i förrgår oxå, där ligger vi i sängen återigen utan att säga ett ord till varandra med våra böcker.
Emma: Vi är verkligen som ett gammalt gift par!
Jag: Nickar lite lätt o fortsätter ljudlöst läsa i boken.
Sekunderna senare så stormar Freddie in o säger att han behöver gå på toa o Emma ska stoppa om honom.
Jag: O jag är mannen!

Båda två börjar asgarva o kan inte sluta! För det ser ju verkligen ut så. Jag kommer hem lagom till att maten serveras vid 7.30, Emma badar, borstar tänderna o nattar ungarna innan hon själv kan andas ut o lägga sig ner. Är det någon som vaknar så är det hon som sköter det! Ialla fall denna veckan eftersom de är på semester!

Lördag

Har haft näsan i studieböckerna hela helgen i princip! Internet ligger nere till o från oxå så idag är första dagen jag kommer ut på flera dagar! Har haft kramp i internettarmen!

Emma var iväg på barnkalas hela eftermiddagen i lördags, hon frågade om jag ville följa med, NEEEEEJ!!! Mer än 2 ungar ger mig slaganfall! Fine, när det är F lr H som fyller år men där drar jag gränsen! Så jag låg ute vid poolen o pluggade på mage på solbädden o fick ett skitsnyggt blåmärke under hakan sen!

Dickie o Carrie kom sen så det var värsta middagen med 100 rätter kändes det som =) Det har blivit nyttig mat varenda dag nu när mormorn o morfarn är här, dock att det är dessert till varje mål! Så vi tog oss en liten promenad med Cookie, hyperhunden!

Harry fick sig en Buzzlightyear outfit för halloween tror jag! Cooling!



Lille Louis, Dickie o Carries son.

Gullunge

Han tittar på helikoptern som åkte förbi medan vi tog en paus i vällingen o rasta hundarna.

Passade Brybry i fredags lite =) Han är så lätt att ta hand om om man jämför med alla andra, haha! Rena rama drömmen! Liz var ju på anställningsintervju, jag ber till Gud att hon snart får ett jobb =) För då blir det något som jag aldrig trodde, då flyttar jag tillbaka dit!!! För problemet som har varit är ju att Brydon är så liten o behöver någon hela dagarna så därför har större kids som går i skolan funkat bättre men D o L är så underbara o sätter honom i dagis tills 1 på dagen om hon får ett jobb!!! O då får jag tillbaka volon o mitt gamla rum, tralalalala!

Den familjen jag är hos nu ska ju med största sannolikhet flytta snart... Till ett super lyxigt hus i ett gated community där jag får bo i gästhuset och de har poolhus o grejer... Men nej, det är jag inte sugen på om jag inte måste... Jag har bara rum för en liten sötis!

Wihiiii, han kan sitta nu!!!

Vissa har de för jäkla bra!

Vid lunchtid satte sig Ruth o Paul på planet till Bora Bora! LYX! Jag är inte avundsjuk =) De kommer ju inte ha så mkt ensamtid sen när väl bebis nr. 3 kommer så de gäller ju att passa på! Igår kom kidsens mormor o jag tror att morfarn anländer imorgon. Så det är fullt ös, haha!


Garderob


Hehe, eftersom jag är lite trött på att plugga nu så fick jag för mig att rensa i garderoben o ta bilder på lite som jag shoppat! Allt sånt som är tråkigt i vanliga fall blir så mkt roligare än att plugga =P

 

Hehe, gillade utseende på skorna men vet i sjutton om jag kommer lyckas gå graciöst i dem!

 

 

Man kan ju inte få för många korta underdelar i denna hetta! Så köpte dessa o ett par ljusare på Guess!

 



Gillar mina nya brallor! Änglavingar fram o bak på ena benet i bling =)



De här provade jag av ren slump eftersom jag hade klänning när vi shoppade o prova ett par jeans o då sprang hon i butiken ut o hämta en topp! Blev den men inte jeansen =)



Mina bästa jeans ever! Guess, såklart!



Soft o lätt! Forever 21



Vet inte varför jag köpte denna! Sitter lite väl tight över lovehandelsen, haha!



Hmmm, ja gissa varifrån? Guess =) På rea för 74 dollar!

Plugg del 2



Tur att Dominos har utkörning för här har vi minsann ingen tid att spilla =) Mmmmm, jag o Emma har legat tysta bredvid varandra o pluggat hela kvällen! High five till oss! Det blir ju liksom inte så mkt material att blogga om dock, haha!

Jag njuter iaf av att jag inte behöver åka till skolan imorgon! Ska träffa Brydon mellan 10 o 1, wihiii =)

Kids

 

Deras egna möbler från SF kom i veckan så Ava o Drake var helt lyriska o lekte med sina efterlängtade saker! O jag blev helt kär i Biscuit - en hund som är nästan som en levande! Om man klappar/pratar med honom så viftar han på svansen, om man ger honom ett hundben så tuggar han o han skäller osv. =) Cool! O deras American girl dockor är så fina!

 

Jobbade i 2 timmar innan det var tillbaka o plugga!

Biblan


Eftersom det är Rosh Hashana (judiskt nyår) så fick jag lååång sovmorgon till 11.10 eftersom mina två första lektioner hade lärare som är judiska. Sweet!
Satt inne på biblan i ett bås o pluggade i fyra timmar! Började med accounting, income statement, balance sheet, owners equity o sånt skoj! Det som stör mig här är att det hade varit lite enklare om jag hade vetat vad all den här business engelskan betyder o då hade jag vetat om  de tillhör OE, A lr L! Nu blir de lite gissningar o då går INTE siffrorna ihop i slutändan! 


Tog en paus i frustrationen o gick o köpte mitt parkeringstillstånd eftersom vi måste ha de från o med måndag! Käkade lite köttfärslimpa i restaurangen oxå, träffade Ester (en jag träffa under orienteringen) i toakön så vi käkade tillsammans =)


Sen satte jag mig med engelskan... Jag gillar hur jag trodde det som skulle vara enklast är svårast o tvärtom! Matten är en dans på rosor, än så länge o engelskan... Verb, nouns, pronouns, fragments, clause osv... O prov på torsdag! Hur ska jag lära mig allt de där i tid? Bara 240 sidor =( Men, jag tycker ändå det ska bli lite kul att ha ett riktigt prov! Typ 10 år sen sist juh!

Emma x 2


Jag var o fixade med mitt studentkort idag o satt o beklaga mig till Emma när jag kom hem hur konstig min jag har! Då tar hon fram sitt o visar hur bakgrunden så käckt håller på att trilla ner o att de ser ut som värsta mugshotet! Haha, jag vek mig dubbel för det hade lätt kunnat finnas med i polisens register =P

Hmmm, ja så nu får man leva med denna mycket smickrande bild! Jag älskar iaf hårfärgen =)

WTF?!!

 

Blev förvånad imorse när jag slog upp de blå o såg en GRÅ himmel, när det dessutom även duggade lite lätt så kände jag mig precis som hemma..! O märkte att jag definitivt har vant mig vid värmen! Idag var de nog bara runt 25 grader o jag huttrade som tusan när jag gick i jeans o flipflop!

 


Även grå dagar kan visst vara lysande!!! JAG FICK MIN SISTA KLASS JAG BEHÖVDE =))))) Satt o svara på alla frågor vi hade i läxa o demonstrerade markant att jag hade köpt boken! Så efter klassen satt jag kvar lite o då sa professor Lyon att jag kunde följa med honom o få min add slip! Jag dansa tango i korridoren ;-P

Får nog säga att jag haft en väldans tur när allt kommer omkring när jag hör på alla andra o dessutom är det ganska dumt att göra som jag o satsa allt på ett kort, men det är jag i ett nötskal! ALLT eller INGET!

Plugg

Annars har jag mest pluggat!

15 övningar i bokföring samt massa läsning!

Läsning i engelska med frågeställningar o sammanfattning.
10 sidor med verb o subjects! Inte kul!

Massa mattetal!

O allt ska lämnas in i morgon o få nya uppgifter tills dagen efter, puhhhh!

Vet faktiskt inte om jag hinner blogga särskilt mycket! Det finns liksom inte tid =( Allt går i ett fasligt tempo hela tiden!

Ha de lovely =)

Xoxoxoxo

Shopping!

Hmm, Anna var här o städade o vi var lediga eftersom det är Laborday idag. Så vi råkade köra förbi Kohls... O råkade hitta Britney Spears Collection! O råka shoppa lite för mkt!










Man behöver alltid linnen =)



Linne från Avil Lavignes kollektion!



Även denna är från hennes kollektion o hoodien är ju briljant =))



Man pluggar enkelt in sladden i fickan i sin ipod o så är snörena hörlurar! Sweet! Hmm, ja om man nu har tid för en promenix någon dag vill säga!


Sen fann jag även en perfekt jeanskjol! Lagom lång från tidningen Elle!



Hungersnöden var ofantlig eftersom vi inte ens ätit frukost innan vi gick in på Kohls o stannade där i några timmar! Blev helt chockad när pastan som var den minsta storleken kom in! Har lunch i flera dagar nu =P

Poolparty!

 

Hann bara vakna i söndags, lite lätt bakis, slänga igång datorn, se Malin 5 röda medan jag sminka mig sen fick vi susa iväg till The W i Westwood o Rodneys födelsedagsfest som egentligen började kl. 10 på morgonen!

 

Det var supernajs, hade glömt SPF så pannan hann bli lite röd innan jag fick tag i 70 =) Väldigt soft söndagshäng! Jag drack bara vatten! Festande 3 dagar i rad var lite väl tyckte min kropp! Red Velvet tårtan satt där den skulle! Jag fick vara chaufför hem, utan att köra motorväg så de tog sin lilla tid =P

Goes gay!

Vi började kvällen med lite vin o mat på The W i Hollywood med Signe.


Sen visste Signe en übergod drink som var med jordgubb o massa starka kryddor!


Maten var lyxig o minimal, haha! Käkade fisk med räkor o max en halv potatis till =P


Sen tog vi en taxi till The Abbeys, en fancy gayklubb i West Hollywood, eftersom han med brillorna fyllde år o valde ställe! Inte mig emot, nu vet vi att alla snygga killar i LA är bögar!

Det var hur kul som helst =) Vi försökte hitta guncles, haha! Jag blev helt kär i en Brad look alike (Rachel Zoes assistent) Det bästa med bögar är att de alltid ger en komplimanger för skor o smycken o sånt! Det blir aldrig för mycket =P Men Emma är kanske av en annan uppfattning? =P


Who said you can't have your cake and eat it too?


The Baker


Namnam! Frulle på The Baker! Det var mega! Dock var där knappt någon AC inne så det var lite varmt! Men jag klagar inte =) Det var Jake som hitta stället för vi ville testa något nytt! Väldigt europeiskt!


Vår servitör var lite småklantig, han lyckades spilla ut allt vatten för han skulle jonglera 5 glas, sen skulle han fylla på mitt vatten o märkte inte att de blev överfullt, wooops!

Sen satt jag o Jake o spela massa spel på mobilerna medan Emma fick en liten vaxning =P

Friday!



Man skulle kanske tycka att detta ser väldigt relaxing ut... Plugga i solen vid poolen! Men, det är bara en illusion =P Öppnade boken, läste några sidor, gick i poolen för avkylning - funka inte alls! Var ju bara 45 grader... Så det slutade med att vi gick in och jag däckade med näsan i boken eftersom man var helt vimmelkantig =P

Sen avslutade vi kvällen med lite party på ett fullpackat Saddle Ranch med Signe, Shawn o Justin!

Skönt med ledig fredag!


Belönade mig själv med lite Vickan eftersom jag klarade provet, innan jag körde och hämtade Emma i skolan =)

Lunchade på Dennys! Ser ni?!! Jag är nyttig o körde på frukt istället för hash browns =)


Sen körde vi förbi den här galna butiken som ligger på väg hem men som vi aldrig varit inne i innan! Världens roligaste tant som jobbade där, haha! Helgalen! Man fick stå o strippa mitt i butiken för där var inget omklädningsrum o tanten stod helt ogenerat o tittade på, haha! Massa fina saker från bla. spanska designers =)


Blev en liten lätt klänning i skönt material =)

Skriftligt körprov!

 

Vid öppning i fredags försökte jag mig på Woodland Hills DMV, vilken jäkla köööö! Stod i den i typ 1 minut tills jag bestämde mig för att jag säkert kunde gå förbi alla eftersom jag skulle göra det skriftliga provet och redan hade betalat! En chansning som sparade mig hur många timmar som helst =) Så jag var in o ut på 15 minuter!!!

 

Och nu när jag visste vad saker o ting betydde så var det ALLA rätt!!! Wihoooo, så nu är det bara körtestet kvar som jag inte har en aning om när jag ska hinna ta!

Ridning



Ridning på schemat =) Riktigt mysig ranch! Jag o Drake hade den bästa platsen, i ett tält med mist i taket! Men han blev lite lätt uttråkad av att bara sitta o glo så då var de bara fram med telefonen o fota, så blev han genast glad igen, haha! Kan ju berätta att jag inte kommer ha de örhängena mitt på dagen fler gånger! När man hade varit ute i solen i typ några minuter brände de en precis som om man satt i en bastu! AOUCH!



Jätte charmig ridlärare =) Tro sjutton det när det kostar 800 kr för 45 min!


Trevlig helg på er!!! Ska ni göra något kul?

Jag har inget annat än plugg inbokat o en skypedejt med MALIN, tjohoo! Så får se vad som händer =)

School




Igår så var det dax för lottning i matten... Handsvetten forsade! 26 st som var på den officiella listan o redan inne o 37 som ville in, 14 som blev lottade! JAG FICK EN AV DEM, snippfive! Emma var snäll o köpte boken åt mig igår eftersom jag inte hann =) Så nu har jag räknat mattetal utav bara sjutton! Jag tycker det är skit kul, haha! Riktigt längtar o tycker det är kul när det är klurigt =P

Sen var det ren lycka när jag lyckades få en slip till den andra engelskan idag eftersom jag inte gilla den andra gubben =)))) Satt på nålar hela lektionen eftersom oddsen var samma här som i matten.
Standard läxan varje vecka är att ha 20 nya ord i sitt vokabulär samt att skriva 5 hela A4-sidor dagbok! O massa annat!

Jag köpte böcker själv idag oxå... Jag har säkert jinxat att få Accounting klassen eftersom jag gick o köpte den för 300 dollar fast jag inte ens har fått klassen! Men jag hoppas juh att han ska vara barmhartig nästa vecka o adda mig =) Problemet är bara att väldigt få droppar, den är ju dessutom 5 units! Så utan den är jag rökt!

Ledsen om jag tråkar ut er med min motsträviga skolgång men har ju inte så mkt annat i hjärnan just nu!

bloggproblem

Gick inte att blogga igår! Jag kunde inte ens se bloggen online... Känns faktiskt inte som att jag kommer ha jätte mycket tid över att blogga heller, tyvärr =((( Dygnet skulle haft 20 timmar till!

Det är läxor i 3 ämnen varje dag så det kanske bara blir helgerna snart! Nu har jag iaf långhelg!!! Är alltid ledig från skolan på fredagar o på måndag är det Laborday så då är allt stängt =) Skön start!

Inga bilder!

Går inte att publicera bilder idag! Så jag får försöka uppdatera imorgon istället!

Ha en lovely torsdag alla =)

Puss o kram ;-)

Playdate!

 

Passade kidsen idag! Det var full rulle! Ruth droppade av Freddie en stund också o kom med glass =) Sen bytade hon ut barnen o lämna Harry - då blev de full orkan, haha! När Emma sluta skolan dök hon upp! Vi spelade Twister o slängde runt med ben o armar hej vilt, snacka om träningspass! Skoj o välbehövligt efter all snabbmat =)

 

 

Var o shoppa lite kollegieblock när jag slutade för dagen =) Det är de bästa med att gå i skolan! Att få köpa massa roliga saker!


Status dag 2 i skolan

 

Var i skolan idag igen o försökte bli addad... Gick inget vidare idag heller =( Dessutom fick jag känslan av att min engelsk lärare jag lyckades bli addad av igår verkade ganska puckad... Han sa massa konstiga saker som att de dog 400.000 amerikanare i andra världskriget o att de dödade 12,5 miljoner tyskar o att de gärna hade gjort det igen..! Så jag kolla upp honom o alla omdöme handlade om att han var en mardröm o råkar man sätta en punkt fel så drar han ner betyget med en halv bokstav!!! Så jag försökte få en annan idag, hon var mega cool o hade varit skådis så hon var väldigt målande o man somnar definitivt inte =) Så vi får se om jag får himmel lr helvete! Tvingas ju ta honom i värsta fall...

 

Sen han som har accounting struntade totalt i att jag var internationell fast jag tjatat om de hela tiden! Iaf så gav han ut sina slippar o sen sa han till oss andra att gå! Det gjorde inte jag! Tur att man är oxe! Jag ska ha den! Så får se här oxå... Irriterande!

 

ALLA som varit runt mig vet nog hur mycket jag HATAR matte, nu känner jag mig jätte glad över att gå på mattelektionerna! Det har aldrig hänt o trodde aldrig de skulle ske =) Hon är så jäkla bra! Vi skulle räkna 20 tal i klassen o jag hade rätt på precis alla, tjohooo! Jag är ju såklart inte heller accepterad i denna klassen men jag vill ha!

 


RSS 2.0