Resfeber...

Gahhh! Nu börjar det kicka in... Imorgon händer det! Shit! Kan faktiskt inte förstå att jag ska åka så långt själv. För 1½ år sedan fanns det inte på kartan. Vi skulle åka till Sthlm med jobbet och Susanne kom in och sa att hon skulle boka flyg, fick ca. 1 timme på mig att bestämma om jag skulle flyga eller åka tåg. Tog ett snabbt beslut om att flyga... Sen satt jag och hoppa runder på kontorsstolen i 3 veckor, haha! Och Kullaflygs propellerplan är ju inte direkt de behagligaste planen...

Fast flygrädd är jag ju egentligen inte har bara en jäkla ångest över att få panikångest i luften och inte bestämma själv när jag kan gå av... Fick en liten dos när vi reste hem från Sthlm och det var inte så kul, mest för jag tål inte att jag blir så. Men Ann var helt underbar och jag är väldigt tacksam över att hon var så lugn, snäll och hjälpsam!

Det kommer säkert gå jätte bra som alla säger... Så snart är de slut på allt tradande om flygningar här!

Är inte de minsta trött! Hoppas jag lyckas höra alarmet imorgon =P Mamma, pappa och Johanna ska köra mig till Knutpunkten.

Pratade med Emma innan också. Hon gjorde de bästa för att försöka lugna mig =) Eftersom vi båda heter Emma måste de komma på ett smeknamn till mig. Och Harry den minsta av henne "barn" kom direkt på Tootsy penis (fis snopp) Verkar va en skön liten kille, haha!

Wiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee! Snart dinglar man över Atlanten!!!


Goooootttttt!

 

Johanna gjorde sin specialare =) Choklad- och hallonmousse!


Middag

Idag fick jag bestämma menyn. Blev 3 rätters =)



Började med en räkcoctail som var underbar, den hade smak av räkor, banan, avocado och mandariner. Yummie!


Till huvudrätt serverades fläskfilé, ungstekta potatis, champinjoner och sås! Love it!

Då alla blev väldigt mätta kommer bilden på desserten lite senare. Mamma och pappa ligger och tar en powernap nu nämligen, haha!

Och om ni undrar hur de går för min packning så körde jag en sista minuten och lyckades fylla en stor resväska, förhoppningsvis har jag inte glömt något... Som jag kommer få betala för övervikt och extra väska på hemvägen!

Ska köra en msndejt med Emma nu! Så hon får pusha mig lite =) Wiiiiii, inte lång tid kvar nu!

Johanna


Tänkte passa på att presentera min syster för er som inte känner henne... Hon har ett lätt synfel och behöver sina flaskbottnar då hon insuper litteraturen på lärarutbildningen. Dessutom tycker hon det är roligare att se världen ur ett grönt perspektiv.



Här blev hon lite uppretad och bad mig sluta fotografera då hon läst samma mening 12 ggr. 



Men det hindrade henne inte från att sekunden senare dänga boken i bordet och fyra av ett stort leende =)

Var så säker på att jag kommer hem och delar rum hela maj oxå, haha! Fantastiskt att ha en så rolig och underhållande syster som alltid bjuder på sig själv =)

Smack!

MAXI igen...

 

Haha! Så här tar jag mig runt på Maxi! Mamma skämdes lite och vägrade gå med oss =P

 

 

Johanna blev väldig bitter och tjurade lite i ett provrum.

 

 

Som tur är är hon ingen långsint oxe utan fick för sig att hon var fransyska och skojade lite med brieosten :)

 

 

Jag roade mig med att leka kurragömma. Ser nästan ut som jag leviterar.

 

 

När vi var färdighandlade var Mamma fortfarande försvunnen. Så Johanna drog till med ett djungelvrål. Kan tillägga att ingen på Maxi missade det!

 

Haha, vi hade skit kul ialla fall! Och jag införskaffade lite proviant till flygningen. Clementiner och smågodis =)

 

(Vill bara tillägga att bilderna är arrangerade för dom som inte förstod =P)


Anna!

 

Åkte in till stan efter att ha tagit lite sovmorgon. Fixa en reseadapter och växla pengar och lite sånt. Sen gick jag till Tims Haircut och mötte Anna. Hon hade slingat håret! Blev skit snyggt =) Bilden är från idag.

 

Sen knallade vi vidare till Mezzo och åt en ciabatta med kyckling. Satt och snackade i 3 timmar. Hua, kommer vara märkligt att inte bara kunna ringa henne. Vi är vana vid att snacka typ minst 2 timmar varje dag! Får hoppas hon skaffar en webcam så vi kan skypa.

 

Mamma och Johanna kom och hämtade mig och när vi skulle skiljas åt blev vi helt hysteriska... Skatt och gråtanfall... Fast vi kommer höras en liten runda ikväll och säga hej då. Saknar! Ses kanske på LAX!

PUSS

Orrefors

 

Var ute i Höganäs idag efter jobbet och köpte 2 snygga och stilrena ljusstakar. Blev super nöjd med dessa klassiker som passar var som! Så jag hoppas de blir glada och att de håller under transporten! Hade känts tryggare att ha Bring som transportör ;-)

 

Märks det att jag lever i förnekelse? Har mest suttit framför datorn hela kvällen mellan utflykter och mat. Det är bättre att ta ett ryck i morgon med packningen för då är de mer pressat och blir klart direkt. Får förhoppningsvis låna Heidis väska eftersom hon höll på att sätta i halsen när hon såg min lilla charterväska.

 

Imorgon blir det dejt med Anna och fixa lite på stan. Lovely att vara ledig! Ska försöka ta lite sovmorgon oxå eftersom ögonen är helt rödsprängda och går i kors.

 

Over and out!


Besök?


Kommer sakna er!


Mamma och pappa sa idag att de funderar på att komma till Los Angeles och hälsa på! Tjohoo! Det hade varit jätte kul =) Så det hoppas jag! Pappa vill säkert åka till Alcatraz och ut på joggingtur varje morgon =P

Mamma är precis som jag, stadsmänniska som avskyr småkryp och sånt så vad kan vara bättre än L.A då? Dessutom är det ju värsta scrapbooking meckat där, så som sann shopaholic lär hon handla allt hon ser och de finns säkert massa roliga grejer till hennes bebisar också!



Maxi



Strosade runder med mamma på Helsingborgs största träffpunkt en liten runda och handla ingredienser till lasagne =) Stötte på 2 Bringare, Palle från it och jag fortsatte tjata om bilderna från High Chaparral, haha han är nog lagom trött på det nu! Sen stod Kalle med sin Anita vid frukten.

Lasagnen var jätte god med parmesanost! Tur man har en mamma med bekräftat perfekta smaklökar då hon tidigare testade alla Unilevers nya produkter, då kan de inte bli fel =)

Tror jag borde göra en matblogg istället! Var och vart annat inlägg handlar ju om det... Fast då får jag se till att ta lite mer tilltalande bilder för jag lyckas inte alla gånger fånga det goda på bild, haha. När jag läser bloggar föredrar jag att se bilder så slänger in dem ändå =P


Överraskad...

 


Awww, gav Malin en sista kram idag... Bilden när hon går iväg med sina ljusgrå jeans, svart uggs och grå cardigan sitter fast etsad... Buhuuu!
Hon gick lite tidigare idag eftersom Rocky och Troja skulle vaccinera sig för andra gången.

När jag kom tillbaka från fikan låg där ett kuvert på min stol... Det får inte öppnas förrän på flygplanet. Malin fick mig där faktiskt att se lite mer fram emot flygningen =) Blev så glad, hon är bara för jäkla grym på att göra en glad och överraska! Får dåligt samvete för jag suger fett på det området!

Lär säkert sitta och stortjuta på planet när jag öppnar det och fattar att vi inte kommer ses på 90 dagar... Puss underbaraste du!

Fika

Jag bjöd på go away fika idag. Blev Frödinge som fick ställa upp som vanligt =) Denna gången kan jag ialla fall skylla på att jag inte har haft tid! Maria hade tagit med dammsugare också, så hann klämma en sån oxå =)

När jag kramade om alla och skulle gå för dagen kändes det lite konstigt faktiskt! Nu kommer jag inte beträda Bring mark förrän i maj. Underligt! Känns fortfarande helt overkligt, hua! Allt har ju gått så snabbt. Tror allt kommer gå toppen för min vikarie Maria, har inte känt mig så behövd utan mest löst korsord de sista dagarna. Hoppas jag inte glömt informera om något nu...

Sista dagen på jobb...



Malin bjöd på lunch på Hamnkrogen idag, tack =) Riktig husmanskost! Snart kommer man inte käka det på ett bra tag. Kan ju visserligen kravalla till Ikea och käkar deras Findus köttbullar om man får cravings.  



På HK var det äkta handrullade bullar minsann. Som avrundades med pannkakor, gooott!

'

Givetvis var det cola till för att fräta lite på tänderna ;)
Fint avslut på våra lunchdejter för ett tag fram över... Skumt att vi inte kommer luncha tillsammans på måndag... Saknar redan!


Allers



Var på Allers idag och lunchade med Christine, min närmsta kollega från när jag jobbade där =) Upptäckte att vi inte hörts eller har setts sen i somras, tiden går hur fort som helst! Så mycket hade hänt och jag är väldigt glad för hennes skull!
Träffade gamla chefen Ragge också som hade köpt Ragdoll katter. Hur söta som helst, deras teckning var väldigt lik mammas heliga birmor.

Fick några tidningar också som förhoppningsvis kan underhålla mig på resan =) Så det tackar jag ödmjukast för!

Sophie 18!!!

Yngsta kusinen blev myndig idag! Tjohhoo, hon var överlycklig =) Äntligen in på uteställena!

Snällt jag fick fira henne, det stora kalaset är på lördag! Det blev massa tårta, prinsess- och en snövit =)

 

Kändes lite konstigt att säga hej då till alla. Inte verkligt att jag inte kommer se dem på 3 månader! Ska se om jag hinner träffa Sara imorgon så ögonbrynen kan fixas. Hon är bara bäst på det =)

 

Sen pulserade jag i snön bort till Farfars lägenhet. Hade ju de mesta av mina grejer där som ska ner i resväskan. Herregud, så mycket snö det kom idag! Det var avstängt på motorvägen till och med... Tog det viktigaste och hoppas jag inte glömt något. Börjar känna av fjärilarna nu! 3 nätter kvar tills man dinglar över Atlanten!

 


2012

Så min färg!


Igår blev det mys i Juicy dressen som jag fick från Malin i julklapp =) Dajligt!!! Dock att jag lätt hade kunnat ha storlek L, haha! Trodde amerikanare var grövre än oss..!

Vi kollade på 2012 som jag lånade av Maria och käkade massa godis! Snygga effekter i filmen men handlingen var lite trist faktiskt. Intressant att se om mayafolket har rätt.
Filmen gjorde mig i alla fall lite mindre flygrädd, det är betydligt bättre att vara i luften när domedagen kommer =)

Semla!

Som sagt ingen vidare bra kamera... Den ligger nerstoppad i en flyttkrt hos Farfar, hade ju tänkt flytta tillbaka dit i söndags efter High Chaparral men kom fram till att mamma och pappa tycker så mycket om att ha mig hemma och Johanna störs inte alls av min alarmklocka som jag aldrig hör... Och självklart älskar jag ju All Inclusive, haha =P

 

Tina och Tomas kom på fika och hon hade gjort de största semlorna jag sett! Satt igår och beklagade mig över cravings efter en... Nu fick jag minsann så jag teg! Behövde ingen middag eller kvällsmat efter att ha klämt den!

 

Sen kom Malin och hämtade mig, vi åkte hem till henne. Massa mys! Börjar sjunka in att man inte kommer kunna umgås med henne bara sådär om en vecka... Får ont i magen faktiskt..!

 

 


High Chaparral

Dagen började med att gå upp innan tuppen. Packade in oss i minibussen med Kalle som chaufför. Satt o slumrade till mellan varven o fötterna var riktiga isbitar!

Vi har de bra, vi här bak i bilen =)

När vi kom dit skulle alla prickas av och så fick vi en stor Bring bag, seminarieagenda, chaufförshandbok, namnbricka, öronproppar och viktigast av allt en Bring hoddie. (Det var ganska kallt i de flesta lokaler så den satt som ett smäck) O snygg var den också =)

Sen kördes programmet igång med olika stationer. En väldigt intressant, inspirerande och lärorik helg!
Bland det bästa var föreläsaren Ulf Nilsson, vilken människa! Helt underbar föreläsning som verkligen var både gripande och rolig på samma gång! Honom tycker jag alla borde få möjligheten att lyssna på.

Bring i våra hjärta!

 

Det var super kul att träffa alla människor man så ofta har kontakt med! Dock hade jag ingen bra kamera med så man kunde dokumentera allt, ska försöka ragga lite bilder från Palle som var paparazzi =)

På kvällen var det massa bubbel, mat och dans. Jims band spelade och det hade skrivits en special designad Bring låt. Anna Book gjorde också ett gästspel, haha!

 

Och skandalerna behåller vi för oss själva =P Sorry!


TGIF!

Hängde på Malin hem efter jobbet, gäller att suga ut varenda minut nu innan man åker! Var inne på Maxi med resten av Helsingborg och handla ingredienser till pizza! Som blev helt fantastiskt god =) Min nya favorit!

Malin fixade mitt hår!!! Riktigt skönt att få det gjort, man blir så glad av det! Toppade och klippte upp det lite där framme. Tonade i nyansen sunny beach, tror jag den heter och sedan drog hon ut lite slingor men bara lite så håret inte mår dåligt! Ändå gött att få lite highlights!
Sen stylade hon mig så ingen här hemma kände igen den vanligtvis platthårade Emma, haha! Önskar jag kunde göra det själv! 



Nu är de gå att krama kudden som gäller, upp innan tuppen och iväg till High Chaparall! Gunilla och hennes man kommer och hämtar mig =) Snällt! Så kan skadade pappa sova vidare.

Underbart att gå upp tidigt... Carpe Diem helt enkelt!

Nagel'fixarn på Råå


Lottie i sin fina studio!
(Bilden är lånad från Ann-Britt, stäm inte mig nu =P)

Var hos Lottie idag och fixade naglarna! Dajligt att äntligen kunna skriva på tangentbordet igen! Blev mega nöjd som vanligt =) Ganska så diskreta naglar med bara lite svart och silver känns lite lamt att bara ha helt vanliga franska.

Lottie o Håkan körde mig hem i deras pimpiga van =) Tackar för de! Cykeln lyckades vi pressa in också, tjohoo! Klarar mig inte utan Bettan! De hängde med in på mammas goda chai latte!


Mys med Malin



Åhh, vad jag kommer sakna våra små vardagslyx kvällar!!!
Underbart skönt, fick låna bilen och cruisa ner till Malin =) Har ont under fötterna så jag parkerade mig på Trojas höga stol i köket. Kände mig inte alls i vägen när Malin laga mat! Jag hjälpte dock till att skala den woppa gigantaste morot jag sett! Undrar vad hon tänkte när hon valde den =P (Hmm, uttråkad på maxi och drömde om PA!) De bästa var ändå Jonas konstiga blick som sa "din lata jävel" Haha!


Middagen var delicious! Gratäng med potatis, zuccini, svamp, vitlök och massa ost, fläskfilé och cole slaw, yummie!!! Kittla smaklökarna =)



Malin är ju inte alls känd för att krydda liksom... Som grädde på moset hade hon bakat banankaka, sockerbullar och semlor som vi tryckte till världens bästaste film! OMK, har aldrig garvat så mkt till en film! Så härlig feel good movie! Kan lätt rekommendera Snygg, Sexig, Singel, den har allt i min smak iaf =)

Pickabooo



Vad skulle jag ner där och göra?

Jag och syrran tog en kvällspromenad runt Bårslöv i en timme, duktiga vi är! Vi hitta ett riktigt roligt lekplatsfort =) Var ju tvugna att roa oss lite där. Synd bara att de var massa snö på rutschkanan..!


Fake it til u make it!



Städningen är klar nu, underbart! Så sitter och tittar på bilder i datorn medan jag väntar på att Heidi ska komma och hämta mig.
Haha, denna bilden är från i somras när jag och Sara skulle till Kreta. Jag ser ju inte alls helt vettskrämd ut!!! Starkt att få till ett litet leende där =P

Jag hoppas verkligen att jag kommer ha is i magen och kliva på planet utan några problem... Blir antingen lugn som en filbunke eller totalt utflippad, kan ju aldrig vara mittemellan. Hoppas jag har en lugn & harmonisk person sidan om mig...   13 dagar kvar nu, wiiiieee!

HAHAHAHAHA!!!!

Kolla mobilen och Emma hade skickat meddelande till mig för 2 timmar sedan att hon satt hos Jakes mamma och att hon ville höra oss prata svenska. Ringde upp utan att tänka på vad klockan var... Som tur var satt fortfarande och pratade fast klockan var runt 4 på morgonen!

Ååååhhh! De pinsamma var att Jake tog luren och började prata. Haha, o vad händer? Jo, jag får total tunghäfta och kan inte formulera mig på engelska. Han var snäll och började ställa ja och nej frågor, hahahaha! Typ Ska du och Emma komma till mitt jobb och testa tjuren? - JA... Haha!

Fick i alla fall veta att vi skulle åka en helg till O.C till en brandman Jake känner som bor på stranden, sweet!!! Och att om man beställer en dessert på Saddle Range får man dricka hur mycket Mimosa och Bloody Mary man vill mellan kl. 10-15 alla dagar.

Kan bara konstatera att jag verkligen borde börja tänka och prata engelska NU!  

Blir videodejt med Emma imorgon när jag är hos mamma och pappa eftersom deras internet är normalt =)

Städa...



Sprängfylld väska, tvätten och cykelkorgen får hänga med till mamma och pappa.

Så ja, då var första etappen nådd denna månaden. Farfar kommer hem imorgon och då får jag snällt flytta på mig.
Håller på att städa för fullt och gömma undan saker så gott det går, hoppas han inte märker att de står lite fler burkar här och där =)
Fast Farfar var snäll som alltid och sa att jag fick ha lite saker kvar.

Nästa etapp är High Chaparall till helgen. Så har fått planera massa outfits vilket är en riktig pain eftersom man alltid vill byta och aldrig är nöjd, haha!

Hade tänkt packa USA väskan också men tänkte att de är bättre att göra det under veckan jag ska åka.



Utposten

Efter bion gick vi och tog ett glas vin på Utposten. Det var ganska mycket folk ute trots kylan.

Det var kul att vi gick ut en liten runda och träffa folk så man kände sig lite social fast man försöker spara pengar. Detta var förmodligen sista lördagen ute Helsingborgs vimmel fram till sommaren! Undrar hur det kommer kännas att gå ut här när man festat i Hollywood...



Snabba Cash


Själva filmen var kul att ha sett! En äkta ganster rulle!
Jag blev inte direkt berörd av filmen, den var väldigt realistisk men inte särskilt gripande... Man brukar kunna leva sig in i karaktärerna men det blev inget sånt här.

Dessutom hade jag kanske hade haft andra förväntningar om jag läst boken, trodde det skulle vara lite mer glamour och inte så mycket blod och brutalitet.

Och jag föredrar ljusa filmer som har ett happy ending så blev lite besviken där! Å andra sidan är de ju så här verkligheten ser ut..!

Haha, så bitter jag låter..! Tyckte helt klart den var sevärd och en trevlig aktivitet på en mega kall lördagskväll. -2,5 grader och super blåsigt.

God natt!

SF...


Jag och Anna hade bestämt oss för att se Snabba Cash för hennes presentkort som hon fått. De gick ut om 5 dagar så vi kunde bara gå på bio idag. Det blev ett jäkla kämpande från de att vi bestämde oss tills vi satt bänkade i salongen...

De började med att det bara fanns 6 utspridda platser kvar. Eftersom vi ville att de skulle gå undan att boka så ringde Anna upp under tiden hon gick från lasarettet. Jag kolla och bokade platserna, Anna slängde sig in efter biljetterna eftersom man bara har 90 sekunder på sig innan valet försvinner. När vi är klara med allt kommer det upp OGILTIG Biljett... Gahhh, suck! Anna slänger sig på luren till SF, ja den kön skojar man inte bort. De talade inte ens om vilket könr. man var förrän man var under 20... Hmmm!

Man kommer ju ingenstans med att vara en galning så Anna var snäll och vänlig och hon lyckades få kvinnan i luren att reservera 2 biljetter till oss!!! Wow, applåder!

Anna hade även fått en menybiljett med popcorn och dricka =) Kul tyckte vi, innnan vi ställde oss i kön! Vi stod stadigt där i 35 minuter! Det finns inget värre än att vänta!

Haha, men faktum kvarstod att vi skulle sitta på helt olika rader och på vars en sida av salongen! Jaja, någongång ska vara den första =) Och så farligt var det ändå inte. Vi kunde vinka till varandra!

Lär dröja till jag går på bio igen ;-)

Trött


Fast jag har sovit i cirka 10 timmar är jag ändå mega snauzig! Ska bara slappa i soffan/sängen hela dagen tills jag ska in till stan och träffa Anna. Skönt!

Har bestämt att vi ska på bio ikväll! Blir snabba cash om där finns platser! Gick tydligen inte att förbeställa med papperspresentkort... Så ödet får bestämma!

Sista helgen i Hbg på ett tag



Hihi, systeryster hämtade mig direkt efter jobbet och så åkte vi hem till mamma o pappa. Hade tänkt spela lite wii eftersom jag ätit såna hiskeliga mängder med choklad, men Johanna var så roande att vi aldrig kom så långt, haha! Vet inte alls vad vi skratta åt egentligen =) Pappa höll mest på att gnälla över hur kallt det var och tappa nästan en macka full med majonnäs över Maja, tur att mamma inte va hemma...

Mamma gjorde super god räkgryta med pilgrimsmusslor! Yummie!

Satt och tittade på alla bilder på deras systemkamera. Hitta den här bilden! Från Helsingborgsfestivalen 2008, vi satt o förfestade i båten! Underbar kväll with the ladies som slutade med Cardinal. Vi stod o sjöng högt och glatt i kön med våra fagra stämmor, då kom Patrik och vinkade in oss så vi fick gå före, lovely!  

Känns lite konstigt att de typ är sista helgen här hemma nu... För nästa är jag ju på High Chaparall med jobbet! Och bara en fredagsfika kvar... Hade nämligen velat vara ledig fredagen innan jag åker så jag kan ordna med de sista och säga hej då till alla. Får höra med Susanne på måndag om det går =)

God natt!

Stress Managment


Hehe, Emma kom med den briljanta idén att jag skulle göra en stress managment bok att hålla i handen på flyget! Börja så smått för några dagar sen. Så klart är ju alla mina scrappegrejer inlåsta i mitt förråd =( Så jag får nöja mig med tejp, utskrivna bilder och svart silver penna. Lite B men de är bättre än inget!
Så jag ska försöka visualisera målet när jag sitter där och funderar på att springa av planet! Har nog inte riktigt fattat att jag ska flyga hela vägen själv... Wiiie, spännande!

Förra veckan...


Hitta denna underbara i mobilen och var bara tvungen att lägga ut en vinterbild. Lunchdejt i bilen 7/1 med M och -9 grader! Härligt med Canada Goose och värmen på högsta sprutt! De enda jag frös om var fötterna men Malin hade sina nya uggs som hon fått av sin snälla man så hennes höll värmen. Uggs är bland de första som står på min shoppinglista när jag kommer till L.A! Bara så ni vet =P

Lunch



På lunchen idag åkte vi upp till Väla. Malin skulle go wild'n crazy inne på Ikeas växtavdelning =) O jag själv skulle göra något betydligt töntigare... Gå och skaffa mig stödstrumpor, haha! Ja, Emma nojade upp mig med att man faktiskt kan få blodproppar 2 dagar efter en långflygning och bara dö rakt upp och ner. O tacksamt offer som jag är att skrämma upp tog jag snällt av mig stövlarna inne på apoteket och lät damen mäta mig så de blev rätt storlek.
Kommer säkert klämma som sjutton så jag känner blodet pulsera i ådrorna och blir så äcklad och svimmar av de, haha!

Avslutade naturligtvis med den obligatoriska korven inne på Ikea. Och självklart slank det ner en Rollo påse oxå... Kostade juh bara 15 kr! De var minsann de godaste godis jag ätit på länge!

IKK

Mycket som ska fixas med innan man kan slappna av. Idag var Malin helt underbar och körde till Motormännen på lunchen så att jag skulle kunna fixa Internationellt körkort... Snubben jag snackade med innan jul sa till mig att det bara var att komma upp där under kontorstid. Men, så klart satt där en lapp på dörren att de inte var öppet och de enbart var där på torsdagar... Suck!
Blev lite smått irriterad men valde istället att skicka in de via post. Ann och Maria var snälla och bedyrade att jag är jag. Så hoppas att de går snabbt, stod 5 arbetsdagar =)

Jag vill ju ha det för tydligen så behöver polisen inte godkänna det svenska körkortet om man blir stoppad utan de kan ta en evighet. Man kommer inte in på klubbar heller om man inte har det, de är ju helt klart de viktigaste, haha! Och passet vågar man ju inte släpa med sig så man blir av med den gröna lappen, verkar vara en dödssynd att tappa de! Så ska sy in de i min madrass tills jag ska åka hem!

Nedräkningen har börjat!



Jag ska resa till Los Angeles och Emma vara där i 3 månader! Har aldrig varit i USA tidigare för jag är lite nojig över att flyga! Men en galen dag i December när jag var trött på allt tråkigt och grått här hemma så kände jag att jag lika bra kan flyga för jag har inget att förlora! Om planet nu inte kraschar... O'ja! De lugnande tabletterna ska finnas stadigt i min hand! De skulle bara våga ta dem i security!

Har börjat längta efter att få åka nu! De absolut skönaste ska bli att få lämna kylan och dessa trista månader bakom sig och komma tillbaka lagom till våriga AW kvällar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0