Home sweet home?


Har hållt på att flytta idag... Kände bara att luften gick ur mig när pappa stängde dörren och lämna mig helt själv =( Stortjöt typ för att de inte var lambipapper på toa, för att jag glömt min hårborste, för jag inte har kraft o glädje att kasta mig över kartongerna och packa upp... Ja, allt är bara fel idag!

Och nu precis när jag skulle gå o lägga mig så märker jag att man inte kan låsa den förbannade dörren på insidan =( Jag är verkligen allt annat än en solstråle och tycker bara helt patetiskt sååå synd om mig själv för allt ska vara så komplicerat... Var är JAG någonstans? Hallå, vad e problemet??! Det är bara precis att skrapa av knäna och resa sig igen!!!



Konstkritik

 

Haha, kollar på Bridget Jones Dagbok och kom att tänka på Marilyn Monroe tavlan som hänger här inne på rummet pga B's heta mormors trosor!

När jag låg i min dvala från flygresan och träffade L & H för första gången så hör man L stå och titta på tavlan och kalla på H för att visa en upptäckt! Ser ni något konstigt? Annars kan ni titta på videon för att höra vad L såg med sina falkögon, haha!

 


Sista måltiden!

Älskar jordgubbssallad!

 

Och dom undrar varför jag inte vill flytta hem? Har roat mig med något så motbjudande som att packa mina väskor IGEN! Sista natten på landet sen blir man utknuffad i verkligheten!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!


Glas för 300.000 kr


Haha, gillade kronprinsessan Victorias kommentar till Reinfeldt när han säger något om att frosten på glasen symboliserar... Då avbryter hon och bara: Symbolisera vårt kyliga förhållande? Haha...

Är det bara jag som tycker att Daniel är helt opersonlig? Han bara är på ngt konstigt sätt... Sen tänker jag bara på hur lik han är Boxer Robert varje gång jag ser honom, haha!


Puss till världens bästa mamma

 

på morsdag =) Love u!


Regnig söndag...

 


Vad passar då bättre än att gå på paradiset Biltema... Jag tror killar känner samma sak där inne som tjejer gör när vi går och shoppar - total eufori! Själv får jag rysningar av garageodören och vill bara ut!


Blev en ny kedja eftersom den rackaren hoppa av igen i fredags... Nya trampor för 30 spänn, why not? :)

 

Sen var jag bara ett bihang som satt i bilen, här utanför satt jag i BARA 30 min... Den där grillen spred en fantastiskt doft. När vi körde förbi Max skrek jag att jag ville ha en hamburgare men fick då till svar att de ska du inte alls det, vi har ju varit ute o gått - förstör inte de nu!!! Grrrr... Så jag ville vara duktig och inte köpa en...

 

Försökte fokusera på att annat då, satt o tog en miljon bilder istället! Den här var lite obehagligt tyckte jag! Är de svarta prickarna kommande hål lr? Då kan jag ju lika bra dra ut dem redan nu och sätta in titan... Gahh!

 

 

Helt plötsligt när jag sitter där i bilen bara skriker kroppen KORV! Jag kunde inte motstå... Pappa sa: Den satte sig direkt på röven!

Jag: Fuck u, de är ert fel!



Mitt gamla hus

ligger ute till försäljning nu. Det här var mitt favoritrum - walk in closet. Nu har de varit tattoo studio men tänk bort alla grejer och se snygga väskor i hyllan till vänster och kläder i garderobssystem till höger. Loved it :)



Elementet som skymtas där i bakgrunden gjordes med hjälp av en spetsduk o sprejflaska


Fick köket i bakgrunden av mina föräldrar

Sen måste jag ju bara visa tegelväggen som jag var så sjukt nöjd med :) Det tog sin lilla tid att få allt i raka linjer och smacka på den där geggan mellan men skoj var det!

Det enda som stör mig när jag ser bilderna är att jag blir påmind om "mina" saker som tex min 20-års present o sånt som jag inte fick lov att ta med mig, suck... Jag hoppas de får priset de begär för det, inte den bästa miljön att ha kids i kanske..!

Morgonstud har guld i mund

Jag är inte ett dugg kamerakåt för tillfället så här kommer lite bilder på vad man kan se om man vaknar i tid o fångar dagen. (Det är ju viktigt att dokumentera då "vissa" tror man fuskar och skriver in lite vad man känner för i jobbtävlingen...Haha, inga kommentarer!)



 

På den här bron stod jag en gång i tiden och såg alla mina kläder bli stulna... Traumatiskt!





 

Mysigt att se lite levande får, det närmsta jag brukar komma är min päls =P






Här fick jag idag lära mig att detta är ett dykarrör dit Gantoftas avlopp går och blir det något fel rinner allt snusk ut i råån! Den här infon bara måste jag ju dela med mig av =P





Dom här husen blir man så glad av! Regnbågsfärger, undrar om alla är gay
som bor där ;-)





En jäkla runda vi gick utan mat i magen! Tog en shake i båten dock sen knalla vi vidare i blåsten!




Fick en liten congrats video när jag körde in statistiken i datorn :) Har 2 medaljer nu, wihiii!

Eurovision

 

Jag har ju en så sjukt dålig egenskap att vill jag inte så kan jag inte, kan inte ens tvinga lite grann. Så dagen blev lite annorlunda! Inget bröllop - kom på en timme innan att jag inte har något att ha på mig och sedan, varför ska jag gå på ett bröllop till personer jag inte bryr mig om? (Hårt men sant) In till stan och partaja blev de iche heller, osugen när de är så besvärligt!

 

Så styrde bilen i riktning mot Malin istället ;-)

 

Tittar man tillräckligt noga ser man Sandras Thailands bruna bringa :)


Fördrink var mojito, jaaa asså den var så jäkla god!!! Och de är fantastiskt hur skönt och avkopplande de är att bara få en liten mängd i kroppen när man har mycket som surrar!

 

 

Underbaringen!

 

Malin har ju allergiklåda mot "färgglada" färger på sig själv (jag tycker hon är skit snygg i det men men...) och hon hade haft garderobsrensning idag. Så jag fick några fina plagg, tjohoo TACK :) Troja var genast nyfiken och börja köra sin egen lilla fashionshow! Testade olika sätt man kunde använda samma topp på, klänning, kjol, cape u name it! Hon saknar inte fantasi :)

 

 

Mums!

 

Vi hade verkligen en mega mysig kväll :) Satt o pladdrade på om allt från hundvalpar, konstiga beteende, bittersnippor, uppsvällda magar och diarré, haha!
Där emellan hann vi även kolla alla bidragen, sitta och bedömma deras outfits och även vissas fruktansvärda engelska! Det var väl rätt låt som vann, gillade även Azerbaijans Drip drop!

Johanna video gästbloggar



Kan man ana att hon kommer tycka det är skönt att jag snart flyttar?

God morgon?

Vaknade precis! Inte kul när man vaknar o halva dagen redan gått =( Tittar ut genom fönstret och ser att det är helt grått och blåsigt, nääääääää jag pallar inte!!!

Känner bara att dagen är så jobbig... Ska på något sätt ta mig till kyrkan i Raus, därifrån in till stan och sedan från A till B. Antagligen blir de utgång men då måste jag antingen åka obehaglig nattbuss och gå genom mörka buskage eller åka svindyr taxi...

Dessutom, vad har man på sig på ett bröllop som funkar vidare för kvällen? Jag kommer ju inte åt alla mina kläder o skor heller =( Vitt kan man inte ha för då konkurerar man med bruden, svart är begravining, rött då är man älskarinna till brudgummen, åååååå vad jag är osugen!



From one mouse to another :-)


(Får tolkas hur de vill, haha...)

Massage

 

Wiiiihiii! Hade lite påtvingad girlsnight med Heidi som anlände hem efter en veckas frånvaro. Vi kollade på film, lr rättare sagt jag gjorde det för hon satt bara och sjöng och nöp mig för jag råkade skriva MITT rum och inte vårt i ett tidigare inlägg, haha! Sen blev de faktiskt lite massage, kvalitetstid :)

 

Denna bilden associera hon direkt till Joey i Vänner när han stoppar huvudet i en kalkon... Dom mest lustiga meningarna kommer ut ur hennes mun, haha!


Cykelhjälm


Vad tycks om den här cykelhjälmen? Jag tyckte faktiskt den var riktigt stylish :) "Brainwear for smart people"

Det är naturligtvis mammas men hon ville inte va med på bild så daddy ställde upp i vanlig ordning =P

Städat

 

Har detta någon gång funkat?


Har plockat undan på rummet eftersom städerskan kommer imorgon men jag kom helt enkelt fram till att även denna gång får faktiskt mitt rum förbli ostädat för de går liksom inte att få bort grejerna tillräckligt...

Sen hade jag ett låååångt samtal med Emma i USA, riktigt bra för att bättra på min positiva attityd faktiskt, wihiiii ;-)

Fast nu ligger man här klarvaken återigen och kan inte somna utan bara grubblar..! Vad känner jag, vad vill jag egentligen..? Det är verkligen svårt att komma underfund med..!

Sex And The City...

*Meow*

 

Äntligen! Som vi har gått hela dagen o bara suktat efter att få dra ner Cosmopolitan i strupen! Jonas gör ju dom bästa, wiiii! Han gav frugan en liten blick när vi ville ha påfyllning :)



 

Ohh, lala! Nachotallrik och skaldjurssoppa! Soppan är bara för god :) I cosmo berusningen lyckades jag tro att musslorna var ostron o svalde en hel, haha! Stanna halvvägs ner i halsen, gott =P Sen fick vi då sällskap av mina föräldrar, navelsträngen sitter väldigt hårt tydligen, haha!



 

 

Jag tyckte ju då att det var jätte kul att gunga och vara barnslig medan

 

 

Samantha här bara porrposar direkt ;-)

 

 

Jaaaa, vad kan man då säga om filmen? DEN SÖG riktigt mycket! Jag kan faktiskt inte komma på någon film jag sett där det har krupit så mycket i kroppen av att: Kan den vara slut snart? Riktigt besviken... Självklart skrattade man några gånger åt Samatha men där var liksom ingen handling, ingen spänning och Louis Vuitton resväskor är sååå old! Så spara tiden och pengarna!

 

Vi hade garanterat haft betydligt roligare om vi köpt drinkar för pengarna, hittat en flotte och satt oss guppandes i hamnen utanför HK :) Och kommit på nya ord, haha! Dagens "nya" började med bitterfitta - bittervagina - bitterpunani - och till sist så var det highscore i ett så vackert uttryck som bittersnippa ;)

Låter helt plötsligt som en blomsteräng, lr hur var de nu? :)

Balen 2010

 

Då var de dax för lille Jacob att gå på balen! Följde med ner och lämnade av honom. Han var lagom lullig..!



 

Jacob & Erika snyggt matchande :)

 

Mamma har sytt hennes klänning som blev jätte fin! Synd att man inte ser mer av den bara! Hoppas verkligen de har en lyckad kväll! Blir intressant att se när han trillar in, om han fortfarande kan stå på benen, haha!

 

Uppdatering: Exakt 00:00 plingade de på dörren och balfirarna kom hem. De hade ungefär samma upplevelse som jag, synd... De tyckte inte det var något speciellt, dessutom var maten inte så god och kycklingen torr... Jacob tyckte de var som vilken fylla som helst och kön till efterfesten på Tivoli var alldeles för lång...


Jaaa, den där balen är för överskattad och kostar betydligt mer än vad de smakar!


Servis

 

Fick en servis levererad till jobbet idag, som jag totalt glömt bort att jag en gång haft! Den är jätte söt men har ingen plats för den så blir väl att skänka den till loppis via Ann och hoppas den får uppleva lite fikande i kolonimiljö :)

 

Fick även veta varför flaggan hängde på halvstång på Allers idag, usch! Vd:n har gått bort efter en lång tids sjukdom... Sorgligt! Han var verkligen en professionell och down to earth Vd som alltid hälsade med ett leende på läpparna!

Jag minns särskilt en gång när C's cykelkedja hade hoppat, alla andra som kom ut från höghuset gick bara rakt förbi men när Martin passerade henne såg han till att skita ner sig och få på kedjan :) Det är väldigt tragiskt och kan tänka mig att sorgen vilar tungt på Allers nu...


Kedjehopp!

 

Här har vi en som inte bara har ett fagert utseende utan kan mecka oxå ;-) Såklart hoppade min kedja på båda ställena när jag skulle cykla hem :( Som tur var kom Malin gåendes så hon fixade kedjan med mig och Reidun som hjälplösa åskådare och sedan anslöt även Olle som bidrog med att snurra på tramporna! Kedjan gled fint på efter ett tag men när jag hade cyklat en bit börja de rassla o vips så var den av igen...

 

Jag tackar ödmjukast för att Malin vände bilen och kom o hämta mig och slängde in skitiga Bettan i den välvårdade BMW:n så vi kom hem!

 

Btw, bjöd M även på mega god lunch idag (makrill o bulgursallad) o en grymt rak o hård men ack så sann uppläxning! Det behövdes hjärtat :)

 

Kärlek <3


GRATTIS INGELA


Överraskningsuppvaktning för Ingela :) Hon verkade bli ganska förvånad, hon trodde de skulle ha LMS möte!

 

Patrik håller ett rörande tal till 60-åringen som lyssnar och insuper berömmet :)

Naturligtvis ringde pappa mitt i allt och frågade var jag blev av... Opps, glömmer att jag måste rapportera så de vet att jag lever :P

 

 

 

Självklart tog hon själv till orda, hade vi förväntat oss ngt annat? :) Hon berättade lite om sin härliga resa i Spanien som hon precis kom hem från!

 

 

Självklart var de mkt fokus på maten i vanlig ordning, haha! De här och brödet var divine!

 

Gillar att Bring är så patriotiskt att till och med den gröna färgen speglar sig brickan :P

 

 

Såå fina! Hon ska även avnjuta diverse spabehandlingar, LYX!


Åhhh, blev såååå glad!

 

Fick detta super snygga badlakan idag från Disneylands äventyrarna :) Söta lilla Trojanen tyckte att vi skulle ha lika fina handdukar på stranden, hur gulligt är inte det?!! Mimmi rocks! Snacka om att hon ska få en hångelkyss när jag ser henne nästa gång! So watch out ;-)


Dagens citat

"Jag är till och med villiga att sitta och skära mig själv framför dig, haha" Låter kanske sjukt när de är taget ur sitt sammanhang men de gick rakt in i mitt hjärta, hur gulligt och omtänksamt som helst! Love u S!

Snygga o pepparkaksbruna M kom förbi, så vi var ute och gick i över en timme i blåsten och snacka massa rappakalja :) Skönt att vara ute o rasta fettet :P Direkt efter när man kände sig så duktig så fick man ett sms: Nästa gång testar vi att jogga rundan i väldigt lugnt tempo... Tjohoo, jo men visst :P Så det märks ju definitivt att Gestapo is back in town ;-) And I like it! Lite press har väl aldrig skadat :)

Haha, o så blir man +one till A på bröllop i helgen! Tror jag ska låna brorsans balkostym, sätta på mig en hudfärgad badmössa och go gay all the way, så att vi kommer undan med att vara ett par :P

Tur man har vänner som kan få en att skratta och känna sig lite gladare :)

(Verkar som att bloggandet är beroendeframkallande...)

Tillbaka i city


om en vecka, tjohoo?!! Vet inte vad jag tycker om det egentligen... Har ju varit omringad av människor hela tiden nu i 5 månader, kommer bli sååå tomt och tyst... Speciellt när jag känner mig så osocial, vill bara ha folk omkring utan att nödvänligtvis prata... Får hoppas på att man blir på bättre humör när solen skiner och man kan knalla över till HK o bli vardagsalko, haha...

De som suger min energi är alla val man måste göra i livet... Varför har man ingen spåkula som säger vilken väg man ska gå? 

Har nada lust att blogga, ingen inspiration! Får väl hoppas att mina promenixer kan lösa alla världsliga problem, tiden rinner ifrån mig... Ska iaf bli skit kul att gå på SATC premiären på torsdag med Malin :)

Over'n out!

Med Trine till Köpenhamn

 

Började färden mot Köpenhamn, ganska tät dimma men vi tänkte att de spricker säkert upp vilken sekund som helst...


 

Tacka fasiken för tekniken när vädret är bångstyrigt!

 

 

Köket

 

 

Toalett o dusch i ett, men man får INTE lov att göra #2

 

 

The saloon

 

 

 

Kontrollpanelen vågar jag inte trycka på!

 

 

Som ni ser bakom mamma så såg man inte mer än 200 meter! Hon sitter fokuserad i sin ljudbok och vägra öppna ögonen! Det var faktiskt väldigt obehagligt man bara hörde de stora båtarna tuta dovt i bakgrunden och sedan kom ljuden närmare o närmare men man såg ingen utan kände bara svallvågorna, ghost sea!

 

 

Jag satte mig o lusläste Cosmo för att inte få panik, haha!

 

 

Pappa mätte ut på den riktiga kartan till och med! Då är de illa :P

 

 

Men när vi kom fram till marinan så sprack det upp och blev strålande sol och mega varmt!

 

 

Någonstans här i vimmlet gömde sig Malin som var på väg hem från Paris, hela familjen gjorde ett stopp på Bakken och självklart tog hon en liten avstickare in till huvudstaden för att shoppa med svärmor :)

 

 

Kände mig som en del i karnevaltåget, haha! Det var ju omöjligt att gå med cyklarna bland människorna...

 

 

Våra fina båtcyklar! Vad hade man gjort utan dem?

 

 

 

En sån vill jag åka i Karibien!!!

 

 

 

Spegelblankt så gick med motor hela vägen!

 

 

Hitta inget speciellt bara en hatt, tunika, cardigan och strumpor. Slängde av mig flytvästen sen och solade :)

 

 

Och vid Ven började helvetet igen! Jag och mamma gick ner och vilade i vars ett rum och när vi kom upp 2 timmar senare såg pappa lite annorlunda ut... haha! Det hade varit så grymt tung dimma att han hade varit livrädd och dyngsur var han oxå, tyckte jätte synd om honom! En gigantisk båt hade tutat på honom när den var typ 20 m ifrån oss... Hua! Tur att vi låg där nere helt ovetandes!



Ber till Gud

 

Att det blir fint väder imorgon eller i alla fall uppehåll så att vi kan glida över sundet till Köpenhamn!

 

Jag vill känna vinden i håret och strosa längs Ströget! Enkelhet är frihet :) Sen om de blir något shoppat är de bara ett plus!


Relaxxxxxx

 

Åhhhh, en cider efter den långa turen i skogen! Snacka om välförtjänt o gooooott :)

 

 

Helt underbart och mjukgörande för kroppen som är helt slutkörd! Shit, mina smalben ser ju gigantiska ut på bilden, haha...

 

 

Oxfilé, potatisgratäng, bea och sallad! Tror det är de godaste som finns :)

 


Råådalen

Tryckte alldeles för mycket av Sannes goda toscakaka på fikat idag så fick dåligt samvete och hängde med ut och gick!

 

 

Det bästa med Bårslöv är faktiskt att det är så nära till Råådalen, där är så mysigt att gå när det är fint väder :)


 

Den här lilla grodan hoppa framför mina ben, jag hoppade oxå till ganska bra, haha!

 

 

Det var mest jag och pappa som gick och snackade lite för mamma var en mil framför... Tråk!

 

Lite mer normal dag som gjorde att jag var nöjd när vi kom hem! Men jag är helt Nike+ besatt, haha! Har ingen som helst lust att gå en längre sträcka om inte de sitter på fötterna, jag gillar att se staplarna o går inte "gratis" =P


Invigde sommaren


med systeryster och glass från Sofierokiosken! Daaaajligt :)


PS...

... Flugan är nu omhändertagen och kommer sluta sina dagar i kattlådan då den kvicka lilla Nelly passa på att svälja lite extra protein... DS.

Manisk!

 

Över en mil har jag gått idag. Det är verkligen overkill och de ska jag inte göra om så länge jag har de FÄRSKT i minnet! Är inte ens nöjd med det resultatet för det gör sååå ont i fötterna och det var ganska onödigt att sabba dom ännu mer..!

 

Imorgon ska jag bara ta mig fram och tillbaka till jobbet på 2 hjul och THAT'S IT!


Promenaden från helvetet

Tog en liten NÄTT promenad till Maxi och valde omvägen genom Råådalen hem... Jag var på strålande humör.

 

 

J: Smile Emma!

E: I have nothing to smile about =(


,

 

Raus kyrka. En väg jag aldrig gått innan fast jag ridit i dalen 1000 gånger.

 

 

Köpte Sushi som var lagom tempskadade när vi kom fram 5 timmar senare pga den kuperade terrängen!

 

 

Dingelidong, haha! Du ska få en pall i julkapp av mig ;-P

 

 

De här var den värsta promenaden ever, allt för statistiken..! Ska aldrig göra om den! Man ska väl NJUTA lite av att vara ute? De här var bara en ren plåga!

 

 

Inte ens några laxar som hoppar!

 

Efter duschen har jag nu placerat mig i sängen och kommer inte röra mig mer idag förrutom att gå på toa och även borsta tänderna. Min retfulla syster har hållt på att försöka muntra upp mig genom att peta på mig och sjunga barnsånger om nån fluga. Hon tyckte det var jätte kul själv men det gjorde inte tjurskallen... Fast när hon äntligen skulle gå och ge mig lite privacy och öppnar dörren hör vi vår kära bror vråla:

 

Pussy!!! My mouse is dying!

 

Hahahaha... Då skrattade jag äntligen!

 


OMG!

 

Snacka om att lillkillen är högt uppe! Undrar var det är? =) Ser ut att ta de hela med ro iaf, haha! Och lika sockersöt som alltid!


Glass i stora lass!




Helt underbart! Maria överraskade med att bjuda på fika mitt i veckan, Magnum Mandel! Ren lycka =)


Lunch


Tog en promenad med Eminem i lurarna på lunchen! Skönt med lite frisk luft mitt på dagen!


Så söta små ankor som simmade i bäcken! Vägrade stanna så därför blev bilden inte så bra =)


Det var ju soligt hela förmiddagen fast självklart mulnade det på lagom tills man skulle gå ut!

Sen kom solen en runda igen! Jag och Ann tog våra solstolar och knallade ut bara för att den skulle försvinna sekunden vi gick utanför dörren...

Jaja, det är i alla fall varma vindar, LOVE IT! Hoppas de håller i sig! Nu börjar vårkänslorna komma, tjohooo!

Tvungen

 

Att publisera för att ge mig själv lite extra press! Ser ju inte bra ut om det är blankt i staplarna...


Nasty!

 

Blööörk! Skuttade nästan så jag slog huvudet i taket när jag skulle hoppa in i duschen och lägga klockan i fönsterkarmen... Jag är livrädd för kryp! Tror ni jag kunde ta bort den? NEJ, de får bli en liten överaskning till någon annan =P

 

Mitt värsta minne från kryp hände i huset jag en gång i tiden bodde i... Jag höll på att lägga golv nere i källaren och de flesta vet ju hur gigantiska de spindlarna som lever där kan vara... Denna var woppa ala Allan och satt i dörröppningen! Jag blev helt paralyserad först och bara stod och tittade sen började hjärtat rusa, hur skulle jag komma upp?

 

Ringde dåvarande sambo och stortjöt i luren men han jobba och kunde inte komma till räddning =( Ringde varenda människa i telefonboken som inte är som mig men ALLA var upptagna... Stod och darrade med dammsugaren på max effekt men jag bara skrek så fort munstycket närmade sig spindeln, haha! Så de slutade med att jag satt där jag satt i 2 timmar tills den äckliga saken hade flyttat sig 1 m från dörröppningen..!


Motion

 

Nu börjar det äntligen bli gult!

 

 

Gick ner till Maxi tur & retur med M & P. Springer baklänges och mobbar slöfockarna, NANANANANA!

Ska sanningen fram var de väl jag som gick o kved lite för jag hade sååå ont i blåsorna! Men statistiken ska bara uppåt och fettet försvinna! Det finns ingen genväg - bara blod, svett och tårar, haha...


Härlig hälsning från Paris

 

Så glad för deras skull att det är blå himmel =) Hoppas det håller i sig hela veckan och att Troja får bränna alla sina pengar på massa franskt mode! Rocky ger ju redan lite franska vibbar med den kepsen =)

Love u!

På TV just nu!

 

Bara älskar Maria, haha!

 

Min syster hade träffat en vääääääldigt gammal klasskompis till mig på bussen för några veckor sedan. Hon hade  satt sig sidan om Johanna som inte hade en aning om vem det var, men när hon presenterade sig ringde det en klocka... Hon frågade såklart vad jag gjorde. Johanna sa att jag var i Los Angeles och sa lite klämkäckt att det inte skulle förvåna henne om jag var med i nästa Hollywood Fruar...

 

Då tittar Emily på henne och bara: Så där kan du väl inte nedvärdera din syster? PÅ allvar, hahahaha! Tilläggas bör att hennes föräldrar höll i någon slags scout sekt med frireligösa budskap. Jag förstår inte hur mina föräldrar kunde låta mig gå där!!! Ville dom jag skulle hamna i Knutby? =P


Promenix

 

Nu när äntligen den konstiga utomhuslampan lös fick man ju lite energi att gå ut och gå fastän Gestapo är många mil bort! Drog med Johanna. Gick runt Välluv, gick i rondellen och vidare in i Görarp! Klapp på axeln =)

 

 

Självklart lyckades mina överkänsliga fötter bli fulla med blåsor! Tårna var helt blodiga och sved som f-n i duschen. De tog bort smärtan av den här som Johanna upptäckte när jag slängde upp fötterna på bordet. AJAJ!


Bra att ha

när vi är äldre och börjar krympa!

Väldigt intressant, haha...

 

Johanna gjorde klart för mig att även om hon är kortare så kan hon fortfarande hoppa upp och göra en dansk skalle utan att jag hinner reagera... Jag vet inte riktigt vad de är men hon såg arg ut, haha!

 

 

Vad hände här? Jag har ju alltid känt mig störst och bäst =P

 

 

Jaaaa, längden har betydelse framförallt om man går på konserter!


Kom hem till mig!!!

 

Nu har jag faktiskt fått nog av att vara "ensambarn" men det var ju roligt så länge det varade =P Längtar tills Heidi kommer hem imorgon! Sjukt tråkigt att ligga här i sängen helt ensam, vill ha underhållning på hög nivå från den lilla komikern, så jag skattar ihjäl mig! Det behövs! Känner mig låg just nu, avsaknaden av D-vitamin lr nått...

 

 

Till lunch blev det tacobuffé från gårdagens kalas, vilket uppskattades här hemma =) Och till middag serverades det lax, rotfruktsgratäng, caymansås, bea och sallad med hallonbalsamico! Superb smakexplosion!

 

Dagen har mest bestått av briefande av ett spännande projekt som jag hoppas snart drar igång på allvar! Det kommer bli så jäkla kul och det kliar i fingrarna! JAG VILL NU! Avskyr att vänta... Allt ska gå i 140 men ibland kan det vara bättre och ta det lite luuuugnare för att inte förhasta sig och hinna se fler möjligheter... Tråkigt!!! Vem försöker jag övertyga? =)


Sweathearts


Bobby chillar!

 

Maja ser lagom irriterad ut när jag kommer och stör med blixen



 

Nelly vägrar till o med att öppna ögonen


 

Fram med leksakerna så blev hon genast på bättre humör =)

 

 

Sötis!

 

Bobban igen - med sin högfärdiga look =P


Finns

det verkligen en blå himmel eller är det bara en myt?

 

Hade så mycket hellre vaknat upp till denna vy!


Kalas!

Kalas för de två små sötisarna Rocky & Troja med hela tjocka släkten! Störigt bara att jag inte tog fler bilder, slipped my mind...

 

Det serverades tacobuffé och vit chokladmousse med varma hallon! To die for =) Även Love, 8 mån. köpte chokladmoussen rakt av, haha!

 

 

Födelsedagssessan är lite nedstämd - fast hon vet ändå hur man ska posa för att se sockersöt ut ändå =) Det skedde en liten olycka med Rockys Wall-E där han blev huvudlös men det satt bara fast på en tråd så det var ju inte så konstigt!

 

Troja trodde inte den skulle gå och laga och frågade om jag inte kunde åka tillbaka till USA och köpa en ny, haha! Jovisst, varför inte? =P Malin plåstrade ihop honom så han blev som ny sen!

 

 

GRYM graffiti på R's rum! Vilken liten kille vill inte ha en så ball vägg? Dessutom berättade Rocky, med mycket stolthet att han som målat den sett ut som Jack Sparrow =)

 

De fick många fina presenter och Euro till sin resa! Så skoj de kommer ha på Disneyland, tjohooo! Jag är avundsjuk!!! Hoppas verkligen att vädret är betydligt bättre i Paris!!!

 

Sen joinade även Jennie och Sandra! Skit kul att träffa dem så det blev en massa uppdateringar! J har ju träffat the law of her life och flyttat till Gbg och S, jaaa where should I begin? ;-P

 

Käkade och drack alldeles för mycket. framförallt cola och kaffe så nu ligger man här med uppspärrade ögon och kan inte sova! Och känner sig nästan lika rund som en köttbulle ;-)

 

Tackar för en lovely afton och en göttig doggy bag hjärtski Xoxo


Kaffe

 

Vaknade lite lätt av att mamma kom och störde min djupsömn och fråga om jag skulle med till Familia. Hörde hur de smattrade utanför så NEJ snauza vidare direkt och vakna inte förrän vid 11. Gick och lalade lite sedan kom AnnBritt och Assar på besök! Skit kul att träffa dem! AnnBritt har en helt ny frilla, totalrakad! Den bär hon upp med stil =)

 

Pappa ville skina lite och satte sig på mammas overlock maskin som hon köpte i veckan. Han demonsterade för Assar hur fantastiskt lätt och enkel den är! Så var ju tvungen att dokumentera!

 

När de hade gått var det dax för nästa kafferep - Tina, Tomas och Herman gjorde entré. Katterna flydde fältet när lille H försökte klappa dem! Bara Nelly han fick tag i =) När de skulle gå sa han Hej då Emma, jag svara Hej då sötnos! Då tittar han under luggen och fick inte fram ett ord, haha! Sen började han om och sa Hej då Emma flera gånger bara för att få bli kallad mer söta namn, smart unge - bara fiska komplimanger liksom, haha!


Finally!

 

Äntligen blev det tillfälle att slänga sig i jacuzzin! Dessutom har jag varit "ensambarn" hela dagen - det gillas, haha! Underbart att få upp värmen i kroppen för en gångs skull! Blev även lite skumpa! Vardagslyx när den är som bäst ;-) Bubbel i bubb!

 

 

Daddy! Som är så snäll när inte hans alter ego "Torsten" gör entré =P Han verkar inte stödja min idé om att go back to the States...

 

Emma ringde oxå under tiden! Saknar henne mega, gahh! Hon låg vid poolen mitt på förmiddagen och solade, det var BARA 33 grader... Nääää, jag är inte bitter över att ha typ höst här...  Det värsta är att man inte kan skylla eller vara arg på någon! Utan man blir bara helt paralyserad och orkar ingenting när man har kommit hem från jobbet, allt blir stora projekt!

 

När jag satt och snacka med henne och sa att jag vill vara tillbaka i augusti satt pappa bara och sa Nej, nej, nej - hela tiden!

Snacka även lite english with Jake!

 

 

Medan jag och pappa låg kvar i spa:et gjorde mamma fisk som hon fått från L & H, fanns även min älsklingsås romsås med räkor som inte kom med på bilden. Det var jätte gott men det är grymt jobbigt att hålla på att sila ben mellan tänderna och sen vill man gärna inte se hela anatomin på djuret man käkar, haha! Så detta är INGEN kritik utan jag är för lat och vill bara kunna äta snabbt och lätt =)

 

 

Nu är det bara slösurfande i relaxkläder som gäller =)


Peeling




På min sista tur inne på gallerian i Woodland Hills kom där fram en försäljare till mig och demonstrerade den här produkten. Jag faller aldrig för sånt annars men eftersom det var min sista dag och jag märkte att man kunde deala så köpte jag den. Gick från 55 dollar till 20! Tänkte att de säkert fungerade som Mary Kay...

Hittade den oanvänd i badrumsskåpet idag. Man masserar in gelen och de döda hudcellerna släpper direkt från hyn! Det blir helt kornigt och har man inte fått av all makeup ser man det oxå, hua! Babylen blir man dessutom =) Så ska börja använda den 2 ggr i veckan och se om man märker någon skillnad.

Maria blir intervjuad av Rix Fm



Har inte gjort mycket annat än att träna lite och sen haft ryggläge hela dagen och surfat runder, tiden bara rinner iväg =P Kollat lite på youtube och Maria som är så rolig och gullig! Vad är vaniljsocks-grej liksom? Haha!

Min idol!




Jag gör botox, tush, tush! Och så går de bort =)

Hälsosamt!

 

Till middag hade Mamma lagat mega god lax med kräftstjärtar och dazzling sås till det! Yummie!


Workout

 

Lämnade cykeln på jobbet igår eftersom det ösregnade och jag skulle med Malin. Så därför tog jag och mamma oss en promenad ner till Råå. Hon gick vidare ut till hamnen för pappa var i båten och jag gick till Bring. Det tog ca. 50 minuter. Och när jag stängde av träningspasset på ipoden dök Tiger Woods röst upp och gratulerade till min snabbaste mile hittills =) Känner mig förföljd av Tiger, inte ens här hemma kommer man ifrån honom, haha! (När man sa att man var svensk i USA var det väldigt många som beklagade sig om stackars Eijlin...) Hans otrohetsaffärer var ju väldigt väldokumenterade med massa presskonferanser hit och dit så ingen hade missat det, tydligen!

 

 

 

Sen bar det av på Bettan hem igen! Lovely! Fick inviga mitt nya träningsset!

 

 

Körde lite med PT:n (märk att jag inte skriver fel bokstavskombo med A på slutet, hehe...) på Wiiet! Har redan träningsverk men vad kan man förvänta sig när man är en Muscle Legend? =P Känns skönt att man samlat lite poäng!


Mysdag i regnet

 

Hängde med Malin hem efter jobbet =) Love kom på besök! Han är såå söt och han grät inte en enda gång, impad! Jag och han blev värsta teamet (har aldrig matat med sked innan, haha) tyckte vi lyckades ganska bra! Som jag skratta varje gång han drack, bälade i sig som det var det sista vattnet han skulle få =) Samtidigt svängde Malin ihop libanesiskt från Linas matkasse.

 

 

Bland annat lammkorv, kyckling, zuccini och tzatziki! Super gott! Så jag funderar faktiskt på att beställa den där kassen någon gång i månaden så man slipper handla själv och dessutom är de recept framtagna av en dietist som man inte skulle komma på själv! Bra affärsidé! Det är Bring Express som levererar!

 

 

Grym på att hoppa!

 

 

Vilka ögon!!! Krypa kunde han oxå! Och undan gick det =)

 

 

Underbara Rocky satte sig direkt och börja leka med kusinen när han kom hem! Älskar hans hår =)

 

 

Trojanen övar för fullt inför sin gymnastik uppvisning imorgon! "I look pretty cute in pastels" Yes u do =)

 

 

 

R o T står bakom kameran och försöker få Love att få fokus åt rätt håll, de vet precis hur man gör! Malin tog mega fina bilder med sin nya systemkamera! Det är helt fantastiskt så bra bilder kan bli om man kan sin sak!

 

 

Troja övertog min mobil och fotade sina presenter från barnkalaset! Mkt rosa, det gillar vi! Kanske kan få lov att låna prinsesskronan nån dag =)

 

Awwww, gos med moster!

 


Syndare...



Inleddes i frestelsen på jobbet när en vänlig själ kom förbi med Mousse au Chocolat =) Och vem är jag att tacka nej? Bjöd in Malin på den andra, vi kan inte synda ensamma! Satt som ett smäck och stillade choklad begäret!



Hon passade även på att svänga ihop en super najs frisyr på 5 sekunder! Gillar verkligen den och ska försöka kopiera!
Som ni ser så lever jag återigen i min Bring Fleece och Bring Hoodie, vad skulle man gjort utan den? =)

Resultatet av alla pedikyrer



de senaste månaderna är att det inte blivit någon som helst motion idag! Pedikyristerna är ju grymma på att slipa bort förhårdnader och grejer. Så fötterna kan inte hantera att gå så långa promenader som de blivit tvingade till de senaste dagarna, haha! Så jag har haft väldigt ont under hälarna idag, klen är vad man är =)

Haha...

 

Pappa börjar tycka det är lite jobbigt att hela familjen bor under samma tak fastän 2 av oss borde ha flyttat för länge sedan, haha! Måste mata oss, låna ut bilen, städa osv.

Kan man så bör man säger jag =) Det är ju därför jag bloggar igen, vet inte vad jag ska göra av all ledig tid ;-)

 

Och så tråkigt o tyst det kommer vara när vi flyttar! Mig behöver de ju bara dras med några veckor till...

I alla fall så bestämde vi oss under vårt Ica Maxi besök att vi skulle ge honom en liten present... En bensincheck som var till vår egen konsumtion, haha! Han svarade aldrig på om vi nu hade tillstånd att köra till Jukkasjärvi eller inte...

 

(Vill bara tillägga att BK inte är ett ord jag använder i mitt dagliga vokabulär och tänker inte tala om vad de betyder heller, haha...)


Tandläkaren...

 

Värsta dagen på året är när man ska hoppa upp i den förbaskade tandläkarstolen... Gahhh! Gillar inte det! Man känner redan doften av hemskheter (rent o sterilt) när man går upp i trapphuset med tunga steg...

 

 

Väldigt positiv =) Nu förtiden öppnar jag i alla fall munnen utan att de behöver ha instument att benda upp den, haha! Det är tack vare KBT som jag har lyckats med det =P Så nu mera handlar ångesten om att man inte vill pröjsa alla tusenlappar. Skönt att det bara räknades till 1 hål denna gången! Fick dessutom en liten bonus i form av tandtråd, wow vad kul!

 

 

Sedan kom pappa och hämtade mig. Skulle posta ett väldigt viktigt brev hos Mailbox men när jag kommer dit så har de massa bommar och galler vid ingången... Blev inte särskilt positiv då heller när de själva tidigare på dagen sagt att de hade öppet till 18.00! Så de var på luren direkt för att få hem en kurir till hemadressen, 3 minuter innan sista bokningen! Nu är det iväg iaf =) Tiden får utvisa vad de innebär...



Power walk

 

Här kommer Malin! Jag stod i startgroparna redo för dagens power walk =) Det var en ren njutning och kvällen var ju jätte fin! Såklart för kall men ändå helt ok!

 

 

Vårskrik!


 

Vi e så jäkla bra!

 

Malin: Jag har en sten i skon mellan tårna. Jag tyckte vi kunde stanna så hon kunde ta ut den. Men ICKE! Hon vrålade: Här har vi inte tid att stanna, den får sitta kvar om jag så ska gröpa ut den med en pincett sen! Det säger en del om nivån, haha! Och hon tycker inte hon är hård ;-) Hur ska man klara sig när hon beger sig till Paris o Disneyland nästa vecka? I need u babe!


Sitter i givakt

Och väntar på att Malin ska komma! Ut och gå, tjohooo! Fick ett litet meddelande tidigare idag där det stod: Jag är hos dig 20.30 så tar vi samma runda som igår!
Skräck, var min spontana reaktion... Några svordomar for väl oxå runt i huvudet men som jag kommer tacka henne när målformen är nådd =P Jag älskar att hon är så drivande just nu när man själv känner sig helt off! 

 

Rensa ut hela min ipod igår, har inte bytat låtar på ett år eftersom min andra dator råkade tappas i golvet och tydligen kan man bara ha ett itunes bibliotek! Det är verkligen den enda dåliga egenskapen på den där saken! Så uppdaterade lite med några nya låtar =)

 

Inga Offspring eller Metallica låtar, de får lyssnas med Emma nästa gång! Det är så kul hur låtar kan väcka gamla minnen till liv! Flera gånger när vi var ute o körde runt i LA så lyssnade vi på gamla godingar och mindes tillbaka på livet när man var ung o oförstörd, haha de lät något! Och på alla oskyldiga bus vi hittade på =P Man får en sån glad känsla, för då hade man inga problem, inga räkningar och världen låg för ens fötter =)


Spagettins hemlighet!

 

Så där ja! Nu har man lärt sig något nytt! Jag kokar aldrig spagetti själv för det är så otroligt jobbigt, antingen ska man stå och peta ner dem efterhand de blir mjuka i grytan eller så ska man dela dem och de misstaget har jag gjort EN gång, fick spagetti i hela köket!

 

Så de brukar mest stå o pryda spisen i en glasburk... Idag lärde jag mig att man ska använda tummarna i mitten när man knäcker, hahahaha! Ja, jag är väl den enda i Sverige och världen som inte visste det! (Tänk på att jag börja laga mat för typ 1½ år sedan...)

 

 

Gjorde iaf köttfärssås, sallad och omelett (till mig själv)! Äter inte kolhydrater i onödan nu mer, sen älskar jag  min omelett, tjohoo!

 

Nawww, pappa ringde precis från sin och mammas promenad och tacka för maten, sa den var klart godkänd, hihi!


Wohooo!

 

Cyklade både till o från jobb idag, självmant =) Kunde åkt med mamma men här gäller det att plocka poäng! Det var riktigt skönt faktiskt, speciellt när den blå himlen gjorde ett litet gästspel! Fortsätt så men lägg till 10 grader, minst!


Hrm... Jag och blommor...



Maria lämnade kvar en jätte fin blomma =) Allmänt känt är väl att jag inte är en pålitlig blompassare... Jag satt i nån timme med den rakt framför ögonen utan att se hur eländig den såg ut... Tur att Ann upptäckte det!



Så det är ju en väldans tur att det är en så tacksam blomma som visar sitt missnöje ganska omgående och sedan börjar leva igen utan en tanke på sin alldeles för långa törst!


Fick ett mms


med den sötaste lilla prinsessan i hela världen! Hon fyller 4 år imorgon och hade kalas med sina tjejkompisar idag! Tror faktiskt inte man kan vara mycket mer perfekt =)

För dom som inte vet så är detta Troja, en kopia av sin mamma Malin!

25 POÄNG!

Hann precis doppa rumpan på köksstolen efter Väla innan Gestapo gjorde entré på Kummingatan, haha!

 

Jag som hoppats på att det skulle börja ösregna och vi hade fått gå in och gosa med katterna istället! =P Fick några droppar på oss men inget som stoppade promenaden! Vi bestämde att vi skulle ta etappens extra 25 poäng!

 

 

Tagit i farten! Här stannar vi inte en sekund ;-)

 

 

Fick lite dåligt samvete! M fick lyssna på mina elefanttrumpetningar (snytningar) och fick inte upp flåset ordentligt pga mig! Har inte särskilt bra kondis nu tyvärr, detta är ju min 3:e promenad på 3 månader... Längtar tills jag kan ut o springa! Freedom!

 

 

Flexar utanför brandstationen! Hade ju varit trevligt om brandmännen stått utanför och putsat sina bilar, haha!

 

Det var faktiskt grymt skönt när man klarat av det hela! Så jag är verkligen glad att M kom med de briljanta förslaget ;-) Tack hjärtat!!! Love u!

 

Vi är så sjukt bra som lyckades med vårt mål!!! Fick massa frisk skogsdoft i Råådalen sedan Görarpsrundan och runt hela Bårslöv. YAY, HEJA OSS!


Väla

Åkte ut till Väla en runda med systeryster. Hade ingen direkt inspiration, kände verkligen att jag saknade LA där man blir daltad med direkt när man går in i butiken. Att sköta sig själv är inget kul alls! Det var alldeles för mycket folk och så var ju vädret inget vidare. När ska värmen komma??? Köpte en tunika mest bara för att jag var tvungen att ha nått iaf!



Så gick och fikade istället! Då ringde Malin och föreslog att vi skulle ta en promenad efter Väla vistelsen. När jag la på luren kände jag direkt att näää, varför sa jag nu ja? Haha... Samvetet gjorde sig direkt påminnt nu när jag precis tryckt en chokladboll och coca cola. Men det är ju nästan de enda onyttiga som ätits i veckan... Eller tja, det har ju varit en o annan tårta och kaka på jobbet oxå... Tycker inte de gills, det är ju ofint att inte smaka när det bjuds =)



Fick höra av en av Johannas bekanta att vi är så lika varandra! Vi kan inte se de, kan du?


Helgen

I fredags var det AW på HK med kollegorna! Det var jätte kul att träffa Maria igen =)  Blev en hel del vin! Sen gick vi vidare till Mollbergs och Telegrafen. Pappa kom in för att hämta mig, kände mig som 14 år, haha! Tog dumt nog inga bilder men är lite trött på att leka paparazzi hela tiden =P

Lördagen spenderade jag med Malin, mys! Däckade först i 4 timmar på eftermiddagen men sen bar det av till Rydebäck. Där blev det mörkare bryn (dom vaxades tidigare i veckan på Salong Bring, under lunchen) Jag vrålade och M njöt, haha! Det är chockerande hur ont det gör! Fast föredrar nog vaxning framför pincetten, går grymt mkt snabbare! Förstår dock inte hur Malin lyckas klippa till remsorna så det blir så bra! Så inget för en newbie, haha!

Sen avnjöts lite ostbricka och Greys Anatomi! Har ju aldrig sett den serien så därför tyckte M som är ett hängivet fan att det var hennes uppgift att föra den vidare =)

Sedan fick jag även mörkare hudton än Tyra Banks (BUS man låter verka under natten). När jag vaknade i morse höll dom på att sätta kaffet i halsen när jag kom strosandes ut i köket. Jag hade glömt hur jag såg ut, haha! Så det var in i duschen och skrubba fram solfräsch hy!

Bobbys nya playhouse!

 

Mamma fick en ny dator idag och i protest för att hon satt och installerade den och inte gav Bobban någon uppmärksamhet la han sig så sött och sura i lådan ist, haha! Myskille =)


Ett nytillskott

 

skapades idag! Lärarinnan Johanna ska bjuda kidsen på en lekfull dag med Stjärnspöket Bus imorgon! Hon är ju sååå kreativ, satt och eldade för fullt i eldstaden när vi andra kom hem efter Väla besöket! Det ser ju nästan ut som den grävts upp i trädgården och kommer från 1800-talet!

 

Bobby såg genast en rival i teddyspöket och börja slå J's hand så att hon fick ett köttigt sår på pekfingret, se bilden! Hilarious!


Middag

 

 

Jag får snart döpa om bloggen! Det handlar ju bara om mat! Efter att ha klarat av eftermiddagen på suger rushen man fick av tårtan som chefen, som fyller år på samma dag bjöd på så var det dax för maten på all inclusive anläggningen!

Blev oxfilé (min är very well done!) bea, gulbeta, morötter osv. Mums!


Som om jag inte hade nog med footwear...

 

Egentligen önskar jag mig ingenting eftersom jag är så rädd för att göra min syster upprörd med fler prylar. She constantly tells me: I'm sooo disapointed in you Eeeemmmmmaaaa! Hon tror inte att jag förstår svenska längre och sitter och översätter alla svensktalande program till mig :) Tack, men jag heter inte Victoria Silvstedt =P

 

Jag är iaf väldigt nöjd med mina snygga rosa nike+

 

Man fick göra ett litet nigtest för att komma under und med vilka skor som skulle passa bäst. Johan, försäljaren, sa att alla är mer eller mindre kobenta och jag tog åt mig personligt direkt, haha!

 

Försöker du insinuera att jag är kobent? Nu känner jag mig mobbad och kommer behöva gå i terapi i flera timmar för att komma över det här!

Tyckte det var jätte kul men han trodde nog att jag tog åt mig på riktigt och bara: Oj... Kobent är väl ett lite fel ordval...

Och det säger du nu, skadan är redan skedd!!! Hahaha... Stackare!


Imorgon ska jag väl kalibrera in den där saken till ipoden och springa efter bilen 1 km!

Födelsedags lunch!


Malin bjöd på ultra festlig och nyttig lunch ;)


Hennes goda sallad som jag härmed döper till Crispy Bacon a la parmesanooooo! (Tänk er det med italiensk dialekt) Prrrrrrriiiiiima skinka, jamjam!

Jordgubbar, äpple och vaniljkesella =)

 

Njöt av varje minut! Och sällskapet var underbart! Dessutom var det trevligt att andas in ammoniakfri luft i Rydebäck efter förmiddagens traumatiska händelse på Bring!

 

 

Avspärrat utanför rummet! Kändes lite klaustrofobiskt!


Ett år äldre...



Det enda jag önskar mig i födelsedagspresent är att få vara evigt ung! Var beställer man det?

MAT!

Jag har lagat mat idag! Tomas o Tina skulle komma över och fika så fick slänga ihop ett snabbt mål =)

 

Kopierade mamma men är ändå väldigt stolt över mig själv och köket står kvar =) Tomat med feta, omelett och lax! Gud, så nyttigt!


Blue eyes Hedman

 

 

Här serveras dagligen buffé med 4 olika torrfoder och även blötmat (85% vatten)! Men dom tycker ju de är sååå gott..! I rest my case =P

 

 

Bildsköna Bobby! Han kan konsten att charmera sina lady's!

 

 

Söta och underbara Nelly! Man blir bara så glad av att se henne och hon är super kelig =) Min klara favorit, jag är den enda som vågar uttala att jag har en favorit, alla andra i familjen är så diplomatiska och tycker alllllllla är lika söta! (För att inte stöta sig med mamma, haha)

 

 

Maja Gräddnos! Fantastiskt vackra ögon =)

 

 

Naturligtvis ska alla klämma ner sig på samma liggplats! Fast jag tror de handlar om att kameran är framme och alla vill vara i centrum =) Kastrerade Bobby ser mindre road ut av att ha två löpande tjejer efter sig!


Kan inte förstå...

...att det bara var en vecka sedan vi var och red i Hollywood Hills... Känns faktiskt som jag har drömt allt!

 

Min är en Mustang, ingen V12:a direkt ;-)

 

 

Underbara San Fernando Valley i bakgrunden! Förstår inte varför han sa att vi skulle luta oss inåt, haha! Och vi var väl livrädda att inte fastna på bild så vi gjorde som han sa =P


Blogg abstinens!

Tycker ju egentligen inte att de är särskilt underhållande att blogga här hemma men kände ett craving efter det idag! Efter att ha jobbat är jag ganska trött (jetlaggad fortfarande) så det enda jag orkar göra är att blogga, haha! Dessutom dammade jag av Bettan i förrådet på Bring och cyklade hem idag! Det har ju startat en utmaning på jobbet - Kom i form, där man får poäng för olika aktiviteter och man får extra gröna poäng om man cyklar lr går till jobbet! Hade varit najs att vinna en cykel eftersom jag är för snål för att köpa en ny själv!


Tog en liten bild på väg hem eftersom Malin ringde mig mitt i cyklingen så jag fick gräva fram mobilen från den inplastade väskan! För självfallet började de ösregna när det var dax att cykla hemåt och då gäller det att plasta in allt! Man känner sig som en bag lady, haha!
Fast blev upphåll direkt när jag kom utanför dörren =) Hade dock på mig regnkläderna så det kändes lagom varmt att trampa! Tur att man blev underhållen nästan hela vägen hem av underbara M!

Nu jäklar ska flåset komma tillbaka! Full fart framåt ;-)

RSS 2.0