Gulliga



Drake har på sin snygga Alice i underlandet hatt

Efter skolan körde jag o hämta Ava o Drake som jag börjat passa lite på veckodagarna från o med idag!
De var på Freddies födelsedagskalas o då pratade vi med Deanne o Steve som tidigare haft en svensk live-in när de bodde i SF men just nu bor de i hans mammas hus, 3 hus härifrån - kan ju inte bli bättre =) De jobbar på KTLA, en tv kanal o om det fortsätter gå bra för kanalen så ska de köpa ett större hus o då flyttar jag dit! Dom är verkligen mega trevliga o Steve pratar till o med norska! Så det är deras bil jag kör runt i =)




Drakes kompis J. Tycker hon är jätte söt!


Skolan

Åhhhh, skolan var ju en pärs! Som tur var var Emma med o visade mig =)))

Började med matten där de naturligtvis var fler folk än vad som kunde rymmas i klassen... Suck! Så hon addar inte förrän på onsdag... Gahhh, o så kommer hon lotta ut vem som kommer in..! Men hon verkar vara väldigt pedagogisk så jag vet att jag hade gillat henne =) Vi räknade tal redan idag som jag lyckades med, helt otroligt!

 

Accounting... Verkar för de första vara grymt svår A = L + EO Say what?!! Alla såna termer o så är ju helt annorlunda! Där stod folk längs med hela väggarna o tydligen fanns det dessutom en officiell väntlista med ytterligare 20 personer... Men jag var lite varm i kläderna då så jag studsade fram till honom o förklara hur de låg till o får hoppas han FATTAR hur viktigt det är för mig att få den!!! Eftersom att vi internationella betalar så mkt mer så tycker jag det är en självklarhet att välja oss!!!

 

 

Engelskan, då var jag ännu mer varm i kläderna o "armbågade" mig fram för att få en add slip eftersom att han faktiskt delade ut såna idag! Han delade ut 5 st och det var runt 40 som inte fick! Det var kö utanför klassrummet! Det är helt sjukt alltså! Hemma är man van vid att få precis allt serverat så nu fattar jag varför man kan uppfatta amerikanare lite "buffliga" - De måste! O jag med nu!

 

 

 

Sen käkade jag o Emma lunch =) O när jag skulle köra hem så var jag helt förvirrad o hitta inte bilen... Gick o yrade i 5 min o behövde ringa Emma, haha! Sen såg jag äntligen taket! Haha, o imorse när vi skulle köra, så var där imma på vindrutan, jag såg inte ett dugg o fick tvärnita eftersom solen bländade o jag inte hitta var man satte på torkarna! Pinsamt!

 

Positiva tankar! Så ser jag till o kamma hem klasserna jag behöver för nu är de försent att välja andra...

Cheesecake factory

 

Emma sitter så läckert o värmer smöret till brödet

 

 

Grönmögelost burgare, wihiii!

 

 

Min lovely maxiklänning =)

 

 

Var på Best Buy för Emmas väska o kamera hamnade i tinad is o förstördes när vi festa förra helgen...

 


Var på Nordstroms Rack, precis innan stängning så de blev en snabb scanning =)




Köpte 2 linnen! Sen gick jag o hämta bilen jag ska köra till skolan imorgon! Den kan jag lätt köra på motorvägen med, haha!

Ni får gärna hålla tummarna för mig ikväll att jag får de klasserna jag behöver =)

Söndag ffs

Så här ser vår status ut just nu! Vi är väldigt sociala, haha! Ligger med vars en dator. Jag ägnar mig åt att söndagsslappa o blogga medan Emma kör stenhårt med sitt 8 timmars körprov som hon måste ta pga hennes speeding ticket!

Jag borde ta tag i att kolla vilka klasser o sånt jag ska krascha imorgon men jag vägrar inse att jag måste göra det =P Sen är de ju faktiskt Real housewives of New Jersey på tv! Här ser man våra snygga PF brallor =)

Vår sista sovmorgon krashades av killarna som körde en motordriven insekt under dörren som buzza runt o sen klättra de upp i sängen o Harry satte den i mitt nackhår, jätte skönt sätt att vakna - NOT, haha!!!!!!


Bus med handsome!

D & L skulle på bröllop så jag passa Brybry igår =) Bröllopet var på en båt så de hade ingen aning när de skulle komma tillbaka. Liz hade sparat massa program till mig, tjohooo!

 


Haha, jag gick o skulle hämta vatten i köket lite snabbt o när jag kom tillbaka var där ingen Brydon! Hörde bara hur han jollrade! Då hade han väl rullat under vardagsrumsbordet! Det var inte de lättaste att få ut honom därifrån =P

Sen lekte han vårrulle o rulla helt själv in sig i filten, haha!

Pikka boooo! Som han skrattade =)




Pinna på som sjutton gjorde han i sin gåstol efter de mindre roade hundarna, haha!



Sen var de nannedax! Ser lite irriterad ut - Låt mig va ifred! Det är verkligen världens skönaste gungstol så det tog inte många minuter tills han somnade =) Han fick även lyssna lite på mina falska toner, så han kanske bara sov räv för att få mig att sluta =P

Jag, E, J o D skulle egentligen ut en runda o hitta på ngt framåt midnatt när jag slutade men Emma ringde o Jake hade skadat ryggen ganska rejält när de var o bowlade så han kan knapp gå nu =( Stackaren!

D & L hade köpt glass till mig när de kom hem så de blev lite småprat om allt o inget. De är så underbara! L fick inte jobbet som hon var på intervju på i veckan =( Tycker synd om henne!

På väg hem svängde jag inom CVS o köpte snickers till min sambo så att vi inte skulle ligga o smågnabba natten igenom, as if haha!

Gallerian i lördags

Hitta äntligen en MAXI klänning som jag gillade! Sen köpte både jag o sambon varsen matchande Paul Frank pyjamas =)

 

Haha, vår specialare i gallerian! Triple play o de innebär sallad, pizza o pasta samt bröd för 10 dollar! Man blir skit mätt!

 

Åkte till Gelson's (den über perfekt frontade butiken) för att handla blommor till Liz, hon fyllde år i veckan!

 

 

Tur Emma var med, jag är ju handikappad när de gäller blommor, tyckte det blev en jättefin o fluffig bukett =) O L blev super glad!


Legolands akvarium

Jag, Ruth o Harry tog även en liten tripp in till akvariet! Massa fina havsdjur men svårt att ta bra bilder... Där var både exotiska fiskar o fiskar från södra Kalifornien

Ruth

Självlysande maneter

Tänk o fastna där emellan!

Hitta Nemo =)



Legoland i fredags

Efter 2 timmars bilfärd kom vi fram till Legoland i Carlsbad =) Kallt som faen nu när man har vant sig vid över 40 grader, var väl runt 22 och molnigt ett tag, brrrrrrrrr!

Stod i kön till berg o dalbanan o blev impad över alla Legogrejer, hade aldrig haft tålamod att bygga en sån här =P



Harry är ju en liten fegis när de kommer till attraktioner så han o Ruth grävde efter dinosaurier



Åkte runt bland massa sagor =)



3 små grisarna



Bockarna Bruse



Törnrosa



Hehe, självklart väljer danskarna att göra en Volvo i fullsize =)



Hoppa runt som galningar o spela på instrument!



Enda gången han sitter blixtstilla =P



Emma o Freddie gick in i vattenlandet och jag, Ruth o Harry stannade på själva Legolandet. Körde 18 håls minigolf!



De hade byggt upp hela Las Vegas strip =) Luxor, hotellet vi bodde på!



Sen tog vi en liten vattenfärd till, några Presidenter!



NY





Harry spelade o spelade! O vann gjorde han oxå =) O då fick han såklart mermak o de sluta med att Ruth blev 200 dollar fattigare!




Ooooo, blev dyngsur!



Mega god glass! Men varför tog jag inte vanlig jordgubb? Blev lite lätt äcklad när jag tänkte på att det såg ut som en kattlåda, hrrrmm!





Jag o Harry tog en liten safari ride!




Harry Boy

Haha, medan jag o Freddie var inne och spela tv-spel roade sig Emma o Harry med att leka i pizzakartongerna!

Boooo ya ka shaaaah

DMV


Var på DMV idag... Satt o väntade i 2 ½ timme tills det var vår tur, o då var vi ändå på de "snabba" stället i Thousand Oaks... Så de blev massa samtal med snubben som satt sidan om fast man bara ville typ sitta o spela med sin mobil, haha! Han gav massa tips på hur man kunde göra sen när studierna är färdiga =)


Gahhhh, jag missade testet med 2 poäng (inte pluggat alls)... Får faktiskt skylla på att det var tidsbristen, vi var tvugna till att åka vid 3.30 men precis då fick jag mitt test o bara speeda igenom det! Så det var slarvfel på typ 3 o sen var där några språkbarriärer o knasiga vägskyltar som jag inte kunnat svara på. Får se när de blir tillfälle nästa gång. Jag har 2 gånger till på mig. Fotot blev groteskt med en charmerande dubbelhaka =P Killen bakom upptäckte oxå att han hade dubbelhaka så det var nog kamerans fel ;-)

Aktiviteter


Var o tittade på kidsen när de simmade idag! De är grymma =) Harry gör värsta rullningarna från rygg till mage i vattnet!


Sen spela vi Freddies nya wii Sonic racing, helt underbart att vara inne i AC klimat =)
Nu ligger vi i sängen o målar naglarna helt utslagna! Imorgon väntar Legoland!

Point Dume

 

Signe kom o hämtade upp oss ikväll för en liten tripp till Malibu och vi hann precis i tid för att se solnedgången =)



Restaurangen låg precis nere vid havet, lovely!

Ohhh lala, åt fisk tacos som var galet goda o ett glas vin!

Läste precis en "speciell" blogg av en gammal klasskompis o nu kan jag inte blogga för jag tänker bara på hur löjligt allt låter när man förvränger rösten o läser högt, haha! O undrar om folk gör de när de läser min med! Testa =P

Nu ska vi sträckkolla på Tori & Dean, godnatt!!!


Hundvakt

Passade Winston o Dixie 2:a veckan! Tyckte det var jätte skönt att få vara lite själv så det var toppen att ta hand om dem när det var folk här o jag hade en dålig dag o var osocial!

 

Liz var lika underbar som alltid o hade spelat in massa shower till mig på Tivon =) Så jag hade maraton med Real Housewifes! O då var det inte direkt svårt att vakna på morgonen heller eftersom jag fortfarande var jetlagd o vakna typ vid 5 på morgonen!

 

Fick små presenter som är speciella för North Carolina när de kom tillbaka =) En handgjord nyckelring som jag inte har någon nyckel till för jag är "hemlös", den är ju sååå jag! En fotlänk o saltvattens taffy för de vet att jag älskar saltlakrits, dock inte ens i närheten men sååå gulligt =) O lite $$$ fick jag med!




Hurricane Harbor


Vi har hunnit med Hurricane Harbor i Valencia 2 gånger! En gång med oss själva o en 10 timmars tripp med Freddie o Harry efter de kom tillbaka från England!


Här är ännu torrare klimat! Blev så torr i munnen om man gick utan dricka att jag trodde läpparna skulle fastna runt tänderna, OMG! Jag trodde jag hade varit törstig förr men ICKE=P

Där är massa roliga saker att åka! Återigen så är de kass bilder eftersom man direkt inte släpar med sig kameran när man plaskar i vattnet så bilderna är tagna på väg hem. Min klara favorit var flygande mattorna =)

 

Den här poolen tyckte Harry var rolig! Han som annars är så tuff gillar inte att få vatten sprutat på sig!

 

Haha, jag o Harry gick runder där i de landet som är i bakgrunden! Vad vi inte visste var att det på toppen vajade en gigantisk hink (den med rött runt sig högst upp) med hur många liter vatten som helst o precis när vi skulle upp för att åka ner så blev vi dräkta i vatten o han började stortjuta! O jag är så hemsk att jag bara börja asgarva åt hans panikartade blick =P

 


Freddie var grym! Han åkte ett stup som droppa typ 45 grader!


Stod o funderade länge på om jag skulle åka denna lr inte! Jake sa att han åkte om jag gjorde men jag bangade när vi hade fått tuben o var på väg upp i trappan o man såg hur mkt stupet droppade! O det tog inte många minuter innan Jake var nere igen, haha! Så E o M fick åka själv =P


Avslutades med en sån här god sak, yummie!



Precis sidan om ligger Magic Mountain, vet inte riktigt om jag hade velat åka något annat än den vita gamla... De flesta snurra runt som galningar!

Skinnsäte + över 100 F = Borde förbjudas

Temperaturen när jag körde från skolan idag

Kan ju informera om att mina ben aldrig har varit med om att bli skållade så mkt som de blir nu! Man får sitta o hoppa runt i bilen till AC:n kickar in! Om det är 114 F (+46 C) i utetempen så är de minst 150 F i bilen o skinnklädsel på det!!! AAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ!!! O då ska vi inte snacka om hur de känns om man skulle råka stöta till metallgrejen på bältet...

Det har varit över 100 F hela veckan o temperaturen droppar knappt på kvällarna heller nu! Dessutom är det helt vindstilla här i The Vally oxå! Gårdagens temperatur i Woodland Hills var den högsta i hela USA!


Hur e vädret hemma?

Student orienteringsdag!

Gick upp redan kl. 8 i morse! Det är väl bara till att vänja sig! Det var dax för alla internationella studenter att få information om hälsoförsäkringar, att upprätthålla status osv. De körde massa ice breakers, typ att man skulle gå runt o spela med en "bingo" bricka o fråga vem som hade ätit grodlår o massa andra knasiga saker. Sen var de M&M godisar som stod för olika frågor beroende på färg! Ganska kul =) Till frulle var det massa onyttiga muffins o kakor o till lunch var de pizza, haha vilken överraskning! Där var verkligen folk från hela världen! Jag var den enda med ljust hår =)

 

Tog någras nr som verkade trevliga o skoj att umgås med. Det fanns även jätte många olika klubbar man gå med i med massa aktiviteter =)

 

 

Gick en rundvandring på skolan där de bland annat visade var de olika byggnaderna låg o hur klassrummen ser ut. Det var så otroligt hett ute o även fast man gick jätte sakta så rann det längs hela ryggen, mys..!

 

Åhh, jag stör mig att jag inte har klasser så jag kan se fram emot att börja på måndag!!! För GUD vad jag har saknat skolan, wihiiiiii!!! Hade man tjänat pengar på att plugga så hade jag gjort de alltid =)

 

Haha, förresten jag fick tillbaka mina testresultat från assessment... Engelskan var riktigt svår, upplevde de som svårare än TOEFL testet! Hamnade i 21:an, samma som Emma! Vilket betyder att jag behöver ta engelska 3 terminer. De flesta som var där i dag hade hamnat i 87:an så de behöver 5 terminer, puhhh! Så antar att jag får vara nöjd med det... O matten hamnade jag oxå i samma som Emma gjorde: 110. Där hade de flesta bättre reslutat, haha! Förvånande?!! Men med min IQ-befriade mattehjärna blev jag trots allt förvånad att det inte var sämre resultat! Vet inte hur många terminer matte jag behöver ta än, det är beroende på om jag bestämmer mig för att fortsätta på typ CSUN lr UCLA sen.


Dom's going away party!



Hade helt galet kul i söndags! Dominic ska joina armen så det var hans farväl party! Så det var army tema genom kvällen! Jag var väldigt dålig på att ta bilder, tyvärr o de jag har gör verkligen inte kvällen rättvisa! Här sitter dom iaf o spelar Texas hold'em!



Mike försökte lära mig att spela, gick ju sådär! Jag vill inte förlora några pengar, vill hellre ha en väska lr nått, haha! Var däremot värsta lyckodamen eftersom han vann mest av alla!



Wopps, var e grillmästaren?



Emma skakar rumpa!



Jake o Justin hoppade från taket ner i poolen! Galningar!



Det var partyparty i typ 10 timmar! Var jätte mycket olika människor! Spela till o med beer pong, dock med cider!


Jag önska Paint my emotions av Rodney!

Sen däckade vi på rad i Lauras rum! O gick upp 3 timmar senare! Det har varit en väldigt stressig helgen helt enkelt! Hade behövt en veckas vila =)

Matts födelsedag

Firades på W i Hollywood i fredags! Eftersom jag inte har haft hjärnan i blogg mode så har jag inte tagit många bilder alls på någonting... Suck!

I alla fall så gled vi in på röda mattan typ 2 timmar senare än vad vi skulle för det var så skönt att sova, haha! W är de hetaste stället just nu! O störigt nog så hade guvenör Arnold o någon i The Hills tror de var Audrina, precis gått när vi kom =( Jaja, vi hade super trevligt =) Lounge utomhus, mega mys! Nattklubb på taket!

Igår med Brybry


Vi började med att äta =) Känns konstigt att ge honom vanlig mat o att han sitter upp o dricker formulan! Stor kille! Han tyckte de var jätte skoj att äta, satt o log o skratta mellan tuggorna =) O han sölade inte särskilt mkt heller, tjohoo!


Sen var det lekdax, han gillar verkligen den här grejen! Den gör massa ljud ifrån sig när han hoppar upp o ner o har en massa lärorika saker, man lär sig färger och djur o sånt =)


Här var han hur nöjd som helst att ligga själv o jollra medan jag var ute en snabb kissrunda med hundarna =) Jag var helt nojjig när jag gick ut att han skulle stört gråta när jag kom tillbaka in för Winnie vägrade att kissa o jagade ödlor i stället! 

Tyckte hans  tischa var cool! Less talk more rock! Han är lite mer rörlig nu än förr, haha! Så här klättrar han på benen!


Freddies födelsedags karneval!

Harry, Paul, gravida Ruth och Freddie! Så söta! Vi firar hans 6 års dag innan den stora festen =) Här med deras morbror Dickie dagen innan.

Dagen D! Jag o E började redan vid 10 att måla alla banderoller som skulle upp samtidigt som allt monterades upp där ute! Jätte kul!

Vi köpte hur mkt is som helst men 18 påsar var inte nog =P Killarna var duktiga på att hjälpa till o lasta bilen!



Det behövdes massvis med is till snow conesen! Ser lite trist ut innan allt är igång men här kunde man få sockervadd, popcorn lr en snow cone =)

Wihiii! Så fint det blev =)

Hoppborg =) Mångas favorit!

Hahaha, den här var hysteriskt rolig! Jag brukar ju inte gilla stup men när alla ungar åkte den kunde man ju inte banga =) Det kittlade o man flög runt på mage o kraschade in i väggarna!

Balloon dart =) Här stod Emma o underhöll kidsen med pilar! Hon lyckades få en i stortån till o med, aoooeee! Grymt populärt tält!

Här var min lilla station =) Man tog en anka i dammen o sen vann man antingen ett stort lr litet pris! Mina vinster tog slut först hela tiden eftersom alla som spelade vann varje runda till skillnad från pilen o bollarna! Vissa föräldrar fick springa 2 ggr till bilen när de skulle hem för de hade vunnit så mkt!


Bounce jump!



Dunk tank! Paul fick sig några dopp i den, haha!


Signe anlände först av alla med sina kids.

Jaa, där var väl runt 80 personer med barn o föräldrar så de blev skön körsång till Happy Birthday =)

Harry simmar runder i dunk tanken!

Emma var grym på bounce jumpen! Hon kom ända fram =)


Jag däremot ville inte få rekyl o fega lite men jag dunsade fett i baken ändå, haha!



Snacka om woppa giganta pizzor som serverades! Trodde inte man kunde göra dem så stora o att de fortfarande kunde vara gott, haha! Synd att man inte riktigt ser hur stora de är här...

Favvokillen!

Måste ju bara visa hur min lilla darling ser ut nu =) Var o åt lunch med dem bland de första dagarna jag var här! O han blir ju bara sötare o sötare! O glad är han hela tiden också! Liz var snabb med att informera att han redan beter sig som en kille eftersom han gärna kliar sig i skrevet, haha!

Hängde med honom i 3 timmar idag så de kommer bilder på det senare =) Nu ska jag gå o lägga mig! Go' natt!

EM MA's poolparty


Första dagen i frihet firades med vin o Emma försökte förgäves hjälpa mig hitta klasser! Så här kommer de mest normala bilderna =)






Skål!


Sen blev de bara värre o värre =) Vi hade galet kul åt flytgrejer o gud vet allt!


Vi lekte leken hoppa upp på bläckfisken o försök att inte glida av! Hysteriskt kul! Emma var överlägsen, jag ser mest ut som en strandad val på varje kort =P


Mix från första dan

Kändes härligt att vakna upp till denna utsikten igen!


Blev frulle på Denny's! Onyttigt o flottigt, tjohoo!

Hann även med en tripp till gallerian! Blev en hel outfit inne på Guess =) Som jag har saknat!

Fötterna får vi inte glömma, de fick sig en välförtjänt pedi som firades med en blomma =)

Shoppade lite sandaler oxå på Burlington! Tyckte Emma blev klockren i hatten, hihi!

Trafikkaos pga av brand, köerna rörde sig inte.

Brandmännen här har fullt upp! Hade precis brunnit längs hela sidan av motorvägen.

 


Utvärdering Delta

Sov knappt något på hela natten innan jag skulle upp kl. 5! Min soffa är för kort o vilket liv det var från festivalen! Jag glömde hur trött jag var när jag kom till flygplatsen o de stod en massa amerikanare i kön till check-in. Jag råkade nysa o fick 5 Bless you direkt! Ohh, vad jag har saknat det, haha! Så trots allt kändes det ganska skönt måste jag säga att lämna regniga Köpenhamn =)

 

O den flygresan var hur underhållande som helst! Kan ju helt ärligt säga att Delta var helt fantastiska =) Till skillnad från vad ALLA sa! Jag hade både egen tv och gratis lurar låg i sätet! Flygvärdinnorna var alla under 40 år! Sen var där två stewardar oxå som var helt underbara =) Jag fick världens service! Satt i mittgången så första gången hann killen på andra sidan först till mig o sen blev de värsta grejen under 10 timmar - vem som hann först fram o tanka på mitt vinglas! Behöver jag säga att benen var lite ostadiga sen, haha!

 

Förresten, jag måste ju berätta om han som satt sidan om mig! Jag ville nästan gå av planet direkt. Han satt o höll en bok som han läste baklänges på arabiska och sen hade han koranen i stolsfickan! FAN, kände jag bara! Så ja! Nu kommer vi väl krascha in i vita huset... Så jag satt bara o stirrade på honom ett bra tag för att komma över chocken o tänka ut vad jag skulle ta mig till. (Jag vet, är grymt dömande, speciellt på ett plan till USA - Can u blame me?..) Så jag var tvungen att börja prata med honom. Tog reda på var han skulle, varför han skulle dit, vad det var han läste, vad han jobbade med osv. Så efter korsförhöret kände jag mig lugn o kunde sjunka ner bekvämt i stolen =)

 

Ohhh! Värmen som slog emot en när man gick av planet i Atlanta skojar man inte bort! Kändes som en torr öken! Men sååååååååååå fantastiskt att vara i värmen o USA!

 

Det var lite knivigare att komma in denna gången, mycket mer frågor o jag tyckte han var en tjurskalle men han lättade upp efter hand =) O sen var jag INNE i landet, tjohooo!

 

Fröjd för ögat! Så lovely att se Emma!!! Vi dök ner i väskan o börja flippa direkt =) Istället för västa hejdå stortjutet så var det glädje återförenande =))

Btw, den mörka tjejen som står där bak med beige scarf har varit med i Top Model, minns inte vad hon heter dock!

Blääääää

Här bodde jag... Det är den enda bild jag tog under tiden jag bodde i Calabasas, hela 4 dagar! Avskydde det direkt men härda ut. Inget internet, ingen tv, inget rött kött, inga kolhydrater, ingen bil, 1 badrum, träningsfreak - kan fortsätta hur långt som helst..! Hallå, året är 2010 och jag har ingen lust att känna mig kvävd o inspärrad som en fånge utan social kontakt med omvärlden!!! Dessutom så ville hon göra en tv-serie om mig o Emma o hur olika våra världar var pga dem vi bor med... NEJ, tack släpp ut mig ur fängelset! 

Så nu delar jag o Emma hennes rum! Ruth o Paul är så gulliga som låter mig bo här =) Jätte glad för det =) Alla här är så super snälla! Jag får bo hos Dave o Liz oxå men de har gjort tillbaka mitt rum som innan o lämnat tillbaka bilen så det är enklare att bo här just nu. Så får vi se vad som händer sen för de är ju bara en tillfällig lösning!

Gahhh, o sen skolan är ett helt annat kapitel.............................. SUCK! Jag är riktigt förbannad över det med! För hur kan man anta folk utan att det finns klasser?!! Allting var redan stängt när jag kom hit så just nu har jag inga klasser what so ever! SKOJ... Sen eftersom jag inte får jobba så kan jag inte få ett social security, o utan de så kan jag inte få ngt körkort... O ingen vet något om den andra! Snacka om irriterande system!

Har ju inte direkt haft särskilt stora bakslag så därför har jag riktigt svårt att hantera det! Man vill ju ha de man vill ha NU och inte nästa år! Så nu är de gamla ordspråket "Det som inte dödar, det härdar" upp till bevis =P O jag får se till att tänka positivt oxå eftersom jag inte gjort det alls o då blir tydligen allt skit oxå! Så som sången i Lilla Sportspegeln: Är början svår blir resten lätt o du blir nummer 1!!!

Så nu är jag tillbaka till " The Secret" tänkandet o på rätt kurs o det är därför jag börjar blogga =) Så sorry att jag inte skrivit något! Kommer uppdateringar från några veckor tillbaka.

Min status just nu är då egentligen: Bostad-, bil-, skol- och arbetslös! Woooops! Här är över 40 grader o sol iaf =)

RSS 2.0